Bastukvällen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kickan
Inlagd: 30 mar kl. 13:53
Läst: 35892 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 223 röster, snittbetyg 5,25
Ni som har läst mina andra noveller vet lite om mina andra sexäntyr. Den här hade jag inte tänkt berätta med hänsyn till dom som är inblandade.
Dom känner säkert igen sig, men jag har ändrat namnen.

Nåväl, vi var på konferensresa till fjällen och hade hyrt några stugor. Alla stugorna låg bredvid varandra, men vi hade en storstuga. Där fanns det ett stort allrum och en bastu. Det blev den naturliga feststugan.
En kväll när alla hade fått lite i sig, kom vi på att det var dags att basta.

Killarna hoppade ur kläderna och satte sig oblygt i bastun. En del virade en handuk runt sig medans andra satt helt nakna. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra men till slut fick jag med mej Anna in i bastun.
Hon är våran VD-sekreterare och har ordentligt med skinn på näsan.

Vi satt där med varsin handuk virad runt kroppen och tittade på varandra. Bastun var formad som ett u så jag hamnade mitt emot Olle. Stämningen var på topp och killarna skrävlade på och drack öl. Efter ett tag så började en del droppa av, men vi var några tappra som satt kvar. Jag kunde inte låta bli att titta på grabbarna mellan benen. En del hade riktigt stora apparater.

Det började bli ordentligt svettigt och jag funderade på att gå och duscha. Det var då jag märkte att handuken hade glidit isär. Olle satt med stora ögon och tittade in i min vältrimmade buske. Första instinkten var att knipa ihop benen, men sen tänkte jag att nu ska jag jävlas lite.

Jag lät handuken glida isär ännu mer och jag särade obemärkt lite till på benen. Nu var jag säker på att han såg rakt in mellan benen. Jag låtsades som om ingenting och fortsatte att dricka min cider. Jag sneglade på killen mittemot och såg att han hade problem att dölja sitt stånd.

Nu blev jag lite djärvare och lättade lite på handuken så att brösten gungade fritt, samtidigt som jag pustade ut och sa: Jag måste bara lufta lite, det börjar bli svettigt! I samma ögonblick sa Anna också, det tycker jag med. Hon lättade också lite på handuken.
Henes bröst var perfekt formade men inte lika stora som mina. Jag hann till och med se en skymt av hennes tofs.

Nu började killarna att skruva på sig, och en del hade uppenbara problem med att dölja sina stånd.
Olle la ena benet över det andra för att dölja sitt. Jag satt bara och log för mej själv. Nu ska han få! Tänkte jag, och sa: Jösses vilken tuttsvett jag har!
Och började torka bort svettpärlorna på brösten.

Långsamt torkade jag bort svetten och smekte brösten samtidigt. Fan jag trodde inte att bröstvårtorna blev styva av värme, och så nöp jag lite i dom också. Nu såg jag att killen mitt emot hade smugit in sin hand under handuken och satt helt ogenerat och klämde på kuken.
Erotiken låg i luften.
Då reste sig en av killarna och gick ut i duschen. Han hade en präktig bula på handuken.

Nu var det bara jag och Anna och två killar kvar. Jag kände att jag måste göra nåning åt kåtheten. Det började bli ordentligt blött mellan benen.Jag tog av mej handuken helt och satte upp knät mot hakan, inte ens en blind hade kunnat missa vad jag hade att visa.
Nu började alla att skruva på sig. Jag tog lite mod till mej och drog lite försiktigt i skåran. Här var det också svettigt sa jag. Olle trodde nog inte sina ögon och han började runka sin kuk med ordentliga tag.
Dom andra tittade på varandra men visste inte riktigt hur dom skulle tackla situtionen.

Själv var jag så kåt att jag höll på att spricka! Nu fick det bära eller brista, jag tog den sista klunken ur min ciderflaska. Jag tittade på den och sa den här kan man nog använda till annat också. Sen körde jag upp den försiktigt i fittan, Åååh. Jag lutade mej bakåt och körde flaskan ut och in. Anna böjde sig fram och sög den andra killens kuk. Olle runkade frenetiskt sin kuk.

Helt plötsligt gick det för honom, det sprutade ordentiga kaskader på golvet. Han reste sig och kom fram till mej. Han tog tag i flaskan och började köra den åt mej. Nu var det inte långt kvar, jag stönade och nöp mej i bröstvårtorna. Då körde han upp ett finger i röven på mej och det blev för mycket. Orgasmen sköljde i vågor och jag fick bita mej i läppen för att inte skrika högt.

Samtidigt såg jag att Anna sög den andra killens kuk samtidigt som hon pullade sig själv. Hon som alltid var så pryd! Nu såg jag att Olle hade fått stånd igen.
Jag vände snabbt på mej och han körde in kuken bakifrån.
Det var otroligt upphetsande och att se Anna framför mej.Då såg jag att det gick för killen och Anna hade svårt med att hinna svälja sperman. Det rann lite utmed kinden. Jag sträckte fram flaskan åt henne. Snabbt började hon att köra den ut och in. Killen tog tag i flaskan och förökte dra ut den, men Anna sa bara att: Du får bara titta! Jag vill inte vara otrogen mot min man. Ok. Sa han men jag kan hjälpa till.

Olle körde kuken hårt i mej, och jag kände att det var nära igen. Plötsligt kände jag att det började pulsera i fittan och Olle tömde sig i mej. Anna fick hjälp med flaskan och snart kom hon i en orgasm. Alla tittade på varandra och sen gick vi ut och duschade. Vi kom överrens om att ingen skulle berätta det här för någon, men jag kan inte låta bli...

/ Favvosekreteraren
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 223 röster, snittbetyg 5,25