Att dressera en kvinna, del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Peter L (petersmejlbox@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.vuxendejta.se
Inlagd: 22 feb kl. 16:00
Läst: 14372 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 83 röster, snittbetyg 4,94
Beslutet.

Vi satt mitt emot varandra i festlokalen på varsin stol utan något bord emellan oss. Hennes svarta klänning var kort och hon satt med benen lite isär. Om det var medvetet eller ej kunde jag inte avgöra. Jag följde hennes strumpbeklädda ben upp under klänningen. Jag kunde se hennes trosor, de var vita.

Hon hade flyttat med sin sambo till Östersund för snart ett halvår sedan. Vi hade lärt känna varandra genom arbetet, när vi jobbade på samma företag i Stockholm. Men sedan hade hennes sambo fått ett nytt jobb i Östersund och hon hade sagt upp sig och flyttat med, det var tidigt i våras. Nu var det september och vi befann oss på en fest på Söder som en före detta gemensam arbetskamrat till oss hade ordnat. Förutom Maria och hennes kille så kände vi inga andra. Maria var också en gemensam arbetskamrat till oss.

- Dina trosor syns, sa jag.

Jag lutade mig fram mot henne för att kunna göra mig hörd i den höga musiken.

- Det struntar jag i, svarade Ann-Sofie.

Ann-Sofie hade tidigare på kvällen deklarerat sitt missnöje över festen som hon tyckte var trist. Bara en massa tråkiga typer hade hon konstaterat.

- Det finns en sak man kan göra för att trosorna inte ska synas, fortsatte jag.
- Jaha, och vad skulle det vara?
- Att man tar av dom, sa jag lugnt.
- Du är ju inte riktigt klok, svarar hon kort och fortsätter att se uttråkad ut.

Ann-Sofie är något kortare än jag. Själv är jag av medellängd för en man. Hon har ett mörkblont halvlångt hår klippt i en page frisyr. Kvinnligt mullig utan att vara tjock,
kurvor och former har hon på rätta ställena.

- Och var ska du sova i natt?, frågade jag.
- Jag ska väl sova hos Maria, svarade hon oskyldigt.

Väl? Du ljuger tänkte jag, du vill inget hellre än att följa med mig hem. Varför skulle du annars dyka upp på den här festen utan din sambo!? Under hela den tid som jag känt henne har hon haft ett fast förhållande och bott tillsamman med sin kille, vad han heter har jag faktiskt aldrig lyckats lägga på minnet slår det mig, men att vara sambo har inte hindrat henne från att hamna i min säng vid ett antal tillfällen. Ofta i samband med firmafester eller efter någon ölrunda vi tagit efter jobbet. Hon har alltid bortförklarat sitt beteende med att hon tycker sin pojkvän är tråkig och stel. Därför hade min förvåning blivit väldigt stor när hon berättat att de gift sig i somras.

När jag nu satt och studerar henne kunde jag bara konstatera att hon hade ett vackert ansikte utan att vara någon fotomodell. Hennes läppar är fylliga och ofta något åtskilda, underläppen en aning framskjuten vilket får henne att i vissa lägen se lite trotsig ut. Jag har alltid känt att jag har ett övertag över henne. Själv har jag aldrig varit intresserad av ett fast förhållande utan har mer sett det som en fördel att Ann-Sofie har ett förhållande med en annan. En del kanske ser det som att jag utnyttjar Ann-Sofie och det stämmer kanske också. Ibland har jag nästa känt att jag skulle kunna få henne till vad som helst med lite planering.

- Nej, jag funderar på att dra mig hem snart. Jag går bort till baren och tar en sista öl. Om du vill följa med mig hem så får du komma fram till mig i baren och överlämna dina trosor som ett tecken på att du är redo.

Jag hade böjt mig fram och sagt detta tätt mot hennes öra. Därefter reste jag mig upp, registrerade hennes förvånade ansiktsuttryck innan jag vände mig om och började gå mot baren. Nu får vi se hur pass mycket klåda du har mellan benen, tänkte jag.

Mina tankar gick tillbaka till förra gången vi hade setts. Det hade varit för ett par veckor sedan och det var första gången vi hade träffats efter att hon flyttat till Östersund. Ann-Sofie hade varit i Stockholm över en helg för att hälsa på gamla vänner. Hon hade ringt upp mig och vi hade gått på bio tillsammans. Ett fåtal personer hade funnits utspridda i den ödsliga salongen. Det hade varit en tidig eftermiddags visning och vi hade suttit ostörda utan insyn från andra i vår del av lokalen.

När vi var halvvägs in i filmen hade jag fört ner min hand över hennes ben och vidare in under kjolen. Jag hade följt strumporna som slutade högt uppe på hennes lår. Smekt hennes kön över trosan. Hon hade börjat vrida på sig, gett ifrån sig små stön. Jag hade sagt åt henne att ta av sig sina trosor. Hon hade glidit ner lite i stolen och ålandes dragit ner sitt mest intima plagg för benen. Jag hade sträckt fram min hand, hon hade tittat frågande på mig, sedan hade hon förstått och lämnat över trosan. ”Dra upp kjolen så att du sitter med stjärten direkt på stoldynan”, hade jag beordrat. Hon hade gjort som jag sagt, framdelen av kjolen hade fortfarande täckt hennes privata delar från insyn uppifrån.

Min hand hade åter börjat sin vandring upp för hennes lår in under kjolen. Jag hade strukit prövande över hennes springa med långfingret, blygdläpparna hade genast spruckit upp och mitt finger hade skjutit in utan något som helst motstånd i hennes varma och hala inre. Nu hade hon stönat oroväckande högt. Det hade inte varit hur ostört som helst, risken hade hela tiden funnits att hennes stön skulle hörts i de tysta partierna av filmen.

Jag hade tagit ett lätt tag om hennes nackhår. Med min högerhand hade jag tagit upp trosan, knölat ihop den till en liten boll och fört den mot hennes mun. Hon hade stirrat förvånat på den. Greppet om hennes nackhår hade jag ökat, samtidigt som jag hade ryckt hennes huvud bakåt lite grann. Det hela hade fått henne att flämta till och hon hade lydigt öppnat sin mun. Jag hade fortsatt att smeka hennes kön, masserat hennes nu såphala blygdläppar, strukit över hennes klitoris. Hon hade börjat bli alldeles vild. Benen hade hon haft skamligt särade och klänningen hade jag dragit upp så hennes kön var helt blottlagt. Hennes gny och stön hade dämpats något av trosan som hon nu hade haft helt och hållet instoppad i sin mun.

Jag hade förstått att det inte kunde fortsätta om vi inte ville bli upptäckta. Med ett stadigt tag om hennes nackhår hade jag tvingat ner huvudet mellan hennes ben så att hon hade haft ansiktet i höjd med knäna. ”Spotta ut trosan!”, hade jag sagt. När hon gjort som jag sagt åt henne hade jag tagit tag om hennes överarm och dragit upp henne. Hon hade stirrat på mig med öppen mun. Det hade varit dags att ta en taxi hem.

Väl hemma hade vi hamnat i min säng. Jag hade suttit upp och fått henne liggandes på mage över mina lår. Jag hade strukit och smekt hennes rumpa över kjoltyget. Dragit upp kjolen och fortsatt att smeka hennes nakna skinkor. Jag hade smiskat till ena skinkan lite försiktigt. Smällt till den andra, lite hårdare. Hon hade varit kåt och fullständigt hängett sig åt mig. Vridigt sig och stönat. Jag hade gett ytterligare en smäll med ytterligare lite kraft. Smekt henne över stjärten, ner mellan skinkorna. Hon hade putat upp med rumpan mot mig. Då hade jag gett en snabb serie riktigt kraftiga smällar på hennes nakna skinkor. Hon hade skrikit till, sprattlat med benen, vridit sig loss och kommit upp ståendes på knä i sängen. Jag hade inte gjort någon större ansträngning för att hålla fast henne. Hon hade tittat på mig och sagt ”Det där gjorde ont din jävel”. Sedan hade hon slängt armarna om min hals och gett mig en kyss med vidöppen blöt mun. Vi hade sedan älskat besinningslöst. Frågan var om Ann-Sofie skulle kunna gå längre? Var hon mottaglig och redo för något större?

Nu stod jag i baren och hade fått in min öl. Jag hade inte vänt mig om en enda gång för att se var Ann-Sofie hade tagit vägen. När jag druckit ur halva ölen märkte jag att någon kom upp vid min vänstra sida. Det var Ann-Sofie. Hon gjorde en liten föraktfull grimas mot mig och jag märkte att hon försökte göra mig uppmärksam på sin högra hand som hon knackade lätt mot utsidan av mitt lår. Jag sträckte ner min vänstra hand och tog emot det hon bar på. Jag stoppade diskret ner det i min kavajficka utan att släppa henne med blicken. Därefter tog jag min öl och med andra handen tog jag ett stadigt tag i hennes överarm och drog iväg med henne längre in i festlokalen.

Jag visade henne att sitta ner på en stol i ett hörn av lokalen. Vi satt nu återigen mitt emot varandra på var sin stol utan något bord emellan oss. Jag med ryggen mot väggen och Ann-Sofie med ryggen mot övriga festlokalen, som i den här delen bestod av ett dansgolv. Jag noterade att hon nu inte hade några som helst problem att hålla ihop benen.

- Visa mig nu att det är dina trosor jag har i fickan.

Hon tittade sig nervöst omkring för att sedan snabbt glänta lite på sina lår.

- Nej, jag har inte sagt att du får stänga benen. Öppna benen och sitt still så tills jag säger något annat.

Hon såg lite förvirrad ut men gjorde sedan som jag sagt åt henne. Jag flyttar min stol närmare henne så att mina knän kom mellan hennes ben. Jag hade nu trängt in i hennes intima zon, hennes revir var kränkt och det gjorde henne lite nervös och orolig, det märkte jag. Med den fulla insyn jag nu bjöds kunde jag tydligt se att det var hennes trosor jag hade i min ficka.

- Så du kunde inte hålla dig, sade jag med ett leende.
- Vad då, vad menar du?
- Spela inte dum nu, du vet mycket väl vad jag menar.

Hennes spelade oförstående började nästan bli irriterande.

- Du kan få följa med mig hem om du vill men jag kommer att börja ställa helt andra krav på ditt uppförande framöver. Ett förhållande med mig kommer att bli på mina villkor och det kommer inte att bli likt något annat du haft tidigare. Det kan jag lova dig, fortsatte jag.
- Och vad får dig att tro att jag skulle ställa upp på något sådant? Och vad får dig att tro att jag överhuvudtaget skulle vilja ha ett förhållande med dig?, sade hon med trots i rösten.
- Kanske det faktum att du just nu sitter utan trosor i en lokal med en massa främmande människor och blottar dig för mig.

Hon skruvade lite på sig och våra knän stötte ihop när hon gjorde ett lamt försök att stänga sina ben. Men mina knän var nu i vägen och hindrade effektivt hennes dumheter.

- Du är ju inte riktigt klok!, sade hon.
- Det är andra gången ikväll du säger det, börjar bli lite tjatigt. Har du inget annat att komma med kan du ju alltid resa dig och gå.

Ann-Sofie satt kvar med trumpen min och gjorde ingen som helst ansatts att resa sig. Jag tog upp hennes trosa ur min kavajficka.

- Här! Ta emot!, sa jag samtidigt som jag slängde över trosan till henne. Hon blev lite överraskad av min manöver, men lyckades med lite fumlande fånga trosan i luften som hon sedan snabbt gömde i knät.
- Du är ju för fan inte riktigt redig, sa hon samtidigt som hon oroligt tittade sig omkring för att se om någon sett oss.
- Den där sortens plagg har du inget behov av i fortsättningen. Visa nu att du har förstått vad jag säger genom att riva sönder dom. Och kan jag få be om ett litet mer vårdat språk.
- Det här är ju helt sinnessjukt, försökte hon, men det fanns ingen riktig kraft i hennes röst.

Ann-Sofie har alltid klätt sig lite utmanande, gränsen mellan det som är acceptabelt och det som är oanständigt är hårfin, men själv försöker hon spela omedveten om det. Hon har ofta långa lösnaglar, så också ikväll, färgen var röd. I öronen hängde stora silverringar. Jag tittade ner mellan hennes ben och såg hennes svarta strumpor som gick nästa hela vägen upp till grenen, jag såg den nakna vita huden ovanför strumpkanterna och den svarta busken hår som täckte hennes kön. Att se denna kvinna sitta med lätt särade ben samtidigt som hon rev sönder sina egna trosor var onekligen lite upphetsande.

- Duktig flicka, släng nu trosan på golvet.

Hon släppte ner den framför sig. Jag satte demonstrativt en fot över trosan där den låg på golvet.

- Innan vi går hem till mig ska du dansa. Bjud upp honom där nästa gång det blir en tryckare, sa jag och pekade diskret mot en man några bord bort.

Vi behövde inte vänta länge. Kvällen började dra sig mot sitt slut så tryckarna hade börjat avlösa varandra.

- Fan ta dig!, sa hon samtidigt som hon reste sig för att gå bort och bjuda upp mannen jag sett ut åt henne.

Själv satte jag mig lugnt tillbakalutad och smuttade på min öl. Jag såg henne ibland fara fram i folkvimlet på dansgolvet. När hon kom åt slängde hon arga blickar på mig som jag besvarade med ett leende samtidigt som jag höjde mitt ölglas i en skål till henne. Jag kände mig iakttagen, vände mig om mot grannbordet och mötte en dimmig blick på en något överförfriskad man. Fortfarande med mitt leende på läpparna höjde jag glaset i en skål till honom också. Undrar hur mycket han har registrerat, troligtvis inte så mycket om man ska tolka den något apatiska blicken, tänkte jag.

Men jag struntade faktiskt i vilket, jag kände mig oerhört upprymd och oövervinnelig. Under min skosula kände jag resterna efter Ann-Sofies nu trasiga trosor. Jag tryckte till lite extra med foten samtidigt som jag vred den några gånger i sidled, som man gör när man släcker en cigarett.

Under hela mitt vuxna liv har jag haft en mycket bestämd uppfattning om hur en kvinna ska vara. Att få kvinnor har aldrig varit något problem för mig, men jag har levt mycket för dagen och inte lagt ner något direkt arbete på någon av dem. Jag har alltid varit medveten om att för att lyckas med sin kvinna krävs långsiktig planering och ett målmedvetet arbete. Det krävs att man har möjlighet att bygga upp fasta regler och rutiner som man aldrig någonsin får avvika ifrån. Det vill säga om man vill ha sin kvinna som jag vill ha henne - foglig och lydig.

Att jag inte kommit till skott förut får väl skyllas på ungdomlig lättja. Nu var jag ingen ungdom längre, jag hade passerat trettio och hade väl känt den senaste tiden att det saknades något i mitt liv. Med ökad ålder så kommer väl behovet av ordning och reda och en mera strukturerad tillvaro. Jag börjar nog bli gubbe tänkte jag för mig själv och skrattade.

Det som under den här kvällen hade börjat som en liten oskyldig lek från min sida hade nu börjat växa fram till något större kände jag. Jag insåg att för att lyckas måste jag börja med att plocka ner henne. Bit för bit. Därefter skulle jag kunna bygga upp henne igen, mer förberedd för den nya tillvaro jag hade tänkt mig för henne.

Jag insåg också att jag måste förändra mig själv, bli mer långsiktig och seriös. Sluta upp med barnsligt beteende som att sitta och slänga trosor i luften ute bland folk. ”Trosincidenten” hade i stort varit bra. Att kapitulera och gå med på att ta av sig trosorna för att sedan mer eller mindre bli tvingad att riva sönder dem hade haft en förnedrande effekt på henne.

Jag skymtade Ann-Sofie i folkhavet ute på dansgolvet, hon såg inte nöjd ut. Hon är en mycket olydig och odisciplinerad kvinna, tänkte jag. Helt utan manlig styrning. Att bryta ner för att sedan kunna bygga nytt. Jo jag hade bestämt mig. Jag hade fattat mitt beslut.

Det var dags att forma en kvinna åt mig.

petersmejlbox@hotmail.com

Fortsättning följer...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 83 röster, snittbetyg 4,94