Johanna och fula gubben

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: gevall
Inlagd: 4 apr kl. 10:33
Läst: 67914 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1036 röster, snittbetyg 5,49
Johanna, 16 år hade avslutat sitt skolprojekt med sådant bravur att tidningen hade skrivit om henne. Projektet hade handlar om historiken omkring en stadsdel i den stad där hon bodde och hade inbegripit både gamla hus och byggnader. Hembygdsföreningen hade sedan hört av sig och bett henne komma och hålla sitt föredrag även för dem och för en ung tonårsflicka var det ett hedersuppdrag. Johanna hade varit ganska nervös men allt hade gått jättebra och hon hade fått så mycket beröm. Hon hade noterat gubben som satt på vänsterkanten i lokalen och hur han helt fräckt hade kollat in hennes kroppsliga behag. Vid fikat efteråt hade han suttit vid hennes bord och varit så trevlig och ställt frågor och gett henne mycket beröm. När de flesta lämnat lokalen satt de fortfarande kvar och pratade och Johanna tyckte gubben var trevlig. När han bjöd hem henne kände Johanna att hon skulle tycka att det var kul att hälsa på den gamle mannen. Men hon sa att hon måste ringa till sin pojkvän först eftersom hon lovat att komma till honom efteråt. Och medan gubben diskade upp deras koppar så ringde Johanna sin pojkvän och berättade om kvällen och sa också att hon inte skulle komma till honom på kvällen. Johannas föräldrar var bortresta och hon var ensam hemma eftersom henne storebror skulle sova över hos sin flickvän. Därför hade hon inte särskilt bråttom. När Johanna ringt sitt samtal så såg hon bort mot gubben som charmerat henne så. Han var överviktig och hade en begynnande flint och hade ett utseende som var blandat av barskhet och snällhet i en märklig kombination.

När Olle låste upp dörren till sitt hus och släppte in den unga söta tonårsflickan så var det med en viss spänning som hon gick in i huset. Hon tog av sig skorna och gick in i vardagsrummet. Olle frågade om hon ville ha något men Johanna tackade nej till allt utom något att dricka. När Olle stod i köket och hällde upp läsken så såg han på flickan ute i vardagsrummet. Han hade haft ståkuk i säkert tio minuter nu och var helt såld på den vackra flickan. Hon hade jeans och en sån där modern tröja som var förkort så att magen blottades. Han tilltalades också av att hon hade nakna fötter under de hudfärgade strumpbyxorna så att han kunde beundra hennes söta fötter. Kort sagt, gubben Olle var kåt på den vackra tonårsflickan.

När de suttit en god stund så tog Olle fram några album med bilder. Det var blandade bilder på bekanta, men även på byggnader och sådant som hade anknytning till det föredrag som Johanna hade hållit. Johanna tittade intresserat på bilderna. När Olle reser sig och förklarar att han måste gå ner till källaren för att fylla på Pellets i pannan så fortsatte Johanna att titta. När hon skulle lyfta upp ett nytt album såg hon ett annat lite tunnare album som såg annorlunda ut än de andra. Hon blev nyfiken och började bläddra i det. När hon såg bilderna så fick hon nästan hjärtklappning. Bilderna föreställde unga flickor helt nakna som poserade framför kameran. Hon lyssnade med en örat så att hon skulle vara beredd om Olle skulle komma men vad hon inte visste var att Olle hade räknat ut alltihop och stod och kikade på henne bakom en dörr. Johanna bläddrade bland bilderna och kunde inte motstå känslan som spreds i kroppen när nakenbilderna gick över till att bli rena porrbilder med äldre män som knullade unga söta flickor i 18-20 års ålder. Plötsligt ser Johanna ett bekant ansikte på några bilder, det var Olle! Det var Olle som låg med en vacker flicka som var mycket yngre än honom själv, bara några år äldre än henne. Johanna såg på Olles stora gubbkuk och hur flickan njöt av hans behandling och Johanna blev kåt. När Olle kikade på henne och såg hur hennes hand smekte hennes ena bröst förstod vad klockan var slagen. Han harklade sig och väntade någon sekund för att Johanna skulle hinna ta bort albumet och gick sedan in till henne.

- Ursäktar du om jag duschar lite snabbt? Sa Olle. Jag blir så varm när jag skottat in i pannan.
- Självklart! Sa Johanna. Jag väntar här.

Olle duschade av sig och tvättade kuken noga. När han var klar torkade han sig och tog på sig sin badrock utan vare sig kalsonger eller annat. Så gick han in och satte sig bredvid den unga flickan. Vid det här laget visste han att Johanna var rejält kåt att hon var nyfiken på vad han kunde göra med henne. Han visste också att hon var lite rädd och tveksam men ändå förvissad om att han hade henne i sin hand. Så här hade han gjort med alla de andra unga tjejerna han förfört.

Medan han satt där lutade han sig tillbaka och lät badrocken blotta hans håriga gubblår upp emot den stora pungen. Han visste att Johanna kunde ana en del av hans könsorgan bara hon vågade låta ögonen titta ner mot hans skrev. Han betraktade hur Johanna kämpade med sig själv men hur hon ibland inte kunde hålla sig utan lät de blå ögonen betrakta gubbens anade behag. Den blonda tonårsflickan var kåt och nyfiken och när hon upptäckte hur ett lila ollon stack fram i gubbens skrev förstod hon att han höll på att förföra henne.

Olle gjorde inga försök att dölja sitt växande stånd utan lät kuken blottas. Han böjer sig fram och tar fram albumet och börjar bläddra i det tillsammans med flickan. Han kommenterade bilderna både fräck och förföriskt medan han njöt av doften från den unga flickans rena och glänsande hår. Han tog hennes hand och la det på sitt eget nakna lår och bad henne smeka honom. För tillfället vågade inte Johanna möta Olles blick men visste ändå att hon redan passerat gränsen, nu fanns det ingen återvändo. Hon låter sin svala tonårshand smeka det håriga gubblåret. Hon kände pungen mot sin handlov och lät till slut handen ta tag i den stora kuken. När hon hörde Olle suckade djupt såg hon honom äntligen i ögonen och deras blickar borrades in i varandra. Olle böjde sig fram och tryckte sina läppar mot hennes och de möttes i en första kyss. Han omfamnade henne och började kyssa henne djupt och innerligt och Johanna besvarade kyssen av ren kåthet. Deras tungor möttes och Olle sög på flickans välsmakande tunga och lät sedan Johanna suga på hans tunga sedan. Gubben blev allt fräckare i sina smekningar och han tafsade på hennes bröst och på hennes ben och underliv genom jeansen. Johanna fortsatte att hålla handen runt den stora gubbkuken hela tiden medan de hånglade. Olle reste sig upp och tog av sig sin badrock. Han tog tag i sin egen kuk och runkade den framför Johanna. Han sa till tonårsflickan att klä av sig och Johanna tog av sin jumper och sin BH. Hennes underbara tonårsbröst pekade rakt ut mot gubben. Han sträckte fram händerna och smekte dem intensivt. Sedan hjälpte han henne att ta av jeansen. När hon stod där med bar överkropp och blottade bröst. Med strumpbyxorna och de nätta små trosorna synliga under strumporna då höll gubbstackarn på att få kåtslag. Han drog henne in i sin famn och la händerna över hennes skinkor och smekte utanpå strumpbyxorna. Han kysste henne djupt och smekte hennes stjärt med sina grova händer. Han lät händerna glida innanför både strumpor och trosor och smekte hennes stjärt och lät ett finger glida in mellan skinkorna. Johanna stönade högt medan kyssen fortfarande pågick. Slutligen så hjälpte Olle henne att ta av både strumpbyxor och trosor och båda var helt nakna. Den vackra blonda tonårsflickan och den småfeta gubben. De gick tillsammans in till sängen och la sig ner. Olle kysste hela hennes kropp och bearbetade hennes lilla fitta med sin tunga. Johanna vred sig under den sköna behandlingen och i den stunden var Olle den mest underbare man hon kunde tänka sig. Johanna drog upp bena och la dem på gubbens rygg medan hon öppnade sig för hans hungriga mun. Han slukade fittan med hela munnen och Johanna nästan skrek av njutning medan gubben fortsatte si munbehandling. Hon juckade hårdhänt mot hans ansikte och Olle fick nästan trycka ner henne med våld. Johanna fick säkert flera orgasmer där hon låg under hans behandling.

Olle ändrade ställning och la sig i en 69:a och Johanna fattade galoppen. Henne mun var oskuld eftersom hennes pojkvän aldrig hade fått henne att suga hans kuk. Men nu var det annorlunda. Hon grep tag i den stora blöta gubbkuken och slickade försiktigt på ollonet som var alldeles smetigt av en salt vätska. Hon tog sedan kukhuvudet i munnen och började jucka mot gubbens hängmage. Hon hörde hur Olle stönade högt och förstod att han var alldeles överkåt. Hon gjorde munnen liten och lät honom känna hennes muns fuktighet över sin gamla kuk och Olle upplevde sitt livs 69:a! Johanna grep tag i den håriga pungen och smekte med sina händer runt säcken. Hennes ena hand gled upp över hans stora arschel och hon smekte skinkorna på gubben. Hon hade en lagom rytm i sugandet när hennes ena hand gled in mellan Olles skinkor och smekte honom i anus. Hon visste att det var skönt och det var som att all tvekan hade besegrats av hennes kåthet. Johana var kåtare än hon någonsin varit och där hon låg så längtade hon efter att få slicka gubben på pungen och i stjärten. När Olle kände vart hon var på väg så upphörde han sitt slickande och lyfte på ena benet så att Johanna kom åt att slicka hans stora pung. Hon slickade och sög på den känsliga påsen och när hon sedan sträckte sig ner och nådde hans anus med sin tunga då skrek han kåthet. Johanna slickade gubbarschlet en god stund och olle stönade högt hela tiden. När hon sedan återvände till kuken så kände han hur satsen var på väg. Han fick panik och stoppade henne innan det var försent. Johanna skrattade sött åt sin omaka älskare som för att retas lite. Olle log mot flickebarnet och drog upp henne mot sig och de möttes i en kyss medan deras nakna kroppar trycktes mot varandra. Olle la ner henne på rygg medan de kysstes. Han satte kukhuvudet mot Johannas fittöppning. Han hade känt att hon var rejält blöt vilket var en förutsättning för det som skulle ske. Sakta men säkert tryckte han in den rejäla kuken i tonårsfittan och Johanna nästan grät. Dels för att det gjorde ont men även p g a njutningen. Olle tröstade henne medan han fortsatte sitt arbete. Efter en stund började han jucka med kuken in och ut i hennes fitta. Johanna drog upp bena och lät sina nakna fötter vila mot Olles rygg och axlar. Olles kuk gick som en pistong ut och in i fittan och de knullade vilt i Olles säng.

De bytte ställning så Johanna red på den fula gubben. Olle njöt av synen av den undersköna tonårsflickan som naken red på hans gubbakuk. Hon juckade ömsom hårt och snabbt och ibland alldeles lugnt och stilla. När Olle kände att han var nära ville han ha henne på rygg igen och hon la sig tillrätta. Innan Olle började knulla henne så förklarade han att han snart skulle komma och att han gärna ville komma på hennes ansikte och i hennes mun. Johanna såg med lite orolig blick på gubben men blicken övergick snart till förälskelse och hon nickade och kysste sedan äckelgubben på munnen. Olle började knulla Johanna och höll inte på särskilt länge förrän han kände att det skulle gå för honom. Han satte sig upp grensle över Johanna och runkade kuken över hennes ansikte. Johanna såg honom i ögonen och öppnade försiktigt munnen. Olles kuk blev stenhård och hela hans kropp krampade när den första strålen träffade Johanna rakt över munnen. Hon kände den salta smaken och var just nu så kåt att hon kunde göra vad som helst. Hon lät ollonet glida in i munnen och tog emot nästa sprut sedan drog Olle ut kuken och sprutade över hennes vackra ansikte. Johanna tog sedan kuken i munnen igen och sög på den blöta kuken medan hans orgasm tonade ut och Johannas tunga slickade på ollonet. Johanna slickade gubbens underliv en stund både på kuken och ollonet och kände sig fortfarande ganska kåt på kuk. Hon visste att detta knull hade varit steget över för henne till avancerad sex och hon var öppen för flera förslag. En spärr hade släppt och när Olle ville gå på toaletten följde hon med och medan Olle pissade så höll hon i gubbkuken. Hon smekte hans stjärt och höll kuken hela tiden medan han pissade. När han var klar så skakade hon av ballen och tog den sedan i munnen och sög en stund. De la sig sedan i sängen och smektes och kysstes en god stund. De pratade och hade det kul tillsammans och deras omaka kroppar var tätt sammanslingrade med varandra. Olle berätta om olika saker man kunde göra inom det sexuella. Han berätta om Vera, en kvinna på 55 år som han brukade knulla med som även gillade unga tjejer. Johanna blev intresserad. Han berättade även om analsex och även detta väckte Johannas intresse. Johanna visste att hon hittat något spännande i livet, något som hon skulle göra ofta. Gärna med Olle och kanske flera. När Johanna klätt på sig och kramade om sin 66 årige älskare så böjde hon sig ner tog hans kuk i munnen och sög av honom en sista gång innan hon gick därifrån. Men hon skulle självklart komma tillbaka.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1036 röster, snittbetyg 5,49