Stans bästa servitris

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Renate
Inlagd: 16 sep kl. 22:10
Läst: 29079 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 99 röster, snittbetyg 4,83
Jag småsprang halvsnubblandes ner för gatan, 10 min sen till jobbet som vanligt. Namnbrickan satt redan på högra bröstet fastspänt på min tighta servitris dräkt. Den var alldeles för kort , så man såg mina strumpeband då jag böjde mig framåt.

När jag kom in till restaurangen plockade jag på mig ett vitt förkläde och ett anteckningsblock, jag visade till chefen att jag tillslut kommit och han nickade grymt.
Den första kund jag såg var en man som satt ensam i hörnet av den döda delen av restaurangen. Jag gick fram till honom.
- Vill ni beställa? Frågade jag och studerade hans kropp.
Han förde sin hand mot mitt bröst och läste på namnbrickan.
- Louise, sa han tyst.
- Vill du ha något? Frågade jag igen.
- Dig viskade han och gav mig en allvarlig blick.
Jag gick därifrån men hejdades nästan direkt av att han ropade mitt namn. Jag gick tillbaka och tittade väntande på honom.
- Sätt dig där, sa han och tittade bort mot den andra delen av soffan.
Jag tittade mig omkring och kunde inte undgå att sätta mig endast på grund av nyfikenhet. Det hade skapats en viss spänning mellan mig och denne okända man. Jag tittade nervöst mot disken då jag satt en halvmeter framför honom, inte en blick ägnade jag honom. Jag kände hur han flyttade sig närmare bakom mig. Hans fingrar snuddade mitt lockiga blonda hår och jag kände upphetsningen komma krypande.Vad gör jag? tänkte jag, men lät mig ändå inte stoppas.
- Säg ingenting, viskade han och hans ord smekte min örsnibb.
Sakta känner jag hans kalla hand dra upp min korta kjol bakifrån. Han för handen framåt under det tunna tunna tyget. Jag andas tyngre.
Plötsligt går en kund förbi och jag hör hur han håller andan. Hon såg oss inte och han andas sedan ut. Mitt hjärta klappar snabbare. Hans hand är nu retandes innanför trosorna, men han rör inte fingrarna en millimeter.

Jag hör hur han knäpper upp sina jeans och hur hans andetag blir tyngre och tyngre. Han andas i mitt öra. Handen försvinner från mig och sakta dras jag upp i hans famn. Jag tittar ständigt omkring för att se så att inte chefen dyker upp. Hans händer kryper ner framifrån och bresar sakta på min lår. Jag smeker av mig trosorna och låter de falla mot golvet.
Min kropp jämrar sig av lust och upphetsning. Hans andetag ständigt värmande mot mitt öra. Sakta tränger han in i mig och vi båda ger av oss ett dämpat stön. Jag lyfter mig uppåt för att låta honom komma djupare in. Min kropp vaggar diskret upp och ner och vi andas i kapp. Hans händer smeker mina styva bröstvårtor genom de tunna tyget. Vi rör oss som en. Tysta men ändå så upphetsade. Andetag blir till flämtningar och vi rör oss snabbare. Vi vaggar tillsammans snabbare och snabbare. Jag greppar tag i hans lår och blundar för att inte låta mig skrika. Ett sista mjukt djupt skjut och sedan kommer både han och jag. Han trycker hårt mot mina bröst och jag biter mig i läppen för att inte skrika.
När jag känner som mest upphetsning hör jag någonting från bardisken. Jag kliver snabbt av mannen och hämtar mig från stundens upphetsning. Jag tar mitt anteckningsblock och går utan att titta bakåt. Mannen greppar sina nycklar och går. Men innan han lämnar ytterdörren kastar han en blick mot hörnbordet. Där under låg mina trosor. Han ger mig en sista blick och sedan lämnar han restaurangen. Jag ignorerar de döda trosorna under bordet och bestämmer mig för att antingen min chef, städerskan eller en kund hittar dem så småning om.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 99 röster, snittbetyg 4,83