Spermakalaset

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sanny
Rek. länk: http://sexdejta.se
Inlagd: 22 okt kl. 15:40
Läst: 6522 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 5,65
Två tjejer gick en gemensam kurs i företagsekonomi. Båda var nyinflyttade i Lund och hade lärt känna varandra på en fest på en av studentnationerna. Lisa var 19 och hade precis tagit studenten från gymnasiet. Elin, som var 24, hade arbetat ett par år men var sugen på att plugga vidare.

Lisa och Elin hade gjorde ett grupparbete tillsammans med Jonas, som de båda tyckte var ganska snygg. De brukade samlas hemma hos Elin, som bodde i en tvåa, när de arbetade med sin inlämningsuppgift. Vid flera tillfällen hade Elin och Lisa gått ut i köket för att prata om Jonas, brukade skoja om vem som skulle få hångla med honom först.

I slutet av terminen, när de äntligen hade redovisat sin uppgift, föreslog Elin att de skulle fira hemma hos henne på kvällen. Lisa och Jonas köpte med sig vin och Elin ordnade middag. I förväg hade Lisa och Elin kommit överens om att de skulle ha på sig kjol, och att inte ha trosor. Till detta hade Elin på sig ett ganska urringat linne som avslöjade hennes runda solbruna bröst., vilka Lisa lite avundsjukt sneglade på under kvällen.

Elin hade kort blont hår och var snygg, tänkte Lisa. Lisa hade aldrig haft sex med någon tjej tidigare, men hade tänkte flera gånger att hon någon gång skulle vilja testa. När hon satt och tittade på Elin under middagen blev hon mer och mer upphetsad av tanken på att ha tjejsex.

Lisa gick ut en stund på toaletten och funderade på vad hon skulle göra. Drog upp sin kjol och stoppade försiktigt in ett finger i sin våta fitta och stönade tyst för sig själv. Hon smakade på fingret och fantiserade om hur det skulle vara att slicka Elins fitta.

Lisa tog mod till sig och lämnade badrummet. Elin hade då blandat en hel tillbringare med en drink, vilken hon hade ställt på soffbordet. Hon berättade småskrattande att de skulle spela ett spel med en tärning.
- Om man slår en etta är man tvungen att ta en shot av drinken, slår man en trea får man hångla med personen till vänster och slår man en sexa måste man hångla med den till höger, förklarade Elin.
De var redan lite berusade av vinet vid det här laget, och igen var särskilt blyg av sig. Jonas hade inget emot att hångla med någon av tjejerna, även om han tyckte att Lisa, som hade medellångt brunt hår, blåa ögon och en extremt vältränad kropp, var sexigast.

Det första som hände i spelet var att Jonas fick hångla med Elin, vilket blev något trevande och kort, så här i början. Det slumpade sig senare så att Jonas fick hångla med både Lisa och Elin att par gånger utan att tjejerna fick kyssa varandra. Efter hand blev kyssarna mer ingående och de började våga ta på varandra. Men så plötsligt var det Lisas och Elins tur. Lisa var väldigt upphetsad när hennes läppar och tunga för första gången mötte en annan tjejs.

De kysstes länge och Elin förde sin hand till Lisas bröst under tiden. Jonas log och tittade på medan Lisa och Elin hånglade och smekte varandra utanpå kläderna. De verkade inte vilja sluta direkt. Elin drog upp sin kjol något och styrde Lisas hand mot sin våta fitta. Hon stönade skönt när Lisa stack in två fingrar i fittan och pullade henne sakta. Lisa tittade Elin i ögonen, drog ut fingrarna, som glänste av sekret, och smetade ut det över sina läppar, som blev lika glansiga. Hon kände smaken av Elins fitta, vilket gjorde henne väldigt kåt. De hånglade vidare samtidigt som de började ta av sig resten av kläderna.

Jonas tittade på medan Elin särade på benen och lutade sig tillbaka i soffan. Hon särade på blygdläpparna med fingrarna och förde Lisas huvud ner mellan benen. Jonas såg hur Lisas tunga slickade utanpå och in i fittöppningen. Lisa, som stod framåtlutad, på alla fyra i soffan, smekte samtidigt sin egen fitta, som Jonas kunde se bakifrån. Elin tittade på Jonas, samtidigt som hon blev slickad av Lisa och smekte sina egna runda bröst.
- Jag vill se när du runkar, sa Elin lite försiktigt till Jonas.
Hans kuk var redan stenhård, vilket blev tydligt när han drog av sig byxorna och sin tröja.

Jonas satt i fåtöljen på andra sidan soffbordet och runkade sin kuk medan Lisa pullade och slickade Elins fitta allt fortare. Han var extremt upphetsad av vad han såg och var tvungen att ta det lugnt för att inte komma direkt. Elin, som blev ännu kåtare av att se Jonas runka, stönade fortare och kände att hon var nära. Hon kunde inte hålla sig längre och hennes plaskvåta fitta kramade om Lisas fingrar när och kom. Lisa fortsatte lite till, så att den nästan svartnade för ögonen på Elin när hon fick ytterligare en orgasm.

- Nu är de min tur att göra på dig, viskade Elin till Lisa. De bytta plats och Elin stoppade sakta in tre fingrar i Lisas redan mycket våta fitta samtidigt som de hånglade. Elin tittade upp på Jonas, som fortfarande runkade.
- Jag vill suga din kuk, sa Elin snabbt till Jonas. Han reste sig upp och ställde sig framför henne, bredvid soffan, så att kuken nästan snuddade vid hennes läppar. På toppen av ollonet fanns en droppe sperma, som Elin snabbt svalde när han styrde kuken in i henne öppna mun. Med ena handen smekte Elin Lisas våta fitta och med den andra stack hon in fingrarna i sin egen våta fitta.

Lisa smekte sina egna bröst och tittade stönade på när Jonas knullade Elin i munnen.
- Jag kommer snart att komma, stönade Jonas plötsligt.
Elin drog försiktigt ut kuken ur sin mun och sa:
- Jag vill att du sprutar över Lisas ansikte.
Hon vände sig till Lisa och viskade:
- Jag vill se när du får sperma över hela ditt ansikte.
Lisa hade aldrig blivit sprutad i ansiktet förr, tyckte det lät porrigt, och hon blev upphetsad av tanken på vad Elin sa.

Elin fortsatte att pulla Lisas fitta medan hon slickade på de styva bröstvårtorna. Jonas ställde sig med sin kuk precis framför Lisas ansikte, runkade fortare. Lisa öppnade munnen och sträckte ut tungan så att den snuddade på undersidan av ollonet.
- Jag vill ha din sperma öven mitt ansikte, sa Lisa stönande medan hon tittade Jonas i ögonen.

Nu kunde Jonas inte hålla sig längre. Han kände att han snart skulle spruta. Ett par tjocka strålar vit sperma träffade Lisas tunga och fyllde hennes öppna mun. Lisa stängde munnen en kort stund och lät sperman rinna ut över läpparna och hakan, Han fortsatte runka sin kuk, som sprutade mer sperma vilken återigen fyllde munnen samt kom på läpparna, kinderna och rann ner på hakan. En del av den stora mängden sperma, började rinna ner på halsen och på brösten. Lisa, som blev extremt kåt av smaken av sperma, stönade och skakade samtidigt som hon kom i en väldigt orgasm. Lisas solbrända ansikte var nästan helt täckt av vit, glansig sperma och Jonas kunde se att Lisa fortfarande hade en hel del kvar i den halvöppna munnen.

- Jag vill också smaka, sa Elin plötsligt, samtidigt som hon lutade sig fram mot Lisa. Hon började slicka av en del av sperman i ansiktet samtidigt som hon försiktigt smetade ut den sperma som runnit ner över Lisas bröst. Elin och Lisa började återigen hångla fortfarande med sperma i munnen. Det glänste från tjejerna som båda nu var lika kladdiga av sperma som rann från tungorna, läpparna och i ansiktet. I flera minuter låg tjejerna och smektes och kysstes samtidigt som de tittade på Jonas ibland. Elin och Lisa gillade att han tittade och de ville vara säkra på att de hade hans uppmärksamhet. Jonas tyckte det såg väldigt sexigt ut och han hade aldrig varit med om något liknande.

Lite senare på kvällen, efter att de alla hade duschat och klätt om, gick de ut på en klubb och dansade. Igen kunde veta vad de precis hade gjort och att de gärna skulle göra om det flera gånger under deras tid i Lund.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 5,65