Tandläkarstolen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Redhead
Inlagd: 29 maj kl. 20:57
Läst: 20320 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 111 röster, snittbetyg 4,58
TANDLÄKARSTOLEN



Sen och kall februari kväll, stod och väntade på min älskare vid stans stora busstorg. Jag hatar att vänta, tittade på klockan för hundrade gången, han var sen!
Fast det var väl värt att vänta, tänkte jag för mig själv och log. Hörde steg som närmade sig bakifrån, vände mig om, där kom han gående mot mig. Började gå honom till mötes, klackarna på mina svarta stövlar slog hårt mot den regnvåta asfalten. Vi närmade oss varandra, han log mot mig och i mötesögonblicket omfamnade vi varandra och kysstes passionerat. Upphetsningen var redan ett faktum, vi visste båda vad som väntade. En gemensam sexuell fantasi skulle förverkligas denna sena kväll.
Fast vi skulle suga på karamellen ett tag till, än var det inte dags att ta sig till ”the scene of the crime”. Under tystnad gick vi gatan fram, korsade gatan och gick in på en pub. Det var en ganska så sunkig och väl inrökt pub, de enda gästerna förutom oss, var ett fyllo som hängde vid bardisken och två skrövlade par. Fast det var skönt att komma in i värmen, den kalla februari vinden hade kylt ner mina nät stay-ups förkläda ben och framförallt mitt nakna underliv. Slog oss ner vid ett fönsterbord nära dörren, beställde in varsin drink. När jag satte mig ner på stolen pressades mina iskalla lår mot mina heta, svullna blygdläppar, en smärtsam njutning som fick mig att rysa i hela kroppen.
Drinken intog under fortsatt tystnad, men exakt tjugo i elva flög han upp ur stolen, det var dags att gå om vi skulle hinna fram till vårt mål innan dörrarna låstes för natten. Fick små springa för att hinna med hans långa steg, det var ingen lång promenad och vi möte inte en enda människa på vägen, trots att vi befann oss ganska centralt i staden. Fem minuter senare stod vi vid trappan, framför porten som ledde in till tandläkarhögskolan. Vi tittade på varandra, log ett nervöst leende men i ögonen lyste upphetsningen. Konstaterade att en cykel och en bil tillhörande ett vaktbolag stod parkerad på gatan. Drog passerkortet i kortläsaren och slog koden, ett klickande ljud hördes och porten gick nu att öppna. Vi skyndade oss bort till hissen och åkte upp några våningar. Vi småsprang genom de långa, mörka korridoren, fnissande, tänk om vi stöter på någon, vad skulle vi säga. En lärare och en student, kommer gående i en av skolans många korridorer klockan elva en fredagskväll! Hur skulle man förklara det! Spänningen gjorde det bara ännu mer upphetsande. Fumlade med nycklarna, för att komma igenom den sista dörren. Nu var vi framme, bara ett nyckelvrid bort och fantasin skulle förvandlas till verklighet. I det mörka rummet, nästan lyste den vita tandläkarstolen. Vi tittade ut genom fönstret, det lyste i laboratoriet mitt emot. Säkert någon stackars labb assistent som tvingats dit för att vända på några viktiga forsknings provrör fulla av konstiga bakterier. Om vi inte tände i taket, skulle ingen upptäcka att vi var här.
Nu var ord överflödiga, och det var dags att skrida till verket. Han kom emot mig, tryckte upp mig mot de väggfasta skåpen. Våra läppar mötes i en lång och djup kyss. Hans höfter trycktes mot mina, hans händer gled eggande upp för mina lår. Kjolen drogs upp av heta händer till höfterna, mitt blottade nakna underliv pressades mot hans nu hårda bula i jeansen. Min bara rumpa pressades mot den kalla bänken bakom mig, en skön känsla mot min heta hud. Hans händer smekte sakta hela min kropp, snart fann de mina bröst, som var styva och svullna av upphetsning. Brösten passade perfekt i hans kupade händer. Andhämtningen blev häftigare, jag kastade huvudet bakåt, mitt långa röda hår kittlade mig på ryggen, min rödflammiga hals blottades, med mjuka läppar kysste han mig på hela halsen, händerna fortfarande vilande på mina bröst. Fick bita mig hårt i läppen för att inte stöna högt av njutning. Hans läppar fortsatte att kyssa min hals och skänka min kropp njutning, hans flämtande andhämtning ekade i mina öron. Någonstans i bakgrunden hördes steg som kom närmare, brutalt knuffade jag bort min älskare, viskade panikslaget att någon kom gående i korridoren utanför. Stegen närmade sig mer och mer. Tunga steg, det rasslade som från en stor nyckelknipa. Vad göra??? Personen som kom gående utanför hade med all säkerhet hört oss, det var bara att ge sig tillkänna. Rättade till kläderna och håret, bad min älskare att var tyst och hålla sig i bakgrunden, jag skulle sköta snacket.
Öppnade dörren, utanför stod en ung kille klädd i vaktuniform. Med ett leende på läpparna frågade han vad jag gjorde där, denna tid på dygnet. Förklarade att jag jobbade här, och bara skulle hämta en sak som jag glömt kvar tidigare idag. Kinderna hettade av skam, säkerhetsvakten bara log, såg på honom att han hade fattat vad det var som försiggick. Men han nöjde sig med den förklaringen och lämnade oss med orden: - Ha det så trevligt!.
Stängde dörren och när ljudet av vaktens steg försvann, brast vi båda ut i skratt. Tagna på bar gärning, men kom som tur vad undan med det. Nu kunde leken få fortsätta, denna gången förhoppningsvis utan pinsamma avbrott.
Den lilla störningen hade som tur vad inte tagit udden av varken lusten eller viljan att fullfölja vårt äventyr.
Våra kroppar pressades åter mot varandra, kläderna började ett och ett falla mot golvet. Endast min kjol, mina nätstrumpor och mina svarta skinn stövlar fick vara kvar. Nu var det ingen mening med att dölja våra stön av njutning. Min kropp skälvde under hans underbara smekningar. Han suckade djupt när han fingrar hittade in i mitt blöta sköte. Tre fingrar masserade mina svullna blygdläppar, tummen fann strax källan till den mest underbara njutning som finns, clitoris stimulation. Mina händer sökte sig till hans styva, bultande lem, den pulserade i min hand, när jag förde förhuden sakta fram och tillbaka. Det gick inte att vänta längre, jag måste ha honom i mig nu. Han tryckte våldsamt ner mig i den iskalla tandläkarstolen, hans tyngd pressade mig hårt mot den kalla plasten, när han pressade sin kropp mot min. För att underlätta penetrationen drog jag upp benen mot mig, hårt pressade han in hela sin längd djup in i mig. Gav ifrån mig ett kvävt skri av njutning. Händer, läppar överallt, den pulserande kuken fyllde mig till bredden. Slidmusklerna krampade i en underbar orgasm som förde mig till sjunde himlen och tillbaka igen. Nu var det hans tur att bli påsatt, vi vände oss om och jag gränslade honom, gled ner över honom. Hans händer på mina bröst, medan jag red honom frenetiskt. Det dröjde inte länge förrän vi kom i en gemensam orgasm. Det gick inte att hålla tillbaka längre, han pumpade stötvis in sin vita gåva i mig och fyllde mig. Flämtande förenades vi en djup kyss. Knep med slipmusklerna för att dra ut de sista dropparna sperma ur honom. Stumma satt vi kvar så ett tag, han djupt begraven i mig. Reste mig sakta upp, sperman rann ner för mina lår. Böjde mig ner och slickade hans nu slaknade kuk ren från sperma och mina egna safter.
Fantasin hade nu blivit verklighet, fort drog vi på oss våra kläder, ställde i ordning rummet, så inga spår efter vårt äventyr skulle finnas kvar.
Fnissande drog vi hand i hand bort från tandläkarstolen, rummet och skolan. Vi stannade inte förrän vi en halvtimme senare satt på en fullsatt bistro mitt inne i stan med varsitt glas vin i handen.
Hemlighetsfullt log vi mot varandra, vi delade en hemlighet som vi sent skulle glömma!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 111 röster, snittbetyg 4,58