Mitt namn är Elsa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: en mor
Inlagd: 19 jun kl. 18:05
Läst: 26598 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 151 röster, snittbetyg 5,00
Mitt namn är Elsa
Jag ska fylla femtio år snart fast många säger att det kan man varken se eller tro. Jag arbetar inom handeln som egen företagare. Jag är gift och har tre snart vuxna barn. Min man och jag har ett regelbundet sexliv med vin, god mat och lite porrfilm. Jag klagar verkligen på min mans prestationer i sängkammaren. Tvärtom, han får mig att flöda och komma i härliga orgasmer speciellt med sin tunga när den bearbetar min känsliga klitta. Som sagt, så får min fitta vad den kräver och det mer än en gång i veckan. Nu till saken. Det var något som hände i förra veckan när jag var på mässa i Malmö, som så många gånger förr. Min man skulle följt med som vanligt som ressällskap och älskare men han kunde inte på grund av influensa, så jag fick åka själv. På tåget ner mot Malmö så kände jag att det pirrade lite i murran, när jag tänkte på mig ensam på dansgolvet på ett femstjärnigt hotell. Det är mer än en karl som tryckt sitt pulserande underliv mot mitt sköte i en stilla tryckare. Jag ska villigt erkänna att jag känt mig lockad många gånger att ge efter för mina drifter och upplåta min fitta åt någon annan än min man. När jag förde mitt pekfinger snabbt över trosorna kund jag känna fukten från skåran.

Mässan var som vanligt, men mina tankar var någon annanstans. Jag kände mig orolig och förväntansfull på samma gång. Tillbaks på hotellet vid halvsjutiden tog jag ett härligt skumbad samtidigt som jag drack två glas vin. Igen var min fingrar nere och kände på skåran som nu hade svullnat ordentligt av förväntan. Jag var helt enkelt kanonkåt. Vad göra? Jag ställde mig upp i badet och satt upp vänsterfoten på badkarskanten samtidigt som jag lät duschstrålarna massera min heta fitta. Det dröjde inte länge innan ryckningarna kom och jag fick en härlig orgasm. Efter min utlösning så gick jag och vilade en stund innan dansen. Jag hade inte fått nog, tvärtom så ville jag känna en riktig stake mellan mina bruna ben.

Klockan tio gick jag till restaurangen och fick genast ett bord och en flaska vin. Det tog inte mer än fem minuter så var jag uppbjuden. Det kändes härligt att snurra runt på dansgolvet, men vi fick ingen riktig kontakt. Däremot så kände jag lite ilningar när servitören kom med min mat. Han var säkert inte mer än 25 och toppen. Han eller ingen tänkte jag. Men hur? Jag sökte hans blick och fann ett visst intresse. Nu gällde det.
-När slutar du ikväll, frågade jag samtidigt som min hand nuddade hans gren
- Om en halvtimme, svarade han och sköt fram sitt kön mot min hand.
-Rum 312, sa jag och sökte hans blick.

Knack,knack hörde jag från dörren
Jag gick sakta fram till dörren och öppnade den lite på glänt. Utanför stod servitören med en flaska champagne och två glas i sina händer.
-Ser man på! Nu vankas det godsaker vill jag säga!! Välkommen ! sa jag samtidigt som mina läppar sökte sig till hans unga mun för att leka med hans tunga.
Jag tog med min högerhand utanpå hans byxor och kände hans stånd. Jag backade in i rummet och sa till honom att lägga sig ned på sängen. När han lydigt lagt sig klädde jag av honom riktigt långsamt. Inte för bråttom! Därefter tog jag tag om hans kuk och styrde in den min fitta. Sen la jag mig ner och började rida honom. Först sakta så han inte skulle komma direkt för att sen öka farten. Jag kände hur mina safter rann till allt eftersom min orgasm närmade sig. När den kom så var det den kraftigaste på mycket länge. Det lång tid innan ryckningarna i fittan ebbat ut och jag hade fortfarande hans stake djupt inne i mig.
-Nu är det din tur, sa jag till mim lille servitör. Ta mig bakifrån!!
Han var inte sen att lyda utan körde in sitt skaft i fittan bakifrån, något som min man inte vill eftersom det går för fort för honom. Men den här ynglingen kunde pumpa på så att en gammal tant blev nöjd. Det var underbart att känna hans stötar djupt i mig samtidigt som han smekte mina bröst och slickade mitt öra. Det blev för mycket för mig och jag kände än en gång att jag skulle komma. Den här gången ännu hårdare, Tror nästan att jag svimmade av lite! För när jag kom till sans hade min unge älskare sprutat hela min rygg full med härlig sperma.
-Nu får vi nog ta och vila oss lite sa jag. Natten är ju bara barnet!
Men min yngling ville inte vänta så värst länge. Den här gång var han nere med sin mun och slickade min nu lite ömma fitta.
-Försiktigt sa jag, men sen tog kåtheten över och jag började sava som en ungflicka när han nuddade vid min klitta……



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 151 röster, snittbetyg 5,00