Tunnelbansex

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Malliga mannen
Rek. länk: http://sexdatingsverige.com
Inlagd: 17 feb kl. 13:14
Läst: 6794 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 13 röster, snittbetyg 6,77
Det var en varm dag mitt under sommaren. Vilda stod på tunnelbanan på väg hem efter en dag på stan. Hon hade letat efter snygga och passande kläder nu när hon skulle börja gymnasiet, och hon hade faktiskt hittat en hel del. Men nu kände hon sig trött och varm och ville bara hem.
Det var trångt på tunnelbanan och hon var lite svettig. Det blonda håret hade hon satt upp i en slarvig tofs för att slippa ha det i vägen för ögonen men några hårtestar hängde ändå fram i ansiktet och klibbade sig fast lite lätt mot huden. Hon hade på sig en ljusgrå, kort, vippig kjol och ett vitt tunt linne. Hon kände hur kjolen gled upp lite grann där hon stod men med händerna fulla med klädpåsar kunde hon inte göra något åt saken. En man, hon skulle gissa att han var en bit över 60, hade tittat gillande på henne när hon klev på vagnen. Han hade haft en sittplats men reste sig upp när han såg Vilda. Vilda stod inklämd mellan en massa folk men mannen lyckades ändå tränga sig fram och ställa sig precis bakom henne.
Hon tänkte inte så mycket på det men visst kände hon hans blickar i nacken. Sakta tryckte han sig närmre och närmre henne. Egentligen borde hon väl ha reagerat annorlunda, men istället för att trycka sig bort från mannen putade hon lite med rumpan mot honom. Hon visste inte vad som tog åt henne men hela situationen kändes på något sätt spännande. Spännande, upphetsande och helt förbjuden.
Plötsligt kände hon en bula trycka sig mot hennes rumpa. En ilning gick igenom kroppen. Hon förstod att det var gubbens stånd som vilade där, bara ett par tyger ifrån hennes nakna hud. Hon blev riktigt kåt. Hon skämdes ordentligt över det men kom sig inte för att flytta sig. Förresten var det näst intill omöjligt att röra på sig inträngd i folkmassan.
Hon hade aldrig varit med om något liknande förut. Visst hade hon varit med killar, haft sex med ett par stycken men aldrig hade hon känt ett sånt sug mellan benen, hon särade lätt på dom. Då kände hon en hand på insidan låret. Hon stelnade till och blev först lite rädd. Gick det inte för långt nu? Men hon gjorde inget. Handen smekte sig längre och längre upp innanför kjolen. Hon kände kuken växa mot rumpan. Kuken kändes stor och härlig, musen skrek efter den. Gud vad hon skämdes över sina tankar.
Handen hade kommit hela vägen upp till trosan. Gubben smekte henne utanför trosorna. Vilda kände hur det blev helt blött mellan benen. Han pillade trosorna åt sidan. Nu gnuggade han henne mot klittan och hon njöt.
Hon blev plötsligt medveten om att människorna runt omkring kunde se vad som försiggick men det var för sent för att göra något åt. Hjärtat dunkade och hennes blygdläppar var sprängfyllda med blod, hon var så kåt att hon inte kunde styra över sin egen kropp. Dessutom var hon rädd för vad mannen skulle göra om hon avbröt det som höll på att hända. Skulle han bli arg? Hon vågade inte spekulera, kunde det inte heller för tankarna drogs hela tiden till vad som hände där under kjolen. Tankarna bröts av ett ryck och ett högt dån. Vagnen hade tvärbromsat. Folk tittade sig oroligt omkring. Handen i trosan kom av sig något men stannade kvar. Det sprakade till och lamporna började blinka. Sen var det mörkt. Ett oroligt sorl spred sig bland passagerarna men en lugnande röst i högtalarna talade om att det var ett tekniskt fel i tåget och det skulle bara dröja några minuter innan det åtgärdats.
Gubben började pilla igen och Vilda som nästan glömt vad som höll på att hända fick en chock när ett finger hårt och bestämt kördes upp i fittan. Det här började bli lite obehagligt. Vad skulle han göra med henne? Nu var det helt mörkt också, hon såg verkligen ingenting. Men snart började den där varma känslan infinna sig igen. Och skammen. Här stod hon bredbent på en mörk tunnelbana, pullad av en för henne helt okänd man. Men istället för att göra motstånd slöt hon ögonen och njöt av behandlingen.
”Du var mig då en kåt liten flicka” viskade han i hennes höra. Han andades tungt i hennes nacke. Hon svarade inte, men gubben fortsatte.
”Du gillar det här va? En gammal gubbe som sticker fingrarna i fittan på dig? Du har en fin fitta gumman, det måste jag säga. Det var längesen jag kände en så fin fitta. Och blöt är den också. Plaskvåt. Mina fingrar glider så lätt i din lilla fitta. Svara mig nu gumman, gillar du mina tjocka fingrar i din fitta?”
Vilda var livrädd att någon skulle höra vad han sa, även om hon inte trodde det, det var rätt högljutt omkring dem. Hon vågade inget annat än att svara. ”Ja” kved hon.
”Då gillar du säkert också ett finger i rumpan, så kåt som du är” väste gubben. Vilda hade aldrig tidigare fått något uppstoppat i rumpan och inte var hon särskilt sugen på det heller men hon förstod att hon inte hade något val. Ett av gubbens fingrar, som redan var noga insmort av fittsaft trängde sig sakta upp i rumpan. Det var lite obehagligt men kändes på något sätt också skönt.

Klas-erik hade sett flickan direkt när hon klev på tunnelbanan. Han tyckte hon såg skör och lättövertalad ut men att det skulle gå såhär enkelt kunde han aldrig för sitt liv föreställa sig. Dessutom att vagnen skulle stanna och bli mörk… Han hade verkligen tur.

Han hade kåtat upp henne ordentligt. Hennes analhål slöt sig tätt runt fingret, slidan lika så. Hans kuk pulserade hårt nu, han var tvungen att stoppa in den. Hoppades att han skulle hinna det innan lamporna tändes igen. Han viskade till flickan: ”Var nu duktig flicka och ta av dig trosorna och ge dom till farbror.” Han kände hur flickan tvekade men då klappade han till henne lite på rumpan. ”Du vill väl inte ha smisk när du kommer ut sen? Stygga flickor får smisk när dom inte gör som de blir tillsagda? Av med trosan nu”. Han hade dragit ur fingrarna ur flickans våta hål och hon började lirka av sig trosorna. Snart fick han dem i sin hand. Han luktade på dom. ”Mm, vad gott de luktar.” Han stoppade in ett finger i henne igen och förde sedan upp det till hennes mun. ”Smaka lite på det gumman”. Hon slickade försiktigt på fingret. Synd bara att han inte fick se det. ”Så ja gumman, bra gumman, stönade han tyst i hennes öra, nu ska du göra som farbror säger. Luta dig helt framåt och sätt händerna på golvet framför dig. Du ska nu få känna gubbkuk i din lilla mus. Jag vet att du vill gumman. Var nu duktig flicka”. Han var egentligen inte alls säker på att flickan sulle göra vad han sa till honom men hon verkade kåt så han hoppades. Och mycket riktigt, nu var fittan helt öppen framför honom. Han tog fram kuken och riktade den mot hennes våta hål. Han stötte hårt in i henne. Det krävdes bara ett fåtal stötar innan han sprutade en riklig mängd säd rakt in i flickans fitta. Han skakade av orgasmen. Snabbt som ögat drog han sig ur henne. Antagligen hade väl folk runt omkring märkt vad som hänt, visst var det högljutt men ändå. Tur att ingen kunde se honom. Han stängde gylfen och började tränga sig bort från flickan.

Vilda kände sig helt omtumlad. Allt hade gått så fort. Men nu när hon stod där med rumpan i vädret insåg hon att mannen hade försvunnit. Så fort hon kunde reste hon sig upp. Hon skämdes nåt så oerhört. Samtidigt var hon fortfarande lite upphetsad. Sprakandet hördes igen och lamporna blinkade till några gånger. Sen var det ljust. Det tog ett tag för Vilda att vänja sig vid ljuset. Hade någon hört vad som hänt? Hon tittade runt sig. Kollade inte folk lite konstigt på henne? Hon var inte helt säker men hon vågade inte möta någons blick. Tåget började rulla igen. Hon kom och tänka på alla sina påsar som låg på golvet och samlade ihop dem snabbt. Nästa station var hennes och hon trängde sig av vagnen. Hon hade inga trosor på sig, dem hade mannen tagit med sig. När hon började gå märkte hon att sperma rann ner för benen. ”Shit!” sa hon tyst för sig själv och småsprang mot en toalett. Precis innan hon smällde igen dörren till toaletten tittade hon upp och mötte en välkänd blick............

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 13 röster, snittbetyg 6,77