En värdelös dag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anna
Inlagd: 24 apr kl. 17:07
Läst: 17046 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 208 röster, snittbetyg 5,20
52-åriga Anders kom till jobbet lite senare än vanligt på måndagen. Han hade försovit sig rejält och han kände redan nu på sig att detta skulle bli en värdelös dag. Han kom in på sitt rum och satte sig vid skrivbordet. Hans assistent Mia hade lämnat en lapp där hon skrev att hon hade åkt på ett möte och inte skulle komma tillbaka förrän sent på eftermiddagen. Mia, som endast var 18 år, var en sån där lång blond sak med stora bröst, en riktig fröjd för ögat. Trots hennes ringa ålder fungerade hon och Anders bra ihop. Sedan gjorde det ju ingenting att hon såg otroligt bra ut. Hennes skrivbord stod mittemot Anders så hade hon kjol på sig nån dag så kunde han utan att anstränga sig se rakt in under den på hennes trosor. Idag skulle han inte ha det nöjet eftersom hon inte var här. Han suckade och satte sig.

Dagen kröp fram ända tills klockan var halv fyra. Anders började inse att han skulle bli tvungen att jobba över så han ringde till sin fru och meddelade det. I samma stund som han lade på luren kom Mia in genom dörren. Anders sken upp, det här kanske inte skulle bli en så tokig dag trots allt, Mia hade nämligen kjol. En sån där riktigt kort att om hon lutade sig bara lite framåt skulle han med all säkerhet kunna se hennes trosor.
- Hej, sa hon. Hur är det?
- Inget vidare, suckade Anders. Jag blir tvungen att jobba över idag.
- Jaha, sa Mia och log. Det passar ju bra. Jag måste nämligen också jobba över idag, och då får vi ju sällskap av varandra.
Vad kul, tänkte Anders, då får man i alla fall något att titta på när man får tråkigt.
- Jag ska ta och vattna blommorna här i fönstret bakom dig, sa Mia och gick dit.
När hon böjde sig fram där hon stod precis bredvid honom kunde han se att hon hade vita stringtrosor på sig under den svarta kortkorta kjolen. Hennes skinkor var bara en halvmeter ifrån honom och såg otroligt inbjudande ut. Han började fantisera om hur det skulle kännas att smeka dem. Nu kände han hur kuken började bulta och växa innanför byxorna. Han var glad för att han hade ett skrivbord som man inte kunde se in under från utsidan. Mia gick bort med vattenkannan igen, på vägen gav hon honom en konstig blick som Anders inte kunde tolka men den gjorde hans stånd bara ännu större. Hade hon anat något?
-Jag ska gå på toaletten, sa hon. Är snart tillbaka.

Anders pustade ut och försökte lugna ner sig lite utan större framgång.
När Mia kom tillbaka stängde hon dörren, tog nyckeln och vred om så dörren blev låst. Sedan lade hon nyckeln på sitt skrivbord och gav Anders en till blick innan hon satte sig. Anders hjärta bultade snabbare och ståndet lät inte vänta på sig. Precis när Mia satte sig och innan hon lade det ena benet över det andra i stolen hade han tyckt sig se att hon inte hade några trosor på sig.
- Gör det något om jag målar mina tånaglar, frågade Mia.
- Nej då, fick Anders fram.
- Bra, sa Mia medan hon öppnade skrivbordslådan och tog fram den lilla flaskan.
Sedan lyfte hon upp båda benen på skrivbordet så att hela hennes springa blev synlig. Mycket riktigt, hon hade inga trosor. Anders kunde tydligt se hennes rakade fitta.

Han kunde inte längre låta bli. Han öppnade sina byxor försiktigt och började runka under bordet, väl medveten om att Mia förstod vad han höll på med. Men hon gav honom bara en sån där blick igen och log medan hon målade tårna på den ena foten. När den foten var klar tog hon ner den och i och med det särade hon så mycket hon kunde på sina ben. Anders höll på att svimma och kände att han var nära att komma. Han blundade och försökte tänka på annat. När han öppnade ögonen igen såg han att Mia satt kvar på samma sätt med ena benet på skrivbordet och det andra på golvet så att hela hennes fitta var synlig. Hon tittade honom rakt i ögonen medan hon blötte två fingrar och sakta förde ner dom till fittan. Hon gav ifrån sig ett stön och lutade huvudet bakåt i stolen samtidigt som hon slöt ögonen. Hennes fingrar glev fram och tilbaka i hennes springa, snabbare och snabbare och tillslut förde hon in dom i fittan och började fingerknull sig själv våldsamt. Anders hade nu tagit av sig byxorna och satt och runkade sin bultande kuk för fullt. Han dolde inte längre sin upphetsning utan stönade våldsamt.

Tillslut tittade Mia upp och slutade fingra på sin fitta. Istället reste hon sig med ett litet leende och drog kjolen tillrätta. Sedan gick hon fram till Anders skrivbord och sa:
- Din papperskorg är ju alldeles full, jag ska tömma den.
Hon såg ner på hans kuk som stod rakt upp. Anders gjorde inget för att försöka dölja den heller. På vägen ner för att ta papperskorgen snuddade hon lite lätt vid den med handen varvid Anders rös till. Sedan ställde hon sig med ryggen mot honom och böjde sig ner för att byta påse i papperskorgen. Anders höll på att svimma av synen. Kjolen var så kort att den inte dolde någonting där hon stod helt framåtlutad med ganska särade ben. Han kunde se hennes analhål och hennes alldeles rosa fitta. Nu kunde han inte motstå längre. Men han ville inte komma in riktigt än. Istället tog han ett finger och förde den långsamt mot Mias fitta. Han kände att hon var varm och våt i springan och han började föra fingret fram och tillbaka i hennes skåra. Hon jämrade sig av vällust. Anders kom dit med sin tunga och Mia särade ytterligare lite på benen för att han skulle komma åt. Han förde först tungan genom springan några gånger, hon smakade salt och var alldeles varm. Hans händer fann hennes stora bröst och kramade dem. Nu fann han hennes klitoris med tungan och hon skalv till när han började tillfedställa henne. Alltmedan hans egen kuk växte jämrade hon sig mer och mer ända tills det gick för henne och han fick hennes orgasm i munnen.
Nu var hans kuk verkligen redo. Mia vände sig om och lade sig ner på rygg på golvet och särade maximalt på sina ben. Anders lade sig ovanpå henne och hans ollon rörde vid hennes sköte, genast var hon där och hjälpte honom in. Han trängde in i henne med hela sin längd och började stöta ut och in. Han tog ut kuken precis innan han kom och Mia fick hela satsen i ansiktet. Hon såg ut att njuta av det och slickade förnöjt i sig. Anders lade sig ner på henne av ren utmattning. Efter att ha gjort sig i ordning igen fortsatte de med sitt arbete. Man kunde nästan tro att inget hade hänt om det inte var för blickarna de gav varandra som sade att detta var inte sista gången.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 208 röster, snittbetyg 5,20