Sommarknull vid havet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Gary Muffin (grmfn@yahoo.se)
Inlagd: 5 feb kl. 21:13
Läst: 17434 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 3,02
Det var en sommardag, jag och min tjej skulle åka till skärgården i Sörmländska kusten, vi brukade ofta vara ute och sola o bada på någon enslig klippa.

När vi varit där nästan hela dagen så blev vi lite små kåta, vi började försiktigt smeka varandra.Vi blev modigare och modigare samtidigt som det var spännande.Snart brydde vi oss inte om att hålla koll om det kom någon,-lägg dej på sidan,jag måste tränga in i dej bakifrån, sajag.Det gjorde hon så gärna, jag stötte in min stenhårda stake i henne,-ojoj oooh, sa hon.Jag masserade hennes klitta samtidigt som jag ökade tempot och såg mej om. Bakom mej ca:15 meter ifrån oss såg jag en kille i buskarna runkade hej vilt, det var hetsande,men jag brydde mej inte. Vänta sa hon, jag vill stå på alla fyra så kan du ta mej i baken,Det gillade hon det visste jag . Sagt o gjort hon putade med baken jag la en liten klick saliv där och placerade mitt ollon mot baken och pressade sakta in den bit för bit. Ojojoj vad hon kved,hennes anus kramade så sköt. jag juckade alltsnabbare samtidigt som hon masserade klitten hon kom i en underbar orgasm hon bokstavligen mjölkade min kuk när hon kom, så jag kom i hennes bak.Så skönt. Jag vände mej om och såg ryggen på killen när han sprang iväg. Hm, Han hade nog kommit han med tänkte jag. Senare berättade jag för Anna om vår åskådare,-varför bad du inte honom komma med? sa Anna.

Det får bli vårat nästa äventyr sa jag och det blev det ett par veckor senare en skön trekant med mej Anna och en kompis till oss,nästa gång ska vi ha en tjej med så jag får testa två tjejer samtidigt. Jag berättar om det sen när det hänt.

Gary
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 3,02