Adines sommarhus

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Prencer (elwiraronnelin@gmail.com)
Rek. länk: http://knullamedmig.se
Inlagd: 12 dec kl. 22:15
Läst: 4463 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 17 röster, snittbetyg 6,82
Jag går nerför trappan i våran stora sommarvilla, det är min födelsedag, jag hör viskande röster och dämpat slammer genom köksdörren.

Jag suckar men fortsätter, genom glasdörrarna ut till altanen ser jag den nye vaktmästaren, han står långt ifrån huset och jag kan inte riktigt urskilja hans drag, den enda jag ser är gyllenbruna armar, en nedtryckt keps och en kratta i hans händer.

Jag fortsätter mot köket och öppnar dörren, alla därinne rycker till men ler sedan stort.

"Ja må du leva, ja må du leva..." Sjöng de och jag kunde höra min lillebrorsas röst gå upp i falsett eftersom han just kommit in i målbrottet.

"Grattis, Adine!" Sa mamma och kramade mig, hon log och tog en macka, de andra kramar mig och sedan sätter de sig för att äta frukost.

Jag smyger upp på mitt rum och vet att om jag försöker ta mig ut på nedervåningen så kommer min familj stoppa mig och jag kommer tvingad att sitta ner vid bordet med dem.

Jag släpper ut håret från flätan jag haft under natten, sedan byter jag mjukisbyxor mot ljusa shorts och klättrar sedan ut på altantaket.

Jag kan antingen hoppa ner i poolen eller ner genom en stor buske på kortsidan av den nya delen av huset.

Jag klättrar.

Sedan springer jag ut i trädgården och sätter mig på en bänk under ett mellanstort pilträd.

Luften är kvav men en svag vindbris svalkar hennes ansikte och hon andas ut, oftast brukar de inte åka ut till sommarhuset förrän efter hon fyllt, då är den artonde juni var dagen eller dagarna innan vi åker och då har vi inte så mycket tid till sjungande eller tårta.

Men när de är i sommarhuset flyr jag ut i trädgården och beundrar naturen, en trädgårdsvaktmästare bor här året om (det är i Kroatien så han fryser inte på vintern).

Den förra gick i pension förra året och en praktikant skulle komma och ta över.

"Hej" sa en melodisk och lite hes röst, jag öppnar ögonen och ser killen igen, den nya praktikanten.

"Hej" svarar jag och skuggar ögonen, han lutar sig mot krattan och torkar svetten ur pannan.

Hans ansikte är mjukt men har ändå skarpa linjer, håret är mörkbrunt och kort.

"vem är du?" Frågade jag och han sätter sig på bänken, skjortan är uppknäppt och man ser armmusklerna spela under ärmarna.

"Jag heter Dylan, jag sköter om trädgården i största allmänhet" sa han och och jag började mönstra honom i helhet.

Han är vältränad, kanske fyra år äldre än jag, har enkla jobbar kläder, och det är något över elegansen i han rörelser, självsäkerheten i hans havsgröna ögon och kroppsbyggnaden som får en varm eld att starta i magen och leta sig ner mellan mina lår.

"Vad heter du? För jag har fattat att det är du som bor i huset" sa Dylan och jag böjde mig ner och tog upp mackan ur min lilla ryggsäck.

När jag rätar på sig har jag flyttat mig lite närmare Dylan och benet lutar sig lätt mot hans.

Värmen från hans lår får mig ur fattning en kort sekund, sedan svarar jag.

"Mitt namn är Adine och ja, jag bor i huset" sa jag och tog en tugga på mackan.

"Varför har du klättrat ut från fönstret?" Frågade Dylan och tog min vattenflaska han måste fått en skymt av när jag öppnade ryggsäcken förut.

"Det är min födelsedag, och de är lite för överdrivna med firandet" sa jag och Dylan svalde vattnet, han log och det pirrade till i magen, blodet strömmade ner till mitt underliv.

"Grattis! Hur gammal blir du?" Frågade han och ställde vattenflaskan mellan sina knän, jag hade precis blivit av med min mens och kåtheten var fortfarande lättpåverkad.

"Jag fyller arton" sa jag lite darrigt, svor över mig själv för att rösten svek mig.

"Grattis, igen" sa han och tog ett hårdare grepp om krattan.

"Tack" sa jag och reste mig samtidigt som Dylan.

"Om du behöver en flyktplats senare så kan du komma till vaktmästarens bostad, därborta" sa han och pekade, bakom några träd långt borta var det ett enkelt trähus.

"Okej" nästan viskade jag och tog ryggsäcken, en utav Dylans händer lades på min midja och drog mig lite närmare.

"Du är en ovanlig skönhet, var inte så blyg" sa han mot min kind och sedan drog han sig undan.




Jag sitter på min säng och känner mig fånigt kåt, händelsen med den nya vaktmästaren Dylan spelades upp igen i mitt huvud och när jag klättrat in i mitt rum hade jag strykit mig själv utanpå shortsen och kände hur trosorna blev blöta när jag tänkte på vad Dylan haft innanför skjortan och byxorna.

Jag slog bort tanken och hoppade upp från sängen, jag skäms nästan över tanken, observera nästan.

Jag bytte om till lite finare kläder och gick ner till middagen mamma ordnat.

"Hej min lilla tjej" sa mamma när jag klev in i köket, hon hade en svart, lång klänning och vackert uppsatt hår.

"Jag är ju inte liten längre" sa jag och log, mamma återvände till köksbänken och jag satte mig på den bredvid skärbrädan.

"Jag bjöd hit praktikanten till vaktmästaren för att lära känna honom lite bättre" sa mamma och jag nickade, visade inte upp någon större reaktion, men det hettade till i ansiktet och jag förbannade mig själv för att ha tagit en klänning.

"Din morbror kommer också" sa mamma försiktigt och jag stelnade till, jag ogillade honom starkt sedan han försökt våldta mig.

"Då närvarar inte jag" svarade jag enkelt och mamma såg bedjande på mig medan hon hackade gurkan.

"Jo, han har sagt att han ändrat sig och kag tycker du ska ge honom en andra chans" sa mamma allvarligt och hällde ner det hon hackar i salladsskålen.

Det knackade på dörren och jag såg Dylans ansikte genom dörrfönstret, glad för an ursäkt att gå hoppade jag ner från bänken och öppnade dörren.

"Läget?" flinade han och jag släppte in honom.

"Du ser fantastisk ut" mumlade han och hängde upp sin jacka, jag log blygt med nersänkt huvud, men mindes vad han sagt ute i trädgården under pilen.

Jag sträckte på mig och vågade på mig ett snett leende, Dylan ställde sig nära och jag kände hur bulan under hans jeans växte.

"Det var bättre" nästan stönade han, jag vart förvånad över den förändringen jag gjorde på Dylan.

"Adine! Maten är klar, kom nu!" Ropade lillebrorsan, jag drog med Dylan in i matrummet och satte mig, alla som väntat på mig slog sig tillrätta och Dylan for ner på stolen bredvid mig i alla hast för att dölja sina byxor, eller ser under hans byxor.

Middagen gick snabbt och vi drack vin och öl, jag minns inte riktigt hur vi kom in på det men plötsligt började min morbror åma sig över hur min kropp var formad.

Jag vart så förbannad när han pratade om min stora byst, min smala midja och mitt ansikte, jag kände en varm och märkligt lugnande han på mitt lår och innan jag insåg det själv hade jag varit på väg att resa mig.

Dylan låt sin hand vila på mitt lår och jag kände behagliga rysningar längs ryggraden när handen långsamt letade sig uppåt, hans hand smekte långsamt och retfullt insidan av låret och jag styrde samtalet i en annan riktning.

Men min morbror gjorde mig så ilsken med alla saker han sa stunden efter så jag reste mig och gick ilsket uppför trappan till mitt rum, jag hörde middagen brytas därnere och hur någon gick uppför trappan, jag låste dörren.

"Adine, snälla öppna, låt mig prata med dig" sa mamma och ryckte lite i handtaget, men snart hade hon gått, kag hörde nya steg.

"Adine?" Frågade Dylan, jag andades ut av lättnad, han knackade inte, försökte inte få mig att låsa upp, bara bidrog med sin närhet.

"Jag skulle behöva en flyktort nu" sa jag och gick tyst fram till dörren, jag hörde Dylans andetag på andra sidan trädörren, hur de blev lite snabbare, jag log, låste upp och lade händerna på Dyland axlar.

"Och lite distraktion" mumlade jag och lyste honom, med tungan, djupt och intimt, han besvarade kyssen med återhållen iver och en utav hans händer drog upp min klänning och smekte mig precis under klitoris.

"Klockan 22:30" mumlade han, jag tryckte mig mot honom och kände hans fingrar innanför torserna, jag stönade lågt mot hans mun och kände hur trosan blev ännu blötare, Dylan avbröt oss med ett leende, han kysste mig lekfullt på halsen och gick sedan.

Jag stod andfådd kvar, stängde dörren och vände mig om, jag sate upp ena benet mot en stol och tog på mig själv en stund.

Jag kom, snabbt med minnet av Dylans varma och trygga hand innanför trosan färskt.

Jag bytte inte om, sminkade inte om mig, klättrade ut tjugo över tio och gick mot Dylans enkla trähus.

"Dylan?" Ropade jag och tog av mig skorna, det var mörkt, luktade Dylan och det var hemtrevligt.

"Du är så jävla sexig, du onanerade när jag fått eller hur?" Sa en röst från andra sidan soffan, en kåt röst som tillhörde Dylan.

"Som att inte du gjorde det" sa jag och Dylan svingade sig över ryggstödet på soffan, han var smidigt framme hos mig och lade en han på min midja.

Det var så mycket mer än sexualitet mellan oss, allvar, passion och viljan av mer än bara varandras kroppar, jag gillade den dimensionella känslan av hans händer på mina höfter och midja.

"Det gjorde jag, men det är precis det här jag menar, du är så himla mycket läckrare när du är självsäker" sa han och kysste mig.

"Jag vill ha dig, men inte bara vara i dig" sa han trånande och lade en hand på min kind, han kysste mig först försiktigt och väntade på mitt svar, jag ställde mig nära honom och var så nära att jag kunde kyssa honom, han lutade sig fram, jag drog mig retsamt undan med läpparna.

"Jag vill det också, men just nu är jag så jävla kåt" åmade jag mig och knäppte upp hans bälte.

Vi gick baklänges till hans rum, jag hade inte klänningen längre och han hade bara kalsonger.

"Är du bak eller fram?" Frågade han och jag lade ner honom på rygg.

"Fram" flämtade jag, vi låg på sidan, jag hade benen om hans höfter och hans händer bar överallt på mig.

Jag drog av hans kalsonger och började runka av honom, han stönade lågt och ställde sig på knä framför mig, han drog med fingrarna över mina blygläppar och stoppade sedan in två fingrar, jag stönade och rörde handen i takt med hans fingrar.

Det var så skönt att Dylan rörde mig mellan benen samtidigt som han smekte mina lår.

"Har du en kondom?"frågade han och drog ut fingrarna, han fortsatte känna på mina ben, min klitta och mitt venusberg.

"Jag tar piller" svarade jag och särade extra på benen, Dylan tog sin kuk och drog den upp och ner längs min klitoris, han retades, tryckte in lite av ollonet, sedan stoppade han in hela och jag stönade högt, de små jämrandes jag förut gjort räckte inte.

Jag skämdes nästan över hur skönt det var, han pumpade långsamt in och ut, jag grep tag i täcket och följde hans rörelser.

"Du knullar som en Gud!" Utbrast jag stönande och tog tag om hans hals, jag satt i hans knä med kuken i mig.

"Hårt?" Frågade han och lade en hand på min rygg, jag nickade utan att tveka och undrade om jag skulle få ångra mig.

Han lade ner mig på rygg igen och stack in den långt, hårt och snabbt, jag skrek i förtjusning, han rörde sig snabbt, jag stönade högt i takt med stötarna och det verkade göra honom ännu kåtare.

"Rid mig" stönade han och jag vart frustrerad över att han stoppade mig precis innan jag kom.

Han lade sig på rygg och jag grenslade honom, lät kuken sakta glida in i min tonårsfitta.

Jag rörde mig långsamt upp och ner, sedan snabbare och hörde ljudet från hud mot hud.

"Dun fitta är så jävla skön" stönade Dylan med rösten drypande av åtrå och kåthet, jag lutade mig ner och gav honom en snabb och passionerad kyss, jag började rida honom igen.

Jag ställde mig upp oh drog med mig Dylan, jag lutade mig mot väggen och visade upp min dyblöta fitta, Dylan såg hungrigt på mig och förde in kuken igen, han lyfte upp mig och knullade mig hårt och bestämt mot väggen.

"Just där, babe, ohhhhh fy fan vad skön du är" stönade Dylan och jag började slicka, kyssa och suga på hans hals, han uppskattade det och jag kände hur han kom.

"Slicka mig"sa jag hett och slängde upp benet på skrivbordet, han gjorde som jag sa och gick ner på knä, jag kom mot hans ansikte och kände Dylans sköna händer över låren igen.

Vi duschade tillsammans och ömsom behandlade varandras kön, ömsom knullade.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 17 röster, snittbetyg 6,82