Jag och hon

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Daniella
Inlagd: 12 mar kl. 21:30
Läst: 20788 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 330 röster, snittbetyg 5,03
Min kille skulle till göteborg. jag skulle bo hos hans syster Nina. Anders, som min kille heter skutsade mig Till Nina. När jag klev ur bilen stog Nina och väntade på mig. Hon hade på sig en kort svart kjol och högklackade stövlar. hennes röda topp satt som klistrad mot hennes kropp.

-hej! vad trevligt att se dig igen. Hur länge sen var det nu? sa hon med ett leende

- ett år sen tror jag!

-så länge sen?

Hon hjälpte mig med en väska och jag pussade Anders farväl.
jag hjälpte henne med middagen och kvällen flöt förbi. Efter middagen korkade hon upp en flaska vin. hon satte på lugn musik och vi satte oss för att prata. samtalet gled in på sex .
-har du haft sex med en tjej? frågade hon mig
- nej, men jag sulle villja se ett. skrattade jag
- säkert?
-jaa sa jag lite allvarligare
- vänta lite! sa Nina och sprang iväg.
när hon kom tillbaka hade hon med sig en film. hon satte in den i videon och tryckte på play. på teven såg man nu två tjejer som älskade. vi satt som fastklistrade framför teven. hon stängde av filmen och vi satt tysta. Nina böjde sig fram och kysste mig. kyssen var så mjuk att den knappt kändes. sedan satte hon sig tillrätta igen. jag tittade in i hennes vackra gröna ögon. jag böjde mig fram och tryckte mina läppar mot hennes. hon sökte med tungan efter min tunga. vi började kyssas snabbare men plötsligt reste hon sig upp.
-kom! sa hon och och tog min hand.
hon förde mig in i hennes sovrum. Nina puttade mig ner på sängen. hon öppnade min gylf försiktigt. jag blev bara hetare. hon drog av mina slita jens med ett ryck sen Öppnade hon min cardigan försiktigt. där låg jag med mina underkläder och betraktade henne. hon sprang ut i vardagsrummet och satte på lite disco musik. sen ställde hon sig framför sängen och strippade framför . när hon var naken så kunde jag inte hålla på mig längre. jag slet av mina underkläder och drog henne övermig. jag kände hennes sköte och hennes brösvårtor.hon drog sig ner med ansiktet emot min slida. hon särade på mina bygläppar och lade sin tunga emot min klitoris. hon slickade på den intensivt och jag hörde djuriska läten ur min hals. jag särade mer och mer på mina lår och när jag var en sekund från orgasm slutade hon. hon klättrade på min kropp tills hon tillslut var framme vid min mun. där tryckte hon sitt sköte emot mig. jag slickade och sög och hon började rida lite lätt. sedan när hon fick nog så puttade jag ner henne och särade på hennes lår. jag lade mig emellan och började jucka. jag ökade takten och vi stönade i högt. jag älskade hennes röst och hennes vackra former.
-vänta! gillar du det här? sa hon plötsligt
- jaa, låt oss fortsätta!
-nej vänta! sa hon och tog nånting ur sin nattygslåda.
det var en dildo som man kan sätta runt magen. hon spände den hårt runt midjan och befallde mig att rida henne. jag satte mig på henne och dildon gled lätt in imig. jag blev som galen och ökade takten hela tiden, hoppade och skrek i takt medan hon tog hårdare tag i min rumpa. jag kände hur orgasmen kom och lade mig bevid henne.
- hallå! det är inte över från din del än! sa Nina och satte dildon på mig.
medan jag lång och pustade ut red hon mig som en galning, kom upp i högre takt än mig!
men tillslut fick även hon nog och lade sig brevid mig!

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 330 röster, snittbetyg 5,03