Blommor i Vårt Hår

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: gammel-erik
Inlagd: 29 maj kl. 20:22
Läst: 10781 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 4,06

Tre bilar färdades upp genom det fagra Bohuslän, klipporna och granitens land med sina kala, karga bergs öar och salta hav och där murgrönan, liguster och den vilda kaprifolen blomstrar. Folkvagnsbussarna bar gälla skrikande färger och utsmyckade med stora blommor. Bussarna var fullastade med människor av båda kön, kläda i färgglada kläder, några bar blomsterkransar i håret. Ur bilarna hördes sound från the Doors ”like my Fire”. Allt vore helt i sin ordning för de personer som såg ekipaget passerade förbi om det varit på sjuttitalet, men så var inte fallet utan året var 2003 vid midsommartid. Stollar sa folk, säkert överblivna knarkare eller några löjliga kändisar som vill imponera.
Sällskapet var på väg till ett ställe som låg en bit från Hällviksstrand. Ett stort hus ett gammalt fiskafänge som var placerad vid en lugn vik, där ljung, salt och tång fyllde luften med sina dofter. Det vitmålade trähuset i tvåvåningar hade inköpts för tre år sen och huset hade renoverats med aktsamhet och behållet dom gamla karmarna, dörrar och de fina spröjsade fönstren och man hade försökt återskapa husets ursprungsfärger. Den stora gräsmattan framför huset var vacker inramat av gamla fruktträd och på högersida stod en härlig syrenberså. Och synen som fyllde ögonen när man såg ut över det blanka stilla havet var lika obeskrivligt som livet självt.
Ljudet av folkvagns motorernas tidstypiska puttrande skrämde kajor och skrattmåsar på flykt. När bussarna hade stannat slogs dörrarna upp och ut rusade glada, skrattande människor bärande på all sköns saker så som back vis med ölbackar, vinlådor med både rött och vitt vin, kassar med mat i alla dess former och så all personlig packning, en speditör skulle förmodligen bli grön av avund att få med så mycket på så lite yta. Ur cd-spelaren strömmade ”Sunny girl” Hep Stars gamla klassiker och fick sällskapet att komma in i allsång medan dom bar in alla saker. Vissa lät redan strupen läskas av en kall hof. Några tjejer bar på plastmuggar med vin i som dom gick och små smuttade på i sina färgglada bomullsklänningar. Stämningen var uppsluppen och trivsam. Solen värmde skönt och dom återkommande lätta vindarna från havet svalkade behagligt. En dag som gjorde för fest, endast små lätta tunna moln svävade fritt mot den klara himlen.
När Stina i allt kånkade tog till orda med sin rättframhet – av med kläderna tjejer och killar nu skall det badas. Som när startskottet går vid en hundrameters final rusade alla med fullkraft ner till vattnet. Kläderna åkte av med vindens fart och hamnade huller om buller. Trosor, kalsonger, klänningar och byxor låg utspridda över trädgården och ibland hamnade kläder på buskar och träd. Mot havet rusade nakna människor, kvinnornas bröst, hoppade och guppade, männens snoppar snurrade och for tills alla brakade i vattnet som en flock skenade flodhästar. Den fisk och krabbdjur som fanns i det grunda lite kalla vattnet försvann med förskräckelse. Det tjöts, skreks och skrattades. Kvinnor och män tumlade runt, kramades, skvätt vatten. Tills vattnets kyla fick upp dom ur vattnet och lägga sig på den lilla sandstranden. Ja, swingerklubben erotics hade gjort sitt intåg i den bohuslänska skärgården. När solen hade värmt kropparnas nakna hud var det dags för midsommararmat. Fram dukades sill i alla dess former, nyplockad potatis strödd med doftade grön dill, gräddfil och massor av gräslök. Sju sorters olika brännvin med kryddningar från kummin, anis och johannesört och sommarens fagra blommor sattes i vas. Runt bordet satte sig nakna människor och det åts och pratades och ”helan går” återkom i omgångar. Så blev det allsång och man slog armarna om varandras axlar, naken hud möte hud till toner av ”en natt jag drömde”. Sakta lät sig sällskapets män och kvinnor låta den bekanta pirriga känslan nå deras hud och könsorgan, doften blev lät erotisk, det dom hade kommit för var nära, kroppar skulle slingra sig i varandra. Luften skulle fyllas av stönade, snabba andhämtningar, skratt och upphetsade skrik. Konstellationerna mellan män och kvinnor skulle variera från trekant till lesbiskorige, tre män och en kvinna och tvärtom och grupporgier där alla var inblandade. Plötsligt ger sig folk iväg en del in i syrenbersån, några ner till stranden, några par ger sig in i huset och vissa sitter kvar. Vid bordet sitter tre män och två kvinnor som börjar ta på varandras kroppar, händerna söker sig mot dom känsliga erotiska delarna av kroppen. Kvinnornas bröst kramas deras sköten smeks till fuktiga grottor, männens kukar förs fram och tillbaka tills dom står som stolta torn i midsommarkvällen. Så kommer ivriga tungor mot nakna bröstvårtor slickand, nafsande, fingrar som särar på fuktiga blygläppar och sakta låter fingrarna glida djupt in i det väntade fittan och så ökas takten. Kvinnorna som låter sina läppar slutas om männens hårda kukar och låter munnen glupskt suga.
Nere på sandstranden ligger en naken kvinna med bena uppdragna och isär hennes fitta glänser av sand och salt hav. Framför henne står en man hans hud är fuktig av havsvattnet i sin hand håller han sin stora väldiga kuk. Han låter det svullna ollonet försiktigt sära på hennes våta blygläppar. Hon möter honom med sitt salta sköte som öppnar sig och låter hans väldiga kuk tränga in.
I syrenbersån står en gammal träbänk, på ryggstödet sitter en man vars hårda kuk slickas av två ivriga tungor, bakom kvinnorna kommer två män böjer sig ner och särar på deras skinkor och börjar slicka deras sommar våta fittor tills deras djupa fuktiga tunnlar är redo för männens hårda och längtande kukar.
I huset vid köksregionerna doftar lesbisk kärlek, två kvinnor förför varandra med tungor och händers smek. Dom låter sina fittor glida mot varandra en långkyss med våta blygläppar.
I ett annat rum med kaklad spis där lågorna doftar björkris. Rider en kvinna en man i skön galopp, hon tar stöd mot hans bröst, vrider och stönar och njuter av hans sköna kuk. Så reser hon sig för kuken mot sitt stjärthål och låter kuken dansa in i en skön tangotakt.
Mot midsommarnattens gryning doftar platsen av brunstig kåthet, jordgubbar och salt hav. Svett blänkta kroppar som njuter av varandras närhet. Kvinnors fittor som glöder av lust och som ivrigt låter sina fuktiga grottor betäckas av slickande tungor smekande händer och stolta hårda kukar som ivrigt och vilt förför deras fittor med kraftiga ibland långsamma till snabba rörelser. Till toner av små lätta skrik, snabba andhämtningar, smackande våta ljud.
Så ökas takten, männens stönar, vrider och pumpar sina stolta kukar i kvinnornas villiga kramade och trånga fittor som möter rullar och vrider sina höfter för att få smaka krama och älska männens så att fittsaften glänser på deras kukar. Så spänns skinkorna det ilar i ryggraden, det knottras i huden, kukarna pulserar och fittornas heta, våta kramande törstade efter männens sprutade kuk kaskader. Kvinnorna kastar sina huvud bakåt, skrikande trycker dom sina fittor mot männen bultade knullande kukar och låter sina fittor fyllas med het sperma till musik från stönade män
I den tidiga gryningen slår kajorna skri och havet rullar in med dofter av salt och tång och möts av erotikens härliga lukter.
av
gammel-erik
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 4,06