Framgångsrik erövring

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lemmen
Rek. länk: http://knullkontakten.nu
Inlagd: 27 sep kl. 09:17
Läst: 3782 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 17 röster, snittbetyg 7,82
Hon var vacker, frestande men verkade oåtkomlig ända tills ..

De flesta gånger jag sett henne var hon tillsammans med sin pappa, en äldre distingerad högrest man. En och annan gång hade jag sett henne gå shoppingrunda med sin mor. Modern var liksom dottern mycket vacker och var dessutom utsökt klädd. Jag kunde inte låta bli att gå efter mor och dotter och titta på deras utsökt formade kroppar. Dotterns sätt att röra sig var vackert och uppeggande. Hennes läppar var som gjorda att kyssas. Allt hos henne gjorde mig störtkåt.

Både dotter och mamma väckte koncentrerad uppmärksamhet hos mig, något sände signaler rakt ner till min kuk. Jag kunde inte låta bli att gå efter dem och titta på deras utsökt formade kroppar, deras sätt att röra sig och derass inbjudande läppar. Båda damerna tände mina manliga instinkter. Framför allt fångades jag av dotterns sätt att röra sig.
Jag lockades starkt av dotterns utseende och yppiga kropp, det var något speciellt med henne, något som gjorde att hon sände signaler rakt ner till min kuk.
Väl hemma kunde jag inte annat än fantisera om den unga skönheten. Ofta när jag lagt mig på kvällen dök hon upp i mitt synminne och jag började ta mig in i en massa fantasier om henne och om mig. Omfamningar, kyssar, samlag. Hon var min längtans mål. Många kvällar runkade jag fram kraftiga sprut som hamnade på min haka, min hals och mitt bröst och hela tiden var då i min fantasi min kuk inne i denna vackra unga kvinnans fitta.
Så plötsligt en dag hände det. Jag gick några steg bakom henne och hennes mamma i ett köpcentrum- Den åtråvärda unga kvinnan snavade och höll på att ramla. Efter som jag var ganska tätt bakom henne lyckades jag fånga upp henne. Hennes mamma hade just vänt sig om och uppmärksammade vad som hände.

– Påpassligt, tack unge man.

Mamman såg tacksam ut. Jag bugade mig men fick inte fram något ljud. Jag höll den vackra dottern i ett grepp runt hennes överkropp och kände hennes mjuka bröst under mina armar. Dottern vred sitt ansikte mot mig, log. Nu reste sig min kuk. Men ingen såg väl det. I varje fall ingen av de två kvinnorna.

Dottern viskade något i sin mors ena öra, vilket fick moderna att vända sig till mig.

– Vi är så tacksamma. Får vi bjuda på något gott där borta i caféet?

Jag tackade givetvis ja och strax satt vi med kaffe och bakelser framför oss. Vi presenterade oss för varandra. Mamman hette Lucille och dottern Regina och nu visste de att jag hette Philip. Släkten var invandrad för några generationer sedan från Tyskland. Mannen hett Gerhard och släktnamnet var von Heidelbergen.

Jag kände mig liten med mitt Petterssonnamn. Här var jag en man ur folket som plötsligt kommit i kontakt med adliga människor. Jag kände mig liten men den känslan släppte efter ett tag. Lucille visade sig vara en driven konversatör och vi började ha roligt tillsammans. Till min förvåning började hon föra ett ben utefter insidan på mitt vänstra ben och kom ganska högt upp, faktiskt ett stycke upp över knät. Vad skulle jag göra, vad skulle jag säga?

Lucille log inbjudande mot mig. Vad ville hon? Flirtade hon? Inbjöd hon till någonting? Nej, det är inte möjligt sa jag mig.

– Du Philip, sa plötsligt Lucille, kunde inte du och Regina fortsätta bekantskapen. Jag skulle gärna bjuda hem dig men vi har nu så många gäster inbokade att det är bättre om du kunde bjuda hem Regina till dig.
Jag bjöd hem henne till mig och förberedde mig väl genom samtal med min granne en kvinna i övre fyrtioårsåldern, jag ville att allt skulle klaffa. Jag ville ju så gärna få stoppa kuken i Regina, det hade jag gått och drömt och fantiserat om så länge så jag bara måste få till det i kväll. Granntanten, Ella Pettersson, sa att jag skulle gå varligt fram, och gärna visa en porrfilm för att få Regina i stämning och döm av min förvåning när Ella går in i sin lägenhet och kommer tillbaka ut med en mjukporrfilm med titeln Constance.
– Inget hårt. Nej, mjukt och sexigt ska det vara för en ung tjej.
Jag Hade ingen aning om att hon hade sådana filmer i sina gömmor.

Jag kollade filmen innan Regina kom. Fin film. Den påverkade mig. Chansen var betydande tänkte jag att den också skulle påverka min unga besökare. Eller? Tänk om hon blev fly förbannad och stack iväg innan jag ens hunnit kyssa henne.

Jag var verkligen ängslig, spänd men samtidig mycket kåt. Jag fick inte misslyckas. Jag skulle ha henne i min säng. Min kropp krävde det. Så starkt hade jag aldrig längtat som nu då jag väntade att dörrklockan skulle ringa.

Så står hon där framför mig. Bedårande. Den vackraste kvinna jag sett. Jag kan till en början inte säga ett ord. Allt förnuft, alla tankar är försvunna. Det är bara känslan i kuken jag käner..

Regina tar om mig, kysser mig på munnen. Ingen kort kyss. En djup erotisk kyss med hennes tunga långt in i min mun. Kyssen för mig åter till sunda vätskor. Jag blir lugn och blir nu målmedveten. Regina skulle i min säng och min kuk skulle in i hennes fitta.

Vi drcker vin, äter ost och kex och frukt. Jag berömmer hennes skönhet. Jag ser att hon är påverkad av den goda stämningen. Jag är rädd att skrämma iväg henne, denna unga oskuldsfulla kvinna.

Förresten är hon så oskuldsfull som jag trott? Hon ser ju så sexuell ut att många män säkert försökt erövra henne och många av dem har nog lyckats. I så fall kan inkörsporten för mig redan vara öppnad..

Under kvällen klaffar allt. Förslaget om att se ett par som jag säger "spännande filmer" mottar hon med entusiasm men visst blir hon överraskad när hon ser vad de handlar om.

När vi sitter i soffan framför TV:n ser jag hur hon påverkas av mjukporrfilmen som jag satt på. Jag ta hennes hand och lägger den på min uppsvällda kuk som hon kan känna genom mina byxor. Hon drar inte undan handen och därmed vet jag att min framgång är säkrad.
Efter en stund drar jag upp gylfen och släpper ut kuken. Hennes kvinnliga instinkt och filmens påverkan får henne att greppa om den. Det tar jag som en tillåtelse för mig att låta en hand ta vägen in under hennes trosor fram till hennes fitta som jag finner vara inbjudande våt.

Det tar det inte lång stund förrän vi ligger i min säng.

Ett stort och välgörande äventyr ligger framför för mig. Det är säkert så för Regina också. Hon kan väl inte vara så erfaren. Men bestämd är hon. Hon vill genast bli tagen bakifrån. Jag vinnlägger mig om att hålla tillbaka sprutet, håller mig still långa stunder. Men då gnyr Regina och försöker skynda på mig. Hon är riktigt tokkåt märker jag. Så går det för mig och för henne också. Vi ramlar inop.
Så skapar vi flerra orgasmer i missionärsställningen. Det blir ett par för oss båda. Någon 69 blir det inte men jag slickar hennes fitta. Härligt, fantastiskt underbart. Och hon suger min kuk. Har hon gjort det med någon annans kuk tidigare? Kanske. Hennes hantering av min kuk verkar som något för henne mycket hemvant. Denna vackra, åtråvärda unga kvinna, är kåt och hon är verkligen kunnig i kärlekskonsten. Det undgår jag inte att märka. Allt känns skönt och bra.

Jag älskar att slicka. När Regina fått min kuk att spruta så är jag snabbt igång med att slicka hennes fitta. Reginas förtjusning blir enorm. Hon skrikerr högt flera gånger så högt att det säkert hörs in till grannfrun som därmed kan förstå att hennes film haft effekt.

Både Regina och jag får nu utlösning genom vad min tunga och mun gör i hennes drällvåta fitta. Oförglömligt.
I en kort paus när jag tillfälligt dragit ut min kuk avslöjar Regina att hon en gång tidigare blivit slickad. Pappa Gerhard hade varit på sin herrklubb och fått en ung man med sig hem.
- När pappa Gerhard hölll på att ordna en vickningsrätt i köket kom den unge mannen in i min sängkammare, berättar Regina. "Där hittar han mig liggande naken på rygg med mina fingrar i fittan. Han böjde sig ner och placerade sin mun tätt inpå min fittöppning. Jag kan inte glömma hur skönt han slickade mig".

Jag känner mig inte avundsjuk. Hon må ha vilka tidigarre upplevelser som heltst. Nu ligger hon här under mig och det bllir kuk in och kuk ut med goda motjuck i många ställningar. Jag känner eld, glädje, harmoni och förvåning. Känslorna tumlar om. Regina är min, jag är hennes. Jag upplever njutningshöjder jag tidigare inte kunnat ana. Vi njuter av varandras kroppar, rörelser och smek. Jag njuter av vad jag ser hos henne, hennes rundade höfter, hennes välformade skinkor, hennes vackert välvda läppar, glansen i hennes ögon, hennes lagom trånga och mycket våta fitta.

Jag hoppas att hon gillar vad hon ser hos mig, mina breda axlar mina muskler, mitt hår, min ögonfärg, mitt leende. Framförallt hoppas jag att hon uppskattar min kuk och mitt inträngande. Sin uppskattning ger hon mig.allra tydligast när hon med ängslig röst frågar mig om min kuk inte är för stor för henne
- Å, vad han är härligt stor. Större än jag kunant drömma om. Den är väl inte för stor för mig?.
Regina är som galen, hejar hela tiden på mig, skriker att hon vill ha kuken djupt in i sig. Jag lyfter upp hennes ben i höjden högt över hennes huvud och ett bra stycke bakom. Öppnare för en kuks inträngande kan hon inte liggai och nu får hon känna min kuk i botten mot livmoderstappen gång på gång. Utkastet av min sperma blir fomidabelt och Reginas orgasmskrik låter som himmelsk musik för mig.
När Regina är på väg att gå hem med sperma och fittsaft rinnande utför sina ben stannar hon tvärt vid utgångsdörren faller mig om halsen och drar min helnakna kropp emot sig. Hon är fortfarande kåt, jag ser det på kåtglansen i hennes ögon, detta lyster av både extas och förintelse, som alltid fått mitt stånd att växa. Nu måste jag få komma in i hennes varma våta fitta en gång till innan vi skiljs. Jag drar ner hennes trosor samtidigt som Reginas hand greppar om min kuk. Och nu kommer kvällen clue. Jag trycker upp henne mot dörrposten och lyckas få in min halvstyva kuk i hennes fitta. Vilken gång i ordningen denna kväll har jag nu nått fram till denna underbara förening? Skulle jag kunna spruta en gång till? Nu jobbar jag hårt och snabbt. Kuken växer i storlek och blir styv.
Regina njuter, skriker och trycker till mot mig varje gång jag skjuter in min kuk. Det tar sin tid men till slut får jag utlösning efter att ha gett Regina minst ett par orgasmer.

Så ger hon sig iväg.Jag är ledsen att hon inte kunde stanna kvar hos mig resten av natten. Men hon skulle tidigt nästa morgon ge sig av med sina föräldrar till någon större släktträff och kände att resans start bättre kunde ordnas hemifrån.

Men kvällen är inte slut för mig för att hon gett sig iväg, Dörrklockan ringer. Det ärr Ella, grannfrun, som tittar in.

– Hon har gått nu hörde jag. Det gick bra kunde jag förstå. Vad tyckte hon om filmen
– Den var toppen. Tack för lånet.
– Du, kan du och jag inte titta på den tillsammans en stund? Den är ju så bra och särskilt slutet av den.
– Nja

Grannfrun tjatar och efter en stund sitter vi bredvid varandra och ser på filmen, filmen som bidragit till att få igång känslorna i Reginas sköna fitta. Grannfrun börjar pulla sig.

– Du och jag, Philip, vi kunde väl knulla, Det är så sällan jag har någon karl sedan jag blev änka
Jag känner att det skulle vara helgerån att stoppa kuken i min grannfru efter att den nyss varit inne i världens godaste fitta, i den vackra, härliga Reginas fitta och jag ger grannfrun ett bestämt och definitivt nej.

– Men du kan väl pulla mig.

Så långt kunde jag sträcka mig. Jag körde upp två fingrar i grannfruns fitta. Den var härligt våt. Jag jobbade på. Det fick bli mitt tack för lånet av filmen. Jag träffade g-punkten, helt säkert och jag pillade på hennes klitoris. Högst två minuter tog det att ge denna kåta kvinna full orgasm. Min hand översköljdes av hennes fittsaft..

Jag behöll filmen.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 17 röster, snittbetyg 7,82