Matte tentan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Fantasimannenfrånmånen
Rek. länk: http://www.sexdejta.se
Inlagd: 13 maj kl. 07:24
Läst: 4897 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 12 röster, snittbetyg 5,42
Nu var det dags igen!

Dags för att göra en ny tenta i Matte kursen , nu var det fjärde gången gillt att lyckas med den. Min flickvän hade lovat att hjälpa mig med att plugga lite.
Det här var i augusti 2012 så det var varmt och gott så vi satt ute på hennes balkong mitt inne i stan.
Usch vad jag hatar andragradsekvationer men hon hjälpte mig riktigt bra om min belöning var varje gång att jag skulle få en puss. Så det gällde att vara duktig. Klockan var någon gång vid tvåtiden så det var för en gång skull varmt ute så jag tog av mig tröjan. Efter har tränat ett bra tag på gym så hade man fått muskler nu , och det gillade hon. Något som var extra skönt var när hon pillade och sög på mina pircingar i bröstvårtorna , det är så skönt. Hon börja också tycka det var lite varmt så hon tog också av sig tröja så man fick se hennes ljuva bruna fina kropp med dessa fina, ljusbruna stora bröst , som jag bara älskade och känna, bita och smaka på.

Duktigt sa hon när jag lyckades med ytterligare ett tal. Vad gör man inte för att få en puss tänkte jag.
Så jag böjde mig över det vita runda bordet vi satt vid och kysste henne. Fast den här gången var det lite mer än en kort liten puss och man var inte sen att hänga på . Vi satt och kysstes och lekte med våra tungor.
Sedan känner jag hennes hand smeka mig på mina shorts på insidan låret.
Flyttade mig närmare för att börja känna på hennes stora bröst, smekte på utsidan BH:n Men nu tyckte jag att det var dags att släppa ut brösten i det fria och för en gångs skull så när jag skulle lossa BH:n så lyckades jag på första försöket. Hennes nu intensiva smekande på mitt lår gjorde att min penis nu var i ett praktstånd och bara längtade att få komma ur mina shorts och kalsonger , tog en paus i kyssandet och tittade djupt in i hennes ögon och hon fattade vinken så hon böjde sig framåt och började lossa min shorts ??.och mina kalsonger smekte försiktigt mitt stånd kände sedan hur hon försiktigt började leka med sin tunga på mitt ollon . åh var underbart det kändes , nu tog hon in hela den i hennes mun , böjde huvudet bakåt sittandes stolen och stönade högt och bara njöt. Först då reflekterade jag att vi satt utomhus på femte våningen med lägenheter mitt emot och folk som gick nedanför och fullsatta bussar som gick precis nedanför. I och med att det var så varmt var det väldigt mycket folk ute men det brydde jag mig inte om just då utan bara njöt av den underbara behandlingen jag fick. Nu kände jag att det var inte bara jag som skulle ha det skönt utan ställde mig upp och lyfte upp henne på det lilla plastbordet , som tur var så hade det bordet stålben så det var trots allt lite stabilt. Där satt hon uppe på det bordet utan BH eller något upptill på kroppen men det var synd att hon hade den korta kjolen på sig. Satte mig på knä framför henne så jag såg rätt in mellan hennes lår. Lirkade försiktigt av henne först kjolen , sedan de små svarta trosorna, där satt hon på bordet helt splitter naken , och helt nyrakad , hon visste om hur mycket jag tycker om när hon är rakad. Lekte först med fingret precis vid skåran samtidigt som jag lutade mig framåt och började slicka henne från knät och försiktigt in mot hennes blanka fitta , men precis när tungan kom fram så hoppade jag över till andra låret och lekte med tungan ut till knät .hörde hur hon började gny lite försiktigt nu.
Men nu skulle jag inte låta henne vänta längre utan börja slicka henne försiktigt, drog tungan uppifrån början av skåran och ner till öppningen , lekte med tungan precis vid öppningen, stack in tungan i den blöta rinnande öppningen, och nu gick hennes kvidande till mer stönljud började slicka hennes klitoris , suger lite försiktigt och sluter munner kring den och leker med tungan precis under klitoris som jag vet att hon tycker är jätteskönt. Nu kände jag att hon började darra lite precis som när det gör innan det går för henne samt att man hörde att stönandet blev högre och tätare , då tog jag det lite lugnare. Gillar och ha kontroll över det hela , så snabbt skulle det inte gå för henne. Hon hatar när jag retas och drar ut på det hela precis när det skall gå för henne. Började slicka igen och när man kände att det skulle gå för henne så slutade jag igen nu såg man att hon var helt frustrerad. Tredje gången gillt tänkte jag så började igen och slicka försiktigt och ökade tempot rejält och den här gången slutade jag inte och nu var hon nära och så gick det och man hörde ett högt stön. Vi levde helt i våran egna värld utan att ha en tanke på att det gick folk nedanför. Efter ett litet tag så tittade hon på mig igen och man så kåtheten i hennes ögon och hon drog upp mig från golvet och började dra i min penis igen och den var inte sen på att reagera utan nu var det ett praktstånd. Det bordet hon satt på var helt i perfekt höjd för mig. Hon tog tag och mig och kysste mig samtidigt som hon drog mig närmare henne och förde in min penis mot hennes fortfarande jätteblöta hål. Den gled in med ett underbart ljud och vi stönade båda av den ljuva känslan som uppstod. När jag stod där och förde min penis in och ut långsamt så tittade hon mig i ögonen med ett leende på läpparna och viskade att lite längre upp på gatan på i en lägenhet markplan så stod en man och tittade på oss från hans balkong. Plötsligt gick han in. Vi båda blev ännu kåtare av detta att det var någon som såg på oss så jag ökade tempot och vi stönade ännu högre. Men nu kom han ut igen på sin altan nu med sin fru och det såg ut som det var en man till som stod där. Therese tittade mycket noggrannare den här gången , kunde inte själv se något på grund av att jag stod med ryggen åt det hållet. Och nu såg de att vi såg dem så de gick raskt in. (undrar om vi inspirerade dem tro för de kom inte ut något mer . Kände nu att den underbara känslan sprida sig i min kropp , vi var så otroligt kåta av att några hade sett oss. Vi började kyssas väldigt intensivt och samtidigt kände jag att nu är det väldigt nära, med ett högt stön så sprutade jag långt in i henne, och det kändes som det aldrig skulle ta slut.
Böjde mig över henne och där hon låg på det bordet och viskade i hennes öra ?Älskar dig?
Hur gick tentan på Matten kanske ni undrar , gissa tre gånger det var inte lätt att sitta och skriva ett matteprov när man satt och tänkte på hur man hade pluggat till det provet.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 12 röster, snittbetyg 5,42