Att förlora kontrollen del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Annika (miamia69@spray.se)
Inlagd: 3 jul kl. 20:49
Läst: 16412 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 109 röster, snittbetyg 5,06
Ja, vad skulle jag göra? Jag stod framför Åke och hans dator. Jag såg på honom - hans ögon var blanka, han hade stånd. Plötsligt kände jag mig som en idiot - vad gjorde jag här? I efterhand kunde jag konstatera att det var sista gången på väldigt länge som jag lät mig hindras av några spärrar...

-Det går inte.. tyvärr... Jag halvsprang ut från Åkes lägenhet, fick en känsla av att han skulle följa efter mig, men det gjorde han inte. Väl i lägenheten slet jag av mig kläderna, hoppade i duschen och började onanera vildsint. Jag kunde inte hålla mig. Det var en kåthet som knappt går att återge i ord. Det var en sådan urladdning, efter allt som hänt under kvällen. Det gick för mig på en gång. Jag skrek rakt ut, mina ben bar mig inte utan jag föll ihop på kaklet i duschen och lät det heta vattnet skölja över mig.

Jag somnade fort, och vaknade tidigt på lördag morgonen. Min man skulle ju inte komma hem förrän imorgon kväll. Det tog en stund innan jag kunde riktigt vakna och gå igenom vad som hänt igår. Det var märkligt, jag hade gillat allt som hade hänt, det var ju det som fått mig att skrika ut min orgasm i duschen. Jag kunde inte förneka det. Jag hade dessutom drömt inatt, det kom till mig nu, när jag satt med morgonkaffet. Och drömmen hade varit ovanligt snuskig. Jag kände hur kåtheten vällde upp i mig. Ofattbart. Jag kände mig precis som igår igen. Mobiltelefonen låg på köksbordet. I displayen syntes ett meddelande. Jag läste det. Det var från Bengt. "ring mig på det här numret.? Jag tänkte att Bengt måste vara arg på mig nu, att jag inte gjort som han sa. Men jag var tvungen att ringa.
-Hej Bengt, det är Annika...
-Hej du.. du var lite olydig igår....
-Ja.. men..
-Du behöver inte förklara dig, Annika.. jag förstår, du blev lite nervös, lite fundersam, det är helt OK... Jag blev förvånad att Bengt var så överslätande.
-Vill du fortsätta den här leken? Vad skulle jag svara? Jag svarade inte, det blev tyst i luren, jag försökte tänka igenom alltihopa.
-Annika? Nå?
-...Ja.. ja, jag vill.. Det var helt enkelt sanningen. Jag ville ju.
-Ok.. bra.. Två saker gäller nu; för det första måste du be Åke om ursäkt. Han blev lite ledsen, han tror att han skrämde dig och det ville han verkligen inte, så du får gå till honom och säga att det inte var meningen att rusa iväg sådär utan att förklara sig. Det andra; om vi ska fortsätta med det vi håller på med, så får du inse att det här var första och sista gången som du flyr eller ger dig iväg sådär utan en väldigt giltig orsak. Ok? Jag sa att jag förstod.
-Och du ska gå upp dit nu. Men - naturligtvis - klädd för uppgiften...Det är ju riktigt varmt och soligt idag, så ta på dig din allra sexigaste bikini, plus ett par shorts. Sen går du upp till Åke. Han kommer att vilja bjuda dig på fika, och du tackar ja förstås. Det är din första instruktion. Sen får vi se... Med det bröts samtalet. Jag tog ett beslut att bara följa med strömmen nu, att låta allt bara ske. Jag funderade på Bengt, min mystiske Herre, som hade en sån påverkan på mig.

Att välja bikini var lätt. Jag hade köpt en för två år sen, men knappt använt den. Den var vit, stringtrosor och en trekants-BH. Väldigt tunn, vilket gjorde den minst sagt avslöjande då den blev blöt. Jag drog på mig jeansshortsen och begav mig ned till Åkes lägenhet. Han svarade nästan omedelbart. Jag skulle precis börja min ursäkt, då han vinkade avvärjande. Han hade en trådlös telefon i handen och visade att han pratade med någon, men att jag kunde kliva på. Vi gick ut på balkongen. Den var stor, mycket större än vår och framförallt så hade den perfekt söderläge. Två solstolar var utfällda. Åke satte sig i den ena, och pekade på den andra till mig. Jag satte mig ned, och lutade mig tillbaka. På bordet emellan oss fanns det kaffe och bullar. Jag var väntad...

Åke avslutade samtalet, och såg på mig. Jag började på en gång;
-Ursäkta, Åke.. förlåt för igår, jag blev lite rädd bara, vet inte varför.. hoppas du kan förlåta mig... Åke log. Han tog en klunk kaffe. Hans tystnad gjorde mig nervös.
-Klart jag gör, Annika...klart jag gör.. bara du inte gör om det... de gör du inte, va?
-Jag skakade på huvudet, och insåg att jag måste ha sett ut som en liten flicka som får en tillrättavisning av pappa.

Jag och Åke låg där i varsin solstol och pratade. Det blev ganska så avslappnat. Åke hade en hel del att prata om. Efter ett tag blev vi tysta, jag blundade och lät solen värma mig. Så låg vi båda i säkert tjugo minuter. Jag ryckte till av att jag nästan somnade, och öppnade ögonen. Åke låg på sidan, och iakttog mig.
-Du är så himla lång och så vacker, Annika.. och så sexig.. du gör mig så kåt... Att höra en man säga så till mig, rakt på bara, med en sån övertygelse.. herregud, det gick direkt in, och rakt ned i mitt kön. Innan jag hann säga nått, så frågade Åke;
-Får jag filma dig? Va? Jag blev minst sagt förvånad. Vad menade han?
-Jag har köpt en ny digitalkamera, med ett sånt vackert objekt framför mig så tänkte jag testa den lite.. vad säger du? Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag ville fråga en massa frågor om varför, och vad han skulle använda det till, men det enda som passerade mina läppar var;
-Ok..

Vi gick in i lägenheten. Åke satte sig ned på en stol i köket, och visade mig att jag skulle stå strax framför honom.
-Ok.. vi börjar med att du bara presenterar dig lite.. Åke började spela in. Jag kände mig jättedum. Åke gav mig ett par uppmuntrande ord, jag började treva..
-Hej.. jag heter Annika, är 28 år, bor i Stockholm.. Jag kände mig urfånig. Åke log, och sen sa han;
-Bra, Annika.. nu vill jag att du vänder dig om, och sen så tar du av dig de där shortsen så man får se din härliga rumpa... Jag gjorde som han sa och shortsen föll till golvet.
-Mm.. härligt. och så den stringen också.. dra ned dem sakta... Med ryggen till kameran så kändes det bättre, men märkligt ändå. Jag lydde Åke.
-Så ja.. böj dig framåt.. raka ben.. få se nu.. Åkes röst blev hesare och grötigare.. och jag började gilla det hela på nått sätt. Det var nått som tände mig med att visa upp mig så här.
-Aaah... en rakad fitta.. en härligt rakad bullfitta... så fin, Annika.. visa... Jag särade lite på benen, jag stod böjd så att jag hade händerna kring vristerna, blodet for till huvudet.. jag såg lite av Åke och hans kamera mellan mina ben. Vad höll jag på med egentligen? Helt ur det blå, landade Åkes lediga hand på min ena skinka. Hårt. Jag hoppade till, jag var inte alls med på det. Innan jag hunnit samla mig, kom ett andra och ett tredje smiskrapp över mina skinkor. De två första var en chock. Den tredje kände jag i magen, jag blev kåt. Ingen tvekan. Mina bröstvårtor började styvna, jag blev varm i kroppen. Det blev inte mindre av att Åke nu lät först ett finger, sen två, glida in mellan mina blygdläppar. För fem minuter sen hade vi suttit på hans balkong och fikat, innan det här hade han inte ens rört vid mig. Nu stod jag här framåtböjd, pullad bakifrån och filmad. Och det var så skönt!
-Så.. Annika är du gift?
-Jo.. ja det är jag.
-Och hur ofta får du kuk hemma?
-Ehh.. varannan månad ungefär.. Åke fortsatte pulla mig...
-Oj.. en sån här bullfitta förtjänar mer än så.. sära på skinkorna åt mig.. mm.. den förtjänar kuk varje dag.. och borde vara tillgänglig för alla.. eller hur?
-Ja..
-Det ska vi ordna..
-Jaa.. Jag kved fram mitt svar. Åkes fingrar i mig, hans snuskiga ord.. jag ville vara så här, i det här ögonblicket ville jag vara precis så här. Igår kväll hade jag sprungit härifrån, men nu ville jag vara kvar...

Jag fick resa på mig och stod upp, vänd mot Åke och hans kamera. Jag vill skrika åt honom att knulla mig. Med sina lediga hand, och kameran riktad mot mina bröst, drog han ned min bikinitopp så att båda mina bröst hängde utanför.
-Så ska det se ut... viskade han..
-Nu är det dags för ett avgörande ögonblick, Annika...är du med? Jag fattade inte riktigt vad han menade, men jag nickade i alla fall.
-Sätt dig här på stolen... Jag satte mig. Åke försvann ett ögonblick, och kom tillbaka med ett papper. Han placerade pappret framför mig, och gav mig en penna.
-Läs igenom, och bestäm dig. Du får fem minuter. Om du skriver under, ska du genast gå ned till din lägenhet. Där ska du ställa dig, precis som du är nu, det vill säga bara i bikinitoppen, neddragen under brösten, på alla fyra i hallen. Stjärten vänd mot ytterdörren. Ytterdörren olåst. Med de orden försvann Åke in i nått annat rum. Jag försökte få grepp om vad det här handlade om. Jag stirrade ned på pappret. Det jag läste chockade mig, men samtidigt var det som om någon hade skrivit ned min allra hetaste, hemligaste fantasi. Men nu var det på riktigt. Nu stod jag inför ett vägskäl. Jag förstod det inte riktigt då, men jag skulle komma att göra det... På pappret framför mig stod följande:

KONTRAKT Jag heter Annika *____*. Jag vill vara en slampa. Jag vill kunna vara tillgänglig för alla män. Varsomhelst, närsomhelst, hursomhelst. Jag lämnar över kontrollen över mitt sexuella liv till andra. Olika män kommer att styra mig, jag kommer inte att ha invändningar mot det. Jag är gift, men mitt äktenskap är i detta sammanhang oväsentligt och jag kommer att göra mitt bästa för att prioritera rollen som gratishora. Jag kommer att möta många olika män, men kommer inte att ha invändningar mot något de vill göra med mig. Enda undantagen är toa/extrem våld. Jag får själv aktivt söka upp män på egen hand. Det uppmuntras. Men dessa ska alltid underrättas om kontraktet. Sex inom äktenskapet bör begränsas så långt det går. Genom att underteckna detta dokument lovar jag att fullfölja det. Kontraktet är inte tidsbegränsat. Kontraktsbrott leder till straff. Detta straff utmäts av den som gav mig detta dokument, eller annan man som vederbörande delegerats uppgiften.

Jag skrev på innan jag hann fatta vidden av det som stod. Jag kunde nästan känna bokstavligen hur jag klev över en tröskel, en gräns. Det jag inte förstod då, var att det skulle vara väldigt svårt att kliva tillbaka... Jag placerade pennan på bordet, och reste mig. Tre minuter senare stod jag som jag blivit instruerad. I min hall. Jag var som i trans. Tiden gick, jag hajade till varje gång jag hörde hissen i rörelse, jag hade ju inte fått veta vad som skulle hända, men otroligt nog, stod jag där och bara hoppades på att få bli knullad. Jag hade kommit så långt redan, i min förvandling till total slampa..

Jag såg på min klocka. Hon var tre på eftermiddagen, jag hade stått så här i en halvtimme nu, och det började värka i knäna och armbågarna. Tankarna började vandra, jag funderade över det jag just skrivit på. Hissen gick igång igen. Jag hörde hur den stannade till på mitt plan. Hissdörren öppnades och slog igen med en smäll. Steg ute i trappan... Jag blev alldeles kallsvettig. Jag kunde känna hur min fitta, vänd mot ytterdörren och alldeles blottad, var helt genomblöt. Plötsligt rycktes min ytterdörr upp, och stängdes igen. Jag hörde andningen och fotstegen. Mannen var andfådd. Jag hörde varje detalj. Hur han sparkade av sig skorna, hur han lättade på bältet och hur han drog av sig byxorna. Herrejesus. Vad hade jag gett mig in på?
-Så det här är Annika.. Hans röst var grötig, hes, och jag kunde höra att han var en äldre man, kanske 50-60. Men det var inte Åke eller någon annan röst jag kände igen.
-Ja.. det är det... Jag blev nästan arg på mig själv för att jag lät så undergiven och fånig..
-Bra.. bra.. du är härlig.. vilken vacker fitta... jag tänker knulla dig...och spruta i din mun... jag har ingen kondom, men det gör inget, va?? Vad skulle jag svara? Jag hade ögonen stängda, som om jag inte ville se nått, bara höra. Jag tänkte på det kontrakt jag precis skrivit på. Jag kunde inte invända.
-Nej, det gör inget.. Jag hörde hur han runkade, fortfarande andfådd. Han gick ned på knä bakom mig, och jag stelnade till då hans hand började smeka och pulla mitt kön.
-Åh... våt och härlig.. redo för mig... ok, Annika... be om det... jag vill höra dig be om det.
-Knulla mig... mitt svar kom spontant, och det var verkligen så jag kände.
-Igen! Högre!
-Knulla mig.... snälla knulla mig hårt.. nu... Inom loppet av tre sekunder var hela hans kuk i mig. Ända in. Jag skrek till. Han var välutrustad, det kändes, jag var inte van. Det var en helt ny känsla, hur mina blygdläppar spändes kring roten på hans lem. Frenetiskt började han pumpa in i mig. Snabbt knullades min fitta upp så att han snart rörde sig fram och tillbaka i ett högre och högre tempo. Jag hade fullt upp med att hålla balansen, jag blev så kåt av att höra hur mina skinkor och min blöta fitta plaskade varje gång han stötte in i mig. Jag började snart möta honom, roterade mina höfter, och njöt av det. Jag var för första gången, en äkta gratishora, och jag njöt av varje sekund. Min främmande älskare greppade mitt hår och drog mitt huvud bakåt. Jag började stöna allt högre, och kände hur det högg i magen, musklerna drog ihop sig, och jag kunde inte hålla emot längre. Jag föll ihop, raklång på hallgolvet, med en tjock kuk som obönhörligt rammade mig och jag skrek ut min orgasm. Sen gick det fort. Mannen drog snabbt en halsduk runt mitt huvud som en ögonbindel. Han var van och snabb i rörelserna. Jag vändes på rygg. Nu stod han på huk över mitt ansikte och när han bad mig gapa fick jag ollonet i munnen och ögonblicket senare tjocka floder av sperma. Det fyllde min mun, en del rann nedför hakan på mig. Precis när jag hade svalt, körde han kuken i min mun, och jag sög av honom medan jag kände hur det kom lite mer.

Jag hade följt mitt kontrakt. Mannen försvann snabbt, men hans sista ord var;
-Nästa gång ska jag ta dig analt.... Vaddå nästa gång? Ja, det är klart, det var ju inte jag som avgjorde det numera...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 109 röster, snittbetyg 5,06