På Piteå Havsbad

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Jocke
Rek. länk: http://groups.msn.com/Visomgillarattvisauppossiwebcam
Inlagd: 19 apr kl. 09:50
Läst: 24103 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 151 röster, snittbetyg 4,75
Jag och min dåvarande flickvän hade beställt ett rum på ett hotell i en närbelägen stad. När vi kom fram till hotellet upptäckte vi att vi fått ett stort hotellrum med ett sovrum med enorma sängar, ett badrum med bubbelbad och bastu och ett tillhörande vardagsrum. Vi ringde efter våra kompisar och bad att de skulle komma och sova över med oss. På kvällen skulle vi basta och sedan gå ner på dansen.

Kompisarna kom, de blev imponerade över vårat rum. Vi tog varsin grogg och satt och pratade en stund. Efter ett tag så bestämde vi oss för att ta ett bad och en skön bastu. Alla fyra klädde av sig och gick in i bastun. Jag tittade uppskattande på min kompis fru. Hon är en smal, snygg mörkhårig kvinna med vackra ögon. Hon ser att jag studerar henne, försiktigt särar hon lite på benen och låter mig se hennes fitta. Min kompis går ut i duschen samtidigt som min tjej. Jag hoppas att de stannar länge. Min kuk börjar sakta resa sig när jag ser på kompisens fru. Hennes ögon stirrar nu oblygt på kuken. Hon särar på sina ben, jag ser nu rakt upp i hennes fitta, jag ser att hon är kåt, hennes hans smeker försiktigt hennes könshår. Min kuk står nu rakt upp, satan, bara inte kompisen kommer. Jag sätter mig ner och gömmer min kuk och i samma stund öppnas dörren till bastun och de kommer in.
Jag och hon går ut för att ta ett dopp i bubbelbadet. Vi sitter mittemot varandra. Hennes fot nuddar min kuk. Jag är så kåt att jag skulle kunna knulla henne rakt av, utan att bry mig om min kompis.

Så småningom kliver vi upp och gör oss klara för att gå ner på dansen. Vi äter och dricker för att sedan dansa. Jag dansar först med min kvinna och därefter med Pia, som kompisens fru heter. När vi dansar så trycker jag mig mot henne. Hon gnuggar sin fitta mot mig. Mon kuk hårdnar. Hon viskar i mitt öra att hon skulle vilja känna min stora kuk i sig. Kan vi inte gå upp på rummet säger hon. Jag säger att vi kan gå på en stund. Jag kan skylla på att jag inte mår bra. Du kan komma efter en stund.

Vi går tillbaka till vårt bord, efter en stund säger jag att jag inte känner mig så frisk, att jag skall gå upp på rummet. Vi bestämmer att de andra skall stanna kvar och dansa. Uppe i rummet klär jag snabbt av mig och går in i duschen. Kryper sedan ner i bubbelbadet, jag är stenkåt nu. Pia kommer in i badrummet, hon tittar på mig, utan ett ord tar hon av sig sina kläder och ställer sig i duschen. Sakta tvättar hon sin kropp framför mina ögon. Hon tvättar fittan extra noga, hennes hand rör sig sakta runt, runt. Hon kliver ut ur duschen och går in i bastun, sätter sig på den övre bänken, Lydigt följer jag efter, sätter mig på den undre bänken. Vänder mig om och börjar sakta smeka hennes ben, sakta upp mot hennes fitta, hon särar ännu mer på sina ben. Handen når nu upp , jag låter mina fingrar leka över hennes springa. Ett finger smeker upp och ner, hon stönar när fingret snuddar vid clittan. Jag böjer mig fram , låter min tunga försiktigt leka över hennes skåra. Pia tar tag i mitt hår och trycker mitt ansikte mot fittan. Jag ställer mig upp. Tar hennes händer och för dem till min kuk. Hennes figrar omsluter kuken, sakta runkar hon mig. Jag tar hennes huvud och för det fram mot min kuk. Trevande tar hon kuken i munnen och börjar suga. Jag känner hur jag snart kommer att spruta. Frigör mig från henne, tar henne i handen och vi går ut i sängen. Jag lägger ner henne och börjar kyssa hennes små men fina bröst. Låter vårtorna spela mellan mina läppar, min hand smeker hennes fitta, hon är ordentligt våt nu. Jag lägger mig på henne och för sakta in kuken. Hon juckar emot mig. Jag är så kåt nu att jag kommer att spruta inom två sekunder. Samtidigt som jag tänker det så både känner och hör jag hur det går för henne. Jag rycker ut kuken och sprutar min säd på hennes mage. Pia kliver så småningom upp och går ut i badrummet för att ta en dusch, samtidigt som hos ställer sig i duschen så kommer hennes kille in i rummet.
Vilken himla tur att han inte kom en minut tidigare.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 151 röster, snittbetyg 4,75