Ensamma mamman

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Johnny (midsommarjohnny@hotmail.com)
Inlagd: 26 apr kl. 00:44
Läst: 60130 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 331 röster, snittbetyg 5,17
Ensamma mamman

De långa gyllenbruna lockarna svajade allteftersom huvudet gick upp och ner. Jag kände läpparna krama om kuken och tungan som lekte runt ollonet. Hon gnydde och nästan snyftade när hon gav sig hän åt min kuk. Det måste ha varit länge sedan hon fått något, tänkte jag. Hon njöt verkligen av att ha min batong i munnen. Då och då kunde jag höra när hennes ettårige satt och lekte i sovrummet. Utom synhåll för oss. Jag tittade ner på henne igen. Hennes händer smekte mina lår. Då och då rev hon mig lite med sina rödmålade naglar. Armbandet isade till när det kom i kontakt med låret och hennes pärlhalsband smekte pungen på ett behagligt sätt. Jag lutade mig tillbaka och slöt ögonen och tänkte att det är konstigt vad slumpen och en del övertalningsförmåga kan ställa till med.

Tidigare på förmiddagen hade jag varit nere i mataffären för att köpa mig lite lunch i vanlig ordning. Eftersom jag jobbar lite på frilansbasis så blir det att man sitter mycket hemma och arbetar. Så också denna dag. Efter att ha varit på redaktionen och fått en ny grej att jobba med så begav jag mig hemåt. Fast först var det affären som gällde.

När jag stod där fick jag se en kvinna med barnvagn stå vid charkuterierna. Jag lade märke till henne speciellt då hon hade olivgröna lackpumps till en beigeaktig tweeddräkt. Rätt underlig kombination men ändå så rätt och varför så uppklädd när hon bara skall handla, tänkte jag. Utan att tänka så mycket mer gick jag fram till barnmatshyllan, tog två burkar och gick fram till henne.
”Ursäkta, jag kunde inte undgå att se barnvagnen.”
Hon tittade förvånat på mig.
”Ja, jag har en liten dotter där hemma som har tröttnat på maten hon får och därför tänkte jag försöka med några nya”, fortsatte jag. ”Vad tror du om de här?” sa jag och visade henne barnmatsburkarna. Den ena var Spätta Parisienne och den andra Gräddstuvad pyttipanna.
”Ja”, sa hon och tittade på burkarna, märkbart irriterad. ”Ta du den gräddstuvade pyttipannan så blir det nog bra skall du se.”
”Är du säker?”
”Den här gillade den i alla fall”, sa hon och menade den lille i barnvagnen.
Jag tittade på honom. Han tittade förundrat tillbaka samtidigt som han sög på en plastring.
”Fin unge. Han ser ut att vara i samma ålder som min dotter.”
”Där ser man”, sa hon förstrött och tittade ner i kyldisken.
”Ja, tack då. Då får vi hoppas att hon gillar det här.” Jag väntade på ett svar men fick inget. Jag började gå mot barnmatshyllan för att ställa tillbaka burkarna.
”Hörru du, vänta!” hörde jag henne bakom mig. Jag vände mig om. ”Jobbar du på Dagbladet?”
”Ja. Hur visste du det?”
”Det syns ganska tydligt med den där jätteloggan på ryggen.”
Jag gillade egentligen inte den här jackan med den fula logotypen men den skyddar bra om det skulle börja regna, vilket de sa att det skulle i morse.
”Jag var precis på anställningsintervju där. På kulturredaktionen”, fortsatte hon.
”Det är ju precis där jag jobbar”, sa jag och började gå tillbaka mot henne.
”Är det sant”, sa hon uppsluppet. ”Jag pratade med en som hette Olof någonting.”
”Olof Ringqvist. Min chef”, sa jag lugnt. ”Hur gick det? Får du jobbet?”
”Jag vet inte. Jag tyckte det gick rätt dåligt. Men jag har en ny intervju i morgon. Hos konkurrenten”, sa hon och skrattade.
”Men då vet jag en bok som du skulle kunna läsa. Om hur man tar sig in i tidningsbranschen.”
Hon fick ett förbryllad veck i pannan. Samtidigt började hennes lille pojke att gråta. Hon böjde sig ner och tog upp honom.
”Nej”, utbrast hon. ”Han har bajsat på sig. Jag som har hur lång väg som helst på bussen innan jag kommer hem. Har de skötrum här?”
”Nej, jag har inte sett något men jag bor alldeles intill.”
”Men kan jag det?” sa hon ängsligt.
”Ja, visst och så kan du få låna boken också.”
”Men jag vet inte.” Ungen började närma sig ett sammanbrott. ”Ok då”, sa hon till slut.

Vi ställde ifrån oss våra varor och gick ut genom kassorna. Jag sneglade på skötrumsskylten på vägen ut men hon såg den inte då hon bara ögonen på sin unge. Väl uppe i lägenheten så försvann hon snabbt in på toaletten med ungen och ett paket blöjor. Jag uppmanade henne att hon inte behövde ta av sig skorna.

När hon kom ut från toaletten hade hon ett nöjt barn på armen. Hon såg mycket lugnare ut nu.
”Var är boken nu då?” frågade hon rakt.
”Eh, jag måste rota reda på den. Vill du ha något att dricka så länge?”
”Ja, gärna. Har du whisky?”
Det här går ju bättre än jag räknat med.
”Visst. Tullamore Dew, går det bra?”
”Det går nog bra. Jag är ingen whiskykännare.”
Jag hällde upp två stora glas whisky och sedan höjde vi dem försiktigt och tittade varann i ögonen. Whiskyn värmde fint i magen.
”Jag går och ser om jag kan hitta boken”, sa jag efter en stunds tystnad
”Gör du det, så tar jag och Emil en tur i din lägenhet.”
Efter en stunds rotande i bokhyllor och lådor, utan resultat, kom hon in i rummet. Hon var blossande röd om kinderna. Glaset var nästan urdrucket.
”Var är den lille?” frågade jag.
”Vi hittade några leksaksbilar i ditt sovrum som han fick leka med.”
Det var mina samlarbilar som ingen får röra men det här var ett undantagsfall insåg jag.
”Hittar du boken, eller skall jag hjälpa dig?” frågade hon utmanande.
Hon hade plockat av sig överdelen av tweeddräkten och man såg bh:n lysa genom den vita blusen. Kjolen var snäv och slutade strax över knäna. Hon hade ljusa tunna strumpbyxor som gav en fin lyster åt benen. Pumpsen knäppte mot parketten.
”Du ser jättehärlig ut, vet du det?”
”Jag vet det”, sa hon och tömde glaset. Hon gick fram till mig och tryckte sina mjuka läppar mot mina. Hennes kinder var glödheta och hon luktade honung. Ganska snart lekte våra tungor med varandra som en kosmisk pardans. Jag silade hennes silkeslena hår genom min hand. Hennes hand, däremot, var redan nere och masserade tigern i mina byxor. Men när hon ställde sig på knä för att ta min mandom sa jag.
”Kom vi går in i vardagsrummet i stället. Det är bekvämare där.”

Det taktfasta smackandet och gnyendet ökade tills jag sköt min sats rakt i munnen på henne. Hon svalde utan att protestera. Därefter drog hon upp kjolen till midjan och beordrade mig att lägga mig ner på soffan. Jag gjorde som hon sa och hon grenslade mitt ansikte. Hennes upphetsning hade gjort ett ordentligt avtryck i strumpbyxorna. Hon hade inga trosor under så jag kom åt ganska bra med tungan genom nylonet. Hon gned sitt venusberg över munnen på mig och ibland över näsan samtidigt så jag fick svårt att andas. Men det var knappast något jag funderade över just nu. Jag smekte hennes välformade skinkor och lår samtidigt som jag kände pumpsens klackar skava mot mina höfter. Nylonet nötte mot min tunga. Min kuk började långsamt hårdna igen och jag kände att jag snabbt ville sätta mitt spett i henne. Hon hade börjat bli rätt vild vid det här laget, därför fick jag nästan tvinga henne av mig. Hon drog ner strumpbyxorna en bit och ställde sig på alla fyra med rumpan i vädret. Strumpbyxorna gjorde att hon var tvungen att stå på knäna med benen ihop. Jag måste erkänna att det såg mycket inbjudande ut.
”Knulla mig hårt nu. Kör din hårda kuk i mig. Fyll mig!”, sa hon desperat.
Jag måttade stocken mot hennes rosa klyfta och körde in den med smask. Ända till botten. Hon kved högt av vällust. Jag drog ut den ända till ollonet och så - smask igen. Nu kved hon, om inte, ännu högre. Hennes sköte kramade min stake på ett synnerligen behagligt sätt. Jag ökade takten och vi båda började stöna högljutt. Hon gjorde kraftiga motjuck när jag stötte min hårda lem i henne. Pungen klatschade mot hennes venusberg. Plötsligt hörde jag att ungens gurglande hade övergått i gråt. Hon hade också märkt detta.
”Mamma kommer snart”, stönade hon.
Det gör jag också, tänkte jag och log. Hon böjde sitt pekfinger och bet i det. Det gjorde att hennes stön övergick i små gnyenden. Hon ökade takten ännu mer tills jag kände sammandragningarna i hennes slida. Samtidigt kände jag att satsen var på väg. Jag drog ut kuken och sköt iväg min silvervätska på baksidan av hennes lår.
Vi stod kvar i den här ställningen och pustade ut i några sekunder men sedan reste hon sig upp och drog upp strumpbyxorna. Jag tittade efter henne när hon försvann in till ungen. Sperman rann längs låret ner på vaden. Jag tog på mig byxorna och gick in sovrummet. Där fick jag se henne med sitt barn i famnen. På golvet fanns några av mina samlarobjekt.
”Det verkar som om en av bilarna har gått sönder. Jag är lessen”, sa hon bekymrat.
Jag tittade ner och såg att det låg ett löst hjul på mattan.
”Det gör ingenting”, sa jag med ett fånigt leende på läpparna. ”Absolut ingenting.”

”Midsommar-Johnny”
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 331 röster, snittbetyg 5,17