Den 15 åriga oskulden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Erik
Rek. länk: http://bdsmtreff.com
Inlagd: 12 mar kl. 13:07
Läst: 9154 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 röster, snittbetyg 6,27
Det var mörk och dyster kväll, vinden blåste kraftigt och man kunde höra dess sus genom rutorna tillsammans med regnets smattrande och åskan som dundrade. Det var en typisk höst kväll i Göteborg. Denna kväll var ändå speciell för en flicka som hette Sanna. Det var nämligen hennes 15 års dag. Sanna var en mycket söt tjej. Dock är hon uppfostrad på gammaldags vis och är mycket tillbakadragen och kysk av sig. Hon är ensam, utstött och har inga direkta vänner att prata med. Alla går före henne i matkön utan att hon vågar säga ifrån, hon blir vald sist i gympan och hon får oftast höra kommentarer av andra i korridorerna. Idag hade hon precis haft en gymnastik lektion. Och som vanligt väntade hon tills alla tjejer var klara och gått hem innan hon själv började duscha.


Hon tvålade in sin slanka och nymogna kropp. Hon var 163 cm, mörkblondt hår till axlarna, blåögd och hade fina bröst som precis mognat. De var inte så stora, de skulle rymmas i en normalstor hand. Hennes könshår såg ut som en liten tofs strax ovanför hennes söta spännda små blygdläppar. Hon var helt naturlig, hon hade p g a sin uppfostran aldrig ansat, rakat eller gjort något annat med sin kropp som är så vanligt bland andra tjejer. Sanna hade precis sköljt av all tvål när hon hörde ytterdörren öppnas och fotsteg. Hon blev lite skrämd för att hon skämdes att visa sig naken inför andra.


I dörröppningen till dushrummet uppenbarade sig en reslig vacker kvinna. Hon var en bit över 170cm, hade långt vackert ljusblont hår bakåtslickat och uppsatt i en hästsvans och ett par riktigt klarblåa ögon. Såg ut att vara runt 19-20 år. Sanna tyckte att hon kände igen kvinnans ansikte men kan inte riktigt komma ihåg varifrån. Den resliga kvinnan gick in i duschrummet och strax bakom följde en vacker brunett med ungefär lika långt hår som Sanna själv och med fina blå ögon. Hon var inte lika lång som den blonda men ändå längre än Sanna själv och verkade vara ungefär lika gammal som den första.


Sanna tittade generat och förvånat på de båda kvinnorna som bara stod där. Den blonda kvinnan granskade henne noga och uppenbarade ett litet knappt märkbart leende. Hennes blå ögon var hårda som sten och blicken iskall. Den andra kvinnan tittade inte på Sanna alls utan tittade lite försiktigt på den blonda kvinnan som stod framför henne. Den blonda kvinnan började knäppa upp sin svarta långa skinnkappa och genast så var brunetten framme och hjälpte henne ta av den och hängde den på en av handukskrokarna.


Den resliga kvinnan gick emot Sanna med långsamma steg. Hon var helt naken bortsett ifrån hennes knähöga svartlackerade boots och en svart läder rem som gick runt hennes bröst och satt ihop i ryggen och runt halsen. Hennes välformade fasta bröst pekade rakt ut och vårtorna var väldigt styva. Medans hon gick mot Sanna hade brunetten sprungit iväg och man kunde höra ett rasslande ljud i låset på ytterdörren. När hon kom tillbaka hade hon en väska med sig och var endast klädd i ett svart halsband med kedjor som hängde ner över brösten och ryggen till två små remmar som var spännda ett runt vardera lår.


Sanna kände hur skräcken spred sig i kroppen. Hon lyckades få fram ett stammande

-V vv ve vem är ni och vaa va vad gör…

Tystnad! skrek den blonda kvinnan innan flickan hunnit avsluta meningen. Brunetten hade lagt ifrån sig väskan de båda kvinnorna började gå runt Sanna som två hyenor som omringar sitt byte. Blickarna var fixerade på henne och hennes hjärta bultade kraftigt. Medan hon svalde kom hon nu ihåg vem denna blonda kvinna är. Det var en dag när hon hjälpte till i sin mors affär som denna kvinna hade kommit in och skällt ut henne för att hon fått med dåliga varor hem. Det var en av de gångerna som Sanna verkligen önskat sjunka ner genom marken.


Plötsligt kände hon kände ett stadigt grepp runt käken samtidigt som båda hennes armar hölls fast bak i ryggen. Brunetten höll hennes armar och den blonda kvinnan stod framför henne med ansiktet endast ett par cm ifrån Sannas.

-Så där…ditt luder…nu är du min…bara min.

Sanna fick panik och började skrika och försökte ta sig loss, men allt förgäves.

-Bra! Kämpa, jag vill se mina slampor kämpa. Det kommer vara mycket härligare att knäcka dig när du kämpar. Kommer du ihåg mig? Linn som du skickade dåliga varor till. Jag såg direkt när jag skällde ut dig att du skulle passa utmärkt som min slampa. Jag är nu din härskarinna! Du skall hädanefter tilltala mig med Mistress eller Härskarinna, förstått din lilla slyna?!.

Sannas skrämda ögon blottade nu små söta tårar.


Sanna kände hur den blonda kvinnan klämde med handen hon hade runt käken.

-Gapa, fittunge!!!.

Sanna hade inget annat val för det gjorde så ont, tårarna rann i floder ner för hennes kinder. Den blonda kvinnan tryckte sin mun hårt emot hennes och förde in tungan samtidigt som hon höll Sannas käke med höger hand och klämde hårt på flickans högra bröst med vänster. Tungan lekte djupt inne i flickans mun och saliv rann ut mellan deras läppar. Sanna försökte stänga käken och göra motstånd men då gjorde det bara ondare. Den blonda kvinnan slutade med det hon gjorde och spottade istället Sanna i ansiktet. En hård örfil träffar Sanna på kinden och flickan skriker till.


-Slyna!!! Hångla med mig som den vidriga slampa du är om du vill bespara dig smärta!!! Sanna grät och fick med stakande röst fram…

-Snälla jag har inte gjort er något, låt mig gå.

Linn skrattade bara.

-Du finns endast till för att behaga mig, du är en slampa. Det kan vem som helst se. Du får bara den behandling som ett luder som du förtjänar. Nu skall du hångla med mig, men först…be om ursäkt för att du finns!

Tårarna rann och Sanna grät nu öppet. Linn tar ett stadigt grepp i håret vid tinningarna med båda händer och rycker det bakåt.


Sanna skriker.

-Förlåt för att jag finns!

-Tilltalar man sin härskarinna så?! Va, gör man det din fitta! Jag har en titel för dig!

Ett hårt slag träffade Sannas vänstra kind. Det brändes till riktigt ordentligt.

-Jag ber om ursäkt för att jag finns min härskarinna! pep Sanna fram.

Den blonda kvinnan förde sin mun mot henne medan hon fortfarande höll i håret. Sanna gjorde inget motstånd utan försökte så gott hon kunde besvara hånglandet av rädsla för vad hon annars skulle utsättas för. Sandra led inombords. Att hon gjorde detta var emot det hon fick lära sig i kyrkan. Hon äcklades av sig själv och önskade sig bara bort i ett försök att få slippa känna smärta både mentalt och fysiskt.


Linn tog ner sin högra hand och förde den till Sannas oskuldsfulla underliv. Sanna rykte till och försökte slingra sig lite lätt, men utan resultat. Den blonda kvinnan masserade blygdläpparna lite lätt och tryckte sedan upp tre fingrar i det varma flickhålet. Allt medan hon fortfarande grovhånglade med flickan. Sanna genomfors av en obehaglig känsla och försökte rycka sig loss. Brunetten hade ett stadigt grepp och Linn tryckte istället hårt upp fingrarna ännu djupare samtidigt som hon drog bak flickans huvud genom håret med vänster hand.

-Stilla din slyna!!! Jag vet att du tycker om det här.

Hon började röra fingrarna in och ut.

-Snälla låt bli, jag ber dig.

Sa Sanna med gråtande röst och tårar rinnande nerför hennes kinder.

-Håll käft och ta emot vad du får din vidriga lilla slampa!!


Den blonda kvinnan ökade takten efter hand och fortsatte öka tills safterna skvätte och Sanna skrek högt av smärta.

-Sug min tunga fittunge!!

Hon sträckte sedan ut tungan och förde den när Sannas blöta mun. Den högra handen var fortfarande inne i flickans fitta och rörde runt långsamt. Sanna som inte vågade annat öppnade tveksamt munnen. Omslöt den läderbeklädda kvinnans tunga med sina läppar och började suga försiktigt. Linn blundade och höll tungan stilla. Hon lät även lite saliv rinna ner för tungan in i flickans mun.


Hon släppte taget på om håret på flickan och tog ut fingrarna ifrån Sannas nu blöta kön. Hon tog ut tungan ur Sannas mun och och tittade kallt rakt in i flickans ögon.

-Gapa!!

Sanna öppnade munnen och Linn spottade i hennes mun. Detta följdes av ett knytnävslag i magen som fick flickan att i ett ryck dra in luft och samtidigt svälja spottloskan. Lite hamnade nere i fel strupe och hon hostade och flämtade efter luft. Brunetten fick en gest av den blonda kvinnan och släppte Sanna. Hon föll handlöst ner på det kalla dushrumsgolvet och höll sig om magen. Linn gjorde en till gest och brunetten gick genast iväg och ställde sig framför dörröppningen. Ett stadigt grepp runt håret fick snabbt upp Sanna på fötter. Hon förde flickans huvud mot hennes ena bröst och sa…

-Du vet vad jag vill att du skall göra, sätt igång din hora!!!

Flickan svarade osäkert…

-Men…men…jag vet inte va..

Linn rykte i håret och skrek…

-Mina bröst slyna, mina bröst!!! Ta dom i mun!


Sanna funderade på att göra motstånd nu när ingen höll henne så hårt men hennes underliv och kropp i övrigt värkte och hon var ganska säker på att hon inte skulle lyckas ändå. Skulle hon försöka och misslyckas så skulle hon ju bara få lida ännu mer. Hon öppnade munnen och började suga på den resliga kvinnas bröst. Hon blev alldelles röd och fylldes av skam. Hur skulle hon våga berätta det här för någon. Hon skrämdes av tanken att hennes föräldrar skulle veta. Hon fortsatte att suga och slicka runt ena bröstvårtan medan kvinnan hon tillfredställde stirrade på henne. Håret drogs och hon följde med med huvudet till andra bröstet och började om behandlingen. Brunetten stod bara och tittade försiktigt på den blonda kvinnan med lite nedsänkt blick.


Linn lade den andra handen på flickans axel och tryckte ner henne på knä igen.

-Vänd den!!!

Sade hon och nickade mot en röd hink som låg bredvid på golvet. Flickan gjorde som hon sa. Tårarna hade nu torkat in och flickan försökte bara drömma sig bort igen för att lindra det hemska hon kännde. Den dominanta kvinnan framför henne ställde sin högra fot på hinken och blottade nu en välrakad, slät och len fitta. Båda hennes händer lades på flickans huvud och tryckte det närmare så att hennes näsa nästan nuddade den blonda kvinnas kön.

-Lukta din slampa. Känn doften av något så gudomligt för dig. Du är inte värdig det men jag är snäll idag...Lukta sa jag!!!

Sanna rykte till och drog in luft genom näsan. Hon kände doften av kön. Hon tog andetag efter andetag tills Linn sa

-Bra, din slampa. Vänj dig vid doften för du kommer att få känna den fler gånger.

En knäpp med fingrarna och brunetten tog fram ett litet ridspö ur väskan och räkte det med nedsänkt blick till Linn. Därefter gick hon tillbaka till dörröppningen.


Den resliga dominanta kvinnan masserade hårt sidorna på flickans huvud. Det gjorde ont och Sanna spännde ansiktet och blundade.

-Be om det du vill ha, ditt luder

Hon slutade at massera och tog istället ett stadigt grepp om håret på vardera sidan av flickans huvud.

-Jag vet inte vad du menar…härskarinna.

-Förbannade fnask!!!

Linn slet i håret så att Sanna skrek. Tårar började fukta hennes ögon igen.

-Men snälla jag b…

Linn avbröt flickan…

-Din trögfattade hora, be om att få slicka min fitta!!!

Hon rykte och slet ännu mer tills flickan brast ut i gråt. Slutligen sa flickan gråtande…

-Snälla härskarinna, får jag slicka din (hon snubblade över ordet som mycket sällan lämnat hennes läppar förut) fitta?

-Sätt igång som den smutsiga slynan du är!


Sanna rörde lätt med tungspetsen på kvinnans blygdläppar. Rörde den sakta och osäkert upp och ner. Hon äcklades och grimaserade lite. Den blonda kvinnan tryckte hårt hennes kön mot flickans mun.

-Slicka bättre om du inte vill smaka på ridspöet!

Sanna tryckte genast in tungan. Hon kände hur blygdläpparna omslöt hennes tunga. Hon lät tungan glida upp emot klittan i ett långsamt drag längs skåran. Kvinnan andades tungt och blundade. Sanna fortsatte att slicka.

-Sug och tungknulla mig också, fittunge.

Sanna slickade och sög på klitoris och blygdläppar samt stack in tungan så långt hon förmådde i slidhålet. Hon fortsatte att göra detta med en viss svårighet då hon blev mycket äcklad av vad hon gjorde. Hon var ju väldigt religös och gjorde något otänkbart, dessutom så är hon hetrosexuell. När hon kände safterna rinna ner i hennes mun och sedan smaken fick hon kväljningar. För varje kväljning och för varje droppe könsaft som hon spillde följde ett svidande rapp av ridpöet mot ryggen. Sanna bet ihop och ansträngde sig för att inte få kväljningar utan bara gladeligen slicka i sig och svälja alla safter. Det var svårt och hon fick flera rapp innan hon kunde slicka utan att få kväljningar. Linn stönade högt.


Hon drog slutligen bort Sannas ansikte och släppte taget om huvudet.

-Visst var det gott? Vad säger man till Mistress när hon varit så snäll och låtit dig smaka på henne?

Sanna blev lite förvirrad och visste inte vad hon skulle svara. Där hon satt på knä sa hon…

-Snälla…snälla kan jag inte få gå nu…har du inte gjort mig tillräckligt illa…vad har jag gjort…förlåt för det där med varorna.

Kvinnan tittade lite på ridspöet sedan rakt in i flickans ögon.

-Fel svar…jag skall lära dig att lyda och tacka för det du får. Jag kan tillägga att detta har endast att göra att du är född till att vara mitt fnask. Det har ingeting med varor att göra. Nu skall du lida din slyna…


Hon slår Sanna hårt med baksidan av vänster hand på kinden så att flickan faller ner på golvet. Flickan ligger på golvet med ryggen uppåt och försöker återhämta sig ifrån det hårda svidande slaget. Hon känner hur det bränner till i ryggen. Innan hon hinner reagera så kommer ett till rapp.

-Hur många slag var det ditt luder?!

Frågade Linn och höll Sanna nertryckte med ena klacken.

-Två, Mistress.

Den blonda kvinnan lor belåtet.

-Bra. Efter varje rapp skall du tacka mig och be om nästa rapp. Du skall även hålla räkningen, jag kommer att kontrollera då och då. Svarar du fel så kommer du att få 3 ännu hårdare rapp extra.

Ett tredje rapp ven genom luften. Sanna skrek och hennes kropp böjdes i en båge bakåt. Tårarna forsade ur hennes oskyldiga ögon.

-Tack Mistress, snälla kan jag få nästa.

Linn fortsatte upp till 30 och kontrollerad med jämna mellanrum att Sanna hänge med i räkningen. Det gjorde hon som tur var för henne.


Den läderbeklädda kvinnan greppade sedan tag i Sannas hår och släpade bort henne till en vägg.

-Ställ dig på knä, fnask!!!

Sanna ansträngde sig upp på knä p g a den enorma smärta hon kännde. Kvinnan vände sin stjärt mot henne, lutade sig framåt och satte händerna mot väggen.

-Vet du vad jag vill att du skall göra den här gången eller måste jag berätta det för dig igen? Flickan ställde sig genast i lämplig ställning och sa.

-Jag vet vad du vill att jag skall göra min härskarinna.

-Bra, sära på mina skinkor och sätt igång.

Sanna tog tag i vardera skinka och särade, därefter tryckte hon in sitt ansikte och började slicka, suga och tungknulla den blonda kvinnans stjärt. Hon var soppas avtrubbad av alla slag och allt hon fått göra för hennes Mistress att slickandet bekom henne inte så mycket.


Sanna kände hur stjärthålet klämde runt hennes tunga när hon förde in den. Hon kände en vidrig smak och fick en liten kväljning men den ignorerades av Linn som tur var för henne. Efter ett tags slickande, sugande och tungknullande reste sig kvinnan och vänder sig om.

-Nå, det var gott eller hur? Det är något du skulle vilja göra igen. Vad säger man till Mistress?

Flickan tittade lite förskräckt mot ridspöet och sa…

-Det var mycket gott och jag skulle väldigt gärna vilja göra det igen om jag får. Tack Mistress för att jag fick slicka din stjärt.


Linn log ett kallt belåtet leende och gick bort mot brunetten. Viskade något i dennes öra, brunetten nickade och böjde sig sedan ner. Hon tog fram något ur väskan, men Sanna kunde inte riktigt se vad det är för den blonda kvinnan stod i vägen. Brunetten hjälper Linn att få på sig några slags remmar runt ryggen och spänner fast dom. Medans de var upptagna med det reste sig sanna upp och sprang för allt vad hon var värd ut genom dörröppningen och ut till ytterdörren. Dörren var låst och nykeln borttagen. Hon fick panik och visste att hon skulle straffas.

-Hjälp mig någon! Snälla hjälp…nån…

Hennes röst tonades ner till gråt och hon skönk ner på golvet. Hon hörde den blonda säga till brunetten

-Ta hit horan, din inkompetenta kossa.


Brunetten sprang ut ur duschrummet sedan mot henne. Sanna blev rädd och försökte skrikande och gråtande springa ifrån henne i omklädningsrummet. Men hon var svag av allt hon genomgått och orkade inte komma undan. Brunetten fick tag i henne och slet och drog henne tillbaka in till duschrummet. Hon slängdes på golvet bakom den blonda kvinnan. Hon grät högt och bad om ursäkt.

-Förlåt snälla Msitress, jag skall aldrig göra om det. Snalla förlåt mig…jag ber dig min härskarinna…

Den blonda kvinnan stod fortfarande med ryggen mot Sanna. Hon utdelade ett slag med vänster hand mot brunetten. Den träffade brunettens kind och hon pep till.

-Släpp aldrig mina horor ur sikte igen.

-Förlåt mig. Jag skall aldrig göra om det Mistress. Tack för att du lär mig vara en god slav, Mistress.

Svarar brunetten lågt.


-Jag är mycket besviken på dig. Jag trodde du hade lärt dig något om lydnad.

Sanna rykte till när hon insåg att det var till henne som kvinnan talade.

-Men men…jag är som sagt snäll idag. Du slipper slag för det här. Vad jag kommer att göra med dig nu kommer att vara tillräckligt som straff.

Hon skrattar och vänder sig om. Sannas ögon spärras upp och hon ryggar undan. Ur kvinnas sköte sticker en stor svart dildo ut med ett gulfärgat mässingsbelagt ollon. Den sitter fastspännd med remmar runt benen och midjan.

-Nej snälla…ta inte min oskuld…snälla jag ber…slå mig hellre…neeejj!!!


Flickan försökte resa sig och springa bort ifrån kvinnan med dildon som sakta gick emot henne. Brunetten sprang fram och höll ett stadigt grepp om flickans armar. Förde henne med ryggen mot en vägg och satte fast hennes högra arm i ett rör med handklovar. Den andra armen hölls stadigt tryckt mot väggen av brunetten. Linn kom fram till henne. Smekte henne lätt över ansiktet sedan ner till flickans underliv. Hon smekte lätt och sedan smekte kvinnan sin egna plaskvåta fitta under dildon. Sedan fuktade hon dildon med safterna m h a handen.

-Du skall få dig en ordentlig omgång, mitt lilla luder. Din fitta, din mun….din trånga stjärt… de skall alla penetreras hårt och djupt.

Hon skrattade sadistiskt, tog ett stadigt grepp om flickans vänstra ben och lyfte upp det. Flickan bönade och bad om att hon skulle låta bli men kvinnan spottade henne bara i ansiktet och sa…

-Du får bara vad en slampa som du förtjänar. Du får t o m mer än du förtjänar, men jag är givmild idag eller hur din kåtfitta?!


Kvinnan pressade sina bröst hårt emot flickans och tryckte hårt in dildon i flickans trånga flickhål. Sanna skrek av smärta och förskräckelse. Kvinnan skrattade och viskade i Sannas öra…

-Nu tar jag din oskuld, lilla slyna.

Dildon gick inte ända in men efterhand som kvinnan pressade på in och ut så kom den djupare och djupare in. Kvinnas och flickans bröst gned mot varandra i takt med att kvinnan rörde sig upp och ner med sin kropp tryckt mot flickans kropp. Sanna grät och skrek medans hon var inklämd mellan väggen och kvinnan som pumpade på fortare och fortare.

-Det här gillar du din slampa! Erkänn att det är det här du vill ha! Ta hela och hårt, ditt fnask!

Sanna rykte i armarna för att komma loss men den ena handen satt väl fastspännt i röret och den andra hölls hårt av brunetten som med ett litet leende ser på. Tårarna rann och Sanna grät, skrek och sprattlade fö fullt. Flickan kunde känna Linns andedräkt och tunga mot sin hals medan kvinnan våldsförde sig på henne.


Efter en lång stund av hårt knullande drar den Linn ut dildon och tittar på brunetten. Brunetten släpper flickans hand Sanna faller ihop på golvet med vänsterhanden utsräckt upp emot röret för att den sitter fast. Därefter går brunetten raskt fram till den blonda kvinnan och faller på knä. Hon börjar slicka, kyssa och suga dildon. Hennes tunga arbetar längs ollonet och längs skaftet. Hon gör ren dildon ifrån all könssaft och lite blod som uppkommit då mödomshinnan sprack. Det var inte första gången brunetten sugit av en dildo, det kunde ett tränat öga se.

-Det räcker! Släpp loss henne och se till att hon har lämplig ställning för nästa akt. Brunetten var inte sen att lyda, först torkade hon av dildon med sitt hår sedan gick hon över till flickan.


Sanna spänndes loss och lades på det kalla golvet över en hård svart kudde i lack som tagits ur väskan. Hon lades med midjan över kudden så att stjärten putade uppåt i luften. Flickan var alldeles för svag för att göra motstånd och hennes kropp och underliv värkte otroligt mycket. Linn gick fram och gick ner på knä framför Sanna.

-Sug och slicka den. Ju mer du suger och slickar den desto mindre ont kommer det att göra när jag kör den hårt i din kåta trånga stjärt.

Flickan snyftade och började slicka och suga dildon. Hon dreglade så mycket hon kunde för att den skall bli så blöt som möjligt. Medan hon gjorde detta tittade hon med sorgsna tårögda ögon upp på kvinnan framför henne. Den blonda kvinnan stirrade med hårda kalla ögon tillbaka djupt in i flickans ögon.


Efter ett tags slickande och sugande reste sig Linn upp och gick runt. Sanna lade bara sin kind mot golvet och blundade. Hon visste vad som skulle hända och försökte förbereda sig på det. Linn gjorde en gest och brunetten böjde sig ner och började slicka och tungknulla Sannas stjärt. Det var en obehaglig känsla som genomfor Sanna. Linn tog slutligen tag i brunettens hår och drog bort henne.

-Flytta dig din lort! Nu skall min nya slyna stjärtknullas länge och hårt!


Sanna knep igen ögonen ännu hårdare men ändå lyckades tårarna pressa sig igenom de hårt stängda ögonlocken. Linn böjde sig ner över flickans stjärt och lät dildon stryka över Sannas stjärthål längs skåran. Flickan kännde mässingsollonet mot sin stjärt och brast ut i panik.

-Neeejj snälla, inte min stjärt. Det kommer att göra så ont…snälla jag ber dig…

-Tyst fnask och ta tacksamt emot vad jag ger dig!

Sanna försökte ta sig upp men möttes av ett hårt slag på ena skinkan och kort därefter var brunetten över henne och höll hennes armar i ett polisgrepp.

-Jag skiter fullständigt om du får ont. Du finns till för min njutning, och det skall bli mig en sann njutning att få knulla din trånga stjärt.


Sanna kände ett ökat tryck mot hennes stjärthål och kort där efter kännde hon hur hålet öppnades och omslöt det gyllene mässingsollonet. Den trycktes längre och längre in och en enorm smärta genomfor Sanna. Hon skrek, grät och sprattlade men förgäves. Linn hade nu lagt sig över henne och tagit över polisgreppet. Hennes ansikte rörde sig fram och tillbaka i takt med hennes juckande precis bredvid Sannas.

-Säg att du vill ha mer jävla luder! Säg att du vill att jag knullar dig ännu hårdare slampa!


Sanna bara skrek och försökte ta sig loss. Linn tryckte upp flickans armar så att det värkte riktigt ordentligt i dom och började öka takten. Brunetten slet i Sannas hår och sa…

-Gör som din härskarinna säger! Be om det!.

Flickan skrek gråtande…

-Snälla Mistress knulla mig hårdare!!!

Linn lättade på greppet om armarna och började föra dildon väldigt hårt in och ut i flickans stjärt samtidigt som hon kysste och lekte med tungan över flickans skuldror. Brunetten lossade lite på greppet om Sannas hår. Sanna grät och skrek men allt eftersom det hela pågick tonade gråten, skriken och sprattlandet sakta bort. Slutligen låg hon bara där med vidöppna tårsprängda ögon och gnydde lite lätt för varje stöt som Linn gjorde.

-Bra lilla luder. Ligga bara still och njut av behandlingen. Du kanske är sugen på något gott under tiden för det här kommer att vara länge. Linn skrattade hånfullt.


Brunetten lyfte Sannas huvud i håret, satte sig till rätta, och lade sedan ner flickans ansikte mot sitt sköte. Sanna visste vad hon skulle göra och gjorde det utan motstånd för att undvika mer smärta. Hennes stjärt var helt avdomnad nu.


Hon slickade och sög brunettens kvinnohål så gott hon kunde samtidigt som brunetten själv masserade sin klitoris. För varje stöt Linn gjorde trycktes Sannas mun in i brunettens fitta. Efter en lång stund av stjärtknullande och fittslickning slutade den blonda kvinnan och ställde sig upp. Hon tog av dildon och räckte den till brunetten som nu också ställt sig upp.

-Kör henne hårt, jag måste vila nu. Medan brunetten tar på sig dildon trycker Linn in en av sina långa vassa klackar en bit i stjärten på Sanna.

-Nå din fittunge…vad säger man?

Ett tyst och trött gnyende hördes.

-Att jag alltid skall behöva påminna dig om vad du skall säga.

Suckade Linn och körde sedan hårt in klacken i botten och Sanna skrek av smärta.

-Tack så hemskt mycket min härskarinna för att du knullat min stjärt hårt!.

Linn tog ut klacken och gick runt.


Den blonda kvinnan sträckte fram klacken mot Sanna.

-Gör rent den!

Flickan sög in hela klacken i munnen. Efter att ha sugit ett tag övegick hon till att slicka den. Under tiden som Sanna gjorde detta hade brunetten hunnit få på sig dildon och placerat sig i lämplig position över flickan. Brunetten spottade på Sannas annus och dildon trycktes sedan på nytt in i flickans nu uttänjda stjärthål. Den gick ganska lätt in i flickan den här gången. Brunetten ökade takten tills hon fick en ganska hög takt. Även hon liksom Linn hade gjort, låg i stort sett över Sanna och hennes av lackkudden utputande rumpa. Brunetten slickade och sög på flickans hals samtidigt som hon knådade Sannas små bröst med sina händer.


Linna hade tagit av sig stövlarna och suttit sig ner på golvet.

-Slicka grundligt rent mina fötter ditt lilla luder och se det som din plats, under mina fötter. Flickan som var nästan helt utmattad och kraftlös, fällde fortfarande tårar och gnydde lite grann av smärta för varje stöt hon fick av brunetten, stäckte sig försiktigt fram emot Linns högra fot och lät tungan glida över hennes tår. Det smakade smått salt och luktade lite men flickan hade inget annat val än att fortsätta. Hon sög in stortån och efter att ha sugit ett tag på den gick hon över till nästa tills alla tår var avklarade. Sanna tittade lite sorgset och försiktigt upp emot den blonda kvinnans vackra ansikte. Linn hade ett litet knappt märkbart nöjt leende på läpparna och en stenhård blick med sina klarblåa ögon.

-Fortsätt jävla slampa! Kallar du det att slicka grundligt?

Sanna särade på tårna med fingrarna och slickade emellan varje tå. Sedan lyfte hon hälen och lät sina läppar omsluta den.

-Jag ser att du älskar att bli tagen hårt jävla fnask.

Flickan sa inget men fler tårar rann ner över hennes söt kinder. Hon fortsatte att suga och slicka hälen ett tag innan hon fortsatte med samma behandling på trampdynan under tårna. Sedan slickade hon med långa drag hela vägen ifrån hälen till tårna. När hela fotsulan slickats grundligt sög och nafsade Flickan lite lätt på fotens kanter. Linn var mycket mer nöjd med behandlingen än hon väntat sig men sa bara barskt…

-Det räcker, börja på nästa. Visst är det gott din hora? Bäst du vänjer dig vid smaken för det här är inte sista gången du kommer att ha mina fötter i din mun.

Sanna började behandlingen på den vänstra foten.


Brunetten hade sänkt takten en aning under tiden som flickan slickade Linns fötter. Hon hade kört på högvarv ett tag nu så även hon var lite trött i höfterna. Men hon vågade inte sluta och vila utan att hennes härskarinna säger att hon får det. Brunettens muskler kring rygg och höft värkte men inte i närheten så mycket av vad Sannas uttänjda hål och kropp gjorde. När båda Linns fötter var slickade tog den blonda kvinnan på sig stövlarna igen. Hon reste sig upp och gick runt till brunetten. Tog tag i hennes kedjor och rykte bort henne ifrån Sanna.

-Flytta på dig slavjävel!

Brunetten föll på rygg ner på golvet och flämtade efter andan som plötsligt försvann när kedjorna ryckt i halsbandet hon hade

-Förlåt mig min drottning för att jag var i vägen.

Sade hon hest.


Linn tryckte med klacken i sidan på Sanna som reagerade på smärtan och rullade av lackkudden över på rygg. Det kalla golvet lindrade lite grann smärtan ifrån det stryk flickan fått över ryggen förut. Linn drog upp flickan på knä genom håret tittade ner på henne.

-Gapa!.

Flickan såg tårögt upp på den resliga kvinnan med sina skräckslagna ögon och öppnade munnen tveksamt. Linn lät en sträng av saliv lämna hennes mun och den gled långsamt ner in i flickans mun. Den lossnade slutligen ifrån Linns mun och föll ner i flickans öppna mun. Flickan blundade och grimaserade av äckel medan hon svalde det. Linn släpade iväg flickan genom håret och tryckte Sannas huvud hårt emot väggen så att flickan slog i bakhuvudet ganska hårt.

-Kom hit fitta!

Sa hon till brunetten som snabbt gick fram till flickan. Hon visste vad sin härskarinna ville att hon skulle göra och tog ett stadigt grepp om flickans huvud och tryckte det hårt emot väggen.


Linn sa…

-Öppna munnen och gör rent min dildo ifrån din skit din kåta slyna.

Sanna tittade förskräckt på den stora dildon, sedan på brunetten som stirrade uttryckslöst ner på henne och till sist på Linn som var på väg att höja handen för att slå henne. Flickan blev rädd och gnydde

-Nej snälla slå mig inte mer, jag gör som du vill min drottning.

Sanna öppnade munnen och innan hon själv hann omsluta ollonet med sina läppar trycktes didlon in långt ner i strupen på henne. Hon fick kväljningar och fick svårt att andas.

-Sug slyna sug!

Skrek Linn. Flickan blundade och försökte suga men det var svårt för brunetten förde den in och ut i hennes mun så hårt och snabbt att hon hela tiden fick kväljningar och hade svårt att andas. En otrolig smärta började uppstå i svaljet allt eftersom mässingsollonet hårt slog emot där. Även bakhuvudet som med små hårda stötar slog emot väggen hela tiden värkte. Linn smekte sig själv samtidigt som hon med ett leende som inte passade in med hennes iskalla blick, observerade den lilla flickan knullas skoningslöst i munnen.


Sanna kunde inte hålla emot till slut och kväljningarna övergick till ett ryck och vattning magsyra skvätte ut mellan läpparna och dildon.

-Det räcker sa Linn.

Brunetten slutade och drog sakta ut dildon som nu var blöt av spyor och saliv. Flickans mun var kletig runt om av saliv och magsaft. Hon tittade med halvöppna sorgsna ögon på Linn och sa…

-Fölåt mig Mistress för att jag inte klarade av det.

Linn blev mycket förvånad över att flickan frivilligt sagt något sådant men visade inget. Istället grep hon tag i flickans hår och drog upp henne på benen och gick iväg med henne till en kran med en vattenslang på.

-Tvätta dildon.

Beodrade hon tort brunetten som inte var sen att lyda.

-Böj dig framåt din vidriga slampa.

Sa Linn till Sanna. Hon tryckte sedan upp slangmynningen i flickans mun och öppnade kranen. Vattnet forsade in i flickans mun och på hennes läppar och spolade rent innan det slutligen rann ut.


När Sannas mun var tvättad stängde Linn av vattnet och tog ett stadigt grepp om nacken på flickan och förde henne till en relativt torr yta i det vitkaklade duschrummet.

-Lägg dig ner på rygg.

Sanna gjorde darrande som den blonda kvinnan sagt.

-Penetrera min nya lilla hora lika hårt i fittan, förstått?

Sa Linn till brunetten.

-Jag skall göra dig nöjd min underbara Mistress.

Svarade brunetten med respekt i rösten. Sanna grät nu ljudligt igen och trodde inte sina öron. De hade inte fått nog, när skulle de låta henne gå…om de någonsin kommer att göra det. Tanken skrämde flickan rejält och hjärtat pumpade häftigt.

-Nej snälla inte igen. Jag klarar inte mer. Jag ber dig snälla drottning låt mig få slippa…låt mig gå.

-Håll käft slampa! Jag skiter i om du klarar av det eller ej. Du skall knullas hårt här och nu, om din lilla kåta fitta så spricker skiter jag i.

Sanna bönade och bad gråtande och hon slingrade sig med de få krafter hon hade kvar. En klack trycktes ner mellan hennes bröst så att hon inte kunde röra sig. Och en spottloska träffade hennes söta, svettiga och tårögda flickansikte.


Brunetten böjde sig ner och förde in dildon i flickans trånga hål. Linn satte sig grensle över flickans ansikte med sitt ansikte vänt emot brunetten.

-Slicka mig tills jag kommer, hora!

Flickan bara låg där och grät samtidigt som hon kände den stora dildon penetrera hennes förr så kyska hål i allt snabbare och hårdare. Linn pressade ner sitt sköte mot flickans mun och nöp hårt om flickans bröstvårtor.

-Slicka sa jag!

Flickan började arbeta med tungan igen. Blygdläpparna särades och omslöt flickans tunga. De blodfyllda svullna blygdläpparna slickades och sögs. Linn skruvade lite på sig så att flickan nu kunde stimulera hennes klitoris. Den blonda kvinnan stönade och började smeka den vilt knullande brunettens bröst. Sedan öppnade hon munnen, blundade och sträckte ut sin tunga och slickade lite lätt på brunettens läppar. Brunetten började suga på Linns tunga och leka med den med sin egna. De båda kvinnorna började flämta och stöna medan de höll på att smeka varandras bröst och grovhångla. Sanna låg bara snyftande och övergick till att slicka, kyssa, suga och tungknulla Linns stjärthål medan flickan själv blev hårt knullad.


Efter ett tag vände sig Linn om, tag i håret med ena handen och tryckte Sannas huvud emot sitt sköte samtidigt som hon själv tryckte emot med kroppen. Flickan slickade flitigt och ganska bra för att vara en nybörjare. Men för att hjälpa flickan på traven började Linn smeka sin klitoris med den andra handen medan flickan slickade hennes slidhål. Brunetten minskade takten lite utav trötthet. Linn började stöna och flämta allt högre och högre. Brunetten sa flämtande…

-Ja kom igen min vackra drottning, kom över ditt nya luders ansikte.

Sanna låg och tittade upp på Linn som vred sig och stönade när slickade och sög allt snabbare och hårdare. Detta var en reaktion som hon aldrig varit med om eller sett förut. Ett sista högt flämt och floder av saft rann ner i Sannas mun, längs flickans kinder och Linns innerlår. Den blonda kvinnan andades tungt och slutade smeka sig själv. Hon återhämtade andan och satt kvar ett tag över flickans ansikte. Sanna lapade i sig så mycket saft hon kunde ifrån Linns fitta och ifrån hennes innerlår i hopp om att göra Linn nöjd och låta henne gå istället för att….hon slog bort tanken.

-Så ja, duktig slampa. Slicka i dig alla mina safter.

När Linn slutligen reste sig band trådar av saliv och könssaft ihop hennes fitta med Sannas mun och kinder. Allt eftersom hon reste sig sträcktes dessa ut och lossnade slutligen ifrån slidan och föll ner på flickans ansikte.


-Nå, hur tycker mitt nya fnask att hennes härskarinna smakar och vad säger man efter att ha fått smaka på henne?

Frågar Linn med bestämd ton och ett leende på läpparna. Sanna slickade sig om munnen och förde alla könssafter ifrån hennes kinder och haka till hennes mun med fingrarna. För att visa att hon uppskattade det. Mest var det av rädsla som hon gjorde det men också lite för att hon nu inte tyckte att det var så äckligt som hon tyckt ifrån början.

-Tack Mistress för att jag fick smaka på dig. Du smakar jättegott.

Säger hon sedan lågt och med skamsen ton.


Linn ser nöjd ut och gör en gest åt brunetten som genast nickar, går och tar av sig dildon, tvättar av den och lägger den och lackkudden i väskan. Brunetten tar istället fram en analatrapp och en mindre vanlig dildo och räcker dessa till Linn.

-Slicka henne. Jag tror aldrig att min kåtslyna här har upplevt en orgasm, inte ens på egen hand.

Brunetten ställer sig på alla fyra och börjar leka med tungan mot flickans kön. Hon var spänd och det känndes inget vidare skönt. Linn började leka med brunettens stjärhål. Hon spottade på den och masserade den med fingret. Hennes andra hand för långsamt in dildon i brunettens fuktiga kvinnohål. Linn sätter igång vibratorn och drar sedan ut den långsamt. Hon fortsatte leka med brunettens stjärt och knulla henne långsamt i fittan med den vibrerande dildon.


Nu hade Sanna slappnat av mer då brunettens tunga lindrade smärtan hon kännde i underlivet. Ju mer brunetten slickade desto mer ratade flickan smärtkännslan och började känna en njutning hon aldrig upplevt förut. Brunetten lekte även med flickans anus vilket lindrade smärtan även där. Både brunetten och Sanna började andas tyngre och avge små stön. Sannas lite blygare än brunettens men de hördes i alla fall. Efter en kort stunds behandling av brunetten stönade flickan högt av hennes första orgasm. Det var en otrolig känsla som slog undan alla känslor av smärta och obehag. Hon trodde aldrig att något som hon lärt sig vara tabu, smutsigt och skadligt kunde kännas så skönt. Brunetten fortsatte slicka och lapade i sig de könssafterna som rann ut ur flickans trånga kön.


Under tiden had Linn fortsatt att leka med dildon men hon lekte nu även med en vibrerande analatrapp i brunettens stjärt. Brunettens stön och flämtande blev allt högre och Linn började då massera och smeka brunettens klitoris med fingrarna. Till slut klarade inte brunetten mer och skrek ut en orgasm. Linns fingrar blev blöta av alla safter. Hon reste sig upp och gick bort till Sanna. Hon förde sina fingrar till flickans mun och flickan började slicka rent dom.

-Den känslan du just upplevde är ett smakprov vad du kan uppleva om du är mig en foglig liten slampa. Är du inte det så kommer du att straffas efter vad du gjort. Men om du är allt för motsträvig så kan mitt tålamod ta slut, och du skulle jag inte vilja vara i dina skor. Har min lilla kåtslyna förtått sin härskarinna?

Flickan svarade tyst och osäkert…

-Ja älskade härskarinna, får jag gå hem…snälla jag vill inte vara här längre…

Linn stirrade bara på henne med en blick av vrede. Den blonda kvinnan drog bryskt upp Sanna på fötter, återigen genom håret. Flickan skrek till av smärta.

-Du skall inte vilja gå, du skall vara tacksam för all den tid din drottning ägnar sin uppmärksamhet åt dig, jävla otacksamma luder.

Skrek Linn.


-Nu skall du få be om att få bli straffad som den slynan du är.

Linn gjorde en gest och brunetten drog skyndsamt ut dildon och analattrappen, stängde av dom och lämnade dom i väskan. Sedan kom hon tillbaka med ridspöet och räckte det till Linn.

-Be om det sa jag, horunge!

Flickan blev rädd nu och sa försiktigt…

-Jag är en slyna som *snyftande och gråt uppstår* vill bli straffad.

Ett hårt rapp träffar låret och hon faller ner på golvet med ett gnyande av smärta.

-Du vet bättre än att tala så till din drottning.

-Förlåt mig härskarinna. Kan min underbara drottning vara så vänlig att straffa mig som den billiga slynan jag är.

Linn putter omkull Sanna med foten så hon ligger på mage.

-Du kan proceduren din jävla fitta. Fast den här gången blir det svårare för dig att hålla räkningen.

Linn slår ett rapp över ryggen och direkt efter slår brunetten två snabba slag med ett till ridspö. De båda kvinnorna ger flickan 20 rapp var, utöver det fick flickan sammanlagt 7 rapp extra när hon tappat räkningen eller inte tackat för rappen tillräckligt snabbt.


Ryggen värkte så otroligt och flickan grät som aldrig förr. Brunetten släpade bort flickan till ena hörnet efter en gest ifrån Linn. Där satte sig brunetten med vänster arm runt Sannas axlar och med ett stadigt grepp om flickans käke så att hon inte kunde stänga munnen. Med högerhanden höll brunetten flickas smala händer. Linn gick och ställde sig framför de två som satt där i hörnet, kind emot kind och båda med öppen mun. Den blonda kvinnan särade på sina blygdläppar och lät en stråle kiss träffa Sanna i ansiktet. Sanna blundade och försökte stänga munnen, men det gick inte då brunetten höll den öppen. Linn styrde in strålen i flickans mun sedan över till brunettens mun och ansikte, sedan tillbaks till flickans mun.


-Drick mina små slampor. Det här är mer än vad ni är värda. Horunge, drick det om du inte vill att jag skall hårdknulla dig igen.

Sa Linn till flickan. Sanna svalde lite av rädsla. Brunetten behövde ingen övertalning. Hon sträckte ut tungan och drack allt hon fick. När Linn kissat klart på sina två ägodlar släpper brunetten, Sanna och går fram och slickar rent den blonda kvinnans kön.

-Tack Mistress för att du kissade på oss trots att vi inte ens förtjänar sådan vänlighet. Sedan går hon tillbaka till flickan som sitter helt ihopkuren i hörnet. Hon slickar i sig kisset på flickans kind och haka.


Linn har gått bort och hämtar vattenslangen.

-Gå och tvätta dig inne på toaletten.

Brunetten reser sig upp och går iväg. Flickan var på väg att resa sig men satte snabbt sig ihopkurad med armarna om benen och knäna vid ansiktet när en hård och iskall stråle vatten träffar henne. Linn spolar skoningslöst av sin nya lilla slampa samt golv och väggar som kan tänkas vara nerkletade av könssaft, saliv eller urin. När brunetten kommer in tvättad och med kläderna på, stänger Linn av vattnet och lägger tillbaks slangen. Hon får hjälp att ta på sin svarta långa skinnkappa och vänder sig sedan mot flickan.

-Tro inte att det här är sista gången. Vi kommer att träffas igen. Jag är mycket nöjd med kvällen som varit och jag tror att du kommer att bli en av mina bättre slampor när jag dresserat dig.

Hon vände sig om och gick tätt följt av brunetten med väskan. Ett rasslande hördes vid ytterdörren och de båda kvinnorna var borta.


Sanna ligger nu där i hörnet, ensam, ihopkurad. iskall och darrande. Den salta kisssmaken gjorde sig påmind när hon tugnt svalde för att inte gråta mer. Linns ord ekade i huvudet på henne (((Vi kommer att träffas igen...Jag är mycket nöjd med kvällen som varit...Jag tror att du kommer att bli en av mina bättre slampor...))). Förutom all smärta uppdagades en känsla av tillfredställelse och tankarna på orgasmen fick henne at rysa av välbehag. Hon njöt och blev smått glad över att ha fått höra Linn säga att hon varit nöjd. En längtan byggdes nu upp hos flickan. Hon längtade efter nästa gång Linnh...hennes härksarinna...skulle komma och leka med sin lilla slampa. Då skulle hon göra sitt bästa för att få sin älskade drottning riktigt nöjd.

-Jag skall inte göra dig besviken Mistress.

Sa flickan knappt hörbart för sig själv innan hon somnade av utmattning.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 röster, snittbetyg 6,27