Gårdsfesten

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Murarn
Inlagd: 27 maj kl. 18:41
Läst: 20730 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 351 röster, snittbetyg 5,07
Jag hade precis flyttat in i det trista lägenhetsområdet på försommaren när det var dags för gårdsfest. Jag hade inget speciellt för mig den fredagkvällen och eftersom jag arbetar som murare slutar jag kanska tidigt på dagen ocj fick till uppgift att bära fram borden till gården mellan hisen. Eftersom jag är stor och kraftig till naturen och murarjobbet inte precis fått mig svagare var det ingen match att bära upp dom 20 borden och stolarna från föreningslokalen. Festen startade med grillning och det var mest barnfamiljer som befarat. Men en tjej drog mina ögon till sig. Men min speciella läggning för dominans kunde jag sniffa till mig passiva tjejer på en mils omkrets och i detta tjej såg jag mig se tydliga tecken på det jag sökte. Jag passade på att få plats vid grillen och började lättsamt prata med henne.
Hon hette Anna och var 25 år och jobbade på försökringskassan, var kassör i bostadsrättsföreningen var hemskt blyg men kände eftersom hon var aktiv i föreningen kunde hon inte sitta hemma när vi hade fest och alla barnfamiljer tykte det var så kul. Hon såg väldigt "vanlig" ut. Halvlångt mellanblont hår, glasögon, blus och knälång kjol. Ganska smal och halvsmå
bröst. Vi pratade på lite och så fort jag frågade något personligt så såg hon blygt ner av uppmärksamheten.
Framåt kvällen började många gå hem och även Anna började plocka ihop sina saker för att gå. På väg tillbaka till huset gick jag efter och ropade. Hon stannade till och jag kom efter utom hörhåll från de andra. - Jag kommer upp till dig om en stund.
Helt paff stod hon kvar och tittade ner på marken och sen upp på mig och gick vidare.
Jag lät det gå en kvart innan jag gick upp i trappen och
funderade på om jag skulle ringa på eller bara gå in.
Är det öppet går jag in tänkte jag och det var öppet.
Hon stod vid fönstret ut mot gården och tittade ut utan att se åt mitt håll. Jag reglade dörren och förstod att detta var ett spel jag måste sköta snyggt utan at gå över några gränser. Jag gick in i lägenheten som var prydlig och nästan lite gammaldags för en så ung tjej.
Jag ställde mig vid sommgruppen i plysh och sa med en myndig stämma; - Kom hit. Efter några sekunders tvekan kom hon fram med blicken fortfarande i golvet.
Jag studerade henne noga innan jag knäppte upp första knappen i blusen och väntade på någon reaktion eller om hon skulle backa. Hon stod darrande kvar och jag låt alla knappar gå upp och lät blusen hänga på axlarna.
Under hade hon en enkel slät bh men brösten var störren än jag trott säkert b/c kupa. Kjolen hade dragkedja i ryggen och jag gick runt och drog upp kedjan och lät kjolen falla till golvet. Hennes små darrningarna ökade
och jag kände att jag måste börja någon beröring så hon inte blir för nervös. Fortfarande bakifrån börjagde jag med mina stora murarhänder varsamt smeka hennes bröst och massera vårtgårdarna genom bh tyget. Bara efter någon sekund slutade darrningarna och hon började andas häftigare. Jag kunde då smeka lite hårdare och gensvaret var häftigare andning och flämtningar. Jag kände att jag kunde gå vidare. Ena handen släppte sitt bröst och smög mer mot troskanten och utanpå trosan med en mild smekning som blev efter en stund lite hårdare.
Samtidigt som jag knådade bröstet allt hårdare bearbetade jag venusberget och blygdläpparna allt hårdare och efter ett tag kom fittsaften igenom det tunna bomullstyget. Jag toga av blusen och behån och trosorna i ett nafs fortfarande bakifrån, och hon ston nu helt naken. Henes kropp var fin smal midja smala höfter och små men fina runda bröst. Jag var nöjd.
Med mina händer runt henns axlar ledde jag in henne i sovrummet och placerade henne på mage i sängen då jag kände att ögonkontakt i detta läge inte var önskvärt.
Jag klädde av mig snabbt och klättrade över i sängen och ställde mig på knä bakom Anna. Jag lät ena handen glida ner under magen och min stora placerade hand rakt över vulvan och lät långfingret öppna upp blygdläpparna.
Sekretet var glashalt och jag tog med en klick upp med långfingret till klitoris. Med ett stenhårt grepp med handens andra fingrar runt blygden och ett lent grepp
med långfingret började jag sakta smeka och stryka ut sekretet runt klitoris. Tyst, tyst började Anna gny och vartefter jag ökade trycket växte klitoris till en liten böna under min fingertopp. Jag lät andra handens långfinger stryka slidmynningen medans jag fortfarande lätt masserade klitoris och området däromkring. Jag tryckte långsamt upp långfingret i slidmynningen och Anna knep instinktivt runt fingret och hon var TRÅNG.
Fingertoppen började massera den bakre slidväggen samtidigt som jag tryckte hårdare mot klitoris och jag märkte at hennes rörelser att det var på väg att gå för långt. Jag trog snabbt mig ut och tog en kudde från sängen och lyfte utan ansträngning upp hennes höfter och placerade den vikta kudden under höfterna och fick upp baken i luften. Stående på knä bakifrån placerade jag kuken mot slidmynningen och började sakta pressa mig innåt. När halva ollonen kommit in rykte hon till och jag tog ett staduígt tag med händerna runt höfterna och lirkade vidare. Anna kved nu högre och slingrade sig och jag lät kuken vara still medans hon vänjde sig vid känslan. När hon lungnat ner sig sköt jag under kvidande och stönande in staken cm för cm och efter en stund var hela staken inne. Jag tog nu ena handen och fortsatte massagen av klitoris och Anna med hela kuken i sig och ett hårt tryck mot klitoris började stöna med höga Öhh Öhh Öhh Jag höll kvar staken i botten utan att röra mig och masserade allt hårdare och Anna kom i en hård orgasm som kramade rung staken så jag trodde det skulle gå. När hom hämtat andan och slappnat av tog jag åter tag om höfterna och började dra ut staken som blänkte av safter och började bearbeta hennes bak och vagina. För varje hård stöt slog höfterna mot baken och
Anna stånade för varje hård stöt. Stötarna blev allt intensivare och Anna stönade och kved allt högre och jag måste snart bestämma mig för om jag skulle komma inne i henne aller något annat. Jag jag inte klarade en stöt till slet jag mig ut och snabbt vände henne på rygg och klev på med staken framför hennes mun och hon stirrade bara skräckslagen på den kraftiga kuken och jag
tog med fingertoppasna runt käkleden och öppnade munnen och sköt in ollonet och munknullade henne två tre drag innan jag kom i flera långa strålar i hennes mun.
Eftesom hon bara hade ollonet i munnen rann satsen ut genom hennes mungipor då jag fortfarande höll henne hårt runt nacken.
Jag släppte taget och hon sprang ut på toaletten och låste och då hon inte kom ut på ett tag lämnade jag lägenheten och skrev en lapp; - Jag återkommer !

Detta blev det första av flera möten med Anna och alla var lika ordlösa men underbara. Hon flyttade sedan till en anna stad och efter det sågs vi ej mer.



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 351 röster, snittbetyg 5,07