Killsex i pensionatet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Cykel-Pelle
Rek. länk: http://www.gay6.se
Inlagd: 11 jun kl. 21:20
Läst: 24065 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 291 röster, snittbetyg 5,45
Pensionatet låg vid sidan om en liten landsväg vid Englands sydkust där jag var på cykelsemester för några år sedan. Det var rätt tidigt på eftermiddagen, men jag hade haft en ganska lång och tråkig etapp så jag tyckte mig ha förtjänat lite vila och avkoppling, kanske ett glas whisky från flaskan i packväskan.

Det var inga problem att få ett rum från det lilla pensionatet, egentligen såg det ut som något mellan ett vandrarhem och ett litet hotell. Till min glädje såg jag att matsalen innehöll ett hörn som var inrett som en bar. Skönt, då kan jag sitta där och ta en öl efter att ha duschat och bytt om och ätit middag.

Jag gick i rummet och klädde av mig och ställde mig i duschen. Det sakta strilande vattnet smekte min nakna kropp välbehagligt, jag tvålade in mig ordentligt med långsamma rörelser.

Det tog inte lång tid innan jag hade full erektion, efter några månader utan sex och åsynen av alla tjejer i sommarkjolar under min resa höll mig småkåt nästan jämt.
Jag smekte pungen med ena handen medan den andra drog tillbaka förhuden, så att hela ollonet kunde komma ut i friheten.
Med långsamma drag tillfredsställde jag mig medan duschen stod på, ilningarna i underlivet tydde på att orgasmen var på väg, den varma vågen av välbehag sköljde över mig innan utlösningen som kom som en befrielse.

Jag duschade färdigt och torkade av mig, klädde på mig och gick ner till matsalen där middagen var serverad. Det var inte många gäster som satt där, det var ju mitt i veckan och engelsmännens semesterperiod hade väl inte börjat än, tänkte jag medan den goda kycklinggrytan fyllde magen. Efter maten tog jag en öl från baren och satte mig i kvällssolen på uteverandan.

Efter att ha suttit där en stund kom de en kille i 25-årsåldern och började konversera på engelska med fransk brytning. Vi presenterade oss för varandra och det visade sig att även han var på cykelsemester. Vi diskuterade det vi hade sett på våra respektive resor och funderade lite på kommande vägval, han var på väg åt det håll som jag kom ifrån så lite tips kunde jag ge.

Vi drack några öl tills kvällen började kännas lite småkylig, jag frågade om han kunde komma i mitt rum för en sängfösare.
Han tackade ja, så vi gick direkt. På rummet hittade jag två glas som jag halvfyllde med whisky. Vi fortsatte att prata, fast nu var samtalsämnen mera vardagliga och givetvis dröjde det inte länge innan vi pratade om kvinnor sex. Han blev mer öppen och berättade om en dröm han hade haft sen han var ung: att prova sex med en kille.

Även jag hade haft sådana tankar och ibland när jag onanerade drömde jag om att det var en kille som höll i min penis. Med lite whisky i mig vågade jag säga det till honom vilket gjorde att stämningen plötsligt blev sensuell.

Vi sa inte ett ord när vi samtidigt började klä av varandra, det tog inte lång tid innan vi stod helt nakna betraktandes varandras kroppar. Båda såg vi rätt vältränade ut, min blick var riktad mot hans lem som stod i full erektion. Den var något större än min som är 17cm i stånd, fast min var lite tjockare. Hans förhud täckte en del av ollonet, men med ett drag drog han den bakåt. Jag var vild av kåthet och ville inte annat än känna en främmande penis i handen.

Lite försiktigt lät jag min hand gå mot den erekterade lemmen, mina fingrar darrade när dem slöt sig runt den hårda skaften.

Den kändes varm och hård, vid lite hårdare tryck kunde jag känna pulserandet och ådrorna som nu var lila och blodfyllda. Jag gjorde exakt som jag brukade göra med mig själv: började med små rörelser framåt och bakåt, jag njöt av att se när det blålila ollonet ömsom täcktes och blottades av förhuden.
Han stod fortfarande på samma ställe när vi började, med slutna ögon och huvudet lutad mot taket, det var inget snack om saken att han njöt för fullt, av ansiktsuttrycket att döma.
Min penis hade nu också växt till ett präktigt stånd, i givakt pekade den stolt mot taket.

Jag ställde upp mig, fortfarande med handen kring hans penis, sköt jag honom tillbaka mot sängen lite längre bort. Vi la oss på sidan med ansikten mot varandra och tryckte de hårda underliven mot varandra. Jag tog tag om hans huvud och förde mina läppar mot hans. När läpparna möttes lät vi tungorna gå in i varandras munnar där de leksamt utforskade varandra.
Våra händer gled runt på överkropparna samtidigt när vi gned underliven mot varandra. Jag var nära att komma nu, men ville inte att leken skulle ta slut än, så jag drog mig tillbaka och ställde mig på knäna bredvid sängen.

Jag tog tag i hans penis med båda händerna, förde huvudet närmare och lät mina läppar vidröra ollonet. Jag lät ollonet glida in mellan läpparna, och när det sprängfyllda kukhuvudet var inne, började jag röra huvudet retsamt sakta bakåt.
Läpparna var bara lätt omslutna kring ollonet, så att hans njutning skulle bli ännu häftigare. Efter några fram och bakåtrörelser stannade jag och började leka med tungan mot strängen under ollonet.

Nu var han i extas och jag kände att han inte längre kunde hålla sig, utan började juckrörelser som jag svarade med huvudet och lät honom komma djupare in i min mun. Han kunde inte hålla sig längre, kuken svällde ytterligare en aning innan de välbekanta ryckningarna i musklerna satte in och började pumpa in massvis med varm sperma i min mun. Jag mjölkade intensivt med båda händerna och svalde de mesta av den mäktiga satsen, resten sipprade ut genom mungiporna på hans könshår.

Jag fortsatte att krama den mjuknande lemmen för att få ut de sista dropparna, han låg helt utmattad och stilla, efter att ha hämtat andan ville han i sin tur ge mig det som jag längtade efter mest nu.
Det var nu min tur att lägga mig på rygg på soffan, därefter gav han mig en omgång av oralsex som jag aldrig kommer att glömma.

Efteråt somnade vi utmattade och på morgonen när jag vaknade var han borta, enligt värdinnan hade han åkt tidigt, utan att ens ha ätit frukost.

Jag har inte haft killsex sen detta hände, men för varje dag som går känner jag längtan för det komma ännu närmare, så förhoppningsvis en dag vågar jag ta mod till mig och prova även här hemma.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 291 röster, snittbetyg 5,45