PIA och JAG

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: jagerctyh
Rek. länk: http://villhasex.com
Inlagd: 20 aug kl. 14:51
Läst: 5550 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 23 röster, snittbetyg 6,17
Jag heter Sussi och är en tjej på drygt 40år som haft det lite trassligt med äktenskapet i några år. Min man Urban är egentligen trevlig och så,men hela vår tillvaro har blivit slentrianmässig.

Vardagen är lite grå och ingenting känns stimulerande,så idag skall jag gå ut och titta lite i butikerna på stan för att inspirera mej själv.

Tar en dusch,drar på morgonrocken,fixar lite smink,sätter upp håret i hästsvans och äter lite frukost. Vad skall jag ha på mej?,det ser lite kallt ut ute så det blir jeans och varm tröja.

Efter att ha skrapat rutorna på bilen och kört en bit så känns det riktigt roligt,undrar i vilken butik jag skall börja?.

Ställer bilen i p-huset vid köpcentrat och börjar flanera runt på lite olika ställen,kollar i bokhandeln efter något romantiskt men hittar inget riktigt bra. Jag får syn på en ung expedit och frågar om han har något bra tips,killen som är i 20års åldern ser lite blyg ut och bollar frågan vidare till en tjej som är i min ålder.

Hon är en söt med kort mörkt hår och bruna ögon,hon är lätt sminkad men har ett iögonfallande rött läppstift,en lila topp smiter tajt över hennes bröst och dom svarta byxorna visar upp en vältränad underdel,hon ler och frågar vad jag söker.

Hon pratar på om olika författare men ingen känns sådär riktigt bra så det blir ingen bok. Det känns lite lustigt när jag går ur butiken för hon tittade mej så intensivt i ögonen att jag kände mej lite blyg,lustig känsla när man pratar med en annan tjej.

Går vidare och köper lite småprylar i några andra butiker. På väg mot p-huset får jag se tjejen från bokhandeln igen,hon vinkar och kommer fram till mej, ler och frågar om jag hinner ta en fika på konditoriet med henne,jag blir lite överraskad men känner mej smickrad och följer med.

Tjejen berättar att hon heter Pia och är ganska ny i stan,hon är gift och har familj sedan många år. Samtalet glider snart över på relationsproblem och utan att jag vet hur det gått till sitter jag och berättar för en främmande människa om mitt dåliga sexliv,helt otroligt!. Pia säger att hon haft samma problem men att dom löst det sista året genom fantasi.

Pia är nu tvungen att gå in och jobba igen men vi bestämmer att vi skall ses om ett par timmar hemma hos mej,jag får en lätt kram när vi reser oss och så går vi.

Känner mej småpirrig som en tonårstjej som just fixat en date,snacka om att Pia gjort ett lustigt intryck.

Hemma lägger jag mej och slöar en stund och kan inte låta bli att tänka på Pia,jag är förundrad över att jag blir småkåt när jag tänker på henne. Snart får jag gå upp igen och fixa till både mej själv och lite fika tills Pia kommer.

Tar på en tunn blus och kort kjol,målar mej lite mer än förut och känner mej fräsch. Det ringer på dörren när kaffet precis är klart,jag öppnar och Pia glider in i hallen,hänger av jackan och följer mej in i köket. Vi står och ser varandra i ögonen och jag kan inte låta bli att ta henne i min famn,så farligt skönt att hålla Pias varma kropp mot min,jag känner Pias händer vandra upp mot min nacke och hon trycker lätt underlivet mot mitt. Pia ser mej djupt i ögonen,tar sina händer runt mitt bakhuvud och blundar,jag kan inte motstå hennes inbjudan utan kysser henne lätt,tittar på hennes röda mun igen och låter min tunga slicka hennes läppar. Jag känner hur Pias bröstvårtor styvnar när hon låter sin mjuka tunga leka med min,vi smeker varandra försiktigt och jag känner hur min fuktiga fitta bultar av åtrå,jag kan inte låta bli att lägga handen på Pias sköte utanpå byxorna och krama lite,hon kvider till och kniper lite med låren av njutning. Motvilligt släpper vi varandra,jag vet inte vem som ser mest upphetsad ut,men andhämtningen är som efter en joggingtur hos båda.

Vi slår oss smågenerat ner vid köksbordet och börjar småprata. Det dröjer inte länge innan vi är inne på sex igen och hon berättar om några sköna saker hon provat med sin man och jag blir faktiskt lite inspirerad av hennes berättelser,känner att jag vill fortsätta där vi slutat så skönt för en stund sedan.

Jag reser mej från min stol och tar Pias hand,tar med henne in i vardagsrummet och sätter henne i en skinnfåtölj,lutar mej fram och kysser henne upphetsat,hon knäpper upp min blus och smeker mina bröst,jag ställer mej med ett ben på varje sida om fåtöljen så hon kan smeka min dyblöta fitta,Pia smeker min clitoris samtidigt som hon kör in ett finger och roterar i min fitta,det blir för mycket för mej så jag kommer i en rejäl orgasm och blir alldeles skakig i benen.

Pia ler och kysser mej lätt på munnen samtidigt som hon tar ur fingret ur min fitta. Jag står kvar en liten stund och hämtar andan,men när hon för upp handen mot min fitta igen flyttar jag mej så jag står framför henne,jag drar av hennes lila topp,byxorna och ett par blöta tunna trosor,sedan lägger jag upp hennes ben på armstöden,lutar mej fram och slickar hennes läppar med mjuk tunga,fortsätter med brösten och går ner mot hennes glansiga fitta.

Hon för ner händerna och öppnar fittan,visar att hon verkligen vill bli slickad av min tunga, jag suger lite på blygdläpparna och låter tungan rotera i fittöppningen,tar hennes ena hand och visar att hon skall smeka sin klitoris medan jag slickar henne,hon gnider sej själv hårt medan jag slickar hennes fitta,tar tag under ändan på henne och lyfter lite så jag kan slicka hennes analöppning,då kan hon inte hejda sej utan tar mitt huvud mellan sina händer och trycker mitt ansikte stenhårt mot sin fitta och juckar fram och tillbaks tills hon exploderade i en skön orgasm.

Vi tar oss in till dubbelsängen och fortsätter göra det skönt för varandra en stund till,innan Pia går lovar hon att komma tillbaks senare och hjälpa mej med lite inspiration i sexlivet genom en trekant med min man.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 23 röster, snittbetyg 6,17