Härliga kåta svärmor

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lesibiska Eva
Rek. länk: http://sexdatingsverige.com
Inlagd: 17 feb kl. 13:21
Läst: 13523 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 28 röster, snittbetyg 5,79
Det är sommar jag har varit ihop med min man i 30 år vi har 2 barn och vi har det underbart ihop.
Föra sommaren så bestämde vi att vi skulle semestra tillsammans. Barnen är vuxna och skulle själv med kompisar. vi skulle köra runt lite i Europa o stanna till i Frankrike och hyrde liten lägenhet. Vi skulle vara där i 2 veckor vilket visade sig vara 2 underbara veckor.

Vi körde först några dagar. Vår ålder, jag är 45 år o min man 45. Svärmor och svärfar 65 år. Vi körde samma bil jag tyckte det var fint och vi tittade på olika ställen det var jättetrevligt. Som vanligt vi bodde på Hotell på vägen ner. Jag gillade hennes sätt o klä sig alltid i fina tunna långa saronger härliga färger en pigg 65- åring tyckte jag det har jag alltid tyckt. Vi var ute o handlade när vi var i Paris hon hjälpte mig o välja ett par fina saronger som jag tyckte var jättefina o sköna o ha på sig. Vi satt i bilen vidare på väg ner o där satt vi o beundrade våra saronger delade sig o man såg ganska mycket av våra lår jag kollade in hennes ben o tyckte gud så fin hud hon var.

Vi pratade o vi slumrade till därbak i bilen, jag vaknade till o såg att hon sov lutandes mot rutan o hennes ben halv öppnade o jag kunde se hela vägen upp mot hennes vita spets trosor. Jag log o blundade o tänkte. Vad kollar jag på? jag låg o smådrömde hur det var när jag i skolan o gymnasiet var ihop med min bästa väninna ett par ggr o vi hade underbart sex jag o hon men det var då när man var ung o nyfiken nu är jag inte intresserad av kvinnor längre.

Vi kom så småningom fram till lägenheten där vi skulle vara i 2 veckor det var fint nära stranden nära byns kärna underbart. Vi packade upp det var lite sent vi gick ner o åt lite drack lite vin sen gick vi upp o lade oss o sov.
Vaknade pigga o glada dagen där på åt frukost sen skulle vi till stranden. Svärmor gick omkring i sina spets trosor o ett tunt linne man såg hennes små fina vårtor peka ut uppåt som små skidbackar det gjorde mig än en gång påmind om mina unga år med min väninna. Jag kunde inte låta bli o smygtitta på hennes härliga skinkor som var bara där trosan glidit in mellan skinkorna.
Man såg hennes mörka triangel lysa igenom tyget. Vi bytte om och tog os ner till stranden alla fyra och dagen var underbar. Vi låg där, badade om vartannat och det blev dags o äta. Vi åt på strandens bar o restaurang. Sen kände vi damer för att ta oss hem o sova middag. Männen skulle gå en runda på stan. Vi tog deras saker o gick hemåt. Väl hemma gick hon först in i duschen sen gick jag. Jag duschade i lugn och ro funderade över hur vacker svärmor egentligen är. Hon är liten, bred fast fin rumpa små spetsiga bröst o hon är 65 år hon gör mig nästan lite upphetsad tänkte jag för mig själv.
När jag torkat mig o går ut i rummet o kollar ligger hon på golvets heltäckningsmatta på sin handduk helt naken o bara njuter, ler mot mig o säger detta är livet bara ligga så här naken o njuta. Men svärmor vad gör du ligger du här så helt naken.
Hon ler mot mig säger, kom lägg dig här bredvid o njut. Jag tittar på hennes underbara nakna kropp o ler o följer hennes råd.

Nå vad säger du frågar hon efter en stund? Jag tittar på henne o ler det är underbart o liga här naken bredvid en underbar Kvinna som du, säger jag utan att tänka.
Hon fnittrar, tycker du?
Ja, du är så vacker.
Hon svarar, nu blir jag generad.
Det skall du inte vara.
Hon vänder sig mot mig o jag känner hennes hand nudda min mage.
Jag rycker till o ryser. Hon stannar till o viskar förlåt jag trodde??
Jag läger huvudet åt sidan o ler mot henne.

Hon ser på mina vårtor som är prydda med en liten ring i var vårta. Får jag känna frågar hon . Jag nickar. Hon rör försiktigt o jag blundar o njuter jag hör henne viska tycker du om det. Jag svarar, ja du är mysig. Hon fortsätter o leka med mina vårtor jag känner hur det börjar sprida sig ner mot min mage o vidare ner mot mitt sköte. Jag börjar lätt rotera på mina höfter. Och tänker Gud gillar hon också tjejsex.
Jag känner hur hon reser sig o tittar på henne, ser att hon närmar sin mun mot mina bröst o kysser o slickar dem. jag stönar till, Gud svärmor du är underbar. Hon ler mot mig o kysser mig vidare ner mot magen leker med tungan runt min navel o ner mot mitt hårfäste jag känner hur jag håller på att explodera av vällust. Hon stannar till o ler mot mig, du har så fin mus. Jag känner hennes fingrar som rör o delar på mina tjocka läppar o slickar lätt o försiktigt jag stönar till, oh svärmor jag kommer jag känner hur hela min kropp spänner sig.

Hon fortsätter o slicka mig o viskar, det är underbart o slicka en ny tvättad fin mus som din.
Jag svarar att jag kan tvätta den hur ofta du vill. Du är underbar.
Hon vänder sig om o placerar sin mus mot min mun och hon luktar underbart.
Jag sträcker ut tungan o når hennes mus den är våt och luktar ljuvligt av kåtsafter. Jag slickar henne och känner hur hon rinner längs låren. Jag viskar till henne, Gud svärmor vad det rinner ur dig.
Ja jag är så kåt, jag tar tag om hennes höfter o drar henne ner mot min mun o suger hårt på hennes clitoris o hör hur hon stönar och krampar i hela kroppen.
Efter en stund lugnar hon sig jag frågar henne var det lika skönt för dig som för mig?
Hon fnittrar o lägger sig på mig o kysser mig och frågar varför har vi inte gjort detta under alla dom andra åren jag har drömt om dig flera gånger säger hon.
Jag ler mot henne o svarar men nu vet vi båda. Jag kramar henne och känner hur hon roterar med sina höfter mot mig vi ler mot varandra o jag säger vi är fortfarande kåta va?

Hon ler o flyttar på sig så att vi sätter oss i kryss o gnider våra sköten mot varandra oh så skönt stönar vi samtidigt. Vi rör oss allt häftigare, vår andning ökar och vi stönar av vällust. Det går för oss samtidigt men våra musar vill inte släppa kontakten från varandra på en stund. Härligt o känna fuktigheten o hur den andra pulserar emot. Vi faller ihop o fnittrar lägger oss o kramar o myser på golvet.

Vi hör våra män kommer ute på gatan hör dem skratta o prata vi viskar till varandra vi får nog ta på oss annars blir det pinsamt.
Vi tog på oss och satte oss oskyldigt på soffan o pratade.
Dom kommer hem.
Vi ler mot varandra o ser nöjda ut. Det blev flera ggr den semestern.
Både med svärmor o min man. Man kan säga att när vi kom hem till Sverige hade jag nästan abstinens saknande av hennes mus o tunga. Varje dag.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 28 röster, snittbetyg 5,79