Kärleksmötet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: BDSM
Rek. länk: http://bdsmtreff.com
Inlagd: 8 apr kl. 13:03
Läst: 3987 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 4 röster, snittbetyg 2,25
Jag ligger i det varma badetkaret när jag hör honom komma in genom den halvöppna altandörren. Han kastar en hastig blick in i badrummet för att kolla så jag verkligen är på plats. Så försvinner han igen, och jag hör honom rumstera om. Jag känner hjärtat bulta hårt i bröstet – jag vet inte vad som ska ske ikväll, men jag har mina aningar, och de får mig att darra ömsom av fasa, ömsom av förväntan. Jag har lytt alla hans order hittills; jag har släckt varenda lampa i hela huset och istället tänt massor med stearinljus i sovrummet, hallen och badrummet. Det spännande paketet han beställt i mitt namn har jag hämtat ut och lagt på sängen. Jag har plockat fram raklödder och olja. Men sen laddade jag dessutom stereon med Thomas Ledin och korkade upp en flaska vin för att stärka mig. Jag har redan hunnit få i mig halva flaskan…

Nu kommer han insmygande i bara kalsongerna. Han ler lite åt mig – förmodligen ser jag väl alldeles förskräckt ut. Han får mig att ställa mig upp i badkaret och sätta upp ena foten på badkarskanten. Så löddrar han in mig ordentligt mellan benen och sätter igång att raka mig. Jag är spänd som en fiolsträng – dels är jag rädd att han ska slinta och skada mig, dels är jag rädd att han tar för mycket så jag inte kan visa mig i omklädningsrummet, dels är det en väldigt obehaglig känsla att bli granskad så ingående. Men när han är klar visar det sig att mina farhågor varit ogrundade. Det syns inte alls framifrån vad han har gjort, och inte har det gjort ont heller.

Jag får krypa ner i badet och värma mig en stund till, men sedan drar han ur proppen. Jag går ner på golvet och han torkar mig noggrant med det framlagda badlakanet. Till slut ställer han mig med ryggen mot badrumsdörren och försvinner. Strax är han tillbaka med en scarf som han binder om ögonen på mig. Jag får hjälpa till själv så den inte fastnar i håret. Sedan leder han mig försiktigt ut i hallen och placerar mig med ryggen mot trappräcket. Han lägger mina händer bakom min rygg och binder ihop dem, och fäster sedan det hela i trappräcket. Skinnet kommer i kläm på ena handleden och jag påpekar det. Snabbt rättar han till problemet.

– Det ska ju inte göra ont, säger han.

Han får mig att ställa mig ordentligt bredbent. Så försvinner han igen.

Det är en märklig känsla att stå naken och bakbunden, utan att kunna se något. Jag är lite rädd för vad som ska komma att hända, men inte för att han ska skada mig, utan snarare för att jag inte har kontroll. Jag litar på honom till 110%, och det är väl förutsättningen för något sådant här. Jag hör honom röra sig i rummet, känner hans andedräkt mot min axel. Så känner jag något helt annat – han har tagit fram en fjäder och stryker den nu mot olika delar av min kropp. Ansiktet, överarmen, magen, insidan på låren, över foten. Jag vet aldrig var den ska dyka upp härnäst. Kittlig har jag aldrig varit, men den här känslan är helt sensationell. Jag börjar darra i hela kroppen. Han måste påminna mig om att jag ska andas, jag har tydligen hållit andan en lång stund utan att vara medveten om det. När han försiktigt drar fjädern över mitt nyrakade underliv håller jag på att rasa ihop. Så följer han efter med tungan. Han kysser mig över hela ansiktet. Suger och slickar på min örsnibb en lång stund, kör in tungan i själva örat och juckar med den. Han vet att det är en erogen zon hos mig – han håller på tills jag börjar skaka på huvudet och håller på att slå skallen i räcket. Bröstvårtorna får också sitt tills jag kvider av begär. Sakta drar han sig mot mitt underliv. Där utsätter han mig för den vanliga behandlingen – den som får mina ben att smälta som smör och gör det omöjligt att vara stilla. Idag kan jag inte röra mig särskilt mycket, jag är tvungen att stå stilla och bara njuta, och det ger en ny dimension åt det hela. När han reser sig upp känner jag hans stånd mot min ljumske, och jag kan inte låta bli att trycka mig mot det.

– Ånej, det där får du allt vänta på…

Han försvinner en stund och jag står med hängande huvud och väntar medan jag försöker hämta andan. Sedan kommer något nytt i fjäderns och tungans spår. Något med kall, hård och blank yta. Den börjar vibrera och jag förstår att den ingick i paketet han beställt. Snart känner jag vibrationerna mot min klitoris, och de får mig nästan på knä. Han för in den i min fitta och slickar min klitoris istället. Orgasmen kommer nästan direkt, och den här gången viker sig benen verkligen under mig.

Han drar upp mig på benen och lossar repet bakom ryggen. Han tar av det helt medan han försiktigt puffar mig framåt. Jag lägger mig på knä och lutar händerna mot det näst nedersta trappsteget.

– Jag behöver väl knappast binda dig mer nu? undrar han.

Jag skakar på huvudet, men rätt vad det är har han slagit repet runt mina handleder och runt själva trappsteget i alla fall.

– Bra med en öppen trappa…

Han får mig att sära ordentligt på benen och svanka. Så smörjer han in hela mitt underliv med massageolja. Han slickar mig en stund, och när han har fått mig till ett darrande nervvrak känner jag plötsligt massagestaven igen. Han trycker försiktigt in den i min stjärt och börjar jucka med den. Vibrationerna känns ända upp i magen. En plötslig bild av scenen nedanför trappan far genom mitt huvud (fastbunden, med hans huvud mellan benen och en massagestav utstickande ur ändan!) och förhöjer känslan ytterligare ett snäpp. Plötsligt känner jag hans kuk mot min fitta. Äntligen! Han tränger in och tar mig hårt och djupt, fortfarande med den vibrerande staven i min stjärt. Känslan är obeskrivlig. Det är inte långt ifrån att jag rycker loss hela trappsteget… Vi kommer båda i en våldsam orgasm, och sedan är han vänlig nog att släppa loss mig så jag kan vila ut i hans famn.

När vi vilat en stund säger han åt mig att ställa mig med ena foten en bit upp i trappan och den andra på golvet, vänd mot väggen. Jag tar ett stadigt tag i trappräcket och en dörrpost som finns lämpligt placerad. Han bevisar igen att han älskar att slicka – och att han gör det så länge jag över huvud taget klarar av det. Det är verkligen en annorlunda känsla när man är rakad. Naturligtvis slutar det med att jag fullkomligt rasar ihop.

När benen bär mig igen går jag efter ett glas isvatten, och vi dricker törstigt båda.

– Vart tog isbiten vägen? undrar han.

Det får han strax veta – jag lägger den på hans bröstvårta. Jag låter den rita ett spår över hans bröstkorg, över till ryggen, ner i ljumskarna. Han står ut en stund, sedan tar han den från mig och återgäldar behandlingen. Det är skönt på ett smärtsamt sätt, huden liksom domnar bort och blir sedan ännu känsligare. När isbiten har smält låter jag min tunga följa dess spår istället. Jag ägnar en lång stund åt hans bröstvårtor. De är lite svåra att få fatt i i början, men jag får dem att hårdna – och honom att stöna. Jag gör likadant med honom som han gjort med mig – slickar honom över hela kroppen, insidan på låren, magen, armarna, foten. Så småningom når jag fram till pungen, och den ägnar jag full uppmärksamhet en lång stund. Så fast och fin, utan en massa hår som kittlar. Jag suger in en pungkula i taget i munnen, försiktigt, för han är så känslig att det nästan gör ont på honom. Jag slickar mig upp längs skaftet och leker sedan med ollonet innan jag tar den i munnen. Han är stor, men jag lyckas få in det mesta i alla fall. En lång stund skiftar jag mellan att suga och slicka honom. Han får svårt att ligga still; stönar, suckar och gnyr. Jag njuter nästan lika mycket som han, bara av vetskapen att det är jag som gör det så skönt för honom. Ett par gånger försöker han ta mig mellan benen, men jag knuffar bort honom. Jag vet hur lätt jag tappar koncentrationen om han börjar röra vid mig, och jag vill göra det här ordentligt. Men till slut ger jag efter och jag lägger mig ovanpå honom i en 69:a. Mycket riktigt, jag lyckas inte fullfölja tills det går för honom, utan istället är det jag som får orgasm – igen.

Vi fortsätter i sovrummet. Jag mannekängar för honom i en blå sidennegligé, högt uppslitsad och djupt urringad. Han suger på mina bröstvårtor genom tyget, smeker mig mellan benen med det blanka sidenet. Han drar ner axelbanden så negligén glider till golvet, och lägger mig på rygg i sängen. Han använder massagestaven på mig tills jag är färdig att spricka, och sedan tar han över med kuken. Jag ligger dubbelvikt på rygg med knäna i ansiktet och fötterna i taket medan han dunkar på tills det till slut går för oss båda. När orgasmen ebbat ut känner jag att jag inte alls är så vig egentligen. Både ljumskar och höfter protesterar mot behandlingen. På något sätt lyckas vi lirka oss loss, och ligger och kelar en stund tills hans telefon ringer. Det är signalen till uppbrott. De flesta värmeljusen har dessutom brunnit ut vid det här laget. Han hoppar i kläderna. Beordrar mig att inte leka med leksakerna utan honom, och ger sig sedan av.

Kvar ligger jag och känner mig som om jag blivit överkörd av en ångvält – öm men fullkomligt tillfredsställd. Funderar lite på händelserna som ledde oss hit. Detta var ju något helt utöver det vanliga. Förmodligen var det mitt spontana infall att skriva en novell om vårt förra kärleksmöte (och publicera den utan hans vetskap!), som fick hans fantasi att jobba för högtryck för att hitta på nya sexlekar. Kan inte låta bli att undra vad som händer nästa gång. Tur att jag har två veckor på mig att hämta mig
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 4 röster, snittbetyg 2,25