Bostadsjakten

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: sensuell författare
Inlagd: 30 jun kl. 23:45
Läst: 15819 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,00
Här går vi nu på gatan tänkte jag. Den här kvällen var det jag och fem kompisar. Klockan börjar närma sig 01.00 och än är det ingen av oss som har hittat någon att sova hos. Vi skojade nämligen innan vi gick ut den här kvällen om att vi skulle hitta varsin tjej att sova hos. Vi fortsätter gå i samlad trupp tills vi närmar oss McDonalds. Då får fyra av mina kompisar för sig att de bara måste ha en hamburgare men jag och David bestämmer oss för att fortsätta en runda till längs avenyn.

Vi lämnar de andra och går upp längs avenyn. När vi närmar oss fontänen kommer David på att han måste pissa och jag säger att jag väntar på honom under tiden som han smyger in i buskarna. Det går bara några sekunder efter det att han har försvunnit tills det att jag får snygg på en tjej som enligt min mening är den snyggaste jag någonsin sett. Hon går mot mitt håll, i sällskap med två andra tjejer. När de kommer närmare får jag det bekräftat. Hon är verkligen helt sagolikt snygg. De närmar sig mer och mer och jag fäster ögonen i hennes ansikte. Hon lyfter plötsligt ansiktet och möter min blick. Det pirrar i hela kroppen och till min stora förvåning släpper hon inte blicken från min. När de är på väg att gå förbi mig stannar hon plötsligt.

Hon ställer sig en halvmeter framför mig och bara tittat på mig några sekunder. De sekunderna glömmer jag aldrig. De två vackraste ögonen jag någonsin sett står och tittar mig djupt in i ögonen, mitt på avenyn, klockan 01.00 på natten. Hon har långt rakt brunt hår med ljusa slingor. Hon är brun i hyn och hennes ögon är lika oskyldiga som natten är ung. Plötsligt sträcker hon sig bara fram och ger mig en våt kyss på munnen, utan läppar inblandade. Jag känner hur det börjar strama i byxorna. Med sexig röst frågar hon sedan om jag har lust att följa henne hem. Hon säger att hon bor alldeles i närheten. Jag gör det mest självklara valet i mitt liv och lämnar min kompis åt sina behov.

Vi börjar gå mot hennes lägenhet och under hela den tiden säger hon inte ett ord. När jag försöker säga något stryker hon med sitt sexiga finger över mina läppar. Ha tålamod viskar hon i mitt öra. Detta ger mig vilda fantasier och nu är byxorna sträckta till bristningsgränsen. Jag frågar mig själv vad hon är ute efter. Kommer jag att få kyssa henne ikväll frågar jag mig själv. Efter bara tio minuter är vi så framme vid hennes dörr. Hon slår in sin kod och öppnar. Vi tar trapporna upp två våningar. Hon har inget namn p brevlådan så jag antar att hon är nyinflyttad. Ho låser upp dörren och vi kliver in. Hon stänger försiktigt dörren efter sig.

Det är först då som jag lägger märke till vad hon har på sig. Hon bär en svart kappa och under den ett blått linne med polokrage. Hon har en kort svart kjol och höga skor. Hon ser ut att vara i 20-års ålder och ca 175 cm lång. Hon tar av sig sin kappa och ber mig ta av mig min jacka. Hon tittar mot skrevet och när hon ser min bula ler hon. Jag blir helt röd i ansiktet men innan jag hinner tänka trycker hon upp mig mot väggen. Hon smeker med sina händer längs mitt bröst och ner, precis bredvid skrevet ner på låret. Hon närmar sig mitt ansikte och börjar kyssa mig lätt på läpparna. Jag svarar hennes kyssar. Efter ett tag börjar hennes tunga söka sig in i min mun och jag besvarar med att lätt sticka in tungan i hennes mun. Hon kysser mig som jag aldrig har blivit kysst förut.

Hon tar kommandot och gör mig hela tiden mer och mer upphetsad. Hon ställer sig med ena benet mellan mina och börjar gnugga min bula med sitt lår. Jag känner hur den är helt sprängfylld samtidigt söm hon söker sig ner med sin hand. Hon kramar försiktigt samtidigt som hon kysser mig allt intensivare. Jag söker mig ner mot hennes hals och nacke och hon ger i från sig ett tyst ljud fullt av upphetsning. Hon drar sedan av mig min t-shirt samtidigt som jag drar av henne sitt blåa linne. När jag ser var som finns under stannar jag upp ett tag och bara tittar. Hennes bröst är perfekt formade och de är täckta av en helt otroligt sexig svart spets-bh. Jag börjar söka mig nedåt mot brösten med munnen samtidigt som jag tar på hennes vältränade rumpa med mina händer. Hon fortsätter att krama min bula och det gör mig mer och mer upphetsad. Plötsligt som från ingenstans frågar hon om vi ska göra det på köksbordet.

Jag vet inte vad jag ska säga utan nickar bara. Hon slutar med vad hon håller på med och så tar hon mig i handen och leder mig till bordet i köket bredvid. Hon sätter sig på kanten och ber mig att slicka henne. Jag böjer mig ner och sätter mig p på huk framför henne. Jag ser till min stora förtjusning att hon inte har några trosor på sig. Jag kavlar upp kjolen och ser hennes rakade, underbara sköte framför mig. Jag börjar försiktigt slicka i cirkelformade rörelser runt hennes sköte. Så fort jag börjat börjar hon stöna tyst för sig själv. Jag märker att hon gillar det. När jag sticker in tungan i henne börjar hon jucka mot mig. Allt detta gör mig bara kåtare och kåtare. Jag känner hur hon blir våtare och våtare hela tiden. Till slut orkar hon inte stå emot mer. Hon skriker till och biter sig själv i pekfingret. Hon kommer i en kraftig orgasm samtidigt som hon trycker låren om mitt huvud. När hon lugnat ner sig tittar hon mig in i ögonen och säger ”tack”.

Hon ber mig ställa mig upp och dra ner byxorna. Jag knäpper upp byxorna och drar ner jeansen till knäna samtidigt som jag drar fram den. Hon tar tag i den med högerhanden och börjar försiktigt runka av den. "Den var inte dålig" säger hon med sexig röst till mig. Hon håller bak sitt långa hår med vänsterhanden och lutar sig ned mot mig. Hon slickar lite på mitt ollon för att sedan försiktigt börja föra det in i sin mun. Jag är livrädd för att jag inte ska kunna hålla mig i en minut. Hon ökar takten och sväljer den mer och mer hela tiden. Det går högst två minuter innan jag känner att jag inte kan hålla emot mer. Jag märker att hon känner det för när det närmar drar hon bort sin mun och runkar den snabbt. Jag kommer i den kraftigaste utlösning jag någonsin varit med om. Jag stönar av välbehag.

Hon tar tag i mig och börjar kyssa mig intensivt igen. Efter ett tag börjar hon smeka min kuk igen och den reser sig med en gång. När den återigen är sprängfylld ber hon mig att ha sex med henne, här på köksbordet. Jag trycker mig långsamt närmare henne och för in den in hennes trånga mynning. Det stramar åt och hon ger ifrån sig ett lätt stönande när den tränger sig in i hennes sköte. Jag tar tag i hennes rumpa med mina händer och börjar långstamt jucka. Hon knäpper upp sin BH och visar upp sina välsvarvade bröst. Jag söker mig ner mot ett av dem med tungan och slickar lite lätt. Hon böjer sig bak och svankar med ryggen samtidigt som hon juckar mot mig. Jag tar tag i hennes höfter och knullar henne allt fortare. Hon läggar armarna om min hals och börjar stöna i mitt öra. Jag känner hur jag hela tiden närmar mig min orgasm mer och mer. Hon stönar allt högra och hon juckar även hon allt vad hon förmår. Jag känner att jag börjar närma mig och känner att även hon börjar strama om min kuk. Plötsligt orkar jag inte stå emot mer och jag sprutar in i henne i en ännu kraftigare orgasm än tidigare. Samtidigt kommer hon. Det stramar om min kuk och hon riktigt vrålar ut sån orgasm. "Åååh vad skön du är" skriker hon så högt att alla grannar borde ha hört det.

Jag stannar inne i henne ett tag och sedan tar jag ut den. Vi kysser varandra och sedan tittar vi varandra djupt in i ögonen. Jag frågar henne tyst om jag får sova hos henne i natt. Hon svarar att det går alldeles utmärkt och att hon dessutom har tvättid tidigt nästa morgon. Hon säger att jag kan få följa med och tvätta om jag vill. Jag ler och sedan rör vi oss vidare mot hennes sovrum.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,00