En semesterresa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mia
Inlagd: 9 jun kl. 17:26
Läst: 21774 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 459 röster, snittbetyg 5,07
En semesterresa

Första dagen på den efterlängtade semesterresan. Jag vaknade av att solen sken på sängen. Det var beckmörkt när jag kom till hotellet igår kväll och jag var dödstrött och tänkte inte på att dra för gardinerna innan jag stupade i säng efter den långa resan. Nu var jag i alla fall här och tänkte njuta av varje sekund. Väskan var packad med flera böcker som jag länge velat läsa men inte haft tid till och jag kände mig riktigt slutkörd och i behov av avkoppling.
Lite synd var det att Lasse fick förhinder i sista minuten, men på sätt och vis var det skönt att vara helt själv.

Sedan Eva och jag bröt upp efter fyra år tillsammans hade det varit sex hektiska månader. Jag fyllde tillvaron med jobb, jobb och ännu mera jobb. Även om vi varit helt överens om att dela på oss så fanns det ju ett stort tomrum ändå. Jobbet gjorde att det inte kändes så mycket. Lasse var på mig hela tiden att jag inte skulle sitta hemma utan följa med ut på krogen och ragga, men det kändes helt enkelt inte som om jag klarade av det. Jag hade varit med några gånger, men jag har aldrig haft så där lätt för att ta kontakt så även om det fanns en del tjejer som var trevliga så blev det aldrig mer än en kram och god natt.

Nu var det i alla fall bara slappa och ladda batterierna som gällde. Kall öl vid poolen och en bra bok i skuggan av parasollet i lugn och ro hade jag sett fram emot ända sedan vi bokade resan. Jag packade en bag med solkräm och annat och gick ut för att leta upp en bra plats. Det var glest med folk på förmiddagen så jag njöt i fulla drag av friden. Fram emot lunchtid började jag bli sugen så jag tog mig till baren för lite snacks och en till öl. Värmen och ölen gjorde mig lite mosig i huvudet och jag kände mig behagligt avslappnad.

Tillbaka vid poolen igen upptäckte jag att ett sällskap på fyra tjejer tagit plats mitt emot mig. Två av dem låg på mage och solade medan de andra två höll på att smörja in varandra med solkräm. Den ena var liten och blond med kort spretigt hår. Huden var kopparfärgad och i naveln hade hon ett silversmycke. Bikinin var solgul och smet åt runt den smidiga kroppen. Hon var i full färd med att smörja in sin kompis på ryggen och det kändes lite förbjudet att titta på så jag tog på solglasögonen och plockade upp boken och la den i knät sen kunde jag kika över kanten så mycket jag ville. Hon sprutade kräm i handflatan och masserade sensuellt ryggen på tjejen som satt på solsängen. Behån låg vid sidan om och hon satt med vänster sida vänd mot poolen och mig så jag såg dem i profil. Hon hade långt brunt hår och höll upp håret med händerna på huvudet. Hon verkade njuta av behandlingen som pågick mycket längre än vad som behövdes för att smörja in krämen i huden. Den blonda tog upp flaskan och sprutade lite mer i sin hand. Plötsligt gled hennes händer ner under armarna på brunetten och fram runt bröstkorgen. Hon kupade händerna runt de fylliga, tunga brösten och böjde sig fram och viskade något i örat på kompisen som svarade med att luta huvudet en aning bakåt. Jag såg hur hon sakta masserade sin väninnas bröst och försiktigt nöp i vårtorna så de blev styva och kom på mig själv med att stirra. Hastigt höjde jag boken och kände hur jag rodnade. Det pulserade i mitt underliv och jag var stenhård. Plötsligt hörde jag ett fniss och när jag försiktigt tittade upp så märkte jag att de båda tjejerna tittade under lugg på mig och log. Jag log fånigt tillbaka och återgick hastigt till boken. Tankarna snurrade och jag tänkte att jag kommer aldrig att kunna resa mig och gå härifrån med ett sånt stånd. Sen tänkte jag på hur kåt jag var och hur länge sen det var jag hade sex och hur mycket jag längtade efter det. Jag blev yr i huvudet och blundade medan jag sakta smekte mig utanpå badbyxorna i skydd av min bok.

Ett våldsamt plaskande och ett illtjut väckte mig hastigt från mina ljuva dagdrömmar. Alla fyra flickorna hade hoppat i poolen och skvätte vatten på varandra. Jag kunde inte låta bli att titta på dem och fantisera om att jag också hoppade i vattnet och satte på dem en efter en. Trots att de var fräscha och sexiga allihop med vattnet rinnande nedför brunbrända kroppar så var det ändå hon med det långa håret och de tunga, härliga brösten som jag tittade extra mycket på. Jag tyckte nog att hon sneglade åt mitt håll också.
Efter en stunds lek och stoj i vattnet så gick de upp alla fyra. Två av dem la sig tillrätta för att sola igen och den lilla blondinen och "min" brunett tog sina handdukar och försvann in mot hotellet. Innan de gick så kastade de spjuveraktiga blickar åt mitt håll och log. Jag blev nyfiken och plockade hastigt ihop mina saker och försökte se nonchalant ut medan jag drog mig in mot hotellet. I baren där jag trodde att jag skulle hitta dem var det tomt och jag kunde inte se dem någon annanstans heller.

Nåja, det hade ändå blivit lite väl mycket sol för min del så en dusch och lite vila på rummet var nog vad jag behövde. Jag hade hängt min handduk på tork på balkongen och hällt upp en cola när jag hörde ett mummel av röster på balkongen snett under min. Nyfiken som jag är så lutade jag mig försiktigt över kanten för att se vem som bodde där.
Jag stelnade till i en onaturlig, framåtlutad ställning när jag fick syn på den lilla ljusa tjejen från poolen. Hon låg på mage på en luftmadrass och hade plockat av sig bikinin. Huden lyste ljusare på skinkorna eftersom resten av kroppen var så solbränd. Jag spände hörseln för att höra vad hon sa när hon pratade med någon innanför dörren men allt jag hörde var ett lågt mummel.
Plötsligt rullade hon över på rygg och jag kunde beundra hela hennes nakna kropp. Inga märken efter någon behå utan de små välformade brösten var lika brunbrända som resten av kroppen. Bröstvårtorna var styva och i den ena satt en liten silverring. Hon hade ljust hår i en sträng som slutade med en liten tofs mellan benen. Fortfarande med ögonen slutna la hon den ena handen ovanför huvudet och smekte lojt sin platta mage med den andra. Hon mumlade något mer inåt rummet och verkade sedan försjunka i sig själv. Medan den ena handen gned den sexiga lilla hårtofsen sökte den andra sig ner över brösten. Fingrarna nöp och drog i vårtorna och den lilla silverringen. Jag blev omedelbart stenhård igen och flämtade till när hon särade på benen och stack in ett finger. Det gled ut och in några gånger och blev vått av saften som sipprade fram mellan blygdläpparna. Hon drog ut fingret och förde det till sin mun. Några droppar av fittsaft blänkte i könshåret medan hon njutningsfullt slickade av sitt finger. Jag kände hur det dunkade och sprängde i kuken men jag vågade inte röra mig av rädsla för att bli upptäckt.
Skjutdörren drogs upp och brunetten med de härliga brösten kom ut på balkongen. Ett lätt skratt och den blonda slog upp ögonen och log. Hon sträckte ut en hand mot sin väninna och särade inbjudande på benen. Det var en otrolig syn att se hur en vacker, sexig kvinna föll på knä mellan benen på en annan och böjde sig ner med ändan mot mig och började slicka med långa, glupska drag. Jag kunde se hennes mörka hårbuske mellan benen och klyftan mellan skinkorna som var så lockande. Den ljusa började kvida och vrida sig av njutning och den mörka lugnade ner sig och lekte med tungan och fingrarna. Jag såg hur hon särade på blygdläpparna med den ena handens fingrar samtidigt som hon lät tungan spela över klittan.
Plötsligt körde hon in den andra handens pekfinger och långfinger sakta men bestämt så långt det gick. Blondinen ropade till och medan fingrarna stötte djupt i hennes inre och klittan blev masserad av den våta snabba tungan så kom hon i långa krampaktiga skälvningar. Till slut klingade de av och hon blev stilla. Hon flämtade häftigt och det gjorde jag också.
Jag höll på att få kramp i hela kroppen av den obekväma ställningen och spänningen så jag var tvungen att ändra läge och råkade stöta till bordet bredvid mig.
Båda två på balkongen under tittade snabbt upp och jag hann inte riktigt undan så jag såg deras förskräckta ansiktsuttryck. Skamsen drog jag mig tillbaka in på rummet och slängde mig på sängen. Jag var yr i huvudet av ölen, solen och det jag just bevittnat. Jag var också fruktansvärt kåt. Medan jag blundade smekte jag mig själv och återkallade synen av de två flickorna. Jag smekte mig snabbare och kände att utlösningen var nära när det plötsligt knackade på dörren. Yrvaket satte jag mig upp och slet till mig en handduk, snubblade fram till dörren och fick upp den på vid gavel. Där stod de båda väninnorna jag just fantiserat om och jag stirrade som ett fån. De log stort och steg in utan ett ord. Den ljusa stängde dörren medan den andra gav mig en lätt knuff mot sängen. Jag hade fullt sjå med att hålla handduken på plats och tog några snubblande steg bakåt.

- Vi såg att du var intresserad så vi tänkte att du kanske ville ha besök, sa den mörka samtidigt som hon tryckte sig mot mig.
Hennes bröstvårtor var styva under det tunna tyget i linnet och mitt stånd fick handduken att stå som ett tält.
- Vi behöver lite hjälp, sa den ljusa med en busig glimt i ögonen.
- Jaa...det var inte meningen att tjuvkika, stammade jag fram.
- Men du gillade visst vad du såg?
- Javisst...självklart!
-Mmm...jag ser det, log den mörka medan hon sakta drog av mig handduken.

Den ljusa hade krupit upp i min säng och ställde sig på alla fyra med baken mot oss. Hon svankade med ryggen och den korta kjolen gled upp och visade hennes våta, blänkande fitta.

- Jag älskar att bli slickad, men nu vill jag ha din kuk, sa hon bedjande.
- Ja det kan jag ju inte säga nej till, flämtade jag och gick fram och ställde mig bakom henne. Jag smekte försiktigt skinkorna och kunde knappt tro att det verkligen hände mig. Hon var så våt att saften droppade ner på lakanet och med fingrarna utspridda över skinkorna så lät jag mina tummar glida in i springan. Hon stönade lite när jag lätt drog isär och lät ollonet försiktigt nosa sig fram. Jag juckade lätt fram och tillbaka och stötte försiktigt mot den glänsande hala öppningen.

- Åhh...ta mig nu! kved hon.
Jag tog ett tag om hennes höfter och tryckte sakta in ollonet tills det började ta emot. Hon var härligt trång trots att hon var så våt. Med ett bestämt tryck så stötte jag in hela kuken ända till roten och höll stilla. Hon ropade till och jag var väldigt nära att spruta henne full på en gång. Ett långt andetag och ett försök att släppa lite på spänningen för jag ville inte komma ännu. Det här ville jag dra ut på i det längsta. Jag böjde mig framåt för att smeka hennes bröst medan jag sakta stötte. Då kände jag en hand som kupades om min pung! Den mörka flickan hade jag alldeles glömt. Nu smekte hon mina skinkor och min pung medan jag böjde mig längre fram så hon skulle komma åt. Ett finger kittlade min bak och jag stötte hårdare samtidigt som hon blötte fingret och sakta tryckte det upp i mitt hål. Jag kunde inte hålla igen för allt i världen och skrek rakt ut medan jag sprutade för varje stöt tills jag helt utmattad föll ihop över den lilla blondinen.

- Nu är det min tur, sa brunetten uppfordrande. Med ett bestämt tag om min axel vände hon mig runt på rygg. Hon klev ur sina små shorts och trosorna följde efter sedan klev hon upp i sängen och ställde sig på knä med ett ben på var sida av mitt ansikte.
- Slicka mig! befallde hon och tryckte sitt kön mot mitt ansikte. Hon doftade ganska starkt och hade en yvig hårbuske som kittlade min näsa. Jag kunde känna att hon var våt och borrade in tungan så långt jag kunde. Hon stönade till och började rytmiskt höja och sänka sig. Mina händer var fjättrade under hennes lår och jag kunde bara låta tungan löpa fram över klittan när hon lyfte sig upp. Hon tryckte sig hårt mot mig och gned underlivet så jag blev våt i ansiktet.

En hand grep tag om min nu halvhårda kuk och en kramade pungen. Medan mitt ansikte var begravt i den våta, kåta fittan och jag kämpade för att få luft samtidigt som jag slickade för glatta livet kände jag en varm, fuktig mun omsluta kuken med ett lätt sug. Den svarade genast och blev stenhård igen. Läppar och tunga smekte mig med snabba, lätta tag. Handen drog tillbaka förhuden och tungan spelade över ollonet, runt kanten och masserade strängen.

- Åhh....jaaa....jaaaaa! skrek flickan ovanför mig. Jag kommer....jag kommer....
Plötsligt blev hon stilla och lyfte sig en aning över mitt ansikte. Jag kände hur hon stelnade till och en rysning drog igenom hennes kropp samtidigt som en varm stråle träffade mitt ansikte. Hon sprutade en stråle till innan hon föll ihop över mig och det var så otroligt sexigt och överraskande att jag bara exploderade och sperman sköts ur mig i en kraftig stråle över ansiktet och håret på den ljusa. Hon slickade mig ren medan jag flämtade efter luft och rummet sakta slutade att snurra.

Efter en stunds återhämtning satte sig båda på sängkanten och log.
- Jag tror det blir en trevlig semester det här. Vi ses igen! sa de och plockade ihop sina kläder och vinkade glatt när det gick.








 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 459 röster, snittbetyg 5,07