Resan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mymli (mymli@hotmail.com)
Inlagd: 12 sep kl. 07:45
Läst: 10781 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 254 röster, snittbetyg 5,38
Resan …
Hon sitter med blicken vänd ut mot fönstret. Utanför rusar staden förbi. Hus, vägar, bilar, perronger och vardagen. Hon kan inte fatta vad det är som händer med henne. Hon känner sig alldeles vimmelkantig. Hon pendlar mellan frustration och ren njutning.
Plötsligt får hon en stark önskan att bara vända. Åka hem och gömma sig under täcket. Skaka på huvudet så att hon blir normal igen. I samma stund som tanken far genom huvudet vet hon att hon är hjälplös. Hon kan inte vända. Hon måste vidare.

Hon minns hans senaste meddelande. Det var bara för en halvtimme sedan. Hon hade legat hemma i sin säng. Naken med sin dildo och fingrar smekande hennes kön. Han hade beordrat henne att göra så. Han hade sagt åt henne att läsa en erotisk novell och sedan smeka sig. Men han hade också sagt åt henne att inte smeka sig så att hon fick orgasm. Hon hade legat där och varit tvungen att stanna upp för 5:e gången. Fem gånger hade hennes njutning nått gränsen till orgasmen. Den sista gången hade hon blivit skräckslagen för att hon inte stannat i tid. Hennes kropp hade darrat till som om den skulle explodera i orgasmens spasmer. Men som tur var hade den stannat upp i tid. Novellen hade handlat om en kvinna som blir vägledd in i hennes undergivenhet. Så skrämmande samtidigt som det var så upphetsande.

Meddelandet var kort och hon visste precis vad som gällde. ”Klä på dig! Jag väntar på dig!” hade det stått. Med darrande ben hade hon klätt på sig. Först dragit på strumpbyxorna . De stannade mitt på låret. Därefter kjolen som var en mellankort modell. Lite vidare nertill. BH hade hon knäppt på sig. Den var så vacker. Hon kunde inte motstå att titta på sig själv i spegeln. Se sin vackra byst lyftas upp. Hon hade alltid tyckt om sina bröst. Hon kunde inte låta bli att smeka sina styva bröstvårtor. Nypa i den så att systemet satte igång. Därefter hade hon dragit på sig den tighta polotröjan. Även den förstärkte hennes byst och gjorde dem så vackra. Det sista som hon klär på sig är sina trosor. Precis så har han instruerat henne. Hon har valt de som hon känner sig vackrast i.
Hon hade tvekat över vilka skor hon skulle ta. Hon valde en svart lacksko med spänne över vristen. Just spännet över vristen var en markering.

Nu satt hon på tåget. Om bara minuter skulle hon gå in på den restaurang han anvisa henne. Han skulle bjuda på Italiensk mat. Pasta som hon alltid tyckte så mycket om. Men vem var denne man. Han hade rusta in i hennes liv. Han hade fått henne att göra saker som hon bara tidigare drömt om. Fått henne att använda ord som hon skämdes för. Han hade fått henne att tiggande be honom att knulla henne.

Hon skakade på huvudet. Rädslan, upphetsningen, nyfikenheten. Allt blandades i en salig röra. Mannen som satt mitt emot henne log. Han sökte hennes blick, men hon vågade inte möta den. Hon var rädd att han skulle se igenom henne. Att han skulle se vilken slampa hon var. Henne kön bultade och hon kunde inte minnas att hon någonsin varit så kåt.

När hon kommer in på restaurangen så ser hon honom direkt. Han reser sig och ber henne sätta sig ner på sidan om honom. Hans blick är intensiv. Vacker och empatisk. Hans leende är mjukt och inbjudande. Hon vet att han vill henne väl och för en stund så minskas rädslan. Hon känner sig nyfiken.

- Vad vacker du är.

Han ler när han säger det och man kan inte ta miste på att han menar allvar. Hans hand berör hennes och beröringen skickar strålar direkt ner till hennes blöta sköte. Oj vad han har henne i sitt grepp.

Han beställer in vin och mat. Hon blir aldrig tillfrågad. Det är han som bestämmer. På ett naturligt sätt så hon kommer på sig själv först senare med att inse att han inte frågat henne vad hon vill ha. Det retar henne lite samtidigt som hon vet att det är meningslöst att kommentera det. Han kommer bara att se på henne med ett allvarligt leende och fråga om hon inte är nöjd. Vad skulle hon svara? Hon hade aldrig i sitt liv varit så uppmärksam och närvarande. Hon hade aldrig i sitt liv känt sig så levande. Klart hon var nöjd.

Under middagen frågar han henne om hennes dag . Han frågar om hon haft en skön resa in. Hans frågor skulle för en annan kännas så normala, men för henne är de en pina. Hans frågor handlar för henne enbart om hennes upphetsning och kåthet. Hon vet att han vet att hon under hela dagen varit en kåt slampa som styrts av hans order. Från tidig morgon då han skickat henne sin första novell så har kåtheten brunnit i henne. Hela dagen har han sedan triggat den vidare tills hon för 5.e gången höll igen en orgasm.

När det är dags för kaffe så lutar han sig nära henne. Han luktar så gott. Manligt och starkt intensivt. Han viskar att han vill att hon skall gå ut på toaletten och ta av sig sina trosor. Han vill att hon skall ge dem till henne. Hon söker hans blick. Menar han allvar. Blicken han ger henne är fast och hon vet att han menar allvar.

Den kamp som brottas inom henne är brutal. Ena sidan vill bara ge honom en örfil och gå därifrån. Den andra sidan av henne är fast och hon vet att hon kommer att göra som han säger. Hon är hans slyna och hon älskar att han tar henne till gränser som hon inte kände till
Hon går ut på toaletten och förstår på en gång varför han bett henne att ta på sig trosorna sist. På det sättet visste han att hon lätt skulle kunna ta av sig dom. Hon känner att de är blöta. Hon har gjort dem fulla av hennes kåta safter. Hon skäms. Hur skall hon kunna ge dem till honom? Han kommer ju direkt märka.

-Fan skriker hon till för sig själv.

Hon ser sig i spegeln och förvirringen är total. Hur kommer det sig att hon gör detta?

Hon kommer tillbaka till bordet och ser att han betalat. Hon har fått sitt vinglas påfyllt. När hon sätter sig så känner hon hans hand på sitt lår. Det var den först beröringen på annat ställe än hennes händer. Hon rycker till. Han ber henne ge honom sina trosor. Och hon gör det.
Han för upp händerna till sin mun och luktar på hennes trosa. Ingen i restaurangen kan ana att han har hennes blöta trosor i sina händer. Men hon vet och det räcker. För hennes känslighet är större nu när hennes kön är blottat för vind och temperatur.

-Du luktar härligt! Vad blöt du varit! Drick ur ditt vinglas nu.

Säger han och ler. Vi skall gå………..

Skrivet av Mymli
mymli@hotmail.com
2003-09-11
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 254 röster, snittbetyg 5,38