Att förlora kontrollen del 3

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Annika
Inlagd: 1 aug kl. 16:51
Läst: 17319 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 139 röster, snittbetyg 5,11
Det hade varit lördag eftermiddag då jag blivit påsatt av en främmande man i min egen hall, och låtit honom komma i min mun. Bara kvällen innan hade allt egentligen bara varit en lek på Internet. Nu var det verklighet, på riktigt. Jag hade överlämnat mig själv.

Inget speciellt hände de följande dagarna. Jag fick tid till att fundera och märkte att det mesta av tiden gick åt att fundera på hur, och inte om, jag skulle följa mitt kontrakt med Åke på bästa sätt. Episoden i hallen hade en vecka efteråt inte dämpat mig eller fått mig att tvivla, vilket hade varit den omedelbara reaktionen efteråt. Tvärtom - jag längtade efter mer. Min käre man var ovetande, och gick omkring i sin egen värld som vanligt. Egentligen var jag ganska glad över det. Det fick mig att slappna av. Efter sin resa, hade min man velat ha sex, vilket han närmade sig på ett sedvanligt klumpigt sätt. Jag tänkte på mitt kontrakt och hur det hade stått att jag skulle begränsa det äktenskapliga sexlivet. När han låg naken i sängen på måndag morgon och jag var på väg till jobbet, så runkade jag av honom, med hans snopp mellan tumme och pekfinger. Det gick fort, som vanligt. Hans lem blev inte ens riktigt hård. Medan jag lät sperman skvätta ut över hans mage, tänkte jag på mannen i hallen och de kaskader av sperma som han sprutat i min mun. Jag pussade min man och gick.

Det oskyldiga flörtandet med Simon, den svarte mannen på jobbet, fortsatte. Fast nu blev det oftare, och efter min omvälvande helg så ville jag att det skulle gå längre. Egentligen visste jag att jag bara väntade på rätt tillfälle. Det var tyst från Åke och Bengt på ett par dagar. Bengt, som hade varit upphovet till det hela, hade jag ju inte ens träffat. På onsdagen fick jag ett mail från honom. Jag satt på jobbet och läste det; "Hej Annika... jag vet att det har hänt en del sen vi hörde sist. Bra att du skrev på kontraktet. Åke har tagit väl hand om dig, har jag hört. Och i lördags fick du träffa Börje. Ja, det är så han heter, ifall du undrade. Börje fick jag tag på via nätet. Många av de män som ska ta del av dig, kommer att kontaktas på det sättet. Både Åke och jag, kommer att använda oss av filmen som Åke spelade in, då vi ska fixa män till dig. Men samtidigt ska vi vara försiktiga med den. Så - i övrigt vill jag först be dig skriva till mig och berätta om din upplevelse av de senaste dagarna. Jag vill också att du redogör för vad som händer i ditt liv de närmsta veckorna. Till slut vill jag att du ska gå ut och handla. Du ska handla slampiga kläder. Allt från underkläder till kjolar, linnen, blusar m.m. Tänk inte på kostnaden. Det ordnas senare..."

Jag svarade Bengt. Den där filmen som vi spelat in i Åkes lägenhet, oroade mig lite. Tänk om den spreds på Internet? Samtidigt, var det nått som gjorde det pirrigt... Jag berättade för Bengt att jag skulle bort på en konferens om två veckor, och skulle vara borta måndag till fredag. Jag var den enda från mitt jobb som skulle åka, det var folk från hela landet i min bransch som skulle samlas till konferens.

Och så var det det här med kläderna. Jag kan inte förneka att jag tyckte det var riktigt roligt att handla. Jag gick runt på stan redan samma dag. Snart hade jag två par stringtrosor, plus matchande Bh:ar. Båda push-up. I övrigt tyckte jag det var ganska svårt att hitta riktigt slampiga kläder faktiskt. Jag köpte en tajt, vit klänning i alla fall. Den var lång, men riktigt slimmad. Urringningen var inget annat än skandalös! Dessutom var den utskuren långt ned på ryggen. Jag hade hört talas om ett par bra ställen på nätet, och bestämde mig för att handla lite på det sättet istället.

Snart hade jag hittat ett av de ställen jag hört talas om. "WickedWeasel". För er som undrar, gå in och kolla, då kan ni också se vad det var jag köpte. Det var verkligen kul - jag handlade tre par micro-stringtrosor, en vit (genomskinlig) bikini i samma stil. Dessutom köpte jag ett par hotpants, en minikjol, och en "tinytop".

Tre dagar senare så fick jag ett mystiskt SMS. Det var ganska sent en torsdag kväll. Jag hade mailat Åke och Bengt dagen innan, då de bett mig redogöra för mina förehavanden de närmsta dagarna. Jag hade berättat att jag var ensam torsdag kväll och hela natten, då min man var bortrest igen, på en tvådagars kurs. Han skulle komma hem fredag morgon, men åka direkt till jobbet. Hursomhelst, jag låg naken och nyduschad på soffan och slötittade på TV, då det pep till i min mobil. SMS:et löd: GÅ NED I KÄLLAREN MED BARA HANDDUK PÅ OCH SÄTT DIG I BASTUN.

Inget mer. Vem var det ifrån? Jag gissade på Åke, eftersom han ju bodde i huset, men kände inte igen numret. Det hettade till i mig. Utan minsta tvekan egentligen, virade jag in mig i en stor handduk och gick nedför trapporna. Det var helt nedsläckt i källaren. Tyst. Jag öppnade de stora, tunga ståldörrarna och gick nedför den långa kulverten. Bastun låg längst bort, helt isolerad från resten av källaren. Jag öppnade ännu en ståldörr in till bastun. Det var tänt där, och jag hoppade till då jag hörde hur någon klev ur duschen och in i bastun. Det var någon här alltså! Jag var på helspänn. Försiktigt tassade jag fram till bastudörren, men den smala fönsterspringan tillät ingen vidare insyn. Vad skulle jag göra nu? Jag skulle ju sätta mig i bastun. Det var ju den order jag fått. Jag kunde ju inte vända nu. Jag hängde handduken på hängaren och duschade. Personen som satt inne i bastun nu, hörde ju duschen så klart. Jag virade in mig i handduken igen och ryckte upp bastudörren. Värmen från aggregatet slog emot mig och fick mig ur balans en kort sekund. Jag älskar att basta, men just den här gången var det dels längesen, och dessutom lite andra omständigheter...

Jag såg honom direkt. Han satt längst upp i hörnet, framåtlutad, utan handduk. Det var inte Åke. Mannen var i 35-40 års åldern, och det första som slog mig var hans kropp. Det var ingen tvekan om att han sysslade aktivt med kroppsbyggande. Han hade precis den kroppen. Svetten och vattnet fick alla muskler och hans helt kala huvud att blänka. Han var tydligt ljusbrun i hyn. Mulatt.
-Hejsan, fick jag fram...
-Jag visste inte att det var bokat.. det brukar vara ledigt så här sent.. Mannen log brett. Jag kände mig otroligt dum. Om han nu visste varför jag hade kommit dit, så var ju min lögn alldeles för löjligt uppenbar.
-Ingen fara.. jag har inte bokat.. har en polare som bor i huset, så jag passar på. Men du får gärna göra mig sällskap! Janne heter jag förresten...
-Ok.. hej, Annika... svarade jag. Det gick inte att uttyda om han var inblandad i det hela, eller bara råkade befinna sig just här just nu. Jag bestämde mig för att inte göra första draget. Jag satte mig längst upp också, mitt på bänken, ungefär en meter från Janne. Vi satt tysta en stund. Jag sneglade åt hans håll, beundrade hans vackra kropp, och såg också ned mellan hans ben, som han hade brett isär där han satt. Plötsligt reste han på sig och sa att han skulle svalka av sig. Det gick inte att undgå hans slaka, stora lem som bara hängde där. Han var rejält välutrustad. Jag kände mig väldigt upphetsad av hela situationen. Ovissheten. Han var kortare än mig, ganska så mycket kortare. Jag följde hans breda axlar och hans vältränade, sexiga rumpa när han försvann ut genom dörren. Snart kom han tillbaka. Jag kom på mig själv stirrandes på hans kön. Janne såg det. Men sa inget. Jag bestämde mig för att ta en svalkande dusch också. Jag behövde det verkligen... Precis när jag skulle öppna dörren, så sa Janne:
-Du.. lämna handduken utanför... jag tycker det ska vara jämlikt i bastun.. eller hur? Jag vände mig om, fick inte fram ett ord, bara ett svagt leende, som jag förstod direkt såg ut som en rejäl flört..

Jag gjorde som han sa. Naken klev jag in i bastun igen. Det kalla vattnet hade gjort mina bröstvårtor styva, och det är knappast nått som går obemärkt förbi, med mina ganska stora bröst och stora bröstvårtor. Janne såg direkt. Hans ögon vandrade över min kropp. Jag njöt av det fast jag fick lite komplex, eftersom det var han som hade den "perfekta" kroppen av oss två.

Det blev tyst en stund igen. Jag sneglade åt hans håll, och fick hjärtat i halsgropen, för Janne satt och runkade! Långsamt smekte han sig själv, hans tjocka kuk i näven. Generat tittade jag bort, men Janne hade redan sett hur jag tittat. Jag såg på honom igen, han hade blundat, och tillbakalutad fortsatte han att onanera, nästan som om jag inte var närvarande. Situationen var konstig, men jag kunde inte låta bli... synen av hans väldiga kön, värmen och allt svett... jag lutade mig tillbaka, särade lite på benen och kände på mig själv, jag var våt, mina blygdläppar kändes svullna, när jag vidrörde min klitta skakade jag till, kände hur det brann till i magen. Jag blundade, och fortsatte med att föra in två fingrar i mig. Snabbare och snabbare.. plötsligt så stod Janne framför mig. Jag såg på honom, gud.. jag ville bli knullad. Nu. Men han stod bara där. Han sa åt mig att lyfta isär mina ben genom att hålla uppe dem i knävecken. Sära ordentligt. Jag gjorde mer än gärna som han sa, nu såg han min våta fitta, svullen, redo...
-Sitt så.. rör dig inte... Med de orden gick han! Vad höll han på med? Jag satt kvar med särade ben och väntade. Det här blev bara konstigare och konstigare...

Jag hann inte fundera så mycket mer. Bastudörren öppnades, och in kom en väldig man i 55 årsåldern. Han presenterade sig. Det var Börje! Han var stor, kraftig, och han höll sitt erigerade organ i handen, runkade långsamt. Så det var så här han såg ut...
-Jaha du Annika... vi ses igen... Börje klev fram till mig, och sjönk in i mig. Med våldsamma juck tog han mig, jag var nära att försöka avbryta, det gjorde ont, han började smiska mina skinkor, och trots smärtan, så kunde jag inte hålla tillbaka... det gick för mig, och jag skämdes nästan över att jag njöt, att min kropp inte riktigt lydde min hjärna, som sa att det här var fel!

Utan kondom, kom Börje inne i mig. Inom några sekunder var han borta. Utan ett ord. Jag satt kvar och smekte min ömma fitta, långsamt, försiktigt... Jag kom att tänka på att Börje hade sagt första gången att han skulle ta mig analt nästa gång.. det hade inte blivit så.. jag kände på mig att jag skulle komma att träffa Börje flera gånger...

Samma kväll, eller rättare sagt natt, kopplade jag upp mig och kollade mina mail. Jag hade fått 10 nya mail. Samtliga var från äldre män, som ville träffa mig. Jag förstod att samtliga hade kommit i kontakt med Bengt eller Åke. Jag blev lite fundersam. Hur skulle jag göra nu? Enligt mitt kontrakt, så fick jag ju inte neka en man, förutom den jag var gift med. Var jag alltså tvungen att träffa dessa, som mailat mig? Jag mailade både Åke och Bengt, och förvånansvärt nog fick jag svar nästa på en gång, från Åke.
-Ja, Annika. Du måste göra som de säger. Alltså, du frågar dem vad de vill. Och sen gör du precis som du blir tillsagd. Oavsett. De enda undantagen, är om männen är inne på toa/våld, eller uppenbart knäppa. Men vill de ta dig analt, binda dig, smiska dig, ja.. du förstår.. då ska de få göra det. Glöm inte. Du är en gratishora. Det vet dessa män om. Mitt råd till dig, är att försöka träffa dem så fort som möjligt, annars lär det bli en rejäl köbildning.."

Herregud. Jag började studera mailen jag fått. Några av dem verkade vettiga, de flesta var såna som helt enkelt behandlade mig som det de fattat från Åke och Bengt att jag var. En slampa de kunde göra precis vad de ville med. Det skrämde mig, samtidigt blev jag nyfiken, och en del av formuleringarna gjorde mig upphetsad.

Klockan var två på natten. Jag darrade när jag slog mobilnumret. Den sugande, sköna känslan i magen och underlivet ville inte ge vika. Signalerna gick fram. Hur stor chans var det att personen i fråga skulle vara vaken? Han hette Calle hade han skrivit i sitt mail. Var 50 år, ungkarl, bodde i en etta på Kungsholmen. Han hade skrivit att han var dominant, och gick igång mer än nått annat på yngre, gifta tjejer. Han skrev att han fattat "precis" av Bengt vad som "gällde". Sitt utseende hade han beskrivit som "föga imponerande" men att hans inre tog kommandot över vilken tjej som helst. Det lät ju suspekt minst sagt, men jag valde honom att kolla upp först, eftersom jag trodde att det skulle kunna bli en enkel "snabbis", för att liksom komma igång.

Jag skulle precis till att lägga på, då en viskande röst presenterade sig som Calle. Jag blev lite häpen, och min plan att vara lite krävande och försöka få honom i underläge, försvann all världens väg.
-Jo.. hej, det är Annika. Bengts Annika. Du hade.. mailat mig... jag.. Jag kom av mig helt, och det var ju inte så bra. Calle tog initiativet.
-Ja, just det. Tänk att du ringer nu, så här mitt i natten. Du måste vara riktigt riktigt kåt.. är du det? Jag fick bara fram ett förläget, generat "ja..".
-Bra... så, hur länge är du ensam hemma, jag antar att du är det?
-Ja.. jo, alltså min man kommer hem imorgon bitti men han åker direkt till jobbet från tåget så jag.. är ensam tills imorgon eftermiddag.
-Mmm.. underbart. Så, har du några kläder på dig? Kanske detta innebar att jag skulle kunna avfärda den här gubben med lite telefonsex. Hans hesa, viskande stämma, lätt flåsande, fick mig att både äcklas och väckte min nyfikenhet..

-Så.. har du nått på dig?
-Ja.. trosor, mysbyxor, BH, tajt topp..
-Varför det? Ringer du till mig med kläder på? Herregud! Ta av dig rubbet. Lägg dig raklång på köksbordet eller något liknande. På rygg. Ring upp mig sen. Med de orden la han på. Nu darrade jag ännu mer. Jag tänkte inte ens i det här läget. På tio sekunder var jag naken. Tio sekunder senare låg jag på mitt köksbord. Bordskanten var vid knävecken, och mina tår nuddade så när vid golvet. Jag ringde upp Calle igen.
-På plats?
-Ja...
-Ok. Nå? Vad ville du?
-Eeh... ja.. alltså... jag tänkte att, det var ju du som mailade mig..
-ÄR du uppstudsig, din slampa? Gör så här. Lägg dig på mage. Smiska dina egna skinkor med handflatan, så hårt du kan. Fem gånger på varje. Sen lägger du dig på rygg igen och ringer upp mig. Och tänk efter nästa gång vad det är du vill i natt. Ok? Calle la på igen. Jag vände på mig, mina kinder blossade, min första känsla av ilska mot honom hade givit vika nästan direkt. Jag daskade till så hårt jag kunde. Nästan. Ensam i det mörka köket stönade jag, och rörde samtidigt vid min fitta. ...Blöt.

-Nå? Calles röst var sträng.
-Ja.. jag vill att du tar hand om mig inatt.. fick jag fram.
-Jaha? Hurdå? Min lediga hand hade sökt sig ned till mitt underliv. Jag var ännu lite öm efter vad som hänt i bastun.
-Jag vill.. bli knullad av dig.. mina ord blev halvt framstönade. Snacka om att ha förlorat initiativet..
-Du, Annika... jag ska säga dig EXAKT vad du ska göra. Så här; Ta på dig den kortaste kjol du har, och på överkroppen ska du ha en tajt liten topp. Eftersom du ska åka taxi får du ta på dig en liten jacka. Adressen får du då du ringer mig i taxin, men be taxin åka mot Kungsholmen. När du kommer till min dörr, så är den öppen. Inne i lägenheten kommer du att hitta mig, liggandes på en madrass, vänd mot TV:n. Jag ser på en porrfilm. Jag kommer att ha ståkuk. Du ska gränsla mig, fast med ryggen mot mig och ansiktet vänt mot tv:n. Du ska sjunka ned över min kuk, och varje gång du glider nedför kuken ska du räkna. Fortsätt räkna tills du känner min sperma flyga upp i dig. Du kommer då att ha nått en viss siffra. Den siffran ska vi hjälpas åt att komma ihåg, då den ska användas efteråt. Förstått? Frågor?

Jag hann knappt svara, innan det blev tyst i luren. Herre jesus...

Jag rotade fram kläderna. Femton minuter senare satt jag i taxin. Jag ringde Calle och fick adressen. Jag hade börjat kallsvettas kändes det som, en gnagande känsla i hela kroppen som var oro, nervositet och en helt hämningslös kåthet. . Chauffören var en medelålders kvinna och det gick inte att ta miste på hur hon glodde på min utstyrsel med misstycke. Jag bet mig själv i underläppen på väg ur taxin.

På skakiga ben halvsprang jag två trappor upp, knackade lätt på dörren och klev sedan in som jag instruerats. Jag möttes av en ganska lång, mörk hall, och hörde direkt högljudda stön från porrfilmen. Sakta gick jag genom hallen, och ropade försiktigt ett "hallå?". Förutom hallen bestod lägenheten av ett ganska stort rum. Där stod jag nu. I bortre hörnet stod Tv:n. Framför den låg Calle på en tunn, utsliten madrass. Jag såg mig snabbt omkring, det var stökigt, disken stod i högar i kokvrån, tidningar och papper överallt. Det fanns en liten säng i ena hörnet, en fåtölj och ett par pinnstolar vid ett litet bord, där en laptop dator stod. Väggarna var gråvita och helt kala. Calle såg ut att ha ljugit om sin ålder, jag tyckte han såg ut att vara närmare 60. Han var smal och senig, ganska kort. Han var skallig förutom en grå krans kring huvudet. Han låg nu och runkade, jag såg på hans kuk, den var lång och smal, inte omskuren. Han hälsade knappt på mig, fast han ju hört att jag stod där. Jag gick fram, och han såg på mig med ett par hårda, blåa ögon;
-Du vet vad du ska göra... Jag kände att jag fick lite svårt att andas. Vänd mot Tv:n och det pågående gängknullet på skärmen, gick jag långsamt ned på huk. Kjolen åkte upp, och Calle hjälpte upp den över skinkorna. Det kändes konstigt och ovant att balansera på de höga klackarna stående så här. Jag placerade mina händer mot hans lår och kände ollonet mot mina blygdläppar. Calle tog ett stadigt grepp om mina höfter, och i ett ryck, tryckte han ned mig på hans lem, det svartnade ett ögonblick, jag skrek rakt ut när jag kände hur han bottnade i mig.
-Ett... stönade jag fram...

Att räkna varje juck, samtidigt som man rider en kuk, och det går fortare och fortare... det är inte det lättaste. Och jag som trodde att den här gubben skulle spruta snabbt. Tvärtom. Han var otroligt seg. Rytmiskt red jag honom, svetten började rinna på min kropp, det var väldigt varmt i lägenheten. Jag tog av mig linnet och lät brösten hänga fritt. Ibland smiskade Calle till mig över skinkorna, då han tyckte jag slog av för mycket på takten eller tvekade. Jag nådde 50. Hans kuk var stenhård i mig. Jag kände mig öm, hade träningsvärk i låren och började få ont i brösten då de hoppade upp och ned hela tiden. Då och då nådde han runt med sin hand och smekte min klitta, det satte fart på mig omedelbart. Var det nära för mig att komma, såg han till att jag drog ned på takten direkt. Det här var sanslöst. Nu var jag på 100. Calle hade inte sagt ett knyst under tiden, nu började han stöna och grymta, jag förstod att det var nära. Jag ökade takten, och snart kände jag hur det ryckte i honom, jag fortsatte räkna, stönade och gnydde fram siffrorna... 125..126.. 127.. Calle tog ett hårt grepp om mina höfter och höll mig nedtryckt mot kukroten, jag stannade på 135 och kände sperman skjuta ut, och djupt in i mig.

Jag reste på mig, det var så skönt att sträcka på benen, jag kände också hur det rann lite sperma på insidan av låren. Fortfarande generad av situationen, men vrålkåt, vände jag mig om och såg på Calle, han låg ned med slutna ögon och verkade helt borta en stund. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag lade siffran 136 på minnet. Som han bett mig. Fortfarande med slutna ögon, sa han; -lägg dig på sängen, på mage. Sträck ut armarna och ta tag i sänghuvudet med händerna.. Jaha.. bara iförd de högklackade skorna gjorde jag som han sa. Calle reste på sig, och sen gick allting så himla fort. Inom ett par sekunder satt min ena hand fastklovad i sängstolpen. Innan jag hann protestera var min andra hand fast också.
-Nej..vad gör du.. snälla, fick jag fram. Ynkligt lät det. Jag blev irriterad på mig själv, för att jag var så undergiven, men jag fick inte fram några andra ord. Mina ben var ännu fria, hade jag velat hade jag kunnat sparka, fast vad hade det hjälpt? Och... jag ville ju vara så här.. så här utlämnad och underkastad. Det var ju så. Fast ändå inte...

Calle handlade snabbt och vant. Inom loppet av några sekunder var mina anklar fastsurrade vid sängstolparna. Sängen var 120 cm bred, så mina ben blev särade ganska så ordentligt av detta. Sen tog han kuddarna under mitt huvud, och placerade dem under mitt sköte, vilket fick min rumpa att sticka upp och blottlägga min fitta bakifrån. Precis när jag tänkte att nu fick det räcka, avbröt Calle min tvekan.

-Så.. nu är du som gifta slampor ska vara.. kommer du ihåg siffran?
-..Ja.. jo, 136.
-Just det... den ska komma till användning nu.... Vad kan man dela 136 med jämt ut?? Jo, det ska jag berätta - 17 och 8. Om jag förstod dig rätt, så är din man på jobbet imorgon och du sa att han kommer vid 17-tiden. Klockan är nu fyra på morgonen. Du kommer att vara här hos mig och användas i minst åtta timmar, som mest 17 timmar. Det beror på. Jag har bundit dig nu, eftersom du kanske gör motstånd i början. Allt eftersom kommer jag att släppa dig, då du gradvis blir lydigare.

Helt chockad visste jag inte vad jag skulle svara. Jag kämpade med mina egna tvivel, kåtheten brann som en löpeld i mig, men.. det här var kanske för mycket.. en gammal gubbes fånge... plötsligt beordrade Calle mig att gapa. Jag gapade. Två sekunder senare hade jag en stor gummiboll i munnen, fastsurrad med läderremmar runt mitt huvud.
-Ok.. en sista sak innan jag lämnar dig ensam en liten stund... äter du p-piller? Nicka eller skaka på huvudet! Hade jag tänkt mig för, hade jag ju svarat ja. Men det gjorde jag inte. Jag var ärlig.
-Nähä.. har du skydd i dig? Jag nickade.
-Pessar?? Jag nickade igen. Jag borde ha fattat det. Nu började Calle gräva i mig, det gjorde lite ont, jag försökte slappna av vilket inte var det lättaste. Ut ploppade pessaret. Herre jesus. Vad hade jag gett mig in i nu? Helt oskyddad låg jag där. Jag hörde hur Calle skrattade till.
-Nu får du vara ensam en stund och fundera... jag låter porrfilmen rulla, så du har ljud att kåta upp dig till... Med det hörde jag hur han klädde på sig. Snabbt släckte han i hela lägenheten, tog på sig skorna och slog igen dörren. Jag var ensam. Porrfilmens stönanden och gnyenden fyllde mina öron. Jag tänkte att det borde vara lite ljust ute nu så här dags, men det kunde jag inte se eftersom alla persienner var neddragna.

Minuterna gick. Jag hann få en fruktansvärd ånger, som snabbt förbyttes i en våg av kåta fantasier, som blandades med en trötthet som nästan fick mig att somna till. Men den absurda situationen hindrade mina ögonlock att stänga...

Hur skulle det här sluta???


--------------------------------------------------------------------------------
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 139 röster, snittbetyg 5,11