Ulrika .

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Ulrika
Rek. länk: http://sex-dejt.se
Inlagd: 25 nov kl. 16:45
Läst: 6889 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 17 röster, snittbetyg 6,24
Mot min egen vilja slog jag upp ögonen och vaknade till en ny het sommardag. Den ljumma svaga morgonvinden svepte in igenom det halvöppna fönstret. Ulrika väckte mig då hon drog upp rullgardinen med en smäll. – Dags att stiga upp nu din sjusovare, hörde jag den ljuva rösten säga. Jag blinkade yrvaket och kikade bort mot klockan på nattduksbordet, den var kvart över nio, kisade sedan vidare bort mot Ulrika vid fönstret. De starka solstrålarna gjorde hennes tunna nattlinne genomskinligt. Hon verkade inte det minsta besvärad över att jag med ogenerade ögon studerade hennes mogna, kurviga och nästan helt exponerade kropp. Under hennes vita nattlinne bar hon ebart ett par små vita trosor. – Har du sovit gott i natt ?, frågade hon.

Jag nickade som svar och log tillbaka mot hennes röda fylliga läppar och kände genast hur det började att spänna i mina trånga boxerkalsonger. Hon tog ett par steg närmare sängen där jag låg och jag drog täcket allt tätare runt mig. Det var svårt att inte glo på hennes runda bröst com guppade i takt med stegen hon tog. De mörka utstående bröstvårtorna tonade sig klart igenom det tunna tyget. – Det har varit bra, svarade jag med rosslig stämma. – Nå ska du komma upp, frukosten är serverad ute på altanen, kontrade hon snabbt. Utan eftertanke slängde jag täcket åt sidan och klev ur sängen. Ulrikas blicka flyttade sig från mina ögon och ner över bulan i mina kalsonger. Hon rörde inte en min utan vände sig snabbt om och gick ut ur rummet. Jag skämdes skämdes direkt över min tankspriddhet och hatade mig själv i samma ögonblick. Inte nog med att hon var en tjugo år äldre kvinna, hon var dessutom mor till min älskade flickvän. Men samtidigt som jag kände ångesten inom mig kunde jagi nte låta bli att följa hennes välformade bakdel vars skinkor skiljdes åt av den smala stringen i hennes trosor då hon lämnade mig i min flickväns sovrum.

Ulrika satt redan ute på altanen med sin sedvanliga kopp kaffe. Hon visste vad jag önskade till frukost och där på bordet väntade ett stort glas juice samt rostade frallor. En olustkänsla for igen om mig med tanke på händelsen ett par munuter innan. Kunde känna en viss rodnad då jag lsog mig ner mitt framför henne. Var rädd att hon hade tappat sitt förtroende och sin artighet mot mig. Men alla dess känslor förvann ur mig då hon log ett av sina allra vackraste leende. Jag kunde nästan ha drunknat i de klarblå ögonen. Vi satt där ute på altanen och njöt av den stegrande värmen.

Jag tittade runt i den stora trädgården, vattnet strilade i fontänen och fåglarna kvittrande glatt uppe i den blå himlen. Forsatte att flacka runt med blicken för att försöka fötränga det förbjudna begär som växte inom mig. Kunde ändå inte låta bli att med jämna mellanrum slänga diskreta blicka mot hennes perfekta byst som trängde put mot den åtsittande toppen. Bröstvårtorna putade ut som små hårda stenar, hennes vackra ögonon gnistrade till i solskenet och henns axellånga blonda hår rörde sig sakta i de ljumma vindpustarna. – Tack för att jag fick sova här i natt, slängde jag oplanerat ur mig mest för att bryta tystnaden. – Äh, det är inget att tacka för… inte behövde du åkte hem bara för att Hanna skulle vara borta under helgen, svarade hon och jag kände hur hennes nakna tår smekte mot mitt ena ben.

Vi blev färdiga ungefär samtidigt och då Ulrika började att duka av bordet insisterade jag på att få göra det. – Jag vet inte om det är jag eller Hanna som ska vara mest glad över en sådan svärmorsdröm, hon log kryptiskt mot mig och försvann sedan in igenom altandörren med en vickande päronformad rumpa under ett par avklippta jeans. Det var inte enbart för att vara hjälpsam utan mest för att få vara ifred och skingra tankarna som susade omkring i skallen på mig. Ulrika stod vid diskbänken och plockade undan gårdagens disk då jag kom in i köket. – Det hinner lagom ta slut innan nästa berg börjar att byggas, försökte jag säga uppmuntrande.

Hon suckade och log . – Vill du ha hjälp med något ?, frågade jag vänligt. Jag hoppades på en typiskt svar ut porrtidningarna sluskiga noveller om att hennes man inte var tillräcklig och att hon länge suktat efter bulan i mina byxor. Men det var ett svar som naturligtvis inte kom från hennes glimmande läppar. Jag hann börja skämmas över mina tankar innan det riktiga svaret kom. – Nej, du får inte vara för snäll och trevlig nu, ta vara på det härliga vädret för det ska tydligen bli sämre väder i veckan, svarade hon och tittade ut mot poolen på tomten. Vädret var det sista jag tänkte på. Helst av allt ville jag passa på att vara varje sekund med Ulrika nu när vi var ensamma i det stora huset. Jag hade alltid tyckt att Ulrika var en mycket vacker kvinna men aldrig tidigare hade jag ägnat någon tanken på att hon kunde vara väldigt sexuellt tilldragande och förförisk. Lusten att ta henne stående mot diskbänken….. kunde se mig själv hur jag ställde mig tätt bakom henne och smekte de runda mjuka brösten…. för att inte göra verklighet av min förbjudna tankar belv jag tvungen att vända på klacken och stega ut i den friska luften.

Där nere på det gröna gräset väntade poolen med sitt genomskinliga inbjudande vatten, jag sparkade av mig skorna och slet av mig tröjan innan jag slängde mig i det svalkande blå . Det var verkligen vad jag behövde för att kyla ner mig. Solen brände, jag simmade på rygg och det kändes som om jag flög omkring där uppe bland de tunna molnen.. – Är det skönt i vattnet ?, hörde jag från poolkanten och väcktes ur min dvala. Jag svängde runt , blev stående och sparkade vatten men hann aldrig svara innan Ulrika dök ner från trampolinen i sin gula bikini. – Åh, det här behövde jag verkligen, hon nästan stönade fram orden. Vi simmade några längde och mötte varandra på mitten. Min ögon sökte omedvetet kontakt med henne. Det var som om hon sköt upp överkroppen lite extra varje gång vi möttes. Hennes ögon nästan trängde in i mig varje gång då jag sökte upp den djupa klyftan i hennes bikiniöverdel. Jag kände mig tagen på bar gärning och tappade bort simtagen. Men hon log bara mot mig då jag började hosta och fräsa av kallsuparna. – Nej nu skulle det sitta bra med lite citrondricka, sade hon och simmade bort mot trappan.

De gula lätt genomskinliga bikinitrosorna satt som klistrade runt hennesfasta, runda och inbjudna skinkor. Hon plockade upp en badrock och sverpte in sig i den med ryggen mot mig. På en utav solstolarna låg låg en torr bikini som hon plockade upp. Hon lyckades att lirka av den blöta bikini under badrocken. Jag ville inte kliva upp verka påträngande men var noga med att kisa bort mot henne där på kanten. Den torra bikinitoppen slängde hon tillbaka ner över ryggstödet. Nästan retfullt sakta gled hon i de blå tangatrosorna. Tanken på att hon för ett kort ögonblick var spritt språngande naken där under fick mig nästan att tappa andan. – Kom upp nu innan du drunknar, skrattade hon vänligt mot mig då jag hostade av ännu en otäck kallsup. Jag klev upp ur vattnet och slog mig ner i solstolen bredvid henne. Hon hällde upp varsitt glas med citrondricka och berättade att Lasse ringt för att tala om att han och Hanna skulle bli lite senare än vad som först sagts. Sedan lutade hon sig tillbaka i stolen med slutna ögon som riktade sig mot den heta solen. Hon knöt upp bandet i badrocken och öppnade den så mycket som möjligt utan att visa något. Jag låg på rygg och kikade mot hennes underbara bröst som bara skymtade där under. Värmen började stiga mig åt huvudet.

Det snurrade till i skallen då jag reste mig upp ur stolen. Hon kikade upp mot mig och jag ursäktade mig med att jag var tvungen att gå in och ta en svalkande dusch. Efter en välbehövlig dusch gick jag tillbaka till gästrummet för att plocka ihop mina saker. Slängde av mig handduken som varit lindad runt höften. Jag letade fram ett par rena kalsonger ur väskan jag hade på golvet. Plötsligt upptäckte jag Ulrika. Hon stod i dörröppningen och tittade ogenerat på mig innan hon klev över tröskeln och gled sakta fram mot mig vid sängen. Våra ögon mötte varandra under ett par sekunder som närmast verkade som en evighet. Hon öppnade upp sin badrock och släppte den till golvet. Det var som en blixt från klar himmel då hon blottade sin nakna kropp för mina sårbara ögon. Vågade knappt andas med rädsla för att vakna upp denna ljuva dröm. Kunde höra mina egna hjärtslag som jobbade allt fortare då jag intensivt präntade in synen av hennes uppnosiga bröst och den blonda tofsen mellan hennes fasta lår. – Det dröjer nog länge innan de kommer hem, sade hon och närmade sig ytterligare. Hon slog sina armar omkring mig och jag var fortfarande osäker på om det var dröm eller fantasi. Beröringen av hennes könshår över min slaka penis fick liv i den, jag kände hur jag nästan började skaka i benen, magen drog ihop sig och jag var osäker på om det verkligen var klokt det som höll på att hända. – Ulrika, vi kanske inte ska.., du vill… , sedan belv jag avbruten. Hon begravde sina mjuka men bestämda ögon i mig. – Jag vill ha dig nu.., viskade hon tätt i mitt ena öra och släppte sedan greppet om mig. Hon lade sig ner på sängen där hon spred ut sin nakna kropp framför mig. Hjärtat var nästan på väg att hoppa ut ur bröstkorgen på mig.

Hon öppnade sig skamlöst inför min hungriga blick och verkade brinna av samma begär, samma förbjudna begär som funnits inom mig hela förmiddagen. Jag lade mig ner bredvid henne, visste inte riktigt vart jag skulle börja. Sakta började mina fingrar följa konturerna av hennes kurviga kropp. Varje beröring fick hennes bröst att bölja. Hon slöt ögonen. Några ord behövdes inte mellan oss. Jag kysste hennes nästipp för att sedan fortsätta ner över den mjuka halsen och axlarna. Slickade över hennes hårda knotor från nyckelbenen. Sakta lät jag hennes hårda bröstvårtor turas om att rulla runt mellan mina fuktiga läppar medan jag smekte med mina fingrar igenom hennes mjuka blonda hår. Hon skrattade till och rörde sig otåligt med hela kroppen då jag vispade runt med tungan i hennes djupa navel. Min upptäcksfärd fortsatte då jag kysste hennes pulserande och nyrakade venusberg. Hennes andhämtning blev tyngre och den mjuka kroppen rörde sig allt otåligare. Hennes armar slingrade sig ivrigt över min rygg och upp över nacken, nästan slet mig i håret och tryckte upp underlivet. Då jag kom till hennes fuktiga sköte med min varma och spetsiga tunga blev hon nnästan som ett djur. Hon stönade högt och vred sig av upphetsning då min tunga jobbade över hennes ljuva springa och den rosa rosenknoppen. Jag fick allt svårare att slicka henne då hon tryckte ner mitt huvudet mot hennes savande grotta, ungefär som om hon ville ha in hela mig där nere. Hon hennes hörbara njutning blev nästan för mycket för mig och jag kunde inte hålla mig längre. Jag drog henne till mig med en kraft som gjorde henne mjuk och nästan viljelös.

Det var som om hennes gnistrande ögon bad mig att göra vad jag ville med henne. Förståndet var borta för oss båda. Trängde mig in i hennes blöta och härliga inre, tryckte mig ända in til ldjupet, hon var rymlig varm och skön. Hennes saftiga kön sände heta ilningar upp igenom hela min ryggrad, jag slög ögonen medan jag sakta pumpade in och ut….. Hon flämtade högt och svettades över hela kroppen medan hon viskade obscena men för stunden väldigt heta ord i mitt öra. Hon slängde sig av och an under mig som en skadeskjuten och vildsint katt. Hennes röda naglar rev mig härligt och upphetsande över baken och upp över ryggen. Hon kved fram en massa lösa ord… I ena stunden ville hon själv bestämma takten genom att greppa tag om min rumpa med sina mjuka men bestämda händer och i nästa sekund drog hon bara upp låren ch lät mig stöta in i henne med hela min styva och hårda längd. – Hårdare, jag vill att du knullar mig hårdare med din unga kropp, stönade hon fram. Våra blanka och våtan kön stötte mot varandra allt intensivare. De krävde allt mer av varandra. Små eggande plasljud hördes varje gång jag körde in min dunkade kuk i hennes kramande grotta. Jag hävde mig upp på raka armar för att kunna se när de båda möttes. Jag kunde inte fatta att det var sant, ville spara den bilden i mitt djupaste minne. Hon var som en dröm, en fantastisk kvinna som kunde sin sak. Något lika underbart och skönt hade jag aldrig upplevt med en jämngammal tjej. Ingen hade givit mig samma njutning. De hårda och perfekt tajmade motjucken och de heta kyssarna över min bröstkorg samt de varma och yviga händerna som smekte runt min kåta kropp var enorma och gudomliga.

De skickade mig en god bit upp mot den sjunde himlen. – Vad gör du, gillar du vad du ser ?, frågade hon upphetsat mellan flämtningarna. – Jag vill se din fitta när vi knullar, den är underbar, lyckades jag svara Normalt skulle jag ladrig använda den sortens språk men tid och rum var borta för mig. Hon rullade runt, pressade ner mig på rygg och satte sig grensle över mig. – Titta då, jag vill att du tittar på min fitta, den är blöt för dig och bara för dig just nu, sa hon hest. Hon sänkte sig sakta ner och styrde in min kladdiga i stake i hennes ivrigt väntande öppning. Hon red mig långsamt och retfullt- Hon lät mig se varenda detalj av de krampaktiga blygdläppana som kramade min kuk som om de aldrig smakat på något liknande. De var som om de aldrig ville släppa taget. Våra kroppar badade i erotisk svett och hon smekte mig över den svagt fjuniga bröstkorgen med sina spetsiga naglar. Hennes bröst guppade härligt upp och ner framför mitt ansikte i takt med att hon red mig allt snabbare. Jag smekte de båda godsakerna med darriga händer, kände att jag började närma mig det oundvikliga, försökte styra henne med ett ett kraftigt tag om hennes hala höft.

Men Ulrika var en kvinna som inte lät sig styras. Det var hn som höll i taktpinnen men då hon upptäckte att jag inte hade långt kvar drog hon sig tillbaka. Hon satte sig istället grensle över mitt ansikte. – Jag vill att du slickar mig igen, din tunga var minst lika skön som kuken, befallde hon. Hennes safter rann ut över hela mitt redan våta och rödblommiga ansikte. Jag jobbade med tungan över hennes kittlare och slurpade i mig det av hennes förbjudna begär som rann av henne. Hon smakade underbart. Snart var vi nere på golvet där hon ställde sig på alla fyra och lät mig tränga in i det sköna hålet från bakisidan. Jag tog ett fast grepp om hennes höfter och pumpade hela hennes mogna och krävande kropp med mina unga lustar. Vi snurrade runt och älskade som vilddjur, rullade runt på golvet, upp på sängen igen, bet, slickade, kysstes och sög.

Jag kände åter hur en svettattack kom över. Det ryckte till igenom hela ryggmärgen, ett par välbekanta och sköna ilningar började strila igenom min slängande påse. Sekunden senar kom explosionen långt upp i hennes inre, min heta sås sprutade som lava ur en våldsam vulkan. Fyllde hennes grotta och det var som om det aldrig ville ta slut. Den ena ilningen avlöste den andra. Hennes ben låste fast mig och hon klamrade sig runt mig om om hon var i kramp och därpå kunde jag känna flera nästan elektriska stötar fara igenom henne…. Vi föll ihop i varandras armar, svettiga, tillfredställda och utmattade…. Jag låg kvar och slaknade inne i den mätta springan. Sedan såg vi förskäckt på klockan som runnit iväg en bra stund och vi hann inte ens tänka tanken innan en bil rullade in på grusplanen nedför fönstret. Ulrika rusade snabbt ur sängen och svepte in sig i badrocken. Det sista hon gjorde var att vända sig om och slänga en kyss mot mig…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 17 röster, snittbetyg 6,24