Nyfiken röd (akt 1).

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sokrates (sokrates66@spray.se)
Inlagd: 22 jun kl. 12:20
Läst: 14251 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 233 röster, snittbetyg 4,82
Detta är en sann berättelse som utspelade sig för 5 år sedan i månadsskiftet juni juli.

Det hela började med AB chatten där jag fick kontakt med "Gisela". Vi chattade med varandra ofta och länge.

Hon var 18 år och jag var 32år singel med 2 barn varannan helg, hon bodde i en liten stad ca 15 mil från mig. Hon verkade beläst så det förvånade mig inte att hon skulle börja på Chalmers GBG till hösten. Hon var lite småfräck och inte torr som man kan tro när de är lite skärpta.

Hon lät mig förstå att hon inte var så erfaren sexuellt, men var väldigt nyfiken på att lära då hon skulle flytta till en storstad och vad det innebär med studentliv och allt. Fräck som jag är lät jag henne förstå att jag var erfaren och villig att lära ut allt jag kan. Jag försökte att få hennes telefonnummer, det var inte så svårt men jag fick bara ringa vissa dagar när hennes mamma jobbade.

Jag ringde henne och vi bestämde att hon skulle komma och hälsa på nån vecka senare över en helg(barnfri). Hon sa till sin mamma att hon skulle träffa en tjejkompis.

Jag hämtade henne nere på busstationen, visste att hon skulle ha silverfägade skor och att hon var rödhårig.

Gisela var vacker som en vårdag 160 cm med små fasta bröst som hon gärna framhävde med en tuff tajt top, tajta jeans som smet runt hennes något stora bak. Lite bimbo aktigt sminkad med en silverfärgad läppstift och sitt lockiga röda hår lössläppt med ett hårband i pannan.
Jag gav henne en varm kram och vi gick snart bort till bilen där jag kysste henne när vi satt oss. Hon var villig och het.
När vi kom hem satte vi oss i soffan och fikade pratade om ditt och datt sedemera kom vi in på sex.

Det visade sig att det enda sex hon haft med killar var på fester med fulla tafatta jämnåriga killar.
Orgasm hade hon inte fått med någon kille. Bara när hon smekte sig själv på sitt flickrum innan hon somnade eller på morgonen innan hon steg upp.

Hon tittad lite generat på mig och jag satte mig närmare henne, lade armen om henne. Vi kysstes och kramades en stund. Hennes andhämtning blev tyngre och jag smekte hennes bröst utanpå kläderna, drog försiktigt upp toppen och knäppte samtidigt upp hennes BH med van hand på ryggen. Brösten var så fasta och fina att BH:n var helt onödig. Vårtorna styva och med en storlek som smultron. Jag smekte av henne kläderna på överkroppen och fortsatte ner med min mun mot hennes bröst som jag smekte sög och slickade på brösten. Vid detta laget andades hon betänkligt tungt.
Sakta lirkade jag upp hennes bältesspänne och knäppte upp jeansen. Hon lyfte lite på sin rumpa så att jag lättare fick av henne de tajt sittande jeansen.
Jag kunde ana hennes håriga kön bakom de tajta trosorna av 60-tals modell, inga string som jag faktiskt inte gillar. Kunde ana en liten våt fläck på trosorna med.
Jag smekte hennes ben och pratde lite med henne, jag sa att hon var vacker och att hon inte behöde vara nervös, "bara slappna av så skall jag göra det skönt för dig".

Hon log och låg lätt tillbaka lutad i soffan med sitt vackra röda hår likt en tavelram runt hennes vackra unga rödblossiga ansikte.
Jag smekte av henne trosorna och fick se hennes otuktade röda hårbeklädda mus som aldrig varit i närheten av en rakhyvel.

Jag kysste henne på insidan av av låren som hon villigt särade på. Jag stod på knä på golvet med hennes ben på var sin sida om huvudet och hennes fötter vilade mot soffbordet.
Jag smekte hennes blygd med fingrarna och läpparna delade sig och jag såg rätt in i hennes våta svullna mus. Sakta började jag slicka henne runt öppningen och samtidigt som jag smekte hennes lår på utsidan och upp mot brösten där jag smekte brösten och rullade vårtorna lätt fram och tillbaka mellan tumme och pekfinger.
Jag slickade mer intensivt och närmare klitoris, hon savade rejält nu. Jag kände de så välbekannta ryckningarna i hennes lår och ben och förstod att det inte var långt kvar för henne. Jag tittade på hennes vackra ansikte när hon blundade och gjorde lite små ryckningar i ansiktet när det var extra skönt.
Jag ökade takten med tungan och lite mer koncentrerat på klittan och benen skakade mer och mer hon flämtande och gnydde och tog tag i mitt hår som hon tryckte mot sitt kåta kön.
Orgasmen var som ett "jordskred" sa hon efteråt, jag förstod vad hon menade hela kroppen skakade och hon stönade högt samtidigt som kroppen kom i kraftiga spasmiska ryck.

Vi vilade en liten stund sen.........

Fortsättning följer (?), om ni vill veta mer tyck gärna till.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 233 röster, snittbetyg 4,82