Födelsedag i sängen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: André Thomas (andre_thomas_noveller@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.andrethomas.bravepages.com
Inlagd: 18 sep kl. 11:33
Läst: 10727 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 86 röster, snittbetyg 5,34
Jag hade planerat den här kvällen noga. Jag visste att Danne skulle komma hem ganska prick kvart i sex. Han skulle stiga in i hallen, ta stöd mot hatthyllan medan han sparkade av sig skorna, säga hej och fråga vad jag gjorde. Sen skulle han gå in i köket, öppna kylen och bälga i sig ett halvt paket juice, för att sedan komma in till mig i arbetsrummet, där jag brukade sitta framför datorn och kolla dagens mejl, han skulle lägga händerna på axlarna eller dra dem genom mitt hår, och jag skulle vända upp huvudet och möta hans varma blick. Han skulle spricka upp i ett leende och tala om att han saknat mig, den här dagen också. Och så skulle han ge mig en puss för att sedan fråga vad vi skulle laga för mat. Ibland gick han direkt in till duschen efter att ha kommit in till mig.

Så här brukar det oftast se ut hemma hos oss. Faktiskt de allra flesta dagar. Men idag var inte en utav dem och det var jag som skulle se till att det inte blev det. Imorgon lördag skulle vi hålla 28-årskalas för Danne. Fast själva födelsedagen, den är just idag.

Några dagar tidigare, när jag skulle hem till min brorsa i Gröndal, som jag ofta brukade hälsa på och ta en fika hos, hade jag som vanligt gått in i secondhand-butiken Små Smulor på väg till honom. Oftast brukade jag ta Tvärbanan direkt till Gröndals centrum och gå de sista metrarna till Sjöbjörnsvägen där han bodde, men om vädret tillät så brukade jag helst gå. Ibland tog jag gångvägen utmed sjön Trekanten och ibland följde jag spårvägen, och när jag gjorde det brukade jag också titta in till Små Smulor för att se vad för nytt som kommit in. Precis som den här dagen.

Jag hade gått runt en stund och inte sett något särskilt intressant, förrän blicken fastnade på något som hängde på en vägg. Ett par handklovar! Och det var då som idén började ta form i mitt huvud. Som gjort för vår kväll! Jag tog ner dem och gick fram till disken.
”Har ni nycklarna till dessa också?” frågade jag.
”Visst. Vänta lite.” Killen bakom disken drog ut en låda och började leta. Efter en stund tog han upp ett par nycklar. ”Jag tror det är de här. Du får testa.”
Jag tog nycklarna och provade. Jodå, det var dem.
”Jag tar dem.” sa jag. ”Hur mycket ska du ha?”
”En femtiolapp.”
Jag gav honom pengarna och stoppade ner handklovarna i fickan och gick vidare mot brorsan.

Att jag kom på den här idén var egentligen inte så konstigt. Jag visste att Danne var lite nyfiken på det här, så därför kände jag mig trygg i idén.

Väl framme hos brorsan hängde jag av mig jackan på en galge, och handklovarna, som låg ganska tunga i fickan, stötte emot elementet på väggen.
”Vad sjutton har du i fickan, Thomas?” undrade brorsan.
”Haha, det skulle du bra gärna vilja veta va!” sa jag och stötte honom i sidan.
”Jamen, vad är det du har där?” Han gick fram till jackan och tog upp handklovarna. ”Nä nu jäklar… Ska ni ha dem till det jag tror?”
Jag skrattade åt honom.
”Jaa du Martin, jag vet ju inte vad du tror...”
Han såg på mig och skrattade han också.
”Ja, det må jag säga… Nog för att jag och Anna har ett spännande sexliv, men några handklovar har vi inte.”
”Nä, ni är ju så pryda sååå…” sa jag retfullt
”Hahaha, du är ju totalt galen. Vad är det ni ska göra egentligen? Eller, nä förresten. Jag vill inte veta.”

Jag stannade kvar en timme och Martin blev tillslut så nyfiken på vad det var jag skulle hitta på att han tvingade mig att berätta om mina planer för Danne. Min två år yngre bror var skönt nog min bästa vän förutom Danne, så det var inte längre några konstigheter när jag berättade och han tyckte heller inte det var några konstigheter med att jag var tillsammans med en kille. Martin hade själv en gång i fyllan låtit en kille följa med hem, så han visste nog säkert hur det gick till mellan mig och Danne. Fast själv var det inget han fastnat för. ”Varför i hela friden gjorde du det?” frågade jag honom efter att det hade hänt. ”Tja, man måste ju stilla sin nyfikenhet ibland. Jag ville veta vad det är du tänder på, och nu vet jag. Men det var väl inte min grej, helt enkelt. Jag håller mig nog enbart till tjejer i framtiden.” Och idag var han tillsammans med en tjej han träffat för ett år sedan hos en kompis. De var nu oerhört kära i varandra och hade redan planer på giftermål. Anna var en jäkligt snygg tjej, med fin häck och små fina, fasta bröst. Långt, mörkt hår och bruna ögon. Vacker som ett rådjur. Martin såg också förbaskat bra ut, jag hade alltid tyckt att han var mycket snyggare än mig.

När jag slutligen kom hem gömde jag undan sakerna så att Danne inte skulle kunna hitta dem. Hade han gjort det skulle hela fredagskvällen bli sabbad.

Nu var det äntligen fredag och klockan började närma sig tiden för Dannes hemkomst från sitt jobb som säljare på en datorbutik. Jag själv jobbade inne i stan på en bank och brukade vara hemma strax före Danne, så jag skyndade mig att sätta fast handklovarna i sängstolparna och sen trycka ner dem mellan madrassen och gaveln så de inte skulle synas, och mellan madrassen och sängsidan tryckte jag ner löskuken som Danne köpt till mig i födelsedagspresent när jag själv fyllde 28 tidigare på året. (Meningen med den var att jag skulle ha något att roa mig med när han själv var bortrest i jobbet.) Jag tryckte också ner en burk vaselin bredvid löskuken. Utåt sett syntes nu ingenting av vad som gömde sig i sängen. Jag tog fram en tändare ur ett köksskåp och från vardagsrummet hämtade jag några värmeljuslyktor som jag placerade i fönstret och på sängborden inne i sovrummet. Tändaren la jag bredvid sängen. Stämningen skulle bli perfekt och precis så som jag visste att Danne gillade.

Jag stängde dörren till sovrummet och gick in i arbetsrummet och satte mig framför datorn. Jag hade inte mer än hunnit starta upp den innan jag hörde dörren öppnas ute i hallen.
”Hej!”
”Hej hej!” svarade jag tillbaka.
Han sparkade av sig skorna och hängde upp jackan och gick sen in till köket och klunkade i sig lite juice innan han kom in till mig i rummet. Han ställde sig bakom mig och drog händerna genom mitt hår och mötte min blick när jag vände upp huvudet mot honom. När jag mötte hans sköna, blåa ögon kände jag mig alldeles varm inombords. Och jag insåg att känslan inom mig då jag såg honom på något sätt förändrats genom åren. Den var starkare, mognare och om möjligt än mer kärleksfull. Daniel var sannerligen Mannen med stort M som jag drömt om ända sedan början på tonåren. Vi hade nu hållit ihop i fyra år och bott ihop i nästan tre. Nog hade vi våra gräl och fajter, men vi var båda kloka nog att inse att det aldrig är ens fel att två träter, och det slutade alltid med att vi båda sa förlåt till varandra.

Jag log upp mot honom och innan jag hann säga något så tog han själv till orda.
”Och jag älskar dig också, Thomas.” Han fyrade av ett stort leende och kysste mig på munnen.
”Grattis på födelsedagen, kära sambo!” sa jag och vände mig om. ”Hur har dagen varit?”
”Den har faktiskt varit lugnare än på länge, trots att det borde vara fullt med folk så här i jultid. Vet inte varför, faktiskt. Du, jag ska bara duscha så kan vi väl laga till något gott sedan?”
”Självklart!” svarade jag och drog ner honom i lagom höjd för en kyss. ”Hoppa du in i duschen så länge.”

Danne gick in badrummet och stängde dörren om sig. Jag kunde höra att han drog av sig kläderna och satte på duschen. Själv så satt jag kvar en stund tills jag förstod att han hoppat in. Då gick jag in i sovrummet och tog av mig alla kläder. Jag gick ut i hallen och öppnade försiktigt dörren in till badrummet. Danne märkte inget. Tyst stängde jag dörren bakom mig och väntade tills han började tvätta håret. Då passade jag på och drog undan draperiet.
”Ooaahh! Fan vad du skräms! Att man inte ens får vara ifred i duschen… Jag ska klaga hos hyresvärden att vi har för dåliga lås på våra toaletter.” sa Danne och skrattade.
”Hmm… Eller så får du helt enkelt börja låsa om dig.” sa jag och skrattade också.
Jag klev in och tog duschslangen och hjälpte honom att skölja ur håret.
”Vadan detta då?” undrade han.
”Tja, se det som en del i resten av kvällen.”
”Okej… Hm… Låter trevligt. Vad har du nu hittat på då?”
”Den som väntar på något gott…” sa jag och stängde av vattnet. Jag tog flaskan med duschtvål och började tvåla in honom. Jag började med axlarna och rörde mig sakta ner över bröstet. När jag kikade över hans axel kunde jag redan nu se hur hans kuk började växa. Han hade den bästa kuk man kunde tänka sig. Inte för stor och inte för liten, utan 16-17 cm, precis lagom. Den var ganska rak i formen i fullt ”tillstånd” och pekade snett uppåt. Och där var den nu. Jag hade aldrig varit med någon som fick stånd lika lätt som Danne. Man behövde bara peta på honom så reste den sig.

Jag fortsatte tvåla in honom på magen och gick nästan ända ner till könshåret. Då började jag istället röra mig uppåt igen och fortsatte uppåt mot hans lätt behårade bröst och bröstvårtorna. Danne hade väldigt känsliga bröstvårtor också och de brukade bli hårda vid minsta beröring. Nu var de redan styva och Danne stönade lite lätt när jag lät tummen och pekfingret leka med dem.
”Fan Thomas, fan vad jag gillar det här…”
”Jag vet.” sa jag med ett leende i mungiporna och fortsatte smeka och nypa lite lätt samtidigt som jag lät min tunga spela i hans öra. Jag såg på hans hud hur han rös av njutning. Förut gillade han inte alls att man lekte med tungan i hans öron, men på sista tiden hade han börjat gilla det mer och mer, och numera älskade han det. Jag fortsatte med händerna mot ryggen. Började vid axlarna igen och fortsatte neråt. Smekte hans skuldror och lät händerna och fingrarna arbeta i hans ryggmuskler på väg ner mot skinkorna. Innan jag var framme där tog jag flaskan på nytt och fyllde på handen med tvål.
”Varför gör vi inte det här oftare?” frågade Danne.
”Kanske för att om vi gjorde det oftare så skulle det inte vara lika skönt.” svarade jag tillbaka.
”Ja, jo, förmodligen…”
Han vände sig om men jag tog tag i honom och vände honom tillbaka.
”Stå med ryggen mot mig. Jag är inte klar här bak än.” sa jag.
Han flinade till och ställde sig tillrätta igen.

Jag tvålade in hans ryggslut och masserade lugnt och metodiskt hans muskler medan jag samtidigt flyttade händerna långsamt nedåt. Jag smekte hans skinkor och kramade dem försiktigt. Danne lät återigen ett lätt stön komma över hans läppar. Jag fortsatte att tvåla in honom och började långsamt närma mig de inre delarna av hans bak. När han kände vart jag var på väg böjde han sig lätt framåt och tog stöd med armarna mot väggen framför honom. Springan öppnades upp och jag förde in handen och nuddade hans hål. Han stelnade till och musklerna i öppningen spändes till innan han tog fattning över dem och slappnade av. Jag tvättade noga av det och förde in långfingret en liten bit och gjorde honom ren och fin även en bit in.

Nu kunde inte ens jag hålla min kuk i schack, utan den stod vid det här laget upprätt mot magen. När jag böjde mig över honom lät jag medvetet min kuk glida in mellan hans skinkor, samtidigt som jag drog isär dem med händerna. Danne stönade nu högt av njutning när han kände mitt ollon vidröra hans hål. Hans erogena zoner över kroppen visste inga gränser. Överallt där man vidrörde honom var han känslig, men speciellt hans bröstvårtor och bak var särskilt erogena. Jag var också känslig på samma ställen, men inte i den grad som Danne var.

Jag tog loss duschslangen från fästet på väggen, satte på vattnet igen och sköljde honom ren där bak, för att tvålen inte skulle irritera för mycket. Jag satte fast munstycket igen och stängde av vattnet. Tog ny tvål och satte mig på huk och tvålade in baksidan av benen. Jag drog upp hans högra fot och tvålade in den noga, undersidan och mellan tårna och gjorde sen likadant med den andra. Fortsatte sedan uppåt på framsidan av benen och började min färd upp mot hans kuk. Han visste mycket väl vart jag var på väg och åter började han stöna samtidigt som hans andhämtning nu tydligt talade om att han var kåt. När jag tvålat in honom ända upp i grenen reste jag mig upp och lutade mig fram mot hans öra.
”Känns det bra?” viskade jag.
”Åh Thomas, du gör det så jäkla skönt… Du anar inte!” svarade han viskande tillbaka.

Jag började nu sakta, sakta smeka hans pung. Den var lite hårig och vi hade en gång provat att raka den, men det gillade han inte alls. Däremot brukade vi fixa min tillsammans, så den var alltid renrakad och slät. Nu stod han där och darrade på benen medan jag långsamt började arbeta mig uppåt med händerna utmed hans kukskaft. Han njöt och suckade medan jag tvålade in den och närmade mig ollonet. Väl där tog jag en ny liten klick i handen och tvålade in hans ollon noga och väl. Danne verkade ha svårt att hålla sig så jag sa åt honom att han måste skärpa sig.
”Det är inte så jäkla lätt när du håller på… Det är så skööönt…!”
Jag log och satte på vattnet igen och började skölja av honom samtidigt som jag fick chansen att åter igen smeka hela hans kropp eftersom tvålen börjat torka in på vissa ställen.

När han var väl avsköljd var det min tur att bli ren och Danne tog flaskan och började tvåla in mig från topp till tå. Han var särskilt noga med baken och kuken och jag fick samma sköna behandling som han, både fram och bak. Danne gillade min bak och höll länge och väl på med fingrarna och smekte dem runt hålet och även en bit in. Han satte på vattnet och sköljde mig ren från all tvål och satte sig åter på huk bakom mig. Jag förstod vad det var han ville göra och jag hindrade honom inte. Jag älskade det, han älskade det, och det var ju hans dag idag. Kunde ju inte bli bättre!

När vi var klara där inne så torkade vi oss torra och gick ut i hallen. Danne gick mot den stängda sovrumsdörren.
”Nej nej, vänta lite!” sa jag och hindrade honom.
”Va? Får jag inte gå in i sovrummet?”
”Nej, vänta här. Vänd dig om, du får inte tjuvkika.”
Han log.
”Vad har du hittat på där inne då?”
”Säg det du!” sa jag och log spjuveraktigt mot honom.
”Okej, okej. Jag står kvar här.”
Han vände sig bort och jag gick in i sovrummet och stängde dörren. Jag tog tändaren och tände upp ljusen i fönstret och på sängborden innan jag åter öppnade dörren.
”Nu får du komma in!” sa jag.
”Oh, så mysigt du har gjort! Riktigt romantiskt!”
”Så, lägg dig ner nu.”
”Okej…” Han la sig ner i sängen och sträckte på sig. Jag satte mig ovanpå honom och tog tag i hans ena handled och drog upp den mot sängstolpen.
”Vad gör du?” sa han och skrattade.
”Det är nu som själva presenten börjar.” Jag log mot honom.

Jag lirkade upp den ena handkloven och satte fast den i runt hans handled. Spände inte åt hårt alls, utan såg bara till att hans hand inte kunde komma ut.
”Vad ända in i… Vad är det här??? Har du köpt handklovar?!?” Hans förvåning var äkta och ärlig.
”Ja, det har jag. Häromdagen.”, sa jag samtidigt som jag satte fast hans andra hand i den andra handkloven. ”Kommer du ihåg den gången du sa att en av dina gamla drömmar var att bli omhändertagen? Nu ska du få bli det. Jag tänker ta hand om dig nu och göra dig helt vild.”
”Din jäkel… Din jäkel alltså!!! Det här ska du få igen för!” sa han och log hämndlystet.
”Jaja, det blir nog bra med det ska du se.” Jag drog i handklovarna och kontrollerade att de verkligen var låsta. ”Sådärja, nu är du min.”
Jag tittade på honom där han låg med armarna fasthäktade i sänggaveln. I hans ögon lyste förväntan och nyfikenhet på vad jag skulle göra. Jag lät honom hållas en stund innan jag böjde mig fram och kysste honom. Han besvarade den och lät sin tunga söka min. Så satte jag mig mellan hans ben och började kyssa honom på halsen. Han böjde huvudet åt sidan och lät mig komma åt bättre. Jag lät tungan smeka uppåt hans hals och fortsatte med örat. Sen drog jag mig ner igen utmed halsen, lät den nudda armhålan bara så precis att det inte skulle kittlas. Dannes andhämtning blev djupare och djupare och hans kuk stod stenhård utmed magen. Emellanåt ryckte den till, speciellt som min tunga råkade nudda ett erogent ställe på kroppen, vilket på Danne i princip innebar överallt.

Jag kysste honom på munnen och frågade om det kändes okej.
”Ja för fan, det är okej. Det är mer än okej…” Han log stort. ”Nu är jag din, Thomas. Nu är jag bara din. Gör vad du vill med mig…”
”Åh, vad jag vill?” Det lät ju i och för sig spännande, men jag visste redan vad jag ville göra. Så jag fortsatte röra mig nedåt och kom fram till bröstet där hans vårtor stod hårda. Jag slickade försiktigt på den ena och Danne undslapp ett stön. Jag visste att han gillade att bli slickad och sugen på vårtorna, så jag skulle naturligtvis ge honom vad han ville ha. Jag sög och slickade och nafsade i dem en lång stund, alltmedan Danne himlade med ögonen och njöt i fulla drag. Sedan fortsatte jag ner till magen och lät tungan smeka hans mjuka, lena mage. Här mötte jag nu också på motstånd av hans kuk som låg som ett hårt spett upp mot naveln och inte tillät mig smeka hela magen. Jag rörde den aldrig utan cirklade bara runt den på magen och det enda som nuddade den var min tunga andhämtning. Danne såg njutningsfullt ner på mig.
”Du är fan i mig galen… Vet du hur skön du är? Och vet du hur skönt det HÄR är?”
”Ja, jag vet det. Jag känner ju dig, Danne.” Och så fortsatte jag min färd neråt.

Han särade lätt på benen och jag lät tungan glida ner utmed insidan av låret, utan att nudda hans pung, och vidare neråt fötterna. Lät den smeka insidan av ankeln och den tunna huden där. Sen upp igen på andra benet och fram till pungen. Jag lekte med tungan på ena kulan och tog den sedan försiktigt in i munnen och sög på den. Danne stönade högt och det märktes att han gillade det. Jag tog tag under hans knäveck och lyfte upp benen och blottade hans sköna bak. Han var inte speciellt hårig runt hålet och det låg där, rosa, fuktigt och förväntansfullt. Jag tittade upp mot honom och mötte hans blick. Han såg på mig och i hans ansikte syntes bara ren och skär upphetsning. Han förstod vad som väntade och jag kunde se hur musklerna i hans hål arbetade och förberedde sig. Han ögon lyste av kåthet och han andades högt och djupt.

Jag log mot honom och började smeka kukroten med min näsa, samtidigt som jag försiktigt lät tungan smeka kanten runt hålet. Danne stönade för varje gång jag rörde huden med tungan och han lyfte upp baken så att jag lättare skulle komma åt. Jag reste mig upp och hämtade en kudde och la under honom för att det skulle bli bekvämare. Jag tog tag med fingrarna och särade på hans hål och blottade det ännu mer. Jag var nu själv så kåt att tungan började arbeta på egen hand och smekte och tryckte på hans hål. Danne blundade och grimaserade av välbehag och det gick på inget sätt misstolka hans njutning.
”Åååh, satan vad skönt det här är…” stönade han.
”Du har ett jäkligt skönt hål.” svarade jag tillbaka. ”Och nu ska du få smaka på mer… Fortsätt blunda.”
Jag böjde mig fram och drog försiktigt upp löskuken och vaselinet och tog av locket och drog upp en rejäl klick som jag sedan smekte in hans hål med. Jag tryckte försiktigt in pekfingret samtidigt som jag fortsatte smeka runt hålet med andra handen. Fingret gick så långt in det kunde utan att han ens spände sig och han visade inga som helst tecken på smärta. Han bara låg där och tyckte allt var skönare än någonsin och var hur mottaglig som helst.

Jag tog löskuken och smorde in även den i vaselin och förde sedan fram den till hans hål och lät den nosa på öppningen. Jag såg upp på honom och mötte en våt blick som bad om mera.
”Det är så skönt, det här…” sa han med allvarlig min.
”Jag ser det.” sa jag med ett stort leende. ”Och skönare ska det bli…”
Jag började försiktigt trycka in den och väntade ett litet motstånd någon centimeter in. Men icke. Den gick in hur lätt som helst och Danne stönade högt och ljudligt när den sjönk in ända till dess pung tog emot. Jag lät den stanna kvar en stund innan jag åter drog den tillbaka ut. Precis innan den var på väg att ploppa ur vände jag riktning och tryckte in den igen. Den här gången lite mer handfast och snabbare och Danne gav ifrån sig ett dovt och högt stön. Jag själv höll på att sprängas av kåthet och kunde nu inte längre låta min kuk stå där helt för sig själv. Jag vände mig om och la mig ovanpå honom och lät min kuk hänga framför hans ansikte. Han öppnade ögonen och böjde upp huvudet och tog den i munnen samtidigt som jag själv böjde mig ner mot honom och tog hans egen i min mun. Vi började suga varandra och jag fortsatte samtidigt att köra löskuken ut och in i hans bak. Det var en otroligt härlig syn och känsla, och den var nog än bättre för Danne som nu fick vara med om en trekant, fast på tu man hand.

Det dröjde inte länge förrän jag hörde på Dannes stönande att han nu var nära och jag själv kunde inte heller hålla mig länge till. Han började stöta upp och ner med höften och hans kuk körde in och ut ur min mun samtidigt som jag fortsatte köra med löskuken i honom. Efter några juck kände jag hur hans kuk spände sig i min mun och han lät sin sats skölja ur honom. Jag kunde nu inte hålla mig utan även jag lät min sats komma i hans mun och vi båda nästan skrek ut vår njutning. Jag svalde allt han gav mig slickade noga rent hans kuk, och han gjorde samma på mig. Jag vände mig om och la mig vid sidan om honom och började dra ut löskuken.
”Nej, låt den vara kvar en stund… Jag vill inte släppa känslan än.”
Jag lät den sitta kvar där och kysste hans läppar, fuktiga av kåtsaft och sperma. Jag tog nycklarna och låste upp handklovarna och släppte loss honom.
”Nästa gång...” sa Danne och log. ”Nästa gång är det din tur…”
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 86 röster, snittbetyg 5,34