Linda Evangelist

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Zanzibar
Inlagd: 19 jun kl. 13:50
Läst: 20266 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 167 röster, snittbetyg 5,25
Linda Evangelist

Linda Sjövall var en ordentlig flicka, ja, man kan säga en förebild på alla sätt. Hon hade höga betyg, klädde sig klanderfritt, såg nästan vuxen ut i sina kläder, hade ett välutvecklat vokabulär och framför allt – ett välutvecklat och eftertraktat yttre.

I kyrkan dit hon gick hade man förespått henne en lysande framtid, man ville skicka henne till bibelskola och seminarier. Hon fick t o m företräda församlingen på pastorsseminarierna. Ingen vågade heller klandra Linda, man fann helt enkelt inget att ta på – hon vann människor för tron och såg till att en strid ström av ungdomar kom till kyrkan, i synnerhet en del pojkar med förhoppning om närmare fysisk relation s a s.

Hon hade för vana att sminka sig klanderfritt och stilfullt, något hon fått hjälp med av Stacey och Candy, två ditresta amerikanska kvinnopredikanter. Efteråt hade i synnerhet den manliga delen av församlingen fått stora koncentrationssvårigheter och mången mans byxor putade betänkligt då tankarna vandrade till Lindas behagfulla yttre.
Inte minst pastorn var under hennes förtrollning och såg till att hon fick gå ärenden åt honom, något som irriterade hans fru som ofta var på Linda och hackade på henne för alla tänkbara och otänkbara anledningar. Men Linda var en tjej som lärt sig hemifrån att hålla huvudet högt i alla situationer och gick inte för ett ögonblick under hennes kritik. Inte för att pastorsfrun hade särskilt rent mjöl i påsen själv, utan hade under årens lopp vid olika tillfällen sett till att förse sig sexuellt då hennes man mer hade gift sig med kyrkan än med henne. Men som man säger;- Genom sig själv känner man andra, eller som i det här fallet, tror man sig göra det.

Pastorn hade sett till att få upprepade själavårdstillfällen med Linda och hade haft akut ståkuk vid flera tillfällen och då och då stulit till sig en kyss och många, många kramar av henne. Vid ett tillfälle hade hans hand varit farligt nära hennes fitta då han smekt henne när hon satt på hans knä. Han brukade i synnerhet beundra hennes rödmålade långa naglar, något ingen annan kvinna i församlingen tordes bära, även tånaglarna lyste röda genom de ljusa nylonstrumporna. Men mest av allt var hans sinne fäst vid hennes generöst tilltagna barm som skulle ha generat mången vuxen kvinna, för att inte tala om hennes filmstjärnelika anletsdrag, inramat av ett blont lockigt hårsvall och med de blåaste, mest oskuldsfulla ögon en man någonsin kunnat få syn på och en bak som skulle ha drivit män till slagsmål om henne.
Själv hade hon ingen som helst aning om hans planer, omedveten om sig själv som hon ändå var – hon trodde det bästa om alla, folk fick nästan spy galla på henne utan att hon ändrade den inställningen. Hon var i sanning änglalik i alla aspekter.

Upprinnelsen till hennes verkliga inre konflikt och livstrauma började helgen då nästan samtliga kvinnor skulle bege sig på kvinnokonferens med den barska och mästrande pastorsfrun i spetsen. Själv hade hon fullt upp med att läsa läxor till en stor tenta i gymnasiet och hade avböjt då hennes mamma frågat om hon ville följa med. Av erfarenhet visste hon dessutom att det skulle handla om att lyssna till en tjugofyratimmars föreläsning i moral från pastorsfrun under vägen dit.

Efter hon avslutat läxläsningen ringde telefonen, i andra änden var inte kompisen Louise utan pastor Lundberg. Linda tyckte det var konstigt av honom att ringa henne så pass sent en fredagskväll.

– Eh… Linda… skulle du kunna komma över… mmm… jag har ett litet ärende jag skulle vilja dryfta med dig. Hemskt viktigt… mmm… handlar om din utveckling.

- Vilken utveckling… undrade Linda förbryllat.
Nu gällde det för pastorn att väva ihop trådarna till planen han gått i månaders och vävt.

– Jamen… du vet… du börjar ju bli en vuxen kvinna och det kommer saker och ting man måste reda ut och där tror jag mig kunna hjälpa dig. Dessutom, fortsatte han, så har det kommit svåra anklagelser om att du går omkring och hetsar upp männen i vår församling, sant eller?

– Det stämmer inte alls… försökte sig Linda på men avbröts av pastorns:

- Ja, ja, ja, jag vet att du är en rättskaffens kvinna och att inget av detta stämmer men det är bra om vi får träffas och ”stämma av”, tycker inte du också det nu när vi kan få vara ifred och så?

Linda höll med om det och tog på sig ytterkläderna efter att ha lagt på luren. Hon var klädd i en rosa dress med fladdriga bomullsbyxor och röda pumps med hål framtill så de röda tånaglarna riktigt gnistrade. Hon tog på sig den svindyra fransktillverkade kappa pappa köpt henne på affärsresan och tog femmans buss ner till centrum och vidare in på Korskyrkans expedition där pastorn satt och väntade. När hon steg in mönstrade han henne från topp till tå, hon var verkligen något, Linda.

Dom satt och småpratade om ditt och datt och ömsom skrattade, ömsom talade allvar. Hela tiden satt han och beundrade hennes läppglansförsedda plutmun och hörde slutligen ingenting av vad hon sa, bara stirrade in i hennes blå ögon som såg ut som två söderhavslaguner. När hon log såg han hela raden av hennes elfenbensvita tandrad. Han suckade för sig själv.

Med ena handen klämde han på sin grova ståkuk som plötsligt vaknat till liv efter nära nog ett decenniums dvala. Han hade nämligen exkluderat sex ur sitt äktenskap också efter att ha blivit troende och levde i villfarelsen att man skulle leva i celibat resten av livet, något som halvt drivit hans mycket kåta fru till vansinne tills hon inte längre orkat och inlett ett förhållande till kyrkovaktmästaren. Under tiden hade hon byggt upp rena charaden av präktighet i någon slags överslagshandling från hennes sida men folk gick på det och det generella omdömet var att många ansåg att Isabelle var en mycket andlig kvinna långt över alla andra i status, något som hon inte heller protesterade emot.

Han hade nästa lyckats i sin renhetsambition tills Linda med familj dök upp, sedan dess hade hon funnits i hans tankar, dag som natt, morgon som kväll. De övriga kvinnorna i församlingen utgjorde inget som helst hot mot hans renhetsambition utan var så upptagna med samma charad som pastorsfrun inlett innan och det kunde han se rakt igenom men Linda… hon var… ÄKTA och tydligen helt omedveten om sina sexuella attribut.
Bland tonårstjejerna i församlingen hade hon startat en ny trend och plötsligt var det som rena sommarängen i blomstring bland dem; dom riktigt lyste skönhet där dom satt runt Linda på ungdomsmötena. Några hade redan i smyg fått valuta för sina ansträngningar och trivdes alldeles utmärkt i sin nya roll.

Slutligen avbröt pastorn sig med att hala upp en tjock Bibel som han började läsa högt ur.

- Linda du vet ju att Gud skapade kvinnan åt mannen…

– Mmm… svarade hon och fäste uppmärksamheten på hans röst och det som skulle läsas. Så pass drillad var hon i att underordna sig att hon visste ut i ryggmärgen att underordna sig överhet och i synnerhet inte ifrågasätta när orden kom ur en pastors mun.
Då teg man helt sonika. Det var en doft i rummet av Atrix eller någon annan slags billig handkräm. Han använde en slags After Shave som mer påminde om spolarvätska än något annat, han saknade helt enkelt klass, men han var ju pastor detta till trots…

– Du vet ju också att kvinnan ska vara mannen underdånig och att mannen är pliktig att ge kvinnan det hon ska ha likaväl som kvinnan ska ge mannen det han ska ha. Nu är vi ju i en helig kommunion med varandra och är pliktiga att inte bara hjälpa varandra utan också ge våra liv för varandra, eller hur?

Linda nickade, detta kunde hon som ett rinnande vatten.

Han fortsatte:
– Du vet ju också att Gud har satt pastorn till att vara herde över jorden och att det medför ansvar och förpliktelser för oss alla.

Linda teg ödmjukt.

– Du vet också att min fru också är en Herrens tjänarinna och inte längre har tid att se efter våra gemensamma behov. Och vi vill ju inte att Djävulen ska fresta oss i onödan och det är där du, Linda, kommer in. Du vill väl hjälpa din pastor som en Herrens trogna tjänarinna?

Linda såg ut som ett levande frågetecken men anade vad han menade. Hon kände sig torr i strupen helt plötsligt och satt aningen spänd, tungan klibbade fast vid hennes gom. Hon hade sällan tänkt en smutsig tanke i sitt liv men hon visste vad sex handlade om samtidigt var hon drillad i att mota alla sådana förslag på porten vare sig de kom muntligt från andra män eller från henne själv. Detta var en helt annan sak…

Pastorn hade nu rest sig och stod bakom henne och masserade hennes axlar. Det kändes mycket behagligt och hon slappnade plötsligt av.

- Linda, du har väl frågat din skolsyster om de där pillren vi talade om för en månad sedan?

- Ja, svarade hon aningen hest, jag har ätit som nu i en månad men jag förstår inte riktigt varför om jag ska vara ärlig.

– Det kommer du snart att få veta, sa pastorn. Han kunde inte hålla tillbaks ett litet triumfatoriskt leende, detta gick ju som på räls! Han fick behärska sig att inte ta ett brottargrepp om hennes enorma pattar och suga musten ur dom, men allting i god tid… lugna och fina…

Hans beröring blev med ens djärvare och mera vågad, han drog ner axelhällorna på hennes blus och masserade ner mot brösten. Hennes andhämtning blev allt häftigare, tankarna susade runt i hennes huvud – Rätt? Fel? Rätt? Fel? Han började knäppa upp blusknapparna framtill medan han fortsatte fylla hennes huvud med mumbo jumbo och utryckta felcitat som skulle ha generat fan själv.

Nu var det febril aktivitet i den söta flickans hjärna.

- Men pastorn… är detta inte otukt vi är på väg att göra nu…?

- Oh, nej, min lilla söta vän! Vi använder ju oss bara av den mångfald av gåvor Gud gett till församlingen och du min lilla Linda… det är ju uppenbart vad du fått i skänks… och då ska man använda som gåvorna i församlingens tjänst annars dör dom ut. Det är när man använder dom ute i världen som det är synd.

Han drog sakta av henne blusen. Hon satt där i läderfåtöljen i sin märkesbehå med skinnet knottrat av nyfödd kåthet. Hon slickade sig om munnen och sökte göra sig beredd på vad komma skulle även om hon inte hade den minsta aning om hur man gjorde eller vad som skulle hända.
Han kunde inte behärska sig längre utan böjde sig ner och gav henne en lång och utdragen tungkyss medan han flinkt häktade av henne Behån och sakta började dra av den. Han ville se det han bara fått fantisera om under sådan lång tid samtidigt kysste, sög och slickade han Linda runt öronen, nacken över halsen och ner mot sitt mål – brösten. Med en triumfatorisk gest kastade han behån långt bort i kontorsrummet. Dom formligen vällde ut och gungade till litet av tyngden. Dom var enorma med stora bruna vårtgårdar och med styva bröstvårtor som pekade mot taket i stram givakt.

– Om du visste vad jag längtat efter detta, Linda, min älskling, sa han och började smeka dom ömt och varsamt. Hon pep till och lyfte upp överkroppen en aning som för att hjälpa honom tillrätta.

Hans handflator räckte inte på långa vägar till för att hålla i dessa magnifika pjäser av lent kvinnokött. Hon luktade ljuvligt, hon luktade dyrt. Detta var en kvinna med klass! En långt vida överlägsen honom i både stil och rang, en som borde ha förtjänat bättre, yngre, stiligare, virilare och framför allt – snyggare män, men det sket han högeligen i just nu. Han hade fått henne precis dit han ville och med allt som stod på spel för honom, hans karriär, rykte och äktenskap så ville han för allt i världen inte rusa iväg i stil med in-ut-sprut-slut stilen. Nej han tänkte dra ut på detta. Han hade samlat en decennielång spermadepå som förmodligen skulle få henne att lyfta väl det blev av att penetrera henne… om han kom så långt. Det fanns en osäkerhet hos honom som samtidigt eggade upp honom… skulle hon släppa in honom i sig… eller skulle hon neka?

Hans läppar hade nått ner till brösten, han närmade sig sitt mål i långa roterande rörelser, allt närmare vårtgården. Slutligen omslöt han den med läpparna och lät tungan rotera runt därinne.

- Ooouuuuaaahhh!
- Uuuuhhmmmm!!
- Iiiiyyyyuuummm!!!
- Nnnnggghhhaaaahhh!!

Hon insåg att detta var vad tjejerna i skolan sökt förmedla till henne då dom sökt få henne att förstå hur skönt det var att ha sex och knulla. Det var som om het lava strömmade ifrån hennes huvud och ner. Hon kände sig kokhet över hela kroppen som halvlåg i Miofåtöljen av läder. Hennes rygg var alldeles svettig av upphetsningen, hon höll om hans nacke med sina utsökt vackra händer, naglarna rispade honom lätt i nacken varje gång han gick upp och ner då han sög bröstvårtorna. Det var som om han vore utsvulten som ett rovdjur, denna tanke gjorde Linda både rädd och kåt för hon ville som varje annan kvinna, bli erövrad. Hon kände sig så nöjd att hon passerat provet med godkänt och ansetts värdig att få älska med sin pastor, den högste i församlingen! Det var något av en merit att lägga till samlingen av andra diplom uppe i det undermedvetna.

Han fortsatte slutligen nerför magen och började frigöra hennes kjol, hon reste upp stjärten för att hjälpa honom på traven och bit för bit lät han kjolen glida nedför hennes utsökt vackra och långa slanka ben. Dom var ett under av perfektion! Gud måste ha haft en bra dag när han gjorde Linda, det var han övertygad om! Han trädde av henne kjolen och fortsatte sitt rövartåg. Han kunde se den håriga, ljusa busken genom hennes tunna franska spetstrosor i silke, långsamt, långsamt började han kavla ner dom också först över höftbenen sedan venusberget… och… fittan! Han stannade upp, liksom för att njuta av segerstundens sötma, det luktade rikligt av kvinnokön, han noterade en jättestor fläck på trosorna – flickan var redo! Slutligen satt hon där iförd bara benfärgade nylonstrumpor och röda pumps. Hennes blygdläppar var svullna och fuktdroppar syntes överallt i den ljusa hårbusken. Hon andades häftigt där hon satt med slutna ögon. Hennes klanderfria sminkning framhävde det änglalika ansiktet ännu mer och varje gång hon slickade sig om läpparna blev han bara kåtare och kåtare.

Hans sprängfyllda kuk gjorde det svårt för honom att sitta så han reste sig upp och drog av byxorna. Kuken stod rätt ut genom kalsongerna. Gud, den måste minst vara lång som en skollinjal tänkte Linda då hon kikade upp.

- Nå vad tycker du om pastorns kuk, Linda?
- F-f-f-f-i-i-n, stammade hon fram.
- Vill du känna på den?
- Mmmm…

Han gick fram och ställde sig framför hennes ansikte, den stod i stram givakt framför hennes ansikte. Det var alltså så en riktig snopp såg ut med långa tjocka blodådror som klättrade uppför mot det ljuslila och röda ollonet som dröp av saft. Det rann längs kukroten på honom, han sökte smeta ut det men det rann bara värre.

Slutligen bad han Linda smaka på den. Osäkert och med trevande händer lät hon sina långa, röda naglar röra vid ollonet… kuken reste sig ännu mer och verkade växa ytterligare.

- Gör om det där igen, sa han hest.
- Var en god tjänarinna, nu.

Hon sökte gripa tag om kuken men nådde inte på långa vägar runt, hon låt tummen gnida utmed framsidan alldeles nedanför ollonsträngen. Han suckade ljudligt där han höll henne i det blonda hårsvallet. Så mycket att ta igen… alla dessa år av sexuell inaktivitet… alla gräl mellan frun och honom av samma orsak… han hade verkligen full rätt att göra detta, det hade han förtjänat med råge!

Linda lät plötsligt läpparna sluta sig om toppen på ollonet, han känner hur det börjar rycka i trakten av svanskotan och uppför kukroten. Han fick inte komma än! Det hade han sparat åt henne! Han ville fylla henne badkarsfull av sperma, han ville rent av skända denna perfekta varelse och skapa en nymfoman av henne istället för denna klanderfria hållning hon haft så länge. Han önskade sig kunna skapa en alldeles egen superhora, sitt eget helgade vänsterprassel som han kunde utnyttja efter själviskt behag. Som kunde få honom att glömma all livets djävligheter åtminstone någon gång i veckan.

Linda hade lyckats få in hela ollonet i munnen, det såg nästan ut som om hon sökte svälja en grapefrukt, kinderna stod svällda ut och läpparna tecknade en röd linje runt kanten av den del av ollonet som var kvar utanför. Hon sög och slickade med sådan bravur att han måste be henne att lugna sig, annars skulle han komma.

– Komma? Är det det där vita? Pastorn nickade rusigt och frågade om hon skulle ha något emot att svälja när det kom.

- Det är gott, fortsatte han.

Hon nickade till svar och fortsatte. Slutligen kom den sådan kanonsats att hon inte förmådde hålla kvar ollonet i munnen utan det vispade runt, på läderfåtöljen, över hennes hår på heltäckningsmattan. Hennes ansikte var heltäckt av vit klibbig massa, av nyfikenhet skrapade hon av litet med pekfingernagel och smakade. Det var en salt smak och gräddig konsistens, hon tyckte t o m att det smakade gott. Hon tog en till smak och ännu en. Slutligen böjde sig pastorn ner och torkade av henne med en våtservett som luktade citron.

– Du är en duktig flicka, Linda, nu vill jag hjälpa dig om jag får. Linda nickade

– Men då vill jag att du lägger dig på skrivbordet här, sa han medan han med ena armen svepte ner filofaxer, pennställ och almanackor med en duns till golvet.

Varsamt tog han tag om hennes höfter och hjälpte henne upp på bordet. Han trädde av henne nylonstrumporna men lät de röda pumpsen vara kvar efter att ha sugit på hennes stortånaglar en stund. Hon gnydde gällt. Han placerade hennes fötter vid änden på bordet så han hade full insyn i den svullna flickebarnsfittan som såg ut som en fuktig köttros i det dämpade ljusets sken. Sakta började han kyssa hennes ben och arbetade sig uppåt mot låren där han kysste både hårdare och mer intensivt. Linda reste på underkroppen som ett tyst bifall att ta sig dit hon anade han skulle.

Hon kände en längtan och en nyfikenhet på vad som komma skulle, detta var flera gånger bättre än hon trott det skulle vara. Vanligtvis skulle hon kanske ha känt sig smutsig men detta var ju hennes pastor som gjorde det och det gjorde henne både lugn och avslappnad, hon rent av njöt.

Hans mun var framme vid sitt mål. Sakta lät han tungan rotera vid kanten av blygdläpparna, dom svullnade upp ännu mer. Han lät tungan passera och leta sig ännu längre in. Hon tjöt till.

- Ooooooohhhh! Eeeeaaaahhh! Åh… Gud!
- Ja, det är bra så! Prisa du Herren för att vi snart ska få förenas!

Han lät tungan virvla runt hennes fitta och hon spände kroppen som i en båge. Det var rena åskan uppe i hjärnan! Blixt och dunder! Varje slick sände multipla stötar upp till hennes huvud, det var som om någon gett henne elchocker! Han slickade fortare och fortare, slutligen var det som om något gick sönder inuti henne eller brast och hon översköljdes med en sensation hon bara trott var reserverat för himmelen. Han hade nått hennes kittlare och fortsatte uppmuntrad av hennes allra första orgasm att slicka och suga på den, hon reste på nytt sin kropp i båge och kom på nytt, denna gång flera stycken orgasmer.

– Linda! Din fitta smakar så bra! Du är så vacker, Linda, så otrooligt vacker!
- Ehhhjaaaahh! D-d-u-u… g-g-ö-ö-r-r… d-d-det… s-s-s-s-å-å-å…

Mer fick hon inte ur sig förrän hon kom på nytt. Hon började jucka upp och ner för att få ut mer av hans slickningar. Han höll henne stadigt om höfterna och slickade mer och häftigare, han lät sin tunga gå långt in i hennes vagina och slickade som besatt runt om. Hon hade tappat räkningen på orgasmerna, men en sak visste hon – detta var inte sista gången hon gjorde något liknande… No more Miss Nice Girl! Att ingen berättat om detta för henne, hon kände sig nästan förbannad och en stor del av den ilskan sände hon till pastorsfrun, fast när allt kom omkring kanske hon fick sin hämnd just nu…? Hon gav ju faktiskt honom det hon inte förmådde… det gjorde ju henne bättre! Uppmuntrad av detta reste hon sig halvvägs upp och såg ner på honom och hur hans tunga bearbetade hennes mus. Hon njöt av åsynen så mycket att hon kom en till gång.

– Nu vill jag ha den! Sa hon plötsligt. Han såg upp med ett frågande ansiktsuttryck.
– Jag vill ha din kuk! Jag vill att du ska ge mig KUK! KUKEN! KUKEN! KUKEN! Skrek hon så att det ekade i rummet. Hon kunde inte hålla sig längre utan måste uttala det där magiska ordet.

Han reste sig och hon greppade tag om honom med bägge händerna och började bearbeta köttspettet. Det dröjde inte länge innan den stod ännu värre än innan. Hon tog tag i den som för att leda honom rätt, inte för att det behövdes, han var ändå på väg dit. Hon blundade medan han lät ollonet glida in med ett ploppande läte. Han stannade där ett tag som för att retas med henne, hon förde fram underlivet som för att få honom längre in. Han drog ut det igen och bara stod och beundrade henne en stund, hon såg ännu bättre ut nu där hon låg svettig och med spermastänk här och där i det brusiga lockiga hårsvallet. De perfekta brösten vällde ut på sidorna och täckte hela hennes bröstkorg som ett harnesk av lust. Hennes blå ögon signalerade bara om mer… mer… mer och han kunde ju inte förvägra henne det.

Långsamt lät han ollonet glida in igen samtidigt som han placerade hennes ben på sina axlar så att han skulle kunna tränga djupare in i henne – det hade dom bägge förtjänat! Hon stönade högt för han var både lång och grov, hon tyckte sig känna varenda blodåder trycka sig mot hennes fittväggar. Ollonet kändes som en murbräcka varje gång han kom in. Hon kände ett sting av sorg när han drog sig ut och lättnad när han åter kom in. Han tryckte in sig djupare och djupare ända tills han nådde hennes mödomshinna. Han hade mycket kvar av kuken att pressa in, inte ens en tredjedel var inne i henne då han bottnade i mödisen.

- Här är det stopp, sa han, vill du att jag ska fortsätta?
– Foooorrtttssääätttt!! För Guds skull… FORTSÄTT!!!

Han lade på hela sin kroppstyngd och tryckte på. Med ett snäpp var han inne och lät sin kuk fylla henne, fortfarande hade han en del kvar men hon skrek och gurglade och ropade ömsom på Gud ömsom på mamma och någon såpastjärna från teven. Hon hade fattat tag i bordskarmen som spjärn och tryckte emot för allt hon kunde och förmådde. Det sved till då mödisen sprack men det motsvarande inte på långa håll det övriga hon kände. Detta var det häftigaste hon varit med om sedan dopet och frälsningsupplevelsen! Hon önskade att han kunde bosätta sig där inne i henne för gott och alltid vara i henne. Han var så bra även om han inte direkt var världens vackraste, men Gud, vilken kuk han hade!! Detta var för bra för att vara sant helt enkelt!!!!

Han började dra sig ut på nytt och gled sakta in igen tills han fick upp en härlig gungande rytm. Hennes bröst gungade som vattensäckar fram och åter i rytm till hans drag. Hennes tjut och vrål var som ljuv musik i hans öron, dom letade sig ner till trakter av hans hjärta som han sedan länge trott vara stelfrusna och döda. Bara synen av kuken som for fram och åter som ett jättelikt köttspett gjorde honom salig. Han hade säkert töjt ut henne flera nummer vid det här laget, hennes spända blygdläppar gick som en tunn, spänd röd ram runt om köttpålen som arbetade sig allt djupare och djupare in i denna skandalskönhet så omedveten om sig själv och sitt oerhört attraktiva yttre. Hon skulle för alltid jämföra sina framtida älskare med honom, det var han övertygad om.

Hon stod upp i brygga med armbågarna i skrivbordet och skrek högljutt om mer… mer… mer!! Han jobbade på som en furie i nästan kåtraseri… hon skulle få… hon skulle få… vänta bara… Det var som om han projicerat all sin ilska och indignation hans fru skulle ha haft på den ljuvliga Linda som öppnat sig för honom och låg som ett kraftfält av njutning på hans annars så prydliga skrivbord. Ilska, kåthet och triumf blandade sig till en tsunamivåg i hans inre, han kände hur tolv års innehållen utlösning sökte sig till hans kukrot. Hans kuk styvnade ännu mer, något Linda också kände och förstod vad som komma skulle hon skrek och ylade ännu värre och gjorde allt häftigare och häftigare motjuck för att hjälpa till, snart skulle hon få vara med om det där alla pratat om…

Plötsligt stannar han upp och trycker sig i botten av hennes fitta, där lägger han sig med hela sin kroppstyngd och stöter på så att hela den trettiotvåcentimeters kuken bottnar till sista millimetern. Linda klöser honom på ryggen och slår på honom…

– Kom då… gubbe… kom då… när du ändå fått mig så här långt, tänker hon. Hon saxar sina långa ben runt hans höfter för att trycka in honom och då……

– Uuuuuuuuuååååååååooouuuuuuuueeeeehhhhnnnnn! Din…! F-f-f-i-i-t-t-taaa! J-j-a-a-g f-f—y-y-l-l-l-e-r… !! D-i-i-i-i-i-i-g-g!!! Skrek han med ett avgrundsvrål samtidigt som han sprutar och sprutar och sprutar och sprutar…

Linda ligger under hundrafemkiloskolossen och gråter och skriker ömsom. Hon darrar spasmatiskt och vrider sig som en kålmask. Han känns som om han vore uppe i hennes bröstkorg, så stor känns han. Hon känner hur hon fylls av en syndaflod av varm vätska som sakta letar sig ut genom den tajta öppningen, det rinner sperma ut på skrivbordet i strida strömmar då han sakta juckar ut och in och för varje gång han gör det frigörs ännu mer, det tycks inte vara någon ände! Det måste ha varit århundradets spermapropp han gått och burit på! Borta är hans frustration och ilska, kvar finns bara en skön känsla av välbefinnande. Slutligen drar han sig ur och torkar av sig på sina kalsonger.

– Dom här vill jag behålla som ett minne, säger han och plockar upp hennes spetstrosor från golvet. Hon ler tamt mot honom där hon ligger i sina röda pumps med en stor pöl av sperma rinnande ut ur henne och nedför bordskanten.

Han börjar klä på sig igen men kommer bara i skjortan då hon tar ett fast grepp om honom.

– Har jag gått så här långt så tänker jag minsann fortsätta, säger hon med nyfunnen kaxighet i rösten. Sedan börjar hon suga av honom och strax är han igång igen. Den här gången tar han henne bakifrån, något han länge velat göra sedan han fick syn på hennes utsökta bak vid ett ungdomsläger. Kuken far in och ut ur henne som ett spjut, han är fortfarande blodig om den efter att ha spräckt henne innan. Slutligen kommer han, denna gång inte lika våldsamt men inte heller litet. Det verka forsa litervis ur gubben!

Slutligen kommer han, denna gång inte lika våldsamt men inte heller litet. Det verka forsa litervis ur gubben!
Så här fortsatte dom helgen ut och i hemlighet fortsatte dom träffas i pastorns sommarstuga fem mil bort under en lång tid tills han flyttade vidare.

Han lärde henne mycket om kärlekens hemligheter och hon var en mycket läraktig lärjunge. Han fick sin egen lilla superhora precis som han önskat och hon passade efteråt även på att ta igen det hon förlorat och ge pojkarna som besökt kyrkan för hennes skull belöning för sitt tålamod.

Linda växte upp till den vackraste kvinna som södra Sverige skådat och hon gifte sig slutligen med en mycket vacker evangelist som jag aldrig hört klaga över eller ångra detta beslut. Han fick ju en av sydsveriges mest kompetenta sexmaskiner.

Och om du frågar mig, så finns det inga som kristna tjejer! Inte en chans! Dom övriga har inte en skugga av en chans!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 167 röster, snittbetyg 5,25