Mitt Största Runkminne !

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tobie (furstdraken@hotmail.com)
Inlagd: 17 feb kl. 13:18
Läst: 40827 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 207 röster, snittbetyg 3,87
Jag var 16 år och bodde fortfarande hemma med min mamma och hennes man, och den här dagen så hade de gått till krogen och festat så jag satt hemma och kollade på tv och vid 11 taget så kom de hem igen, rätt så berusade.
Mamma kom inrullande i tv rummet och tyckte att vi alla skulle gå och lägga oss, och jag var ju rätt så trött så jag gick med upp och sa god natt och gick in på mitt rum.
Klädde av mig naken och lade mig ner, hade lite svårt att somna den natten eftersom jag hade glömt att runka under kvällen, och jag hade glömt stänga dörren till mitt rum och jag ville inte runka eftersom mammas rum låt rakt över och de hade också dörren öppen.

Så började jag höra hur det knarrade i deras säng, jaja tänkte jag dom vänder sig väll.
Sen hörde jag mamma säga att de skulle ta det lugnt eftersom jag kanske var vaken.
Sen började de välbekanta rytmiska rörelserna i deras säng, shiit tänkte jag de knullar
Och att höra det där gjorde mig riktigt kåt så jag kastade av mig täcket och runkade samtidigt som jag lyssnade på deras sex akt.
Jag vart ju för kåt så jag började runka ganska hårt så att det hördes och tydligen tände det mamma och hennes man för nu började hon stöna högt och det var såå otroligt uppeggande så jag kom tillsammans men mamma och hennes man i en gemensam orgasm, jag tror inte jag sprutat så mycket sen dess, jag vart full av sperma och täcket och lakanet.
Jag låg och bara pusta ut och sen somnade jag efter ett tag i en välbehövd sömn..

Dan därpå när jag vaknade så hade all sperma torkat in så jag hade fastnad i både lakanet och täcket .. jag gick in i duschen och tvättade av mig och gick sen ner och skulle äta frukost
Där nere träffar jag mamma och hon ler och frågar ifall jag haft en skön sömn och hon luktade fortfarande sperma i munnen.. och jag svarade att det varit den skönaste natten jag vart med om.
Sen var det inget mer om det ..

Slut.

kommentera gärna och skriv till mig ifall ni varit med om nått liknande !
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 207 röster, snittbetyg 3,87