Äventyr i Alvesta

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Stryplekar (Stryplekar@hotmail.com)
Inlagd: 10 jul kl. 03:37
Läst: 23587 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 175 röster, snittbetyg 1,90
Min kompis hade alltid varit intresserad av veteran vagnar. Jag hade aldrig förstått riktigt vad som var tjusningen i dom.
Men en natt då jag och min kompis satt i min soffa och tittade på TV, så slog det mig plötsligt att det kanske inte vore så dumt att skaffa mig en. Valet var då ganska så självklart. En PV444. Så jag sa till honom att jag ändrat uppfattning och gärna skulle vilja titta på en mer ordentligt.
Av en slump så visste han vart det stod en.

Redan nästa dag så åkte vi dit. Och där stod hon under ett körsbärsträd. Hon var så vacker! Det var något riktigt speciellt med henne. Det kände jag redan ifrån början. Kärlek i första ögonkastet utan att tveka.

Vi gick in och pratade med damen som bodde där, och frågade om 444:an var till salu.
Hon sa att hon skulle prata med sin dotter, eftersom det var dottern som stod som ägare.
Ca en månad senare så hade vi bestämt träff med dottern. Vi fick reda på att 444:an som hette Hulda hade stått ute under trädet i 28 år och inte varit startad på tio år. Men ändå var hon i enormt bra skick. Knappt någon rost alls. Hon hade bara haft en ägare innan mig och bara gått runt 6000 mil ifrån 1956. Dom hade dragit fram henne när vi kom dit.
Priset var satt till 5000, och jag var mycket nöjd.

Vi rullade upp henne på vår medhavda trailer och åkte hem. Väl hemma satte vi igång med henne. Kollade så att motorn gick runt och så vidare. Tankade henne sedan och drog igång henne. Hon hostade igång direkt. Åkte sedan ned till besiktningen om kom tillbaka med blankt papper.
Kärleken växte ju längre tiden gick. Kunde stå hur länge som helst och bara smeka och kyssa henne. Tog ofta turer på kvällarna och nätterna med henne. Hon gick så fint på vägen och hennes lilla 51hk motor hade aldrig gått bättre.
Märkte dock tidigt att hon var väldigt svartsjuk och hade ett häftigt temperament. Men det gjorde inget, ty jag älskade henne ändå.

En kväll fick jag lust att ta en längre tur i Hulda, men jag visste inte riktigt vart. Plötsligt ringer min mobil. Det var en tjej som jag chattat med på Aftonbladet en gång. Hon frågade vad jag gjorde. Jag svarade att jag åkte PV. Hon frågade om jag inte kunde ta en tur ned till henne. Hon bodde i Alvesta, så det var ju en liten bit. Men jag bestämde mig för att åka ändå.
Zossi hette hon. Vi hade känt varandra över internet i några år, men aldrig träffats. Vi hade många gånger pratat om att träffas, men det hade inte blivit av. Hon gillade rätt extrema lekar, så det passade mig ju alldeles utmärkt.

Så många timmar senare så var jag framme. Hon mötte mig nere vid biblioteket i Alvesta. Vi åkte iväg till skogskyrkogården och satte oss där och pratade. Zossi var en väldigt lång och smal tjej. Ganska så kort svartfärgat hår. Hennes hy var alldeles kritvit. Precis som det ska vara.
Hennes händer var ganska så stora, långa och smala. Jag lyfte upp hennes händer och kysste dem ömt. Fortsatte sedan att smeka dom. Zossi visste att jag var handfetishist och hon hade inget emot det.

Tog fram min digitalkamera och fotograferade hennes vackra händer. Zossi frågade vad jag ville göra nu.
Jag frågade om hon hade lust att hitta på något av det vi pratat om på telefon. Javisst svarade hon lite blygt.
Utmärkt sa jag och tog ena handen och satte den vid hennes strupe. Riktade sedan ett slag emot käften på henne. Hennes huvud for snett bakåt. Jag frågade om hon var ok, och hon svarade, javisst. Slog till henne igen. Kysste henne därefter på hennes mjuka läppar. Hon kysste tillbaka. Härligare tjej att kyssa hade jag aldrig stött på. Kort senare så backade hon, och klippte till mig. Jag föll bakåt ned i gräset. Hon satte sig då över mig och slog till mig ytterligare en gång. Sedan lade hon sig på mig och kysste mig djupt.
Tog mina händer runt hennes hals och kramade hårt, hårt om halsen innan jag släppte och lät henne hämta luft i några sekunder innan jag fortsatte igen. Till sist så svimmade hon. Då hade jag redan kommit i byxorna för länge sedan. Jag bar iväg henne till en grav på andra sidan kyrkogården där skogen var som tätast. Därefter gick jag iväg och hämtade Hulda. Jag ville ju kunna hålla min älskling under uppsikt.
När jag kom tillbaka så var Zossi fortfarande avsimmad. Jag slog på Huldas helljus och väntade på att Zossi skulle vakna. Jag satt i Hulda tills Zossi vaknade. Gick ut till henne och sa åt henne att jag ville se henne älska med Hulda. Hon log åt mig och sa, det vill du gärna se va?
Mmm svarade jag. Det var som en dröm att se Zossi smeka och kyssa Hulda, samt gnida sig emot henne. Höll på att komma igen av synen av hennes vackra händer över Huldas plåt, Zossis mjuka läppar kyssa taket och virvla med tanken över hennes bagagelucka.
Jag tog fram en videokamera jag hade med mig och filmade kärleksakten. Ställde kameran på en annan grav men utan att stänga av den. Gick fram till Zossi och slog till henne på käften, så att hon föll omkull. Bar därefter henne till graven och la henne där på. Tog sedan av mig kläderna och lade mig på henne. Smekte och kysste henne över hela kroppen. Började vid dom övre regionerna innan jag fortsatte min upptäcksfärd nedåt. Hon särade på benen, så jag kom åt riktigt ordentligt med min tunga. Hon var ordentligt blöt. Satte mig upp och körde in några fingrar i henne. Det gick hur lätt som helst. Körde in några fler. Efter ett tag hade jag hela min hand djupt in i henne. Hon stönade ganska så mycket vid denna tidpunkt. Hon sa till mig att inte sluta, och det hade jag inte heller några planer på. Efter ett tag så drog Zossi upp mig så att jag kunde penetrera henne. Allt var så vackert! Både Hulda och Zossi såg ut att vara gjorda av silver av det svaga månskenet.
Hon ryckte till då jag kom in i henne. Till en början tog jag det lugnt, men takten ökade. Jag tog mina händer och lade igen runt hennes hals och började strypa. Men det blev för mycket för mig, så jag tog bort dom. Detta var en helt underbar upplevelse. Zossi och jag på en kyrkogård och med Hulda som tittade på. För en gångs skulle så verkade Hulda inte ha något emot tjejen jag träffade.
Jag kände att jag höll på att komma igen, så jag tog Zossis händer och placerade dom runt min hals. Hon började att strypa utan att jag behövde be henne. Min orgasm växte och växte samtidigt som hennes. Jag kom som jag aldrig gjort förut långt in i hennes inre. Men det sista minns jag icke, då jag svimmade.
Vaknade ganska så brutalt av en käftsmäll. Zossi satt bredvid mig och log. Hon frågade om jag hade haft en trevlig natt. Och det kunde jag ju icke neka till.
Tog Zossi i min famn och kysste hennes hals. Hon hade rejäla strypmärken, och jag antog att jag också hade det.
Hon kunde dock skyla dom med sitt nithalsband.

Vi satt en stund i Hulda samtidigt som jag höll på med hennes händer. Kunde inte få nog av dem.
Startade sedan Hulda och skjutsade hem Zossi. Hon frågade om jag inte ville stanna, men jag sa att jag var tvungen att åka hem. Det var ju trots allt runt 25 mil. Och med tanke på att jag inte ville köra Hulda snabbare än högst 75 så tar det ju ett tag.

Kysste hennes händer en sista gång innan jag satte mig i Hulda och vred om nyckeln. Hon vägrade starta Hennes sexvolts system bara malde och malde. Jag smekte Huldas instrumentpanel och försäkrade henne om att jag bara älskade henne, och att hon inte hade något att oroa sig för. Då spann hon igång och vi körde tillsammans iväg. Iväg på nya äventyr...

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 175 röster, snittbetyg 1,90