Den erotiska kvällen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: The man
Inlagd: 25 feb kl. 21:01
Läst: 18163 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 140 röster, snittbetyg 4,24
Det var fredag och jag var på väg hem från en liten shoppingtur på stan.I kväll hade jag tänkt att ta en sväng på krogen i stället för att sitta hemma.Jag slägde på mig min nya svarta topp och mina nya ljusblå jeans,och tog hissen ner till taxin som väntade. Jag bestämde mig för att åka till en lite mindre bar där det inte brukade vara så mycket folk.När jag kom dit gick jag in och satte mig vid ett bord. Efter att jag hade suttit där en stund så kom det in en tjej och frågade om det var ledigt brevid mig eftersom det hade droppat in mer och mer folk under kvällen. Jag kunde inte säga något annat är ja.Når jag såg henne vet jag inte riktigt vad som hände men jag blev varm inombords. Jag blev kåt när jag såg henne och jag kände verkligen hur det svulnade upp i min fitta.Hon hade stora, vackra bröst,en smal midja och nyrakade,snygga ben. Hon var klädd i en svart läder kjol och en vit tröja. Hon var otroligt läcker. Hon tänkte antagligen samma tanke som jag när hon gav mig en erotisk blick.Vi började prata om allt möjligt och senare så bestämde vi att vi skulle titta in hos mig i stället för det var så mycket folk. Så vi tog bussen och när vi kom hem till mig gick vi in i vardagsrummet och tog ett glas vin. vi pratade en hel del om allt mellan himmel och jord men började glida in mer på sex.

Sedan gick jag in i sovrummet för att ta på mig något bekvämare. Jag ställde mig i mitten av rummet så att hon kunde se när jag bytte om för jag var riktigt kåt. Och det gjorde susen... Jag tittade i sovrummsspegeln och såg att hon kom in. Hon gick fram till mig smekte mitt ena bröst och viskade i mitt ena öra: Fan vad snygg du är... Vi började kyssas intensivt. Hon knäppte upp min bh ,slet av mina stringtrosor och smekte min mage,mina bröst,mina ben och till sist begav hon sig ner mot fittan som redan var våt. Hon satte igång och drog fingret in och ut och jag stönade av kåthet. Det kändes otroligt skönt....Hon slet sig sedan ett tag ifrån kyssandet för nu var det dags att slicka.Slicka min otroligt kåta mus.Hon drog tungan långsamt över hela fitta kittlade sedan klitoris och vid varje beröring så pirrade det av kåthet.Hon fortsatte att slicka.Intensivt.Nu kände jag när hennes tunga gled ut och in i mitt trånga,saftiga hål att orgasmen var på väg.Den kom krypande längs ryggraden med ett rejält pirrande.Det kändes otroligt skönt när det kom.Jag stönade och stönade...av kåthet...

Nu var det min tur att slicka. Jag smekte hennes silkeslena mus och hennes stora ,vackra bröst. Jag henne sedan flera orgasmer genom att slicka hennes våta fitta.Varje gång hon fick orgasm stönade hon intensivt.

Senare sommnade vi tillsammans i min säng.Nyslickade.Kåta....
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 140 röster, snittbetyg 4,24