Studiecirkeln del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anders Johansson (andersjohansson1970@hotmail.com)
Inlagd: 29 aug kl. 21:47
Läst: 27948 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 248 röster, snittbetyg 5,78
Studiecirkeln del 1

Min fru blev tillfrågad om hon ville sitta med i en studiecirkel där man skulle öka integreringen av invandrare i Sverige. Första mötet var hemma hos oss och deltagarna var av blandad sort. Pernilla hamnade med en ung man från Sydafrika i festkomitén. Han var lång och väldigt vältränad. Han och Pernilla skulle egentligen träffas varannan gång hemma hos oss men eftersom han inte hade vare sig körkort eller bil så blev det att dom träffades hemma hos honom varje gång istället. Han hyr ett hus mitt ute på landet ca 2 mil från tätorten. Stugan ligger vid en liten sjö. Han gillar att fiska förklarade han på halvknackig engelska till mig. När Pernilla kom hen efter första mötet med honom så märkte jag att det var något med henne. Hon förnekade att det var något speciellt. Jag minns att hon gick och duschade nästan direkt när hon kom hem. Hon brukar ju duscha på morgonen. Man jag misstänkte ingenting. Att min fru skulle vara otrogen är ungefär lika sannolikt som att Elvis lever.
Efter två veckor så åkte hon iväg på nästa möte. När hon kom hem så var hon också märklig till sättet. Även nu så gick hon och duschade och jag kunde höra hur hon skrubbade sig hårt med bortsten. När hon kom ut från duschen så såg det ut som hon gråtit. Hon förnekade att hon gråtit. Två veckor senare så åkte hon iväg på nästa träff och när hon kom hem (senare än tidigare) så var hon också förändrad på något vis. Hennes ansikte hade något i sig…..hon verkade nöjd eller tillfredställd…. Fjärde gången hon åkte ut så märkte jag att hon hade på sig spets stringtrosor på sig. Jag sa inget dock. Han hade tydligen bjudit dit några släktingar den veckan. Hon ringde vid 10 tiden och sa att hon kunde bli sen. Jag hörde att hon tassade in vid 5 tiden på morgonen. Några dagar senare så sa hon att han skulle resa tillbaka till Sydafrika och att hon skulle vara ensam i festkommitén.

Några dagar senare så fick jag en liten lapp från posten att jag hade ett paket att hämta ut på posten. Det som var konstigt var att den var adresserad till mitt arbete. Jag hämtade paketet efter arbetet. När jag öppnade paketet så fanns det en lapp med. Titta på denna lilla film. Märkligt tänkte jag. Pernilla var ute en sväng så jag slängde in cd 1 i datorn. Jag klickar på en fil som heter Black and blond housewifes part 1.
Det första jag får se är Pernilla som sitter vid ett tv-bord och verkar gå igenom några papper med en tillsynes helt svart ung man. Det måste vara Memweta Ughu tänker jag samtidigt som pulsen stiger. Man kan höra att de pratar om olika aktiviteter som dans och tävlingar. Han berättar att han gått en massagekurs i Nigeria.
- Kan jag inte få visa lite?
- Nja vi har ju en del att gå igenom mumlar Pernilla nervöst
- Bara lite. Jag har inte så många att öva på och det är ju viktigt att jag inte tappar något. Snälla???
- Pernilla sneglar på honom, tvekar en stund innan hon säger: en kort stund då.
Han går iväg och kommer sedan utkörande med en brits.
- Ta av dig tröjan och bh:n.
- Bh:n?
- Jag använder mig av afrikansk olja och den kan färga av sig på klädesplagg. Oroa dig inte jag skall titta bort.
Hon tvekar igen men tar av sig tröjan och när han tittar bort tar hon även av sig bh:n och lägger sig på mage på britsen. Han tar rikligt med olja och börjar långsamt massera hennes rygg, nacke. Han masserade med långa mjuka drag.
- Oj sa han plötsligt. Det kom lite olja på dina byxor.
- Det gör inget.
- Jo det blir fläckar. Men om vi lägger dem i blöt direkt så kanske det inte blir något. Du får ta av dig byxorna.
- Va? Nej det behövs inte.
- Jo det måste du. Fläcken blev rätt stor. Den kommer inte att gå bort annars.
Pernilla reste sig med en suck. Står med ryggen vänd mot honom och drar av sig byxorna. Hon hade ett par rosa spetstrosor med string på sig. Han går ut med byxorna. Han kommer tillbaka och fortsätter massera. Långa, mjuka och långsamma tag. Pernilla verkar njuta av hans behandling för när han drar ner trosorna några centimeter så reagerar hon inte. Han masserar ländryggen och övre delen av skinkorna. Han särar lätt på hennes ben och börjar massera baksidan på hennes lår. Han verkar duktigt men avbryter när han får syn på att Pernillas trosa har veckat sig i själva stringen. Detta tillsammans med att hon särar på benen gör att han kan se in på hennes kön. Fy fan tänker jag, här sitter jag och ser på när en man kan se min frus fitta. Han verkar bli kåt av detta för han stryker sig lätt i skrevet.
- Nu är baksidan klar säger han hurtigt.
Pernilla reser sig upp men glömmer av att hon är barbröstad. Hon kommer på det men verkade av ansiktsuttrycket att döma tänka…a va fan.
Han masserar ena låret, böjer lätt på hennes knä och sätter sig på sidan av britsen och masserar insidan av låret. Han masserar längre och länge ner. Pernilla skruvar lite på sig men fortsätter att blunda. Han lägger andra handen på magen men rör den inte. Hon rör sig inte. Han fortsätter med att massera insidan av låret. Den andra handen smeker långsamt hennes mage.
- Den kan bli fläckar på dina trosor. Kan jag ta av dem?
Pernilla blundar och ligger helt still, plötsligt så nickar hon långsamt. Hon lyfter upp rumpan och han drar av henne trosorna. Nu ligger min fru helt naken på en brits samtidigt som en välbyggd svart man masserar henne. Han fortsätter massera insidan på hennes lår, längre ner nu, smeker andra låret. Andra handen smeker magen och sedan upp. Han tvekar ett kort ögonblick innan handen greppar hennes högra bröst. Pernilla reagerar genom att lyfta upp svanken lätt. (det där gillade hon tänker jag surt) Han masserar långsamt och mjukt bröstet. Sedan fortsätter han med att massera hennes mjuka innanlår. Jag vet av egen erfarenhet att hennes innanlår är otroligt mjuka. Handen masserar i små cirklar i ljumske, nedre delen av skinkan, sedan upp och på kanten nästan på hennes blygläppar. Pekfingret smeker hennes blygläppar och Pernilla verkar njuta för hon börjar skruva på sig. Fingret smeker lätt över hennes klitoris innan han för ner fingret och för långsamt in det i Pernillas sköte. Han för in hela fingret och det glider så lätt i hennes kåtblöta fitta. Pernilla stönar till och mumlar åhhhh så skönt. Han ställer sig upp men fortsätter fingerknulla henne. Han böjer sig fram och dom kysser varandra girigt. Tungorna virvlar runt och smeker varandra. Han drar ut fingret och ställer sig bredvid henne. Hon tittar på honom med kåta ögon. Han knäpper upp gylfen och drar långsamt av sig byxorna. Sedan drar han av sig tröjan och blottar sin atletiska kropp. Han tar ett kliv fram mot henne. Hon stirrar på den enorma bulan och kan inte hindra sig utan sträcker fram handen och vidröra den. Böjer sig fram mot honom, tar med båda händerna och drar sedan ner kalsongerna. Pernilla flämtar till när hon ser kuken. Han kuk är enormt stor, säkert 22-23 cm lång. Ollonet är stort och runt och Pernilla sträcker fram handen och omsluter kukroten. Hon håller kvar en sekund innan hon börjar runka den. Hon ser nästan chockad ut när hon nästan försiktigt smeker hans stora svarta kuk.

- Vänta vi går till soffan säger han.
Han tar tag om hennes hans och leder henne bort till den blodröda skinnsoffan. Han sätter sig i den och styr ner Pernilla så hon hamnar på knä framför. Hon tar tag om kuken igen och precis då ändrar någon kamera så man filmar fram sidan men något underifrån och zoomar in så bara Pernillas ansikte syns i rutan. Hon ser oerhört upphetsad ut.
- Sug!
Hon tvekar en hundradel innan hon närmar sig kuken med munnen. Kysser ollonet lätt innan hon öppnar sina mjuka, varma läppar och låter den svarte mannens styva kuk komma in i munnen. Han stönar till av behandlingen. Hon tar tag om skaftet på kuken och för in kuken i munnen och jag har aldrig sett henne så här. Hon suger som hon aldrig gjort förut. Verkar helt vild av kåthet. Tungan följer kanten på ollonet, slickar på sidan av kuken, ner på pungen. Tar in en pungkula och suger försiktigt. Slår sedan kuken lätt över kinden, liksom rappar sig över ansiktet med hans grova ådriga dyngkuk. (faan tänker jag svartsjukt men jävligt upphetsat….jag känner inte igen min egna fru)

Han stoppar henne och lägger sig sedan på rygg i soffan.
- Lägg dig på mig och försätt sug.
Pernilla sätter sig först gränsle över honom innan hon liksom backar ner sitt kön mot mannens ansikte. Sedan tar hon tag om kuken och för in den i munnen igen. Han viftar med handen (när Pernilla inte ser) och kameran zoomar in hennes fitta. Han särar på blygläpparna och för in ett finger. Fingret blir helt blött av hennes kåtsaft och han nickar belåtet mot kameran.
- Mycket kåt liten vit hora.
Han särar på blygläpparna igen och trycker in hela tungan. Pernilla drar upp huvudet och svankar till av upphetsning.
- Åhhhhhhhh så skönt du gör.
- Gillar du att suga min stora niggerkuk?
- Ehhh va?
- Är min svarta hårda niggerkuk skön?
- Eumm mycket skön kuk.
- Vill du inte kalla mig nigger?
- Ehhh nä
- Gör det nu. Kalla mig för jävla nigger.
- Jävla nigger säger hon lågt men med spår av upphetsning i rösten.
- Högre
- Jag gillar att smaka på din stora feta niggerpenis.
- Vill du inte känna hur min slavkuk känns i ditt otrogna lilla fitthål?
- Ja säger hon och ögonen lyser till av upphetsning.
- Kom hit säger han.

Pernilla reser sig upp och sätter sig gränsle över honom. Han sträcker sig mot henne och dom kysser varandra våldsamt. Med en hand så tar han tag om kuken. Låter den smeka hennes blygläppar innan han försiktigt för in ollonet i min frus blöta fitta. Den glider lätt in och när hon pressar sig ner mot kuken så glider den in mjukt till skaftet.

Pernilla skälver till när hela kuken finns inne i henne.
- Ohh gud o gud o gud mumlar hon.
Memweta smeker hennes rygg med händerna samtidigt som Pernilla långsamt, långsamt börjar utforska hur det känns när en stor svart kuk glider i sin kåtblöta fitta. Med mjuka rörelser rider hon den afrikanska utbytesstudenten. Hon svankar till när hans kuk är inne fullt och liksom gnider klitoris mot honom. Kameran zoomar in igen och i närbild ser jag min frus kön penetreras av den svarta kuken. Hon är väldigt blöt och det låter om deras kön. Med ett finger tar han köns saft och smeker över hennes anus. Ridrörelsen ökar i hastighet och båda stönar nu av vällust.
Han suger och smeker hennes bröst som gungar rytmiskt när hon rider honom.
- Mmmmmm åååå mmm så skööööön din svarta stora kuk är gnyr hon.
Han gestikulerar bakom hennes rygg och någon zoomar in. I närbild kan jag se hur hans stora blanka kuk penetrerar min frus blöta kåta otrogna fitta. Kuken och blygläpparna är blanka av hennes safter.
- Jag vill ta dig bakifrån nu mumlar han.
Pernilla kliver av kuken och sätter sig på knä i soffan med rumpan. Kameran zoomar närmare och i närbild ser jag hennes blöta fitta. Ett brunt finger kommer in i bild och smeker varsamt hennes rosa lilla anus. Kameran zoomar ut en bit. Kuken är helt styv och svajar inte ens när han rör sig. Han tar ett kliv närmare, tar tag om hennes höfter. Han låter ollonet smeka blygläpparna innan han trycker in hela kuken och börjar nästan aggressivt knulla henne.
- Ahhhhh skriker hon, först överraskat sedan mer och mer upphetsat när den mörkhyade mannens kuk fullkomligt tar fittan.

Jag kan inte kontrollera mig, plötsligt pulserar sperman fram ur kuken och i långa sprut kommer jag i mina kalsonger. Jag har inte ens varit när kuken.

Jag tittar upp och ner att dom fortfarande kör doggy. Memweta är helt blank av svett och börjar stöna allt högre. Han låter som en jävla hund tänker jag irriterat.

Han ökar takten ytterligare och det är helt otroligt hur dom knullar. Deras stön bara ökar och jag kan höra Pernillas kåta skrik.
- Åhhhhh skriker hon, åh åh åh snyftar hon när orgasmen sköljer över henne.
- Nu nu stönar han, drar ut kuken som fullkomligen exploderar av vit sperma som sköljer över Pernillas skinka och rygg. Memweta rycker av vällust innan floden av sperma slutar. Pernilla vänder sig om, tittar på kuken och till min enorma förvåning så sätter hon sig på knä, tar in kuken i munnen och slickar den ren från varm sperma. Det är inte sant tänker jag. Är detta verkligen sant. Jag kan inte tro att det jag just sett är sant. Huvudvärken smyger sig fram och lägger sig som ett band over pannan. Min Pernilla otrogen med en ung neger som hon dessutom slickar sperman av efteråt.

Sedan slutar filmen och jag klickar på fil 2. Memweta är nu ensam i bild. Kameran vrids bort och jag kan se hur Pernilla sitter i soffan med tårar i ögonen och tom blick. Vad har hänt nu?
- Peter min vän. Nu undrar du väl vad som hänt. Jag är ingen student utan arbetar som skådespelare för pornografiska filmer i Sydafrika och din fru har precis blivit huvudrollinnehavare i vår nästa rulle. Jag förstår om du är lite sur på mig men din fru var inte svår att övertala att ställa upp i några filmer till. Det gick lätt sedan jag avslöjat att allt filmats och att om hon inte ställde upp igen så skulle jag skicka en kopia till dig. Nu gör jag det ändå.

Kameran zoomar in och han viskar – Peter å Peter, jävlar vad skön fitta din fru har. Det skall bli så skönt att knulla din vita lilla slampa igen och du….då tar jag med några kompisar också
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 248 röster, snittbetyg 5,78