Ynkryggen, del 3

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Peter L (petersmejlbox@hotmail.com)
Inlagd: 10 feb kl. 18:29
Läst: 7188 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 5,35
Semestern.

Det var lördag kväll. Klockan var några minuter i sju. Marita hade åkt hem till Göteborg vid lunch och senare på eftermiddagen hade Karolina kommit hem från sitt lilla nattliga äventyr. Karolina hade direkt sagt att hon var trött och skulle gå upp och sova några timmar. Hon hade beordrat mig att hålla mig borta från sovrummet så att jag inte skulle väcka henne, jag fick hålla till på nedervåningen. Klockan sju ville hon se mig sitta naken på golvet i vardagsrummet. Nu satt jag naken och väntade på henne.

Karolina steg in i rummet och gick bort och satte sig i en fåtölj ett par meter ifrån mig. Hon korsade sina strumpbeklädda ben och tittade roat ner på mig. Hon hade en kort svart kjol och på fötterna hade hon ett par röda lackpumps med höga stilettklackar. Skorna hölls på plats med en liten rem runt vristerna. Det var samma skor hon hade haft i sängen när jag kom på henne med hennes älskare kunde jag notera.

- Nå vad tycker du om Marita?

Vad svarar man på det? Det som hade hänt föregående kväll var ju fullständigt vansinnigt och det fanns inget att säga. Mina skinkor ömmade fortfarande och jag hade haft problem att sitta på dem. Jag sa heller ingenting utan vek undan blicken.

- Titta upp när jag pratar med dig!

Jag tittade upp mot min fru som satt lugn och avslappnad i fåtöljen. Jag kunde studera hennes underbara ben där de låg korsade. Den korta kjolen gjorde att man kunde följa de svarta strumporna högt upp på hennes lår innan de försvann in under kjolen.

Hon bytte ställning genom att växla över och korsa det högra benet över det vänstra istället. Hon gjorde det med en ledig rörelse och benen höll hon effektivt ihop hela tiden. Det frasade vällustigt när strumporna gneds mot varandra och jag kände en liten ilning ner mot mitt skrev.

Hon var en mycket sexig kvinna, tänkte jag. Det var min fru men hon var fullständigt oåtkomlig för mig. Jag visste det och hon visste det. Det var en del av vårt nya liv.

Under kjolen visste jag att hon satt med en halvt rakad, len fitta. Hon sparade alltid en liten välansad tofs ovanför nuförtiden. Vetskapen om att jag inte får komma åt henne utan att hennes fitta istället bjuds ut åt någon annan gör mig kåt till vansinne. Visst jag är en riktig ynkrygg, tänkte jag, men en lycklig och kåt ynkrygg.

- Marita var mycket överraskad över hur mycket jag tillät dig göra här hemma. Vad säger du om det?
- Hon har väl inget med hur vi har det, svarade jag.
- Jag är nog benägen att hålla med henne. Det behövs stramare tyglar här. Marita erbjöd sig att ta hand om dig en vecka nere i Göteborg och riktigt lära dig hur man uppför sig.
- Skulle vi åka ner till henne i Göteborg?
- Nej, du ska åka ner till henne i Göteborg. Du borde ta semester om två veckor och åka ner till henne. Lite uppfostran skulle göra dig gott.

Karolina tittade lugnt ner på mig där jag satt naken på golvet. Jag retade mig lite på hennes sätt att säga att jag ”borde ta semester om två veckor”, precis som att jag skulle ha ett val. Det var en order, det visste både hon och jag. Jag skulle åka ner till Göteborg och min fru skulle stanna hemma, jag kunde snabbt räkna ut vad hon skulle ägna sig åt när jag var borta. Jag stönade lite.

- Ja, jag ska ta semester, sa jag ynkligt.
- Självklart kommer du att göra det, svarade Karolina och skrattade åt mig. Jag ser att du har en del trängande behov som behöver komma fram. Jag känner mig på bra humör och tänker vara snäll mot dig. Du kan få hjälpa dig själv till utlösning nu.

Hon syftade på det enorma stånd jag hade när hon pratade om mina trängande behov. Att hon var på bra humör kunde jag nog förstå. Hon hade säkert redan planerna klara för sin vecka.

Karolina tog sakta ner benet som låg över det andra och satte ner foten på golvet. Strumporna hade återigen gett ett frasande ljud ifrån sig när de gneds mot varandra och nu satt hon med benen tätt ihop med båda skorna i golvet. Jag iakttog henne hela tiden samtidigt som jag sakta gned min styva kuk med höger handen. Karolina släppte mig inte med blicken utan tittade mig rakt in i ögonen samtidigt som ett leende spelade på hennes rödmålade läppar.

- Om du är på ett bra humör kan du väl låta mig slicka din fitta. Snälla låt mig få försöka tillfredställa dig.

Jag hade stönat fram min önskan, samtidigt som jag tagit ett rejälare tag om min kuk som jag nu runkade med lite mera kraft. Karolina skakade bara långsamt sitt huvud fram och tillbaka. Jag stönade av besvikelse samtidigt som jag fortsatte att runka min kuk. Hennes leende blev bredare och jag märkte hur hon sakta, sakta började sära sina ben för mig.

Min andhämtning blev kraftigare och min högerhand jobbade snabbare över min stenhårda penis. Sakta öppnade hon sig mer och mer för att till slut sitta med benen helt särade framför mig.

Jag kunde nu se rakt in i hennes skrev. Jag kunde se där de svarta strumporna slutade högt uppe på hennes lår. Jag såg hennes vita hull ovanför strumpkanterna och jag kunde se hennes rakade sköte med den lilla tofsen av hår som hon sparat ovanför sin helt lena fitta. Jag runkade nu som besatt.

- Se men inte röra, sa hon med ett brett leende.

Jag stönade högt. Med kraft drog jag förhuden bakåt allt vad jag kunde och höll den kvar. Det stramade nästan smärtsamt i förhuden och jag kände hur orgasmen byggdes upp inom mig.

Sedan kom de förlösande kramperna och sperman sköt iväg i en vid båge. När första kaskaden gick iväg reste jag mig upp ståendes på knä, som ett tröstlöst försök att nå min kvinna. Karolina skrattade där jag stod på knä och med juckande underliv släppte iväg sperma som landade på golvet till ingen nytta.

När orgasmen ebbat ut sjönk jag ner sittandes på knäna. Karolina stängde igen sina ben. Föreställningen var slut. Hon pekade på golvet och sa åt mig att torka upp efter mig. Därefter gick hon ut ur rummet.


*********************


Landskapet for förbi utanför fönstret. Karolina hade sagt att hon behövde bilen i Stockholm så det hade bara varit för mig att lösa en X2000 biljett ner till Göteborg. Nu satt jag på tåget och skulle snart vara framme i Göteborg för en hel vecka med Marita.

Egentligen var det helt absurt. Marita är en jävla häxa det har jag alltid tyckt men samtidigt så kan jag inte låta bli att dras till henne. Hon ser mycket bra ut trotts sin ålder. Vid ett tillfälle frågade jag Karolina hur gammal hon är, men hon svarade bara kort att man inte frågar om en kvinnas ålder. Jag har alltid tippat att hon är runt 45, men välbevarade kvinnor har ibland visat sig vara äldre än man tror. Kunde hon vara 50? Herregud här satt jag på väg till den elaka häxan samtidigt som min jämnåriga hustru roade sig där hemma.

För elak är Marita och fruktansvärt dominant mot sin omgivning. Samtidigt som jag kände äckel och avsmak kunde jag inte hindra den pockande sugande känsla som började sprida sig ner mot mitt skrev.

Huset var större än jag hade förväntat mig. Jag betalade taxin och började gå upp mot dörren. Karolina hade nog rätt när hon sagt att Marita var framgångsrik i sitt arbete. Huset låg i de finare delarna av Göteborg och måste ha kostat en hel del. Jag ringde på dörrklockan och nästan genast öppnades dörren.

- Hej, jag söker Marita, sa jag lite osäkert.

Jag vet inte vad jag förväntat mig men det var inte Marita som öppnat, utan en ung kvinna.

- Jag vet. Varsågod och kom in, sa hon.

Jag klev in.

- Jag heter Carina och jobbar för Marita. Hon bad mig att släppa in dig och visa dig till rätta.

Hon visade mig vägen in i huset och vidare in till ett gästrum som låg på bottenplan. Carina var yngre än jag, 25 skulle jag tippa. Hon hade ett mörkt långt hår, med blekta slingor i, som gick ner över axlarna. Ett flertal guldringar satt i hennes öron och en liten guldring i näsan. Hon var något kortare än jag. En riktig läckerbit! Henne skulle man sätta på, tänkte jag där jag gick bakom henne och studerade hennes kurvor.

- Här ska du tydligen bo. Marita hälsade att hon kommer senare i kväll. Jag måste vidare nu så du får klara dig själv. Hej då.
- Hej då.

Hon svängde runt och försvann.

Jag tittade mig runt i rummet. Där fanns en säng och ett litet bord med en stol. Ytterligare en dörr ledde vidare in till ett badrum med en duschkarbin. I ett hörn av rummet stod en stor, svart läderfåtölj med kraftiga armstöd. På sängen låg ett kuvert. Jag tog upp kuvertet, tog ut brevet och läste:

Håll dig på rummet. Klockan 18.00. Naken. Vänta på signal.

Det var allt som stod i brevet. Jag tittade på klockan, den var fem. Jag hade en timme på mig och jag skulle hinna ta en dusch efter resan.

Nu satt jag naken i sängen. Jag hade suttit så i över tio minuter och ingenting hände. Vänta på signal, vad menade hon med det? Som ett svar på min undran ljöd en entonig ringsignal i mitt rum. Jaha och vad gör jag nu? Jag satt kvar osäker på vad hon förväntade sig.

Signalen ljöd igen. Jag reste mig upp, gick fram och gläntade på dörren. Det var svag belysning utanför och alldeles tyst. Den entoniga ringsignalen ljöd återigen, länge och tycktes aldrig upphöra. Jag gick ut ur rummet.

Jag gick in i det stora vardagsrummet, det var tomt. Gick vidare bort mot en stor dubbeldörr i andra änden av rummet. Jag öppnade den ena av dubbeldörrarna och tittade in i en stor matsal. Vid ena kortsidan av det stora bordet satt Marita. Mitt hjärta hoppade till när jag fick syn på henne och min första tanke var att snabbt stänga dörren och springa in på mitt rum.

- Du dröjer för länge när jag ringer!, sa häxan.
- Förlåt, svarade jag snabbt.

Hon knäppte med fingrarna och pekade med ett utsträckt pekfinger på golvet framför sig. Jag tassade fram och ställde mig framför henne där hon satt i en strikt mörkblå kjoldräkt, vit knutblus och ett par svarta högklackade pumps. Hennes arbetskläder antog jag. De svarta strumpbeklädda benen hade hon korsade och i knät låg en tidning. Det kändes oerhört genant att behöva stå helt naken framför henne. Det riktigt hettade om mina kinder.

- Först några ordningsregler när du är här. Du får inte gå upp på övervåningen eller ner i källaren, utan bara röra dig här på bottenplan. Du får under inga som helst omständigheter sitta i mina möbler, utom i de möbler som finns på ditt rum. Du ska alltid vara naken med bara det här halsbandet på dig. Gå ner på knä.

Hon höll upp ett brett nithalsband som man normalt sätter på sin hund. I halsbandet fanns en hel del öglor som man kunde använda till att sätta kopplet i. Jag gick ner på knä och hon satte halsbandet runt min hals och drog åt. Halsbandet slöt sig om halsen och satt helt tätt mot min hud.

- Har jag inte gett dig några andra instruktioner så håller du dig på ditt rum. Jag behöver väl knappast tillägga att jag kräver total lydnad och att olydnad bestraffas, eller hur?
- Nej.
- Bra, res dig upp. Jag ska nu äta middag och jag dricker mineralvatten. Du kan börja servera.

Jag började gå mot dörren som ledde ut till köket. När jag var på väg mot köket knäppte Marita med fingret, jag vände mig om. Hon pekade på golvet framför sig. Jag gick snällt tillbaka och ställde mig på den utpekade platsen.

- Glömde vi inte något?, frågade hon och såg uppfordrande på mig.

Jag stod frågande ett tag, sedan neg jag osäkert. Hon släppte mig med blicken och återgick till sin tidning. Jag hade tydligen gjort rätt, vände och gick förbi hela det långa matsalsbordet för att ta mig till dörren som ledde till köket.

På ett bord ute i köket fanns en kasse som innehöll en del lådor med catering mat. Jag letade i skåp och låder för att hitta bestick, tallrikar och glas. Jag gick tillbaka ut i matsalen och dukade fram porslin och bestick. Marita satt och läste sin tidning utan att titta upp. Jag gick tillbaka ut i köket och kom sedan ut med en av kartongerna och en flaska mineralvatten.

Men nu stod Marita upp med händerna i sidorna och tittade mig rakt in i ögonen. Mitt hjärta hoppade över ett slag en andra gång denna kväll.

- Ställ ner sakerna du bär på och kom över hit, sa hon och pekade framför sig.

Jag gjorde som jag blev tillsagd.

- När du serverar mig så vill jag ha så lite spring som möjligt. Det innebär att du förbereder allt på en bricka ute i köket. Maten ska läggas upp snyggt på serveringsfat. Sedan tar du med dig allt på en gång och ställer brickan på det här lilla sidbordet. Därefter dukar du fram, lägger upp mat och serverar mig dryck. Nå hur tycker du att du skött dig?
- Dåligt. Förlåt mig.

Jag han precis avsluta meningen innan jag fick ta emot en rejäl örfil på vänster kind. Den hade kommit helt överraskande och hon hade slagit snabbt och hårt.

- Då tar du ut allt igen och börjar om.

Hon stod kvar och tittade mig i ögonen. Kinden brände. Jag kände mig väldigt utlämnad och förnedrad av den behandling jag fick av henne. Jag förstod att hon förväntade sig en nigning innan jag skulle få gå ut i köket igen för lite andhämtning. Med en kraftansträngning lyckades jag böja mina knän för henne, det tog emot.

Nu hade Marita fått mat på sin tallrik och dryck i sitt glas, helt enligt hennes instruktioner. Hon lade ner tidningen och tittade upp på mig där jag stod bredvid henne. Jag neg. Hon knäppte med fingrarna och pekade på golvet en bit bort vid sidan av sig. Jag gick bort och ställde mig med ryggen vänd mot henne, och så fick jag stå medan hon åt.

- Nu kan du duka undan. Jag tar kaffet ute i salongen och jag dricker det svart utan socker, sa hon när hon äntligen ätit upp.

Jag gick fram och hjälpte till att skjuta undan stolen åt henne. Hon gick ut ur matsalen utan att bemöda sig med en blick åt mitt håll.

Marita satt i en av fåtöljerna och läste en del papper när jag kom ut i salongen med en lite silverbricka med kaffekanna och en kaffekopp. Jag satte ner brickan på bordet och ställde fram kaffekoppen på ett litet bord vid sidan om hennes fåtölj. Därefter slog jag upp kaffe i koppen. Hon tittade upp och jag neg.

Hon knäppte med fingrarna och pekade på golvet snett framför sig. Jag ställde mig på den utpekade platsen. Marita slog ner med pekfingret och jag förstod att sätta mig ner på knä. Marita knäppte återigen med fingrarna och slog ut med pekfingret i sidled och jag rättade till mig genom att vända mig om. Sedan fick jag sitta med ryggen mot henne, på knä med mina fötter under mig. Och jag fick sitta länge, säkert en timme, medan Marita drack sitt kaffe och läste sina papper.

Nu låg jag i min säng. Efter att Marita hade blivit klar med sitt kaffe hade hon sagt åt mig att diska och plocka undan. Efter det hade jag fått lov att äta av resterna som hade blivit över. Kvällen hade hunnit bli sen och jag vrålhungrig. Min sena middag hade jag fått inta på mitt rum.

Det hade varit en lugn första dag trots allt tänkte jag där jag låg under täcket. Maritas sätt att låta mig passa upp på henne helt naken hade förstås varit en jobbig prövning. Hon var ju i princip en helt främmande människa som jag inte kände. Men den förnedrande behandlingen hade också gjort mig upphetsad och kåt. Jag kände nästan lite besvikelse över att dagen redan var slut. Jag kunde ju då inte veta att denna kväll bara var lugnet före stormen.


*******************


Nästa dag när jag vaknade gick jag ut i köket för lite frukost som jag sedan helt enligt instruktionerna intog på mitt rum. Marita skulle vara borta hela dagen och inte komma hem förrän på kvällen. Jag planerade att åka in till stan.

När jag gick mot ytterdörren för att ta mig ut från huset passerade jag den stora dörröppningen som ledde in i salongen. Jag kunde inte låta bli att gå fram och sätta mig i fåtöljen som Marita använt kvällen innan när hon intog sitt kaffe.

Jag gungade lite extra i stolens dyna som en trotsig gest. Plötsligt slog en sanslös tanke mig. Tänk om häxan satt upp övervakningskamrer eller något annat i huset. Jag flög blixtsnabbt upp från stolen och tittade mig oroligt omkring. Spejade mot taket och väggarna men kunde inte se något konstigt.

Jag lugnade mig och skrattade lite åt min fantasi som skenade iväg. Herregud jag var en vuxen man men betedde mig som en liten pojke. Jag gick ut ur huset för att försöka hitta en buss som kunde ta mig in till stan.


*******************


Den entoniga ringsignalen ljöd i mitt rum. Jag reste mig upp från sängen där jag suttit naken och väntat. Gick ut och vidare in i den stora salongen. Marita stod mitt i rummet med benen lätt isär, hållandes halsband och kopplet i ena handen. Hon hade en grå kjoldräkt för dagen, svarta strumpor och högklackade pumps.

Jag gick fram till henne, hon stod alldeles orörlig tills jag nigit djupt för henne. Sedan satte hon halsbandet på mig och fäste kopplet i en ring under min haka. Med ett kraftigt ryck drog hon iväg mig fram till fåtöljen. Hon lyfte den tjocka läderdynan och där under låg något som såg ut som ett sönderbrutet spagettistrå.

Det var ett sönderbrutet spagettistrå, som gått sönder av tyngden från mig när jag i morse suttit i stolen. Helvete. Människan var utstuderat misstänksam och jag hade gått rakt i fällan. Jag blev kall.

Marita vände sig så att hon stod framför mig. Kopplet höll hon kort med vänster hand och det var helt sträckt då jag omedvetet drog huvudet lite bakåt. Örfilen kom överraskande och landade med en smäll på min vänstra kind. Jag ryggade tillbaka lite till, men Marita höll mig kvar med ett stadigt tag om kopplet.

Ytterligare en örfil landade på min kind, hårdare denna gång. Jag skrek till lite och kände paniken när kopplet gjorde det omöjligt att komma undan. Jag kapitulerade och blev lydigt stående helt still, kopplet slakade lite när jag inte längre försökte göra motstånd. Marita förde upp sin hand och greppade om min haka.

- Du har tydligen väldigt svårt att förstå vad jag säger åt dig.
- Aj, ja, förlåt mig.
- Det har blivit dags att se till så att du aldrig mer sätter dig upp mot mig.
- Snälla, jag lovar att lyda.
- Det är lite sent att lova lyda nu. Gå in på ditt rum och vänta på mig där.

Hon häktade av kopplet och sedan fick jag gå till mitt rum.

Nu satt jag naken på knä i sängen och väntade. Vad skulle hända? Marita hade sett oerhört arg ut när hon skickat iväg mig. Jag kände mig lite orolig. Hon hade inte varit nådig sist hon tagit hand om mig. Väntan gjorde mig som vanligt upphetsad, min kuk stod redan i givakt. Det spelade ingen roll om det var väntan på att min fru som skulle komma hem från sina äventyr, eller om det var väntan på bestraffning. Ovissheten och det faktum att jag inte har någon kontroll eller möjlighet att kunna påverka situationen är det som tänder mig och gör mig kåt.

Dörren öppnades och Marita steg in i rummet. Jag flämtade till och kände hur rädslan tog ytterligare grepp om mig.

Marita hade samma kläder på sig som vid senaste bestraffningen hemma hos oss. Lårhöga svarta lackstövlar med stilettklackar, långa handskar och en korsett i samma material. Hennes kön täcktes av en svart trosa. Ögonen var kraftigt sminkade i svart och hennes mun var röd. I ena handen hade hon en lite väska och i den andra rottingen.

Hon satte ner väskan på sängen och tog upp ett par läderremmar som hon satte runt mina handleder. Sedan tog hon upp en liten kort läderrem som hon fäste i nacken på mitt halsband, tvingade bak mina armar upp på ryggen och fäste andra änden av läderremmen i remmarna runt mina handleder. Kopplet satte hon i en ögla under min haka.

Hon ryckte till med kraft i kopplet så att jag blev liggandes raklång på mage i sängen. Marita plockade fram ytterligare två remmar och satte runt mina vrister. Hon ryckte mig ur sängen med kopplet och jag försökte göra allt för att följa med men det var svårt med händerna fjättrade högt uppe på ryggen. Med möda lyckades jag ställa mig upp på golvet framför Marita. Hon förde upp sin hand och greppade om min haka. Släppte greppet och gav min kind en lätt klapp. Tog åter tag om hakan, skakade den sakta fram och tillbaka, släppte taget och gav mig en riktigt kraftig örfil. Jag flämtade till.

- Nu ska du få lära dig att lyda och när jag är färdig med dig kommer du aldrig mer att sätta dig i mina möbler., sa hon samtidigt som hon tog ett rejält grepp om min haka och skakade den åter sakta fram och tillbaka.
- Förlåt mig, gnällde jag fram.

Örfilen landade med en smäll över kinden. Jag försökte möta hennes stränga blick men vek undan, jag var rädd.

Hon gjorde ett ryck med kopplet och ledde bort mig till bordet. Tvingade ner mig så att jag blev liggandes med överkroppen på bordet och med benen kvar i golvet. Hon gick runt och fäste kopplet under bordskanten på andra sidan. Sedan särade hon lite på mina ben och fäste med remmar mina fötter i bordsbenen. Hon tvingade mig att öppna munnen genom att klämma hårt på mina kinder med tummen och långfingret. I andra handen hade hon en svart gummiboll med remmar. Jag fick gapa stort innan bollen hoppade in bakom tänderna på mig och sedan låste hon fast den i nacken. Mina ögon band hon för med en svart bindel.

Mitt hjärta dunkade hårt i kroppen, det kändes som att det dånade i mina öron. Herregud, hon kan ju få för sig vad som helst. Vilka vet att jag är här? Min fru och Carina, hette hon väl. Jag låg nu vikt över bordsskivan utan möjlighet att komma loss eller röra mig. Det var tyst och stilla i rummet och jag fick åter vänta.

Det brände till över mina skinkor, Marita hade landat det första rappet med rottingen. Jag spratt till och försökte lyfta mitt ena ben, men remmen runt vristen höll det på plats. Det kom två till i en snabb följd. Jag skakade och vred mig. Bollen i munnen gjorde det omöjligt för mig att skrika, det enda som kom fram var ett dovt stön. Det blev en paus.

Pausen följdes av att hon smiskade lätt och snabbt med rottingen över mina skinkor. De lätta smällarna kändes inte i början men styrkan ökade mer och mer för att till slut avsluta med fyra rejält kraftiga rapp över skinkorna. Herregud hon menade allvar.

Jag försökte slappna av, att ge mig hän för att komma över gränsen och känna värmen sprida sig i min kropp. Men jag var rädd där jag nu låg helt utlämnad i hennes våld, hade svårt att helt slappna av.

Marita började om med lätta smiskningar över skinkorna för att sedan öka mer och mer och avsluta med några riktigt kraftiga rapp. Efter en liten paus gick Marita på direkt med rejält kraftiga rapp och slutade inte utan smiskandet malde på i ett jämt tempo. Jag vred mig men remmarna höll mig effektivt på plats. Men nu började jag känna den vällustiga värmen sprida sig och jag gav mig hän. Jag hade kapitulerat och kommit över gränsen. Jag tog nu emot hennes smiskande, välkomnade rottingen. De sista rappen hade jag tagit emot ståendes helt stilla. Marita slutade.

- Jag kommer nu att lösgöra dig helt och hållet, men du ska ligga kvar. Du får inte röra dig.

Jag gjorde som hon sa medan hon lossade alla remmar.

- Lägg nu armarna ut med din kropp. Vänd handflatorna uppåt och sträck ut med fingrarna.

Lydigt följde jag hennes ord och stod nu med fötterna i golvet och överkroppen liggandes över bordsskivan. Mina armar hade jag bakåt snett utmed min kropp. Jag hade blottade handflator och skinkor.

- Bra, jag kommer nu att ge dig mer smisk och du ska visa att du kan vara riktigt lydig genom att stå alldeles stilla med putande rumpa.

Marita är en kvinna som gillar makt och ser alltid till att få sin vilja igenom till varje pris. Det förstår jag på hennes sätt att inte sluta ge mig smisk förrän jag lydigt står alldeles still, då är hon nöjd. Att sedan släppa mig helt fri och tvinga mig ta emot ytterligare smisk är hennes sätt att visa att hon har total kontroll över mig. Det behövs inga rep eller bojor. Hon behärskar mig. Det är hon som bestämmer och min enda uppgift är att lyda.

Marita landade ett kraftigt rapp över mina redan ömmande skinkor. Jag stönade och drog in rumpan.
- Nej du ska stå alldeles still. Svanka nu ordentligt för mig!

Hon gav ytterligare ett rapp. Det sved till riktigt ordentligt och jag kunde inte hjälpa det men rumpan åkte in.

- Still, röt hon. Puta ut med stjärten och stå alldeles still!

Jag ville inte göra henne besviken. Jag skulle visa min underkastelse och ta emot hennes gåvor. Hon landade ett kraftigt rapp över stjärten och nu lyckades jag stå still med putande rumpa.

- Såja det var bättre. Nu tar du emot resten på samma vis.
- Ja jag lovar att lyda, sa jag lycklig över att lyckats stå still.

Jag svankade upp med stjärten allt vad jag förmådde för henne. Hon gav mig fem kraftiga rapp i en jämn takt medan jag stod alldeles still med stjärten lydigt putande.

Mina skinkor sved ilsket efteråt. Jag hade aldrig känt något liknande. Min kropp kändes nästan febrig när jag nu stod framför henne med full erektion. Jag neg djupt för min kvinna.

Marita gick fram till sängen, tog av sig trosorna och kröp sedan upp. Hon lade sig på sidan vilandes på sin armbåge mitt i sängen. Hon låg med ryggen mot mig och visade upp sin härligt rundade rumpa. Hon tittade mig i ögonen över axeln. Jag kröp upp efter henne och böjde mig fram och kysste hennes skinka. Jag kysste den hela vägen ner till låret där stövlarna slutade.

Hon vände över så att hon blev liggandes raklång på mage med benen tätt ihop. Jag öste kyssar över hennes båda skinkor, ner över baksidan av låren. Jag slickade prövande över hennes stövlar där de gick högt upp på hennes lår, kunde känna det glatta materialet mot min tunga. Jag såg nästan min egen spegelbild i det blanka svarta stövelskaftet som smet om hennes lår. Jag var kåt.

Marita hade fört ner en hand under sig och jag förstod att hon smekte sin fitta. Jag slickade över låren upp över skinkorna. Marita särade sina ben och blottade sin slätrakade fitta. Jag såg hennes handskbeklädda fingrar gnida över blygdläpparna. Jag fortsatte att kyssa hennes skinkor. Marita stönade. Jag stack ut min tunga och slickade. Slickade över hennes handskar, som gned fittan, över stjärthålet och vidare längre upp. Marita stönade högt och hennes fingrar jobbade i snabbare och snabbare tempo mellan benen.

Hon gick upp lite och putade med rumpan. Hon var nära att komma nu. Jag tryckte mitt ansikte mot hennes stjärtskåra och kysste henne med vidöppen mun. Marita började skaka och jag pressade min tunga hårt mot hennes rövhål. Marita riste krampaktigt i kroppen när det gick för henne.


petersmejlbox@hotmail.com

Fortsättning följer...

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 5,35