Leka med elden, del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Peter L (petersmejlbox@hotmail.com)
Inlagd: 5 feb kl. 10:03
Läst: 13506 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 51 röster, snittbetyg 5,33
Jag slog upp ögonen och tittade upp i taket. Jag kände inte igen mig och det tog ett tag innan jag kom på att jag tagit in på hotell. Jag drog mig till minnes nattens händelser. Nattportieren hade tittat misstänksamt på mig när jag kommit insläntrande utan packning och utan några skor på fötterna. Jag hade tagit fram plånboken, lagt fram mitt kreditkort på disken och efter en kontroll att det inte var spärrat hade hans ansikte spruckit upp i ett leende och fixat fram ett rum åt mig.

Men de andra händelserna gjorde sig också påminda, och de var ju de som var anledningen till att jag nu låg och stirrade upp i ett för mig främmande tak. Min frus och mitt lilla sexexperiment som så fullständigt spårat ut! Jag fick en klump i magen. Vad skulle jag göra? Var de kvar i huset? Jag försökte samla tankarna och bestämde mig för att åtminstone börja med att ta en dusch. Sedan skulle jag ut på stan och köpa mig ett par nya skor. Under tiden fick jag fundera ut vad jag skulle göra.

Jag hade köpt mina skor och även hyrt en bil. Jag svängde in på vår lilla gata och körde sakta fram mot vårt hus. När jag närmade mig såg jag de båda Mercedesbilarna som även stått där under natten när jag sprungit iväg från huset. Med andra ord, de var kvar. Det gick en kall kår ut med ryggen på mig.

Bilarna var i värsta klassen, det förstod jag eftersom de inte hade några som helst modellbetäckningar. De såg mer eller mindre splitternya ut. Vad var det för figurer egentligen? Männen hade haft exklusiva kläder och alla hade de haft feta guldklockor på handlederna. Tjocka guldlänkar hade hängt runt deras halsar och på fingrarna hade de flesta haft stora ringar. Kunde de vara kriminella? De visade upp alla tecken på nyrikedom och som så ofta resulterar i smaklösa utsvävningar i lyx.

Eller handlade det bara om människor från en annan kultur, med en annan smak? Eller var det så enkelt att det bara handlade om avundsjuka från min sida? Helvete svor jag för mig själv i bilen. Jag hade nog hoppats på att bilarna skulle vara borta när jag kom. Nu var de inte borta och någon annan plan hade jag inte tänkt ut. Jag gasade och körde besviket förbi vårt hus. Jag bestämde mig för att återvända i kväll och var de kvar då också så skulle jag väl få ringa på polis.


*******************


Det var nu kväll och det hade blivit mörkt. Jag stod parkerad med hyrbilen på gata en bra bit från vårat hus. Bilarna var kvar! Fan, vad gör jag? Panikkänslor kom nu över mig och jag kände mig fruktansvärt handlingsförlamad. Skulle jag ringa polis och vad skulle jag i så fall säga? Troligtvis skulle de väl bara flina åt mig om jag berättade hela historien. Att gå in i huset tvekade jag inför. Jag mindes alltför väl de tre sista männen som kommit igår. De såg ut att vara män man inte bråkade med och två av dem hade varit riktigt stora och kraftiga. De första två skulle jag ha klarat av, de var pojkspolingar som bara hängde med och hade kul.

Mina funderingar avbröts plötsligt av att vår ytterdörr öppnades! Ut kom den äldre av männen, han de kallat Ahmed, och efter honom kom de två yngre männen. De började gå ner för gången till bilarna. Nu dök den koppärrige upp i dörren och efter honom kom Linda följt av mannen med det rakade huvudet. De började också gå ner mot bilarna och mannen med det rakade huvudet lade armen om Lindas axlar.

Hon hade klätt upp sig i samma svarta, korta klänning som igår. Det tajta klänningstyget och de svarta strumporna framhävde hennes kurviga kropp och ben. Linda trippade fram på sina extremt höga klackar, de röda lackpumpsen hade hon fått på sig igen.

Ahmed hoppade in bakom ratten på den ena bilen. De två yngre männen gjorde honom sällskap där bak. I den andra bilen satte sig den koppärriga bakom ratten och mannen med det rakade huvudet öppnade bakdörren för Linda, hon hoppade snällt in. Själv stod han kvar en stund och spanade runt i området med allvarlig min. Jag duckade instinktivt bakom min ratt. Sedan böjde han sig och klev in i baksätet hos Linda. Jag kunde inte avgöra om Linda tvingades med eller om hon följde med av fri vilja. Var skulle de ta vägen nu? Jag startade min bil och följde efter på avstånd.

De parkerade sina bilar och var nu på väg in på en nattklubb. Jag bestämde att själv parkera bilen och sedan gå efter in på klubben.

I lokalen var det fullt med folk och jag gick fram mot en av barerna. Jag spanade runt i lokalen för att lyckas få syn på Linda. Plötsligt såg jag Linda och mannen med det rakade huvudet komma rakt emot baren där jag stod. Han hade armen runt hennes axlar.

Jag vände snabbt ryggen åt dem och ställde mig att titta åt ett annat håll. De såg mig inte utan gick fram och ställde sig själva vid bardisken. Jag vände mig försiktigt om och stod nu bara två meter bakom dem. Den rakade skallen verkade känna bartendern och de stod och snackade ett bra tag. Samtidigt hade hans hand glidit ner över Lindas rygg och vilade nu på hennes ena skinka. Linda gjorde ingen ansatts att ta bort den. Mitt hjärta dunkade hårt i bröstet och mina kinder hettade.

Tänkte Linda köra vidare med vår lilla lek eller vad var det frågan om? Den rakade mannen avslutade samtalet med bartendern och markerade för Linda att röra på sig genom att kraftigt smeka henne i stjärtskåran över klänningstyget. I den fräcka smekningen drogs klänningen upp något och blottade lite vit hud ovanför hennes svarta stay-ups. Linda trippade med honom med hans tatuerade och muskulösa arm över sina axlar, samtidigt som hon försökte rätta till den korta klänningen. Jag såg att några andra män vid bardisken tittade efter dem där de gick bort från baren. De utväxlade menande blickar med varandra och sedan flinade de och skakade på huvudena. Om Linda försökte spela slampa så hade hon lyckats mer än väl.

Min hals var alldeles torr. Jag gick fram till baren och fångade upp samme bartender som den rakade skallen hade pratat med.

- Vem var mannen som nyss gick härifrån, försökte jag så oskyldigt jag bara kunde.
- Hur så?, svarade bartendern och tittade med ens misstänksamt mot mig.
- Nej jag tyckte bara jag kände igen tjejen, svarade jag snabbt.
- Aha. Glöm det. Carlos brudar leker man inte med. Det kan lätt sluta illa, svarade han samtidigt som han drog med sitt pekfinger över sin egen strupe.
- Jag misstog mig nog, svarade jag och svalde nervöst.
- Skulle tro det. Ska du ha något eller?
- En öl, svarade jag frånvarande.

Carlos. Var det så han hette, eller var det bara ett smeknamn? Eller var det bara ett av många namn han hade? Nej nu fan fick jag lugna ner mig, tänkte jag. Jag tittade åt det håll Linda och denne Carlos försvunnit och jag kunde se att de satt sig på andra sidan dansgolvet på en liten upphöjd platå i lokalen. Vid deras bord satt även Ahmed och kroppsbyggaren med det koppärriga ansiktet. Jag var osäker men jag tyckte mig se att en hand vilade på Lindas lår.

Bartendern ställde fram en stor skummande öl framför mig. Jag tog upp den och halsade i mig hälften i ett par giriga klunkar. Vad höll Linda på med? Trodde hon fortfarande att det var någon lek det här? Eller hade männen tvingat med sig henne? Jag började få mer och mer onda aningar om dessa män och då särkilt den här Carlos. Bartenderns gest med fingret över strupen hade varit mycket talande. ”Carlos brudar”!, för helvete det var min fru vi talade om. Men det kunde jag ju inte säga, han skulle väl tro att jag var en komplett idiot. Jag tittade upp mot platån där Linda satt med männen och fick precis se hur hon avslutade en kyss med den rakade skallen! Jag svepte resten av ölen.

I andra änden av bardisken, som var byggd i en vinkel, upptäckte jag de två unga männen sitta och prata. Jag reste mig upp från min barstol och gick bort och ställde mig bakom dem i hopp om att kunna höra något intressant om deras planer. På något sätt måste jag lyckas ta oss ur hela denna vansinniga situation. De pratade omväxlande svenska och sitt eget modersmål så det var svårt för mig att få en helt klar bild av deras diskussion.

- Det verkar som han skulle lägga beslag på bruden.
- Hennes man då?
- Tror du det hindrar honom?
- Jag fattar inte hur han bär sig åt. Han behandlar sina kvinnor som om dom vore hundar, men om han sen dumpar dom blir dom som vansinniga.
- Ja, Carlos tar vad han vill ha.
- Tror du bruden fattar något?
- Nej hon verkar bara kåt och ute efter lite äventyr.
- Vad överraskade dom ska bli.

Båda flinade lite och tog en klunk ur sina glas. Det var helt klart att dessa båda unga naiva män såg upp till Carlos. Bilden av Carlos som ledare blev allt mer tydlig.

- Eller så får hon väl jobba för honom.

Båda skrattade högt.

- I kväll drar vi tillbaka till huset. Gubben har ju själv satt sig i klistret.
- Ja vilken jävla ”loser”. Lämna aldrig frugan utan uppsyn!
- Särkilt inte när Carlos är på jakt efter ett nytt litet husdjur.

De skålade glatt i sina glas.

Jag hade hört nog. Jag måste få ett stopp på det här. ”Jobba för honom”, sysslade han med koppleriverksamhet, som någon simpel jävla hallick? Och vad var det för snack om att ”lägga beslag på bruden”? Deras diskussion tedde sig mycket märklig i mina öron, overklig och nästan bisarr. ”Ett nytt litet husdjur”?. Det fick bära eller brista, jag skulle åka hem och invänta dem där.

De skulle ju tillbaka till huset, det hade ju de unga männen avslöjat för mig. Jag fick väl låtsas att jag kommit hem tidigare än beräknat och när de såg att den äkta mannen kommit hem så skulle de väl tröttna och dra därifrån. De kunde väl inte våldgästa mot min vilja, då skulle vi i alla fall kunna börja prata om att blanda in polis.

Jag tittade en sista gång upp mot deras bord. Linda satt med lätt särade ben och med Carlos hand på låret. De personer som befann sig närmast deras bord nere på dansgolvet borde ha full insyn i hennes skrev. Hoppas verkligen hon har trosor på sig, var det sista jag tänkte innan jag lämnade nattklubben.


*******************


Nu satt jag åter hemma och väntade på att min fru skulle komma hem från ett krogbesök. Men denna gång visste jag att det skulle vara flera män som kom. Jag satt i ena soffan i vardagsrummet. Precis där det hela utspelade sig kvällen innan. Det kändes nästan overkligt när jag tänkte tillbaka på det. Tiden kröp fram. Tänk om de inte kommer. Tänk om de får för sig att dra någon annanstans! Vad gör de med henne då? Nej, jag måste lugna ner mig. De sa att de skulle komma hit.

Efter en tid som kändes som en oändlighet hörde jag två bilar stanna till utanför vårt hus. Jag flög upp från soffan och tittade ut genom fönstret. Jo, det var de två Mercedesbilarna. Mitt hjärta började slå våldsamt i min bröstkorg. Okej, hoppas att jag fattat rätt beslut nu, tänkte jag. Bära eller brista som sagt. Ytterdörren öppnades och jag hörde röster i hallen. Plötsligt uppenbarade sig Linda i den stora öppningen in mot vardagsrummet. Om hennes midja slöt sig Carlos kraftiga arm.

- Älskling!?..., sa hon lite osäkert och lösgjorde sig från Carlos.
- Ja, jag kom hem lite tidigare än beräknat. Vilka är dessa herrar?, försökte jag inte alltför övertygande.
- Så det är du som gillar att se din fru knulla med andra män, sa Carlos utan att ha gjort en antydan till att ha lyssnat på vad jag sagt.
- Va, vad menar han med det, försökte jag fånigt vidare mot Linda.
- Älskling, de kom på det.

Hon pekade mot kameran som fortfarande fanns i bokhyllan. Jag visste inte vad jag skulle säga. De andra männen hade uppenbarat sig utanför vardagsrummet. Carlos gick helt lugnt in i vardagsrummet och satte sig i soffan. När han passerade mig fick jag se hur stor han var. Innan hade jag bara sett honom på tv skärmen och på en ljusfattig nattklubb. Men här hemma i vårt vardagsrum var han jättelik.

Att jag inte fattat rätt beslut var ju uppenbart. Jag stod bildligt talat med brallorna neddragna. Självmål! Att komma med tal om polis nu skulle ju sannerligen vara ett tandlöst hot, vi hade ju mer eller mindre bjudit in dem själva.

De andra männen kom också in och satte sig i sofforna. Själv stod jag mållös kvar och tittade på min fru. Hon hade de stora, tunna silverringarna i öronen. Ögonen var kraftigt sminkade och munnen lyste röd som blod. Den tajta, svarta klänningen smet om hennes kropp och avslöjade hennes underbara kvinnliga kurvor. Hennes strumpor var tunna och hennes ljusa hud lyste igenom det svarta materialet. Hon stod och vaggade på sina extremt höga klackar och tittade oskyldigt tillbaka mot mig. Din korkade lilla yrhjärna tänkte jag. Men jag var orättvis, idén hade ju faktiskt varit min.

- Kom och sätt dig i fåtöljen, sa Carlos till mig.

Linda ryckte på axlarna och jag gick utan ett ord och gjorde som han sa. Jag tittade på männen i sofforna. Nu så har nära såg de tre äldre männen än mer skrämmande och farliga ut. De två yngre verkade lite beskedligare och hängde väl bara på de stora grabbarna. Mannen med koppärren var lika stor som Carlos men inte alls lika bildskön. Ingen av dem sa ett ljud. Var det här lugnet före stormen? Linda kom efter mig och böjde sig ner mot mig.

- Älskling, ta det lugnt de ger sig nog snart, viskade hon till mig.
- Vadå ger sig?, fräste jag irriterat.
- Dom är inte så farliga som dom ser ut. Jag fixar det här, fortsatte hon.
- Men...
- Vad viskar ni om där borta? Linda kom hit!, beordrade Carlos.

Linda trippade bort till honom där han satt i soffan. Hon vände sig om mot mig och blinkade med ena ögat. ”Inte så farliga som dom ser ut” hur naiv var hon? Carlos tog ett tag om hennes arm och drog ner henne så att hon blev ståendes på knä framför honom på golvet.

- Du har väl inga hemligheter för mig?, frågade han.
- Nejdå, svarade Linda.
- Jag vill inte veta av några stygga flickor, fortsatte han samtidigt som han förde hennes armar bak på hennes rygg.

Den koppärrige hade rest sig upp och stod bakom henne. Han hade tagit fram ett par handklovar och med ett metalliskt klick satt de på plats. Jag tror inte Linda fattade först vad de gjort. Inte förrän hon skulle föra fram sina händer och det tog stopp. Hon flämtade till lite och tittade förvånat bakom sig.

- Vi ska inte göra dig besviken, sa Carlos riktat till mig. Du ska få se din fru knulla, fortsatte han.

Carlos reste sig upp, tog tag i Lindas hår och ledde henne gåendes på knä ut på golvet. Han drog omkull henne så att hon kom att ligga på mage på den tjocka mattan med de fjättrade armarna på ryggen. Själv ställde han sig bredbent vid hennes huvudända. Plötsligt klickade det till och i hans hand glimmade ett stilettblad. Jag ryggade chockad tillbaka och min mage knöt sig.

Han böjde sig ner över Linda och med två snabba snitt skar han av axelbanden på hennes klänning. Sedan böjde han sig längre ner och tog ett tag om klänning nere vid rumpan. Med två kraftfulla ryck slet han itu hennes klänning hela vägen längs ryggen. Samtidigt som han sträckte sig upp tog han tag om tyget och med ett ryck slet han bort den trasiga klänningen under henne. Han kramade ihop tyget till en liten boll och slängde iväg det i ett hörn av rummet.

Allt hade gått fruktansvärt fort. Jag gjorde ett försök att resa mig. Men mannen med koppärren hade ställt sig vid min sida och tryckte bestämt tillbaka mig ner i fåtöljen. Helvete, nu måste hon väl börja fatta att de inte är att leka med. Linda låg paralyserad kvar på den tjocka mattan och bara gapade med sin rödmålade mun. Hon var nu helt naken förutom de svarta strumporna och de röda pumpsen, någon bh eller trosa hade hon givetvis inte satt på sig.

Hennes sminkade ögon var uppspärrade av förvåning när hon tittade mot mig. Linda verkade få tillbaka fattningen och gjorde ett försök att resa sig.

- Vad i helvete tar du dig till, röt hon till med förvånansvärt kraftig stämma.

Hon försökte resa sig upp på de extremt höga klackarna med armarna fjättrade på ryggen. Men hon vinglade till, tappade balansen och stod på näsan ner i mattan med rumpan och den rakade fittan i vädret. Männen flinade och Ahmed sa något på sitt modersmål. Alla skrattade.

Fan, de lekte med henne, förnedrar henne totalt och det var inget jag kunde göra. Linda blev sittandes på knä. Carlos tog ett stadigt tag om hennes arm och drog upp henne med sådan kraft att hon nästan lättade från marken innan han åter satte ner henne på golvet.

- Du har dåligt pli på din fru. Jag ska visa dig hur man hanterar en otrogen liten slampa, sa Carlos till mig.

Hela tiden höll han ett stadigt tag om Lindas arm. Hon ryckte och slet förgäves för att komma loss, men han hade inga som helst problem att hålla henne kvar. Carlos böjde sig ner och tog tag med ena armen runt hennes midja och sedan reste han sig upp så att hon blev hängandes vid hans sida med huvudet neråt. Carlos gick bort mot soffan med en sprattlande Linda.

Han satte sig ned med henne liggandes på mage över sina knän. Sedan höjde han sin högra hand och jag började förstå vad som skulle ske. Linda låg och stirrade mig i ögonen med osäkerhet i blicken samtidigt som hon andades tungt. Hennes ögon spärrades upp ännu mer när den första handflatan landade med en hög smäll på hennes ena skinka.

Sedan följde en serie smällar växelvis på hennes båda skinkor. Först gapade Linda bara och stirrade mot mig med stora ögon. Hennes kinder blossade röda. Men efter ett tag börjar smisket kännas lite mer och hon rynkade sin lilla näsa i en grimas, samtidigt som benen sprattlade mer och mer.

När Linda började gnälla ynkligt och vrida sig som en mask, slutade Carlos med sin behandling. Linda låg stilla över hans knän och andades tungt. Hon sökte ögonkontakt med mig igen och jag kunde läsa i hennes ögon att hon inte trodde detta var sant. Kinderna blossade ännu rödare nu, både av ansträngning och skamkänslor över att ha fått smisk inför alla dessa män.

Carlos drog upp henne så att hon blev sittandes i hans knä. Hon såg liten och ynklig ut på hans kraftiga lår. Han lösgjorde hennes händer från handfängslet och sedan tog han ett tag om hennes nacke och tryckte henne mot sig. Han gav henne en kyss.

- Carlos kan verkligen konsten att hantera kvinnor, sa den koppärrige som hela tiden stått vakt vid min sida.
- Ja, att slita sönder deras kläder och ge dom smisk är ju ett charmerande sätt att behandla kvinnor på, svarade jag sarkastiskt.

Men Linda hade besvarat kyssen lite väl intensivt, tyckte jag nog. Och det blev inte bättre av att de fortsatte att kyssas, intensivare och intensivare. Linda började andas märkbart tungt och hennes tunga sökte sig girigt in i hans munhåla. Carlos förde upp handen och klämde lätt om hennes fasta bröst. Linda stönade till. Bröstvårtorna stod styva och hårda rätt ut. Med sin ena hand började Linda treva efter Carlos gylf samtidigt som de hela tiden fortsatte att kyssas.

- Ja, eller vad säger du om det här?, sa den koppärrige till mig och skrattade.

Jag svarar honom inte. Det var uppenbart att Linda blivit rejält kåt. Vad kunde Linda se hos dessa brutala män? Carlos drog sin svarta T-shirt över huvudet och blottade sin muskulösa, tatuerade överkropp. Linda fick fram hans styva kuk och började ivrigt grensla hans lår. Carlos satt tillbakalutad och tillsynes avslappnad i soffan och iakttog Linda när hon med sin hand styrde hans stora organ mot sitt väntande hål. Med slutna ögonen och sina smala armar runt hans kraftiga nacke börjar hon sedan trycka sig ner över den grova kuk.

- Åhhh, kom det över Lindas läppar.
- Duktig flicka, flinade Carlos.

Han tog sedan tag med båda händerna om hennes smala midja och hjälpte till i hennes ritt. Linda stönade och andades tungt medan kuken gled in och ut i henne. Vad hade han gjort med henne? Han behandlade henne som skit men hon blev bara vildare av det. Det var som om han fullständigt tagit henne i besittning.

Linda red nu kuken i ett vansinnigt tempo samtidigt som hon släppte ifrån sig små stön och skrik. Carlos reste sig och lyfte samtidigt upp Linda. Hon hängde med de strumpbeklädda benen saxade runt hans midja och med kuken kvar i fittan. Hon gjorde små svankande juck med underlivet samtidigt som hon kysste honom vilt. Jag stirrade som förtrollat på dem. Att sitta så här nära i samma rum och se min fru knulla vilt med en främmande man hade gjort att min kuk rest sig och var stenhård i byxan.

- Nu ska du få din fru knullad, sa han samtidigt som han lade ner henne på rygg på den tjocka mattan.
- Ohhh, stönade bara Linda.

Sedan började han med kraftiga stötar köra sin kuk i henne. Tempot ökade successivt och Linda blev vildare och vildare under honom. Linda mötte med kraftiga motjuck och stönade högt med rödflammigt ansikte. Hon kom närmare och närmare en förlösande orgasm.

Var det nu han skulle ta över henne? De unga männens diskussion på klubben fladdrade förbi i mitt kåtomtöcknade inre. Plötsligt stelnade Lindas kropp som i kramp, hennes huvud böjdes framåt och uppåt. Hennes ögon var ihopknipna och den rödmålade munnen var öppen som om hon hade svåra smärtor. Men sen slungades hennes huvud bakåt med kraft och med ett skrik började hon skaka våldsamt under Carlos. Linda kom.

Jag hade aldrig sett något liknande. Orgasmen verkade aldrig ebba ut och Carlos pumpade obarmhärtigt vidare i hennes kramande fitta. Carlos började också närma sig, han ökade tempot ytterligare. Linda hade återfått lite av medvetandet och mötte nu upp mot hans stötar igen.

- Ahhh nu kommer jag... snart..., stönade han.
- Åjaaa... Kom... , stönade Linda med sin mun tätt mot hans öra.

Hon stack in sin tunga i det och vispade runt. Carlos stelnande till och började sedan med några kraftfulla stötar tömma sig i min kåta frus fitta. Linda hade kommit igång efter sin våldsamma orgasm och snyftade nästan uppgivet och besviket under honom. Hon ville ha mer!

Jag var själv fruktansvärt kåt. Jag hade inte kunnat hålla mig utan fiskat fram min kuk ur byxorna och nu stod den stenhård i full frihet. Carlos drog sig ur Linda och satte sig upp i tvåsitts soffan. I den andra soffan satt de övriga tre männen. Upphetsningen lyste i deras ögon och det var som om de andäktigt satt och väntade på vad som skulle komma. Linda låg kvar på rygg nere på golvet. Hon andades tungt med lätt öppen mun och brett särade ben.

Hon tittade mot Carlos som satt i soffan för att hämta sig. Nu sökte hon inte sin blick mot mig längre utan verkade fokusera sin uppmärksamhet på Carlos. Det var stilla i rummet, det var som att alla satt och väntade på ett tecken från Carlos, ledaren, han som helt uppenbart bestämde. Han tittade Linda i ögonen. Sedan vred han huvudet knappt märkbart mot de tre männen i den andra soffan och gav dem en snabb blick. Med ett flin på läpparna återgick han att titta på Linda. Lindas mun öppnades lite mer och hon tittade tillbaka med halvslutna ögon mot Carlos. Sedan reste hon sig upp på alla fyra och vände sin härligt rundade rumpa mot mig och kröp bort till männen i den andra soffan. Hennes inre blygdläppar var stora och svullna, hennes kropp var redo för sex.

Linda fiskade fram Ahmeds kuk ur hans byxa och böjde sig ner och slöt sina rödmålade läppar runt ollonet. Hon sög den i långa tag. Ahmed blundade och stönade lite. En av de yngre grabbarna tog av sig kläderna. Linda fortsatte att suga kuken. Hon slickade och kysste hela vägen från ollonet och vidare ner mot pungen. Ahmed gjorde små vällustiga juck med underlivet. Den yngre grabben hade fått upp ett rejält stånd och ställt sig på knä bakom Linda. Han tog tag om hennes midja med ena handen samtidigt som han styrde in kuken med den andra. Linda stönade till lite när hon åter kände sin fitta fyllas upp. Ahmed stönade mer och mer. Linda sög vidare och svankade vällustigt sin rumpa mot mannen som knullade henne. Ahmed lutade sig bakåt i soffan och blundade samtidigt som han tryckte uppåt med underlivet.

- Åhh nu... ditt lilla... , fick han fram.
- Kom då!, sa Linda och tittade upp mot honom med ett fräckt leende på läpparna.

Linda runkade kuken i ett intensivt tempo samtidigt som hon höll ollonet liggandes på sin utsträckta tunga. Det blev för mycket för Ahmed som stelnade till och släppte ifrån sig sin säd. Först kom en liten kort stråle som snabbt följdes av ett kraftigt sprut rätt ner i halsen. Linda svalde allt utan att rygga tillbaka.

Mannen som knullade Linda bakifrån fick hjälp att lyfta upp henne så att han blev sittandes i soffan med henne i sitt knä. Hela tiden var han kvar i henne och nu satt hon och red kuken med ryggen mot honom.

Mannen pumpade vidare och sa något på sitt modersmål till de båda männen som stod vid soffan. Ahmed och den andra unga mannen tog tag i var sitt ben på Linda och lyfte upp henne lite. Mannen som knullade henne slog en arm runt hennes midja och med den andra handen tog han ett tag om sin kuk. Linda sprattlade lite med de röda pumpsen där hon hängde i knävecken i de båda männens armar. Kuken siktades in mot Lindas bakre hål.

Linda sökte sin blick mot Carlos, som om hon ville ha bekräftelse. Han satt lugnt tillbakalutad i soffan och log. Linda böjde huvudet bakåt lite och blundade. Sedan slappnade hon av i kroppen och lät sig sänkas ner över kuken. Mannen bakom henne började upphetsat stöta sin kuk in och ut i hennes stjärt. De båda männen stod kvar vid var sin sida och höll kvar sina grepp om hennes ben, som stöd åt det knullande paret.

Mannen knullade snabbare och snabbare. Han slöt sina händer kring hennes bröst, kramade dem och nöp lätt i de styva vårtorna. Linda hade fått ner sin hand mellan sina ben och fingrarna med de långa rödmålade naglarna smekte nu vällustigt över den rakade fittan. Mannen stönade högre nu och han började bli röd i ansiktet. Linda stönade med slutna ögon och lätt särade läppar. Mannen stelnade till och sen började han rycka i kroppen när orgasmen kom. Han juckade spasmiskt tills han tömt sig helt i Lindas trånga bakre hål.

Männen lyfte av henne från den slaknande kuken. Den koppärrige hade fått av sig kläderna och han lade sig ner på golvet. Männen släppte ner Linda sittandes på hans mage. Hon tittade ner mot honom med sina smala armar stödda mot hans kraftiga bröstkorg. Han flinade mot henne och Linda sträckte sin ena hand bakom sig och tog tag om hans kuk. Hon gled ner lite så att hon fick den mot sina blygdläppar och sedan lade hon sig ner över honom. De förenades i en vild kyss samtidigt som hon gled neråt lite mer och kuken pressades in i hennes varma och hala inre.

- Åhhh, helvete, stönade han.

Linda pep lite samtidigt som hon började rida hans kuk. Den andra unga mannen hade fått av sig sina kläder och stod nu naken med sitt stånd i handen. Jag såg nu att han var bra mycket yngre än de andra, han kunde vara i övre tonåren. Han var i den åldern då allt är en lek och inga bekymmer existerar. Att få vara med de stora grabbarna och knulla denna mogna, vackra kvinna i sina bästa år måste vara lyckan för honom. Det skulle vara något att skryta med för kompisarna. Hur de knullat den kåta nymfomanen.

Och han tänkte knulla henne i stjärten. Han hade ställt sig på knä bakom henne och med ett tag runt sin penis siktade han mot Lindas bakre hål. Han tog ett tag om hennes nackhår med andra handen och med ett fräckt flin på sina läppar började han att tränga sig in i min frus röv. Linda stannade upp i sin ritt, tog tag med båda händerna runt sina runda stjärtklot och drog isär dem. Grabben var välkommen.

Han började upphetsat stöta sig in och ut i hennes bakre hål. Linda stönade och tittade upp över sin axel som för att se vem det nu var som trängt in i henne. Eller brydde hon sig inte längre vem det var?

Linda sprattlade mellan de båda männen, stönade och försökte gunga med så gott hon kunde. Den yngre mannen ökade tempot i stötarna, han närmade sig en utlösning. Snabbt drog han sig ur och var uppe med kuken vid Lindas ansikte. Han tog ett tag om hennes nackhår och Linda stönade med lätt särade läppar. Grabben runkade sin kuk i några snabba drag och med kuken vilandes på hennes utsträckta tunga sköt sperman iväg i kraftiga kaskader rätt ner i Lindas vidöppna mun.

Den koppärrige ökade samtidigt tempot under henne och med ett vrål stötte han sin kuk uppåt och tömde skakande sin sperma långt inne i hennes fitta.

- Nej...nej..., stönade Linda som om det var alldeles för tidigt.

Linda tog tag i kuken framför sig och nästan desperat försökte hon runka och suga ut de sista dropparna.

Själv var jag kåt, på gränsen till vansinne, och kuken stod som ett spett rakt upp. Jag hade nog aldrig varit så kåt i hela mitt liv. Linda kom krypande över golvet. Åh, jag skulle kunna ge vad som helst för att få känna hennes läppar runt mitt ollon. Hennes blick var vild och hon andades tungt genom de uppspärrade näsborrarna.

Carlos satt i soffan, naken, och hans kuk hade rest sig i ett kraftigt stånd. Linda kröp fram till honom! Hon tittade Carlos djupt i ögonen. Slöt sin hand, med de långa rödmålade naglarna, runt hans kuk. Hon sänkte sedan sitt huvud över hans stånd och lät sedan kuken glida in så långt hon bara kunde i sin mun. Jag stönade.

De andra männen i rummet började sätta på sig sina kläder. Linda släppte ut hela den långa kuken för att sedan åter pressa sig över den och lät den nu glida ända ner i halsen. Hennes frustande näsborrar trycktes mot hans mage. Carlos stönade högt.

Linda lät kuken återigen glida helt ur sin mun och sedan började hon slicka och kyssa den hela vägen ner mot pungen. Carlos stönade igen när min fru lät den ena pungkulan glida in i sin mun. Hon fortsatte att kyssa och slicka pungkulorna. Carlos gled ner lite i soffan samtidigt som han höjde sina ben lite. Linda kom åt att slicka under hans pung och vidare ner mot hans stjärt.

- Åhh din fru har en underbar tunga, flinade han åt mig.

Din jävel, tänkte jag och vek undan min blick och tittade ner mot min fru där hon stod på alla fyra framför honom. Hon stod med sin underbart runda, mjölkvita rumpa i luften vänd mot mig. Jag hade full insyn i hennes rakade fitta ovanför de svarta strumporna. På fötterna hade hon sina röda extremt högklackade pumps som hölls på plats med de tunna remmarna runt vristerna. Linda hade lagt huvudet lite på sidan och slickade intensivt över Carlos stjärthål samtidigt som hennes högra hand runkade hans grova kuk. Det var som om hon ville göra allt för honom, som om han tagit över henne fullständigt. Carlos stönade till igen.

- Du skulle inte komma hem förrän på måndag, sa han helt plötsligt till mig.

Hans flin var borta.

- Då tycker jag att du ska hålla vad du lovat och gå in på rummet där du brukar sitta och titta, fortsatte han själv efter ett tag.

Jag vet inte om Linda hörde vad han sa, hon var fullt upptagen med sitt. Helvete vad hade den jäveln gjort med henne? Den koppärrige kom fram till mig och pekade bara mot dörren som ledde in till rummet intill vardagsrummet. Jag vågade inte göra annat än att lyda.

När dörren stängdes bakom mig slängde jag mig på TV’n och satte på den, jo kameran i vardagsrummet var på. Jag kunde se på skärmen hur Linda fortfarande låg på knä framför Carlos och de andra männen satt utspridda i rummet på stolar och i den andra soffan.

Hon kysste över Carlos stjärt och tryckte tungan mot hans anus. Carlos stönade till högt och reste sig sittandes upp i soffan. Han tog ett tag om hennes hår och drog upp henne ståendes på knä.

- Du var mig en vild lite slyna, sa han. Det kanske börjar bli dags för Carlos att ta hand om dig på riktigt.

Linda andades tungt och hennes bröstkorg hävde sig kraftigt när hon drog in luft genom sina lätt särade läppar. Han gick runt henne och kom ner på knä bakom henne. Han fick ner hennes överkropp liggandes i soffan. Han sa något på sitt modersmål och mannen med koppärren kom fram med handklovarna igen. Carlos böjde upp Lindas armar på ryggen och återigen hördes ett metalliskt klick i rummet när stålet slöt sig kring hennes handleder.

Linda låg med huvudet vänt mot mitt håll i soffan och jag kunde se henne andas upphetsat. Carlos tog tag om hennes midja med ena handen och den andra höll han om sin kuk. Han siktade mot hennes hårlösa blygdläppar och började sedan tränga sig in i fittans underbara värme. Han drog några långa drag med kuken. Linda stönade och svankade mot honom.

Sen stannade han upp och knäppte med fingret och sa något till de andra som jag heller inte förstod. Fram kom Ahmed med något i handen som jag först inte kunde se vad det var. Inte förrän Carlos slöt det runt Lindas hals såg jag att det var ett halsband. Ett brett halsband av svart läder och blanka nitar. Ett halsband man sätter på sin hund!

I en ring i nacken fäste han ett kort koppel gjort av en tunn kedja. Linda böjde upp huvudet lite och tittade undrande upp mot mig genom TV skärmen. Carlos ryckte till i kopplet så att Lindas huvud böjdes upp ännu mer, samtidigt som han stötte sin kuk med kraft mot hennes kön. Linda flämtade till och det ryckte lite nervöst i hennes armar som låg fjättrade på ryggen.

Mannen med koppärren kom fram med en svart bindel och något som såg ut som en svart boll med remmar i sina händer. Carlos skakade på huvudet åt honom och mannen med koppärren satte sig ner i soffan.

- Mina kvinnor ska vara lydiga, sa Carlos samtidigt som han körde kuken med långa stötar i hennes fitta..
- Åhhh, gnydde Linda till.
- Är dom inte lydiga så brukar jag lära dom, fortsatte han.

Jag stirrade på den bisarra föreställningen - min fru fjättrad och helt utlämnad i den främmande mannens våld. Linda stönade och snyftade och jag förstod att hon var upphetsad av sin utsatthet. Jag var kåt och kunde titta ner på ett blålila ollon mellan mina ben.

Carlos knullade vidare i ett intensivt tempo och smiskade hennes skinkor med jämna mellanrum. Linda blev vildare och vildare. Hon svankade och mötte hans juckande med våldsamma motstötar. Hon skrek med munnen fullt öppen och näsan rynkad. Hon var svettig och hårtestar låg smetade i det röda, upphetsade ansiktet. Linda började närma sig ännu en förlösande orgasm. Carlos pumpade på med oförminskad styrka och Linda tog emot allt vad hon kunde. Plötsligt stelnade Linda till, hennes kropp spändes i en båge och hon stirrade rätt upp i taket.

- Åhhh nej vad gör du... med mig... , stönade hon fram.

Och sedan sköljde orgasmen över henne och hon började skaka våldsamt med huvudet nedkört i soffans dynor. Carlos pumpade vidare i ett accelererande tempo. Carlos började närma sig. Linda hade kommit till sans och svarade mot hans stötar igen. Hon vände upp ett svettigt och härjat ansikte mot honom och sökte hans blick över sin egen axel.

- Åhhh jag ska... vara lydig, stönade hon fram.

Carlos svarade med att smiska hennes skinkor.

- Vill vara lydig!...Kom... kom i min... fitta!, skrek hon.

Jag vred mig i fåtöljen, hade aldrig varit så kåt förut. I mitt huvud snurrade bilder från de senaste dygnen runt, blandat med närmast panikkänslor inför framtiden. Vad skulle hända med Linda? Framför mig såg jag min fru kopplad som ett djur, knullad av en muskulös främmande man. En man van att bestämma och vars planer för framtiden jag inte kände till. Vad tänkte den jäveln göra med min fru? Hade han funnit sitt nya lilla husdjur? Linda vände åter upp sitt ansikte mot honom.

- Jag vill känna dig... kom i min fitta, snyftade Linda

Linda stod på knä med överkroppen i soffan och var bortom all kontroll och sans. Det var som om hon inte hade en tanke på sin egen framtid längre. Var det en galen dröm? Jag kände att nu började jag släppa taget helt, det fick bli som det blev, måste komma. Carlos var också nära nu.

- Nu...kom...vill känna dig, kved Linda.
- Ahhh Nu...din lilla fitta, stönade Carlos
- Åh ja kom... kom i DIN LYDIGA FITTA!, skrek Linda.

Carlos och jag kom samtidigt; han i min fru och jag rätt upp i luften. Carlos begravde sin sperma långt inne i Lindas kramande fitta samtidigt som min regnade ner på golvet framför mig.

Carlos hann inte mer än hämta sig förrän han knäppte med fingret, tittade på den koppärrige och pekade på Linda där hon låg och hämtade andan i soffan. Själv försökte jag också hämta andan samtidigt som jag stirrade in i TV’n. Den koppärrige gick fram till Linda och förde fram den svarta bollen mot hennes mun. Bollen hoppade på plats bakom tänderna på Linda och mannen drog åt remmarna bakom nacken på henne. Sedan band han för hennes ögon med den svarta bindeln.

Carlos hade börjat sätta på sig kläderna. Samtidigt hade den unge mannen kommit fram och tagit tag om kopplet och fått upp Linda ståendes på knä. Han tittade ner på henne där hon stod med händerna fjättrade på ryggen, ögonen förbundna och munnen tystad med den svarta gummibollen. Han hade ett upphetsat flin på läpparna när han stod och höll i den tunna kedjan.

Carlos sa något till Ahmed och pekade rätt in i TV bilden. Jag kunde se hur Ahmed kom fram mot mig i TV rutan, han sträckte sin arm mot mig och sedan svartnade bilden. Han hade stängt av kameran!

Efter ett tag blev det oroväckande tyst i rummet bredvid. Jag slängde mig på dörren. Den var låst! Jag tittade runt i panik. Fönstret! Återigen öppnade jag fönstret för att kunna hoppa ut.

I fjärran hörde jag hur några bildörrar slog igen. Jag hoppade ut, ramlade omkull i gräset när jag skulle börja springa. Helvete! Jag hörde hur bilar startade och började köra iväg. Jag kom upp på benen igen och började springa allt vad jag kunde runt huset samtidigt som jag hörde bilar försvinna i fjärran.

Måste in och befria Linda! Måste släppa loss henne! För hon var väl kvar?


Thats all folks!
Dont try this at home!

petersmejlbox@hotmail.com
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 51 röster, snittbetyg 5,33