En härlig kväll hemma

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emmy
Inlagd: 28 apr kl. 16:08
Läst: 19061 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 90 röster, snittbetyg 4,51
Det var lördag och jag satt hemma i soffan. Jag hade tagit ett glas vin och hade tittat på en film. Klockan närmade sig midnatt. Jag tog en titt i tidningen för att se om det var något bra på tv. Jag letade och letade och till slut så såg jag att TV1000 snart skulle sända en erotisk film. Jag är ju ändå ledig imårgon, tänkte jag, så jag kan ju se den. Jag bestämde mig för att sitta uppe ett tag till och gick och fyllde på mitt vin glas. Klockan slog nu tolv och nu började filmen.
Det började med att en tjej och en kille hade sex. Hon började att suga av killen och han masserade hennes fitta. Efter ett antal scener med killar och tjejer som hade sex så var det nu istället två tjejer. De smekte varandras bröst och jag känd att jag blev allt mer upphetsad. De började slicka varandras fittor och nu kände jag hur det vekligen svullnade upp i min kåta mus.
Jag kunde inte låta bli att ta av mig tröjan och dra av mig bh:n för att smeka mina hårda bröstvårtor. Det kändes otroligt skönt när händerna gled över brösten och nu sökte jag mig neråt. Jag drog av mig jeansen och tog av mig stringtrosorna. Nu låg jag där och masserade klitoris sammtidigt som jag tittade noga på, när tjejerna på filmen slickade varandras fittor. Jag blev allt mer våtare mellan benen och masserade allt intensivare. Då och då så pirrade det kraftigt i hela kroppen och jag bara fortsatte att masera. På filmen så slickade tjejerna varandra intensivare. Nu kände jag att orgasmen var på väg så höjde tempot ytterligare. Helt plötsligt så kände jag muskelsammandragningar i min våta mus och jag blev alldeles varm inombords. Jag fortsatte att masera och fingerknulla mig själv till det kom två orgasmer till. Sedan slutade filmen och jag somnade i min soffa.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 90 röster, snittbetyg 4,51