Morgononani i bilen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Helen (helenstrand@yahoo.com)
Rek. länk: http://jagvillknulla.se
Inlagd: 24 maj kl. 19:07
Läst: 3538 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 9 röster, snittbetyg 6,00
Jag är en singel bs kvinna på 41 år med en fetisch för när min bil är lite svårstartad.Det har nog hänt de flesta av oss och säkert många irriteras av detta vardagliga problem,men inte jag,jag njuter av det. Bakgrunden till det grundar sig i mina tidiga tonår och även något år innan det,framför allt på grund av en väninna till min mor och min gymnastikledare jag hade på eftermiddagarna efter skolan (En tid som jag verkligen minns med fjärilar i magen).Skriver om denna fetisch som säkert kan anses underlig men för mig är den himmelriket . Det jag tänder på är ljudet av bilen lukten av den. Att känna mig lite utsatt men någonstans ändå ha kontroll. Känslan att sväva i hopp och förtvivlan och lite exhibionism fast vill nog egentligen inte att någon ska se.. iallafall inte för mycket men kanske ana vad som pågår


Ser gärna att ni kommenterar och skulle bli jätte glad om jag fick kommentarer från andra tjejer och kvinnor.


Jag vaknar på lördag morgon utvilad och en vällustig kittlande känsla dyker upp i kroppen när jag ser solens strålar tränga in i mitt sovrum. Fåglarnas skönsång utanför fönstret på mitt lilla torp får mig att sakta sträcka på mig och bubblandet i kroppen av upphetsning och förväntan tar med lätthet upp min 157 centimeter korta kropp. Går ut ur sovrummet och öppnar ytterdörren känner en svag bris mot min nakna kropp samtidigt som solen letar sig in i hallen ser mig i hallspegeln och konstaterar att flickgymnastiken har format en fin kropp som jag lyckats hålla i form ganska bra med en markerad midja fast rumpa och ett par små men fasta bröst. Ser katten springa ut samtidigt som jag går in för att kissa innan frukost. Sätter på mig min kimono och gör iordning frukost och går ut på uteplatsen i solen. Från där jag sitter ser jag min röda ögonsten en Renault 5 av 86 års modell. Ser hur solen skiner på den och tänker att den måste vara varmt där inne. Äter upp min frukost och går barfota med halvöppen kimono de knappa 4 metrarna till bilen öppnar dörren och medans jag vevar ner rutan känner jag doften av äldre varm bil och en svag doft av bensin.. det pirrar till i mig... plockar fort bort frukosten och ställer mig i duschen känner det varma vattnet mot kroppen och det pirrar till lite extra i mig när jag tvålar in mig. Har svårt att inte tvåla in lite extra men biter mig i läppen och kliver ur duschen, Kollar dom röda naglarna som manikerades igår och känner mig nöjd med den nya röda färgen.Sminkar mig och går sedan in i sovrummet och tar fram den svarta v-ringade jerseyklänningen jag valt ut för dagen,drar på mig den utan varken trosor eller bh och känner en stor vällust i kroppen. Åter i badrummet sätter jag upp mitt nu torra rödlätta hår i två mediumhöga pigtails och lägger på mitt läppstift i samma röda nyans som mina naglar. Tar min lilla handväska och sticker i mina 36or i de svarta pumpsen med klack på 8.5 cm drar på mig en kort kavaj går ut och låser dörren.

Öppnar bildörren och känner att det nu är en behaglig värme i bilen, sätter mig i den och lägger ner väskan bredvid mig i passagerarsätet rättar till klänningen så jag sitter bekvämt men drar inte ner den till knäna utan låter den ligga kvar halvvägs upp på mina lår där den hamnade när jag klev in i. Kan känna en svag doft av mig själv men rör mig inte. Sätter i nyckeln samtidigt som jag trycker ner kopplingen lägger ur växeln och drar igen dörren litegrann. Låter den högra klacken vila mot golvet när jag lägger foten på gasen och vrider om nyckeln ser hur batteri och oljelampan tänds upp innan jag vrider om nyckeln till start. Håller nyckeln i start och hör hur motorn försöker starta,den ger inget tecken på att den ska starta så jag börjar pumpa på gasen och efter några pump börjar den att visa tecken på att det finns liv genom att puffa till då och då. Känner hur det pirrar i hela kroppen och jag andas tyngre, fjärilarna i magen känns som miljoner. Fortsätter pumpa på gasen men lite fortare känner hur min klänning rör sig på mitt ben fram och tillbaka. Jag släpper nyckeln och pumpar några gånger och låter vänsterhanden vila på låret och försiktigt smeka insidan av låret medans jag vrider om nyckeln igen.

Bilen fortsätter att puffa med lite jämnare mellanrum,jag tar tag i choken och drar ut den litegrann och fortsätter pumpa på gasen samtidigt som jag ser chokelampan och de andra lamporna på instrumenten blinka i takt med bilens försök att starta. Med ett par puffar och en hostning startar den med väldigt dålig gång, för att direkt lägga av igen innan jag ens hinner släppa nyckeln,jag fortsätter hålla nyckeln men nu ger den inget tecken på att vilja starta. Känner hur lite rök ifrån bilen sakta kommer in med en svag doft av bensin och kall motor sekunden efter jag släppt nyckeln. Hjärtat pumpar och jag drar upp min klänning ytterligare så jag ser min så gott som helt rakade mus med en glänsande blyg springa,jag drar sakta fingret i springan samtidigt som jag vrider på nyckeln och fortsätter pumpa på gasen känner hur det blixtrar i underlivet samtidigt som bilen ger ifrån sig några små puffar igen.. Tar bort min hand för att inte komma och känner hur det sakta rinner ur mig. Jag lutar mig tillbaka lite för att lugna ner mig och låter mina röda naglar försiktigt smeka mina lår. Låter foten vila på pedalen medans jag drar ut choken ytterliggare och gör ett nytt lite längre startförsök. Nu hostar hackar och puffar den mer,känna och höra hur den sakta kommer närmare,dom små gungnigarna och vibrationerna när den då och då puffar och bluddrar till känns i hela mig..hur den vill starta men inte riktigt kan hålla sig igång när den gör det.

I hopp och förtvivlan försöker jag ömsom pumpa på gasen och hålla den helt nere och justera choken,bilen bluddrar kämpar försöker hinna få luft att andas, den får lite utrymme att komma upp i varv, jag trycker sakta ner min svarta pumps på gasen känner hur bilen vibrerar när den kommer upp i varv. Nu kan jag inte längre kontrollera min upphetsning. Jag låter min vänsterhand glida in i urringningen och lätt vidröra mina yppiga bröst flyttar ner handen och trycker lätt på magen precis vid bäckenbenskanten och lägger ett lätt tryck på gpunkten,jag hör mig själv stöna känner hur hela kroppen skakar. Håller pedalen halvt nere en stund känner hur bilen kämpar men långt ifrån med ren gång, släpper sakta pedalen motorns gång sänks, av vana trycker jag ner pedalen lite igen till en början verkar det gå bra trycker ner lite djupare justerar choken då börjar den bludda och vibrera igen släpper sakta upp pedalen den fortsätter bluddra hosta hacka jag fortsätter ömsom pumpa och hålla pedalen nere.Nu har jag flyttat ner min hand till musen och smeker mig för att komma,jag ser min nakna mus där jag sitter och tänker på hur jag många gånger har varit i denna situation på offentliga platser med kjolen eller klänningen mer eller mindre uppdragen beroende på plats.Och i detta får jag en underbar orgasm som så många gånger förr och jag vet att det blir många fler under dagen för jag är inte klar på långa vägar.

//Helen

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 9 röster, snittbetyg 6,00