Hustruns nya jobb

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: PickaBoSex
Rek. länk: http://www.sexdejta.se
Inlagd: 20 jan kl. 16:54
Läst: 2933 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 28 röster, snittbetyg 8,75
Hustrun med nytt jobb i sikte.
Företaget som Nilla jobbar på skulle omlokalisera och hon ville absolut inte flytta med, vilket medförde konsekvensen att hon blev arbetslös. Hon tyckte det var skönt, för hon hade nog tröttna lite på den arbetsplatsen.

Nu jobbade hon i en bransch som det normalt sett rådde stor efterfrågan kring, så hon var inte speciellt oroad, det borde finnas många jobb i köksbranschen och med den erfarenheten och utbildad som hon var.
Hon njöt lite efter att kunna söka efter flera olika jobb. I början var hon kräsen, men vartefter tiden gick och hon inte fick något napp, så sökte hon bredare och bredare utan att lyckas. Jag försökte muntra upp så gott det gick, men hon blev verkligen ledsen. Det gick också ut över förhållandet, märkte att den normala närhet vi brukade ha, fungerade inte till hundra procent. Jag var ju beroende av min vackra sexiga fru, och det fanns inget bättre än att älska med henne.

Av en slump så stötte vi på en av Nillas gamla bekanta några veckor senare som vi blev bjudna på middag hos tillsammans med hennes man. Vi kom snabbt in på arbetslösheten och hur konstigt det var att hon inte fick napp på hennes ansökningar. Halvt på skämt halvt på allvar så kläckte Nillas vän ut sig att hon kunde börja jobba åt henne.

Hon berättade att hon hade ett antal modeller, både kvinnliga och manliga som hon brukade fotografera, och sedan måla tavlor efter. De flesta var med erotiskt tema och med lätt nakenhet. Nilla sa att hon absolut inte kunde ställa upp på det, för hon var ju varken snygg eller sexig.
- Det är ju precis det du är kläckte jag ur mig lite för snabbt kanske, och Nillas kompis och man höll med.
Nillas kompis sa:
- Du kan väl åtminstone komma och hälsa på i min ateljé och träffa de andra modellerna och se hur det går till och se de alster jag gjort från fotografier.
- Ok, jag kommer dit, men lovar inget annat sa Nilla.
Sagt och gjort, kommande lördag skulle hon infinna sig 09:00 på förmiddagen. Hon bad om att jag skulle följa med också, vilket jag gjorde.

Vi hade fått en adress till Söder och där i en vindsvåning fanns hennes ateljé. Väl inne tog hennes kompis emot oss och serverade kaffe och sa att vi skulle invänta de andra. En efter en dök de upp både kvinnor och män, mycket vackra, vilket min hustru påpekade. Hon hörde ju inte dit enligt henne, samtidigt som jag självklart på nytt intygade att hon var på samma nivå, vilket hon var, om inte ännu vackrare.

Nillas vän presenterade oss för alla, och de välkomnade oss bägge och speciellt Nilla, flera sa att hon skulle göra ett mycket gott jobb där, och hon log generat.

De satte så smått igång med planering av sceneri, kamerastativ, slog på lampor. Männen och kvinnorna bytte om. Det var olika teman, från antikens Grekland, svensk sommar, sovkammare, alla med den gemensamma nämnaren att de var lättklädda. Det gjorde mig lite upphetsad att se kvinnor i enbart bikini eller trosor, bara bröst och männen mycket nära dem.

Min hustru såg generad ut och lite lätt röd i ansiktet. Jag viskade till henne och frågade hur hon tyckte det var.
- Blir generad med tanke på att någon av dessa kvinnor kunde vara jag. Det är nog ändå inget för mig sa hon och log nervöst.
- Men om jag är med första gången, skulle det kännas bättre då? Sa, jag, i den samtidiga förvissningen om att jag inte ville att hon skulle ta erotiska fotografier med dessa atletiska män, men ändå om hon mådde bättre av det så skulle allt bli bra på hemmaplan.

Väl hemma på kvällen så ringde Nillas kompis och berättade att flera av de manliga modellerna ville fotograferas tillsammans med Nilla.
Oj, skulle jag se det som positivt eller negativt?
- Nilla svarade att hon skulle prova en arbetsdag, om jag fick vara med och titta på.
- Gärna det sa Nillas kompis, han är så välkommen.

Lördagen därpå var det dags för första tillfället för Nilla. Hon undrade hur hon skulle klä sig? Kompisen svarade:
- Tänk inte på det, allt som du behöver finns här.

Så var det dags, lördag morgon, vi knackade på dörren och Nillas kompis öppnar dörren och välkomnar oss. Du och jag kan prata genom första scenen först, medan din kille kan gå och fika lite.
- Jag tänkte att du skulle jobba tillsammans med Chrille idag, ser ut som ni skulle kunna fungera som ett par.
- Jag såg att han inte kunde slita sina ögon från dig när ni var här sist och det är en bra förutsättning för bra bilder till mig egoistisk som jag är sa hon glatt
- Första scenen är en badstrand med palmer, där du står i bikini, utan topp och blickar ut över havet, där Chrille står bakom dig och blickar mest över din kropp, där han kommer se ut som han drömmer erotiska drömmar om dig, vilket inte blir svårt då jag redan sett hans blickar på dig säger hon fnittrande.

Efter någon halvtimme så ser jag Nilla komma ut mot uppsatta scenen mycket försiktigt med sin kompis.
- Vi tar först lite enskilda bilder så du vänjer dig!
- Låtsas att du drömmer dig till en strand och att du spanar ut över havet!

Jag bara gapade över hur naturligt hon verkade ta det, fast hon stod där utan topp med sexiga microbikinitrosor och med hennes vackra stora och fasta fina bröst helt öppet. Ljuset som låg på gjorde henne sagolikt vacker och sexig.
En liten stund senare så ropade Nilla kompis mot vilorummet:
- Chrille, du kan komma nu, det är dags.
- Kommer! Hördes det från rummet.
In stiger Chrille i badbyxor, med riktigt välbyggd överkropp, magrutor, fint hårsvall, och intensiva ögon.
- Wow vilken sexig tjej!, säger Chrille och tittar på Nilla från topp till tå.
- Det här ska bli ett sant nöje och jobba med dig, säger Chrille och Nilla rodnar.

Nillas kompis ger direktiv, och Nilla ställer upp sig. Kompisen säger åt henne att svanka lite mer med rumpan. Chrille ställer sig bakom, van som han är så får han in sin pose direkt. Nillas kompis låter videokameran jobba.
Jag tycker mig se att Chrilles badbyxor putar lite otäckt mycket och väldigt nära Nillas rumpa.
Nillas kompis säger igen:
- Romantiskt, men det ska samtidigt osa lite sex över scenen, som om det skulle vara det oundvikliga så småningom..

Det började inte riktigt kännas bra för mig, det var lite för mycket anspelningar på sex hela tiden, och med vårat näst intill obefintliga sex sista tiden, så visste jag inte hur Nilla skulle reagera på allt detta anspelande.
Fotografen igen:
- Chrille, ställ dig nu emot Nilla, böj på knäna så din utbuktning kommer under Nillas rumpa,
- Och Nilla, puta ännu mer med rumpan som du drömde om att du var naken och verkligen ville känna Chrilles kropp och hårda kuk nära dig.

Nilla såg ut som hon inte hade något problem att fantisera kring detta, vilket fick mig att önska att denna dagen snart var slut och att det var sista gången hon var här.
Strax stod ”paret” enligt instruktioner, där Chrille höll vänsterarmen över brösten så att de dolde brösten, och högerarmen vid linningen till bikinitrosan. Gud vad kåt jag började bli kände jag, inte bara hård utan blöt.
- Bra, bra, lysande, Nilla, vrid nu ditt huvud, mot Chrille.
- Det ska se ut som ni kysser varandra kärleksfullt och det räcker med att ni bara nuddar läpparna mot varandra.

Nilla vred på huvudet sakta och blundade samtidigt som Chrille mötte upp och de höll läpparna mot varandra och kysstes lätt.
- Nilla, du är en naturbegåvning.
- Så, ropade Nillas kompis igen, färdigt…! Skönt tänkte jag. Jag är nöjd med er för idag, men jag har fler idéer, så jag vill att ni kommer nästa lördag.
Hon fortsatte med nästa par, medan Nilla gick och klädde på sig. Några minuter senare kom hon till mig med ett leende på läpparna.
- Visst var jag duktig, sa hon
- Suverän sa jag, utan att egentligen vilja medge det.

Hon och Chrille hade fått mig tokkåt, vilket jag antydde för henne och hoppades på lite mysigt lördagskvällssex. Hade inhandlat lite vin och god mat.
Tyvärr, så hade hon blivit så trött av anspänningen, så hon somnade i soffan och sa att vi får mysa någon annan dag. Hon verkade samtidigt väldigt ointresserad av mig, men det var bara en känsla.

Veckans jobb gick fort, och varje kväll hörde jag Nilla längta till nästa arbetspass på lördagen, och skoja om vilka scener de skulle göra, den ena mer vild än den andra.
Lördag, och vi var på plats igen.

Samma visa denna gång, lättklädd Nilla och Chrille, erotisk scen och mycket lyckat resultat. Denna gång med nästan genomskinliga klädplagg, där man kunde ana Nillas lilla behåring vid venusberget och Chrilles som det såg ut, helt rakade organ. Såg än en gång ut som han var riktigt välutrustad.
Bägge gjorde mycket gott intryck inför kamerorna, samtidigt som de bägge såg ut att njuta av varandra framför kameran.

Jag påpekade att det kanske var lite för intimt, men det slog Nilla bort med att det är bara ett spel, och att hon antagligen var en bra skådespelare.

Ännu några dagar gick och Nillas kompis ringde mitt i veckan
- Det har gått så pass bra och du är helt suverän som modell, så jag tänkte fråga ifall du vågar ställa upp på ännu ”lite” mer vågade bilder, där du och Chrille är helt nakna?
Nilla fnittrar och säger:
- Oj, oj, men du frågar mig inte om sex väl?
- Nä, bara nakenhet, och riktig närhet, även om era kön kanske kommer nära varandra, eller till och med nuddar varandra.
Jag satt bredvid och såg att Nilla blev stum och svarade:
- Vänta lite
Hon vände sig till mig och berättade precis vad hennes kompis sagt. Och jag tänkte att om jag protesterar så kanske det bara blir värre, det är bättre om hon säger nej själv. Jag sa:
- Du får bestämma själv, är det så att du känner dig konfident att sätta gränsen där så är det ok för min del.
Snabbare än jag trodde så svarade hon till sin kompis
- Gärna, jag kan absolut tänka mig att prova det sa hon och fnissade till igen.

Lördag igen, och nu var det spänning i luften, jag tog plats så nära scenen jag bara kunde för att förvissa mig om att Chrille inte tafsade otillbörligt mycket med sådant som inte hörde till sceneriet, och inte nuddade med kuken mot Nillas mus.

Från omklädningsrummet kom först Nilla oskuldsfullt tassande, ser att hon friserat sig extra noga och såg perfekt ut, och leende på läpparna, några sekunder senare kom Chrille från männens omklädningsrum. Precis som jag trott mig se vid förra fotograferingarna, så var Chrille välutrustad. Tror att hans kuk redan var lätt blodfylld, då den såg så stor ut trots att den bara hängde.

Såg att Nilla slängde ett öga mot hans skrev och stannande med blicken någon sekund för länge.
Denna gång var scenen en stor dubbelsäng bäddat med linne. Nillas kompis började med sina direktiv
- Nilla och Chrille, som jag sa i telefon så blir det lite mer vågat denna gång som ni förstått, säg till om något känns obekvämt. Ibland har jag lite svårt att bromsa när jag sätter fart och ger olika direktiv.
- Chrille, ta Nillas ansikte mellan dina händer och kyss henne lätt på munnen
Sagt och gjort.
- Bra, bra, ser lysande ut, Nilla, besvara nu kyssen, jag kommer ta en närbild också, så jag ser era tungor mot varandra.

Bägge gjorde exakt som hon sa, och det såg ytterst naturligt ut, vilket gjorde att det gjorde ont i mig, såg verkligen ut som Nilla njöt utav situationen, men en som njöt mer var Chrille, såg att hans kuk blev större och större.
- Samma scen som förra lördagen då du spanade ut över havet Nilla, Chrille, ställ dig bakom Nilla och håll om henne.
Chrille sa,
- Det finns risk att jag hårdnar, ska vi bryta?
- Nej, sa Nillas kompis, det blir bara mer verkligt då, men du får hålla dig i skinnet sa Nillas kompis och skrattade lätt.
Nilla rodnade lätt.

Jag såg att Chrille bökade lite extra så att hans stora kuk låg skönt mellan Nillas lår, den var ju så uppstående så den tryckte säkert mot Nillas mus.
Det fick jag ganska snabbt bekräftat när jag titta mot Nillas mus, för där syntes Chrilles ollon mot hennes främre del av musen, säkert mot hennes blygdläppar och klitoris.
- Bra bra, nästa scen.
Jag fick precis en idé sa Nillas kompis:
 - Nu vill jag att du Nilla ställer dig på alla fyra på sängkanten, och Christer står bakom med stånd nära henne, om du kan behålla ditt fina stånd förstås. Håll i kuken och det ska se ut som du siktar in dig för att tränga in i Nilla.

Jag såg lyckan i Chrilles ansikte. Såg att han tittade på Nillas mus och det dröjde inte många sekunder innan hans något slaknade kuk hade fullt stånd igen. Kuken lätt böjd pekade uppåt. Den stora kuken såg ut som den skulle sprängas.

- Oj då vilket prakt stånd, sa Nillas kompis vilket fick Nilla att vända sig om och se rätt på Chrilles stora kuk. Nilla kände hur det darrade i benen, och att hon ofrivilligt fick blodfyllda blygdläppar och blev blöt i skåran.
- Bra, blir suveräna bilder det här..!
- Mycket bra ropade Nillas kompis igen:
- Nu kan du böja ner kuken Chrille och ställ dig emot Nilla bakifrån, alltså med kuken under musen, så det ser ut som om ni knullar doggystyle och med händerna på hennes rumpa.

Jag höll på dö, skulle det inte ta slut snart.
Nillas kompis sa igen:
- Bra, nu är jag nöjd. Chrille såg inte ut att vilja flytta sig och höll kvar händerna. Nilla vände sig om, med kuken fortfarande mellan sina ben tryckande mot sin kåtamus. Nilla säger:
- Du kan backa nu om du kan, säger hon med ett leende på läpparnà.

Sakta, sakta drar han sig tillbaka, där jag såg att hans ollon tryckte så hårt uppåt att hennes blygdläppar liksom delade sig lite när ollonet åkte sakta i hennes skåra, tills den passerat hennes öppning, och sprätte upp när det inte fanns någon mus som tog emot längre. Chrille körde kuken fram och tillbaka några gånger för att retas. Nilla skrattade och tackade för hjälpen.

På vägen hem så var jag ganska tyst, visste inte vad jag skulle säga. Nilla sa:
- Visst var jag bra? Det kändes så pass bra att jag blev lite sugen och upphetsad på Chrille, såg du det?
- Om jag såg, jag var rädd att ni skulle knulla livet ur  varandra,,,!
- Nilla fnittrade, det var ganska upphetsande med hans stora kuk mot min mus, jag fantiserade om att känna hur hans ollon töjde ut mina blygdläppar och trängde in, vad skulle du säga då, fnittrade hon.
Jag blev mållös. Tänkte mycket, men mina planer var att försöka få Nilla i säng så jag fick knulla av mig min upphetsning och se till att Nilla inte var upplagd för sex när hon kom till fotograferingen utan bara öm. Men, men, oavsett situation i veckan så blev det riktigt heta sexövningar mellan oss.

Några dagar senare så ringde det. Nillas kompis hade för en vana att ringa på onsdagar och berätta hur bilderna blivit och vad hon hade för planer till nästa helg.
Jag hade hoppats att Nillas kompis hade slut på idéer och att Nilla själv skulle vara nöjd nu. Nillas kompis sa:
- Jag har aldrig sett så erotiskt laddade bilder, de är de bästa jag någonsin fotat.
- Vi kan väl köra på samma tema nu till helgen?
- Nilla svarade att det gick inte då det var den veckan i månaden.

Puuh, lite andrum tänkte jag, kanske en liten paus skulle få Nilla på andra tankar, men i nästa andetag så säger hon:
- Gärna nästa lördag, om Chrille vill förstås?
- Självklart, han är i eld och lågor svarar hon.
Fattas bara annars tänkte jag.

Lördag igen, och jag tänkte att jag måste fortsätta följa med, annars känns det som om de inte skulle ha några hämningar.
- Nillas kompis busar ut när Nilla och Chrille står där nakna. Jag skulle vilja fortsätta i samma tema som sist med sängen, där ditt stånd var kronan på verket. Tror du att du någorlunda lätt kan få fart på det?
-Inget problem säger Chrille, men det kanske går ännu snabbare om Nilla tar tag i den och smeker mig, vill du det Nilla?
- Mmmmm, det vore verkligen skönt! säger hon, det kan jag väl och ser lyriskt ut på kuken.

Innan Nilla hinner så långt meddelar Nillas kompis att det blir svartvita bilder idag, det ger mer kontrast och känslan av erotik förstärks.
Känns väldigt konstigt när Chrille sätter sig på sängkanten och lutar sig lätt bakåt stödjande på sina armar. Nilla kommer efter och ställer sig på knä och sträcker sig med högerhanden om Chrilles kuk, men når inte riktigt runt.
- Vilken härligt stor kuk du har Christer! Hennes huvud är inte mer än 20 cm från kuken, och Christer tittar intresserat på Nilla när hon riktigt sakta börjar runka honom.

Jag hör att kameran börjar klicka samtidigt, antar att Nillas kompis utnyttjar detta gratistillfälle. Sakta men säkert blir han hårdare och hårdare, och ådrorna som slingrar sig runt kuken syns mycket tydligt. Ser ut som om Nilla vill fortsätta, hon ser mycket imponerad ut över kuken. Hon avslutar med att böja sig fram och pussa och suga in ollonet i munnen.
Jag ropar retsamt ut:
- Nu går det väl lite väl långt Nilla, ska vi inte avbryta nu?
- Nej, är du tokig den är inte spräng hård, inte riktigt än. Måste ju bara få känna på denna praktkuk ordentligt. Skall bara runka, slicka och känna på ballorna också inne i munnen så blir jag kåtare, säger hon och ser lite finurlig ut och slickar pungen, suger in ballorna turvis i munnen och fortsätter suga tills kuken är stenhård.
- Så där, säger fotografen, nu vill jag att du Nilla ställer dig upp och tittar hit in i kameran, och Chrille ställer sig bakom.
- Nilla, sära lite på benen, så du Chrille kan placera ståkuken mellan hennes lår, bra om den också nuddar skåran.
Det ser ut som både Chrille och Nilla är i himlen, och jag känner mig förnedrad, som inte kan mäta mig med Chrille, iaf inte gäller kroppsbyggnad och kuk.
- Ta nu med vänsterhanden ner mot Nillas venusberg och sätt långfingret mot hennes klitoris och smek henne och högerhanden om bröstvårtan.
- Ja, sådär, perfekt.

Nilla blir riktigt upphetsad och gnyr. Ser att Chrilles vänsterhand med långfingret cirkulerar vid skårans början och möter kuken som gått och väl syns mellan Nillas lår.
- Chrille, jag skulle behöva några liknande foton där kuken inte syns hela tiden, så man får känslan att du verkligen knullar henne, så dra den fram och tillbaka mellan låren några gånger tills jag säger stopp.
Jag känner mig paralyserad, ser att ollonet dyker upp med jämna mellanrum vid klitoris, eftersom den trycker uppåt så häftigt, för varje gång den dyker upp så ser den blankare och kladdigare ut. Förstår varför Nilla stönar och är säkert vrålkåt nu.

- Sådär, bra, suveränt ropar hon ut bakom kameran.
- Nilla, lägg dig nu på ryggen i sängen med sidan hit, dra upp knäna mot axlarna så man ser blygdläpparna från sidan. Perfekt, så..!
- Chrille, Chrille…! Koncentrera dig och släpp blicken en kort stund från Nilla och lyssna på mig..!
-Ja, inte helt lätt säger Chrille.

Var ska detta sluta, jag funderar på att gå för att slippa se, men kan ju inte slita mig, jag har blivit blöt och hård i mina kalsonger.

- Christer, sätt nu kudden där under hennes rumpa så hennes underliv kommer upp lite till, sedan kan du ställa dig på knä vid hennes rumpa.
Både Christer och Nilla tittar varandra andäktigt i ögonen, bägge känner att de inte klarar av mycket mer. Den sexuella anspänningen är enorm. Chrille lutar sig ner och börjar slicka och smeka Niklas kön.
-Bra initiativ Chrille! Just så lugnt och säkert bra förberedelse så hon blir riktigt blöt innan du kör in din prakt kuk!
Nilla säger till sin kompis och indirekt till Christer:
- Inte hela vägen, det har ni lovat!!
Det kändes verkligen skönt när Nilla sa det.

- En bit till bara innan vi är klara för idag säger kompisen
- Luta dig framåt och dra och pressa nu ollonet i skåran fram och tillbaka jättesakta så jag hinner med några bra bilder, här ska jag få till några närbilder också.
Nu tar vi om det lugnt dra ollonet fram och tillbaka några tiotals gånger.
Det här är inte sant, och jag ser att Nilla är tokkåt och kåtsaften hänger som trådar från Chrilles kuk ner mot Nillas mus.

- Bra, stanna, håll nu ollonet hårt vid Nillas mus öppning.
Jag hade blivit helt paralyserad nu, och hörde mina hjärtslag som nu dunkade i hela rummet. Jag såg att Nilla böjde sig så mycket hon kunde för att se Chrilles ollon snudda mot blygdläpparna vid hennes öppning.
En snabb tanke for genom henne, att hon var ju jättertrång, hur skulle det kännas med Chrilles härliga stora kuk?
Nillas vän verkade rejält upphetsad också, och gav direktiv efter direktiv och hon satt med kameran på sängkanten alldeles bredvid för att få några riktigt bra närbilder.

- Bra, lite närmare, jag skulle vilja att ollonet bara syntes till hälften, tryck den lite hårdare mot öppningen…. Bra,.in… bra….lite till….djupare, det är bra, ut med kuken igen, Nu in igen lite.
Jag såg från mitt håll att alla som var närvarande såg ut att hålla andan när Chrilles ollon sakta, sakta plöjde sig in och ut och töjde ut Nillas öppning. Det enda jag tyckte mig höra var orden från Nillas kompis.
- Lite till…bra..lite till…Bra så och lite till..
Helt plötsligt hörde jag en djup suck från Nilla,
- Vilken härligt stor kuk du har, var försiktig, snälla du! Nu tänkte Nilla högt, samtidigt som ollonet kommit genom kanten och glidit innanför de nu isärfläkta blygdläpparna.
Nilla tittade Chrille i ögonen, som sakta, sakta pressande gled längre in, ända till botten i fittan, Nilla verkade må gott. Ett mycket långt högt och djupt stön hördes från Nilla som samtidigt som hon njöt och såg ut att vara tårögd av glädje. Chrille tog det lugnt och lät kuken töja ut den savande fittan ett tag i botten. Fotografen kommenterade:
Bra så, lugnt och försiktigt med kuken.
Nillas kompis hördes inte längre men videokamerorna rullade och kameran lät oavbrutet.

- Vilken härlig kuk du har! Knulla nu mig hårt med kåtkuken din viskade Nilla efter ett längre tids lugnt knullande, och Chrille var inte sen att lyda, jag var fortfarande helt förstenad.
Chrille stötte och njöt fullt av knullandet av min vackra och sexiga hustru, och Nilla njöt minst lika mycket, till den milda grad att jag såg att hon närmade sig orgasm, och att tyda på Chrilles ansiktsuttryck var han lika nära. Man såg gång på gång att han tog riktigt långa tag så hans ollon kom nästan utanför vid varje stöt, och Nillas blygdläppar trycktes åt sidan varje gång det stora ollonet trängde sig mellan.
Nillas fittläppar formligen sög och kramade den sköna kuken, det lät som ett sörplande varje gång kuken for in eller ut.
Såg att Nilla viskade något, som jag skulle gissa tydde på
- Kör hårt så kommer jag! Kom, kom i mig, jag kommer nu…!
Helt plötsligt skrek Nilla något som jag aldrig hört henne och sekunderna senare brölade Chrille ut sitt brunstvrål när han sprutade sina kaskader av sperma inuti Nilla.

Sakta, som en evighet senare så drog Chrille ut kuken, fortfarande hård, lät som ett plopp när ollonet kom ut i dager igen.
Bra jobbat in med kuken igen, sakta in, lite till. Lite saktare så bra! sa fotografen.
Sedan körde han in kuken igen hårt och snabbt, Nilla stönade, mer kuk, kört hårt och snabbt så kommer jag igen. Christer var uthållig och körde ett bra tag medan Nilla njöt av behandlingen. När Nilla skakade i orgasm igen så tryckte Christer sin kuk i botten och pumpade ut spermaladdning två i botten. Han låg ett tag tungt på Nilla och kysste henne med tungan vispande. Medan han småjuckade med den fortfarande styva kuken. Sedan ställde han sig upp och berömde Nillas trånga härliga fitta. Började sedan slicka fittan ren och då skakade Nilla i efterorgasmer. Nilla reste sig snabbt och sprang in i omklädningsrummet och kom fort ut igen med kläderna på sig.
Hon ropade till sin kompis på vägen ut, med mig i släptåg:
- Jätteskönt med modell jobb, hela vägen! ring mig senare.!
Hon fick ett samtal och hon sade att det var imponerande bra! Hon skulle komma nästa fredag + lördag och fortsätta modelljobbet.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 28 röster, snittbetyg 8,75