Ett härlig träningspass

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Linn
Inlagd: 20 maj kl. 19:03
Läst: 25929 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 337 röster, snittbetyg 5,32
Klockan var 4 på eftermiddagen. Våran sista lektion hade precis slutat och jag och en annan kompis, Amanda hade bestämt oss för att ta ett litet träningspass i skolans idrottshall. Vi hade tänkt att spela lite tennis eller något liknade. Sedan jag började på högskolan så hade jag hela tiden spanat in Amanda. Nu var vi goda vänner men jag kände att det fanns något mer emellan oss. Nu tog vi våra träningsväskor och gick iväg till idrottshallen.

Vi gick in i omklädningsrummet och började att byta om. Jag sneglade hela tiden på Amanda för hon hade så vacker kropp. Hennes bröst var vackra. De var hyfsat stora och lagom runda. Hon hade snygga höfter och var ganska smal. Efter att vi hade bytt om så gick vi in och spelade tennis i ungefär en timme och sedan var slutkörda och väldigt trötta. Vi gick in i omkländnings rummet och börjde ta av oss kläderna. Amanda drog av sig sina kläder och nu, äntligen fick jag se hennes bröst. Jag kände att hur det svulnade upp i mitt underliv och hur mina bröstvårtor blev allt styvare.
Väl inne i duschen så snackade vi om allt möjlig. Till slut började vi prata om sex och vilka killar vi hade varit ihop med och så. Helt plötslig frågade hon: -Har du haft sex med en tjej någon gång. -Nej, svarade jag. -Har du? -Nej, faktiskt inte men varför inte pröva? -Jo det vore kanske häftigt,sa jag lite generat. Nu blev jag varm innombords. Tänk om jag skulle kunna ha sex med denna underbara kvinna! Det var det jag längtade som mest efter och nu kunde det bli verklighet. Nu blev det en erotisk spänning mellan oss. Båda visste var som skulle hända. Det hände också. När jag gick ur duschen för att torka mig så kom Amanda bakifrån och tog ett försiktigt grepp om mina höfter. Sedan förde hon sina händer mot mina bröst och smekte dem långsamt. Jag rös hela tiden.

Hon fortsatte med sitt smekade. Hon smekte mina styva bröstvårtor, magen och nuddade försiktigt klitoris så att jag rös till. Nu vände jag mig om så att hon kunde slicka. Hon målade mig med sin tunga när hon kysste brösten och bet lite föriktigt i mina bröstvårtor. Jag njöt av hennes behandling. Vi förflyttade oss ut i omkländningsrummet där jag la mig ner på en ut av bäkarna. Nu började hon slicka min enormt upphatsade, kåta fitta. Hela tiden kittlade hon klitoris med tungspetsen medans två av hennes figar gled ut och in im mig. Jag stönade av den behadling jag fick. Hon pullade min våta mus med hennes tunga och mina safter rann emellan benen. Nu stönade jag allt högre och jag kände muskelsammandragningar i hela kroppen. Snart skrek jag ut av kåtehet och mina safter sprutade när orgasmen kom.

Nu var det min tur att ge Amanda upphetsande behandling. Jag började med att smeka henne över hela kroppen och kyssa hennes bröst.Därefter slickade jag hennes våta mus. Jag gjorde det noggrant. Inget fick lämnas orört. Gång på gång smekte jag klitoris samtidigt som jag pullade hennes mus. Nu stönade hon allt mer och helt plötsigt så kände jag en kraftig sammandragning av hennes muskler i fittan sammtidigt som hon skrek ut jätte högt. För första gången på länge så slägde jag en blick på klockan och såg att den närmade sig 6. Ojdå, tänkte jag. Nu var det inte lång kvar tills några andra som precis hade tränat, att också komma in och ducha. Amanda och jag började snabbt klä på oss våra kläder och snart kom det in två andra tjejer som tittade på oss lite underligt. Antaglingen så såg dom att vi var alldeles röda i ansiktet efter våra behandlingar. -Hej, sa Amanda. Hejsan ,sa en ut av tjejerna och tittade på oss lite konstig. När vi kom ut kunde vi inte hålla oss för skratt och vi skrattade hela vägen hem till mig. När vi kom hem gick vi in och tog ett glas vin och fortsatte med våra behandlingar....
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 337 röster, snittbetyg 5,32