Besök hos sjuksyter

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sandra
Inlagd: 30 jun kl. 14:16
Läst: 40506 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 561 röster, snittbetyg 5,35
*knack knack*
- Vänta lite! hördes det ut till väntrummet. Jag var väldigt nyfiken på den nya sjuksystern. Alla killar hade pratat om hur sexig hon var och alla tjejer pratade om hur trevlig hon var. Eftersom jag aldrig sett henne var det nu min tur att få en uppfattning om henne. Jag tänkte låtsas att jag hade ont någonstans. Vart visste jag inte än, men det fick komma som det kom..
- Kom in! hördes rösten ifrån mottagningen igen och jag klev in. Jag trodde aldrig att jag som tjej kunde få sådana fysiska reaktioner på en kvinna. Men den här gången fick jag det. Hon tittade upp och sade:
- Dig har jag aldrig sett här förut. Hon sträckte fram handen, - Maria Persson. Jag tog hennes hand och sade mitt namn.
- Jasså. Vad är det för fel på dig idag då? sade Maria och tog fram min journal. Hon pekade på britsen och jag gick dit och satte mig. Nu visste jag exakt vad jag skulle ha ont någonstans.
- Jag tyckte jag kände en knöl i bröstet imorse. Tänkte jag skulle gå hit och bara kolla så det inte var något fel på mig. Maria rynkade pannan.
- Ja, det är ju alltid bra att vara säker. Ska du ta av dig din tröja och bh då? Nu blev jag lite nervös och kände hur mitt hjärta klappade hårt när jag drog av min tröja och bh. Maria klev fram och började smeksamt känna på mitt högra bröst där jag sade mig känt knölen. Jag märkte att mina bröstvårtor knoppade sig. Maria märkte det och började helt plötsligt att undersöka det andra bröstet med sin andra hand. Tummarna gled uppåt och gnuggades mot mina bröstvårtor som nu var stenhårda. Efter att snabbt ha sett sig omkring lutade hon sig fram och drog in min ena bröstvårta i munnen och sög på den begärligt. Jag flämtade högt till och hon lade handen över min mun.
- Vänta, sade hon och sprang till dörren och låste den. Hon kom tillbaka och drog fram en pall till britsen.
- Måste nog undersöka lite nämre, sade hon och drog mig framåt. Åter igen tog hon in en bröstvårta i munnen och sög på den. Hennes händer gled över min mage över mina lår och upp igen på insidan och hon smekte min fitta utanpå byxorna. Händerna gled upp till bylinningen och hon började knäppa upp dem och snart drog hon av dem. Hon kysste nerför min mage och ner utanpå min string. Jag kände hur det bultade i mitt underliv och pressade det mot hennes mun. Hon drog stringen och lät tungan glida i min skåra.
- Mmm, blött och fint.. sade hon och slickade min klitoris. Hon drog mig ännu nämre så hela hennes ansikte var gömt i min fitta. Jag kände hur hon drog tungan neråt och prövade att sticka in den i min grotta. Jag drog häftigt efter andan när hon stack in hela tungan och masserade min klitoris med sitt pekfinger. Jag juckade emot hennes tunga och stönade högt. Men ingen av oss oroade sig för att det skulle höras ut. Hon slickade mig så skönt och härligt så snart kände jag hur värmen spred sig från knäna och uppåt innan jag kom i en härlig orgasm. Jag låg och darrade lätt innan jag hoppade ner på golvet och ställde mig bredvid Maria. Hon hade ett tight linne på sig.. Men ingen bh. Jag ställde mig på knä framför henne där hon satt på pallen och kysste hennes hals samtidigt som jag drog ner hennes axelband. Jag kysste över hennes axlar samtidigt som jag drog ner linnet över brösten. Sedan lät jag min tunga glida över hennes bröst och hårda bröstvårtor. Hon stönade svagt när jag gled neråt och drog isär hennes ihop pressade ben och nafsade på hennes fitta utanpå byxorna.
- De här måste av, viskade jag och knäppte upp dem och drog av dem. Hon hade på sig att par tunna, genomskinliga stringtrosor och jag slickade utanpå dem. Hon särade brett på benen nu och jag drog lätt av henne trosorna. Hon var helt renrakad precis som jag och jag lät pekfingret följa skåran innan jag helt lätt lät det glida in. Jag böjde mig framåt och slickade hennes klitoris samtidigt som jag lät ännu ett finger glida in i hennes fitta. Jag drog dem in och ut och hon juckade emot. Jag kände hur hon började darra i hela kroppen och snart blev mina fingrar enormt blöta när hon nära på skrek ut sin orgasm. Nu drog jag av hennes trosor och drog ner henne på golvet och satte henne tätt intill mig med hennes ben lätt böjda under mina. Vi hade våra fittor och hårda bröstvårtor pressade mot varandras när vi började gnugga våra fittor mot den andres medans jag sög på Marias tunga. Hon tryckte sig emot mig och vi stönade båda högt innan vi kom i en gemensam skön orgasm. Vi satt där ett tag på golvet och lugnade ner oss innan vi klädde på oss utan ett ljud. Just när jag skulle låsa upp dörren och gå sade Maria:
- Jag hoppas att du får urinvägsinfektion imorgon, och slängde iväg en slängkyss åt mig.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 561 röster, snittbetyg 5,35