Basturunk

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Man 2 Man
Rek. länk: http://www.man2man.tk
Inlagd: 22 apr kl. 09:18
Läst: 29634 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 470 röster, snittbetyg 6,33
16-årige Micke slängde cykeln i ruset och skyndade ner till sjön. Han var alldeles blöt av svett och drog av sig kläderna på bryggan, hoppade ner i vattnet och svalkade av sig. Sen tog han sig iland och klev in i det lilla röda huset som innehöll bastun. Farsans kläder låg på bänken innanför dörren. Micke slängde shorts och t-tröja bredvid och drog upp dörren till själva bastun. Farsan ryckte till och tittade upp. Sen log han lite förläget - och det var inte så konstigt för han satt nämligen med ena handen runt en ordentlig resning. Den långa grova staken pekade rätt upp och ollonet var naken och försatsen glänste över den blå-röda kulan. Micke stannade till, väldigt överraskad. Visserligen hade han sett farsan med ståkuk flera gånger innan och tjuvlyssnat på morsans och farsans vilda knullorgier i sängkammaren, men det var första gången han såg honom sitta och gnida på ballen. Farsan harklade sig.
-Stör jag? undrade Micke.


-Närå, svarade farsan och rörde lite på de särade benen.

Micke klev in i värmen. Han hade svårt att dra blicken från farsans praktfulla kuk, den var säkert 20 centimeter. Han kände hur det hettade till, inte bara av bastuvärmen utan också av upphetsning. Han blev ofta tänd på kukar, funderade allvarligt på om han var bög. Att han tajade sin egen apparat morron, middag och kväll var väl inget märkvärdigt, sånt gör alla normala grabbar, men under sommaren hade han kommit på sig själv att flukta på andra killar på ett sätt som man bara gör om man är riktigt sexuellt upphetsad. Och nu hade han ertappat farsan med att onanera. Och det såg verkligen häftigt ut! Micke hade knappt fått ner skinkorna på den heta laven innan han kände hur det började svälla mellan benen. Hans långsmala hane, som hittills hängt slak, fylldes med blod och svängde upp. Det gick inte att stoppa och Micke tittade lite försiktigt på farsan, som kramade tag om sin påle och juckade till mot ollonet. Farsan skrattade och Micke kände sig konstigt nog inte ett dugg generad, det var inte alls pinsamt, bara uppkåtande, och han fångade sin styvnande snorre och slöt handen runt den. Det var förstås lika underbart som alltid att få klämma om det hårda könet och börja smårunka lite.

-Och grabbar emellan…, började farsan.


Micke log och tittade på farsan.


-Det är så jävla gott att dra lite, fortsatte farsan. Själv är bästa dräng, hähä…!

Micke nickade instämmande. Han hade runkat några gånger med ett par klasskompisar, men det var innan han på allvar upptäckte sitt intresse för killar, men han kom ihåg deras lek i källarskrubben med glädje. De hade suttit i halvmörkret och flått sina pojkbrunstiga kukar och sprutat rejält. Nu var det farsan som gjorde honom sällskap och farsan drog långsamt i sin hane och den tjocka förhuden åkte fram och tillbaka över det savande ollonet. Micke kände sig febrig av kåthet och smekte och lekte i allt hetsigare tempo. Han stönade av vällust, märkte hur det pirrade till i kuken och nu välde försatsen fram och han masserade sitt såsiga ollon. Pungen hade dragits samman och det malde på nere i kulorna, spermaproduktionen var i full gång. Farsans stora hängpung dinglade mellan låren och han knep tag med ena handen om påsen och drog och klämde och lät ett förnöjt stönande komma över läpparna. Han är verkligen kåt, tänkte Micke och runkade på. Farsan böjde sin jätteballe utåt och gned hårt över ollonet. Om man kunde… Micke vågade knappt tänka tanken. Han ville inget hellre än att sträcka ut en hand och ta farsan på kuken. Smeka den stora hårda ballen, runka den till utlösning och känna säden pulsera fram ur den heta hårda lemmen. Kunde farsan läsa hans tankar? Micke såg hur farsan rörde sig lite försiktigt mot sin son och släppte lite på taget om kuken, precis som om han ville att Micke skulle ta över. Deras blickar möttes, farsans blå var verkligen glansiga av kåthet. Det var en bedjande blick, precis som om den sa "ta mig på kuken, Micke" och Mickes högerhand flyttade sig stilla mot farsan.

-Ja, ja…, sa farsan hetsigt när han märkte vad Micke var på väg att göra.

Mickes hand darrande när han närmade sig farsans balle och farsan släppte sin lem helt och det floppade bakåt och Micke var snabbt framme och fångade den. Han blundade och höll andan, sen övermannades han av en fantastisk lustfylld känsla och andades ut. Farsan gnydde förnöjt, lutade sig bakåt med benen vitt isär och Micke kramade till om staken och höll bara om den grova hanen en stund innan han rörde handen uppåt och neråt i små runkrörelser. Farsan flämtade lyckligt, ingen tvivel om att han gillade att bli runkad och Micke ökade takten. Hela kroppen brann och vibrerade av kåthet, så här sanslöst kåt hade han aldrig känt sig, och det var som om han själv skulle explodera i en våldsam orgasm vilken sekund som helst. Det var då som farsans hand varsamt grep tag om Mickes kuk. Micke lät det ske utan minsta motstånd, det var så gudomligt när farsans näve slöt sig runt hans heta påle och körde stillsamt med förhuden. Saven rann nerför Mickes stake och farsans hand gled upp över det krämiga ollonet och massserade hetsigt. Micke stönade högt och spände kroppen.

-Jävlar…, stånkade Micke.

Bastuvarm och brunstig gick det för Micke. Med ett utdraget stön kom han. Farsan förlöste orgasmen och pojksäden stod som vita streck genom den kåtångande luften och det landade på golvet framför. Under själva spruten hade Mickes runkarhand stannat, men nu satte han fart igen om farsan råmade brunstigt och lät sedan sperman stöta ut ur ollonskåran. Satsen var rejäl, tjocka strängar som sköt ut och hamnade på golvplankorna. Frustande gav farsan Micke en blick fylld av tillfredsställelse.

-Fan grabben…, flåsade han. Det där gjorde du verkligen bra!

Micke kunde inte riktigt förstå vad han gjort - och vad farsan gjort - men innerst inne kändes det väldigt skönt och han kände farsans hårda heta balle i handen långt efter det att han släppt taget om den.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 470 röster, snittbetyg 6,33