Krogrundan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Linda L (linda_l_novell@hotmail.com)
Inlagd: 4 feb kl. 12:41
Läst: 18178 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 164 röster, snittbetyg 5,19
Kvällens planer var enkla. Jag och några tjej kompisar skulle gå ut, festa loss och bara ha kul. Men som det alltid brukar bli så uppstod det ett stort bortfall ju närmre kvällen kom. Till slut var det bara jag kvar. Med några drinkar för många innanför västen bestämde jag mig för att utnyttja kvällen till fullo i alla fall.

Nyduschad och nyrakad var jag redo för att ha kul. Det skulle inte skada om man träffade någon att ta med hem på kvällen. Efter allt för lång tid utan ”action” började jag känna mig ganska desperat, och få en ganska utsliten högerhand. Musarm är inget man ska ta lätt på.

Puben den här kvällen var fullproppad med folk. Folk som skrattade, dansade, drack och rökte. Glas som klirrade och musikens tunga dunkande fyllde lokalen och fick kropparna att gunga i takt. En perfekt synkroniserad massa, bara någon enstaka personer stod ut från mängden, de som antingen var för fulla för, eller helt enkelt inte kunde, hålla takten.

Jag såg dig på dansgolvet, du dansade tätt intill någon tjej. Jag kunde inte slita blicken ifrån dig, någonting hos dig drog mig till dig. Kanske var det dina smidiga rörelser, kanske var det att jag såg dina muskler spela under det tunna tyget i din tröja. Kanske var det din utstrålning, du riktigt lös av styrka och manlighet. Jag vet inte vad det var, men du gjorde mig fruktansvärt kåt.

Du tröttnade tydligen på att dansa och gick och köpte dig en öl, gick förbi bara någon meter ifrån mig. Jag ville så gärna räcka ut min hand och ta på dig, men jag tyglade min impuls. Så kan man ju inte göra. Jag gick istället fram till baren och ställde mig tätt intill dig. Kunde känna din doft, du luktade svagt av svett och rakvatten. Du luktade så manligt, eggande.

I ett försök till att fånga din uppmärksamhet lutade jag mig mot dig och beställde in en drink. Våra blickar möttes och vi växlade några ord. Pratade om alldagliga, ytliga saker som ”vad mycket folk det var här i dag” och ”vilken dålig musik”. Du drog några dåliga skämt och jag skrattade tillgjort, så som det brukar vara på krogen.

Närheten till dig fick det att bränna inom mig, och jag kunde inte låta bli att tänka hur det skulle vara att ha sex med dig. Att få känna dina starka händer på min kropp, att känna din kuk i min våta fitta. Jag lät försiktigt en hand glida ner mellan mina ben, det var så mycket folk i baren så jag trodde ingen skulle märka något.

Jag smekte mig försiktigt utanpå byxorna, fan vad kåt jag var. Jag slöt mina ögon och fantiserade om dig medan jag smekte mig själv. Jag kände mig plötsligt iakttagen, tittade upp och fick se att du stod och såg på mig. Generat lät jag handen falla. Med blossande kinder smet jag skamset därifrån och satte mig vid ett lite undanskymt bord och beklagade mig lite för mig själv. Hur kunde jag vara så dum?

Efter ett tag kom du och satte dig vid mig. ”Jag har letat efter dig” sa du. Jag gav dig en skamsen blick men såg att du inte alls verkade bry dig om vad som hänt. Vi började prata igen och efter ett tag hade jag helt glömt bort hur bortgjord jag nyss varit. Vi kom bra överens och allt eftersom vi fick fler drinkar i oss började samtalen handla mer och mer om sex och mer och mer ingående. Om vad vi tyckte och inte tyckte om.

Du berättade att jag väckt ditt intresse borta i baren när jag smekt mig själv i ett rum fullt med människor. Du berättade att du gillade vågade flickor, eller som du uttryckte det;
”Jag gillar en tjej som vågar ta det hon vill ha”
”Vad säger du om jag säger att jag vill ha dig då?”
”Kom och ta mig!”

Med min lilla hand i din ledde du mig mot garderoben. Vi hämtade ut våra jackor och lämnade den dunkande musiken bakom oss. Det var en varm sommarkväll och jackorna behövdes egentligen inte. Luften fylldes av den allt mer avlägsna musikens tunga dunkande och doften av en blommande jasminbuske. På håll kunde vi höra ett par som grälade. Det fanns nästan inga människor alls ute på stadens gator och torg, alla måste ha trängt sig in i pubens skyddande mörker.

Vi kom fram till en av stadens många parker, då kysste du mig. En vild, intensiv kyss, en sån kyss som jag bara hade läst om förut. Våra tungor slingrade sig om varandra, djuriskt, hetsande. Världen runt omkring oss uppförde att existera. Vi tog stöd mot ett träd för att inte ramla omkull i det nyklippta daggvåta gräset. Vi iakttogs noggrant av en nyfiken katt, som såg ut att undra vad i helskota vi höll på med.

Du tvekade ett ögonblick. ”Är du säker på att du vill det här?” Dina blå ögon såg frågande, tvekande på mig, allt jag kunde göra var att nicka till svar. Så kysste du mig igen. Närheten, doften och smaken av dig gjorde mig alldeles knäsvag, jag hade aldrig upplevt något liknande tidigare i mitt liv.

Du smekte mig ivrigt utanpå kläderna, mina bröst, min mage, mina lår och min heta, brännande fitta. Du log lite när du kände hur våt jag var redan. Din hand letade sig in under min tröja, smekte mina bröst, mina rosiga styva bröstvårtor. Jag stönade av njutning. Du smekte av mig tröjan och behån. Beundrade min kropp ett kort ögonblick i det svaga månljuset innan du böjde dig ner och kysste mina bröstvårtor. Jag ryste av välbehag.

Du drog försiktigt ner dragkedjan på mina byxor och drog dem av mig. Jag stod nu helt naken framför dig. Du gillade tydligen vad du såg för bulan i dina byxor växte ytterligare. Du gick ner på knä i gräset och kysste min rakade fitta. Din varma tunga letade sig in mellan mina nedre läppar och slickade min klitoris. Din tunga bearbetade min glödande blomma så underbart och det dröjde inte lång stund innan det gick för mig. Orgasmen skakade min kropp och jag pressade fittan mot ditt ansikte. Du slickade i dig av mina flödande safter.

Så reste du dig upp och kysste mig igen. Du smakade gott, en blandning av mina safter, öl och din söta saliv. Jag slickade rent ditt fittsafts indränkta ansikte och kysste dig mer. Våra kyssar var djuriska, extatiska.

Jag lät min hand leta sig ner mellan dina ben, mot den svällande bulan i dina byxor. Jag kunde känna att du hade en stor kuk innanför det tyg som skiljde min hand från din bultande manlighet. Ivrigt knäppte jag upp knapparna på dina byxor och lät dem falla till marken, du hade inga kalsonger på dig, gud så sexigt! Din lem var marmorerad av små blå blodådror, ditt ollon glänste lilaaktigt, så vacker. Katten satt fortfarande och iakttog oss nyfiket med huvudet på sned.

Din kuk var stor och hård, jag kunde knappt vänta tills jag skulle få känna dig i mig. Jag tog dig i min hand, runkade din hårda kuk med långa drag. Du stönade och lutade huvudet bakåt. Jag kysste ditt bröst, gick ner på knä och kysste din styva mandom. Du smakade precis så gott som jag hoppats. Jag lät min tunga gå på upptäcktsfärd på din kuk, undersökte varje ådring, smakade på dig.

Så tog jag din kuk i munnen, jag sög dig och du stönade högt med ögonen halvt slutna. Jag tog din kuk långt ner i halsen, lät hela kuken fylla mitt hungrande gap. Vilken underbar kuk! Jag sög liderligt din hårda mandom, njöt varje sekund, njöt av dig. Jag sög dig hårt och länge, diade din lem som en hungrig kalv, sög i mig allt jag kunde komma åt. Du stönade att du ville in i mig nu, att du ville ha mig, och det tackade jag inte nej till.

Jag reste mig och lutade mig framåt, tog stöd mot trädet. Jag svankade så mycket som möjligt så att du skulle kunna tränga djupt in i mig. Jag kände hur din kuk försiktigt nosade mot ingången till min savande, längtande fitta. Så lät du kuken glida in i mig i ett enda juck. Din kuk fyllde mig helt och jag skrek av njutning, skrämde iväg katten.

Du knullade mig bakifrån med ett stadigt tag om mina höfter. Du lät din kuk glida in och ut i mig i en våldsam takt, och det dröjde inte länge innan det gick för mig. Min mus pulserade runt din kuk när min kropp skakades av en häftig, underbar orgasm. Jag hade svårt att hålla mig på benen men du hjälpte mig.

Du tog mig nu hårt, stötte din kuk djupt i mig, fyllde mig till bredden. Du stönade av njutning. Våra svettiga kroppar daskade mot varandra varje gång din kuk stötte i mig. Så fyllde du mig en sista gång och med kuken djupt inne i mig exploderade du som en vulkan, tömde din heta säd i min glödande fitta. Din kuks pulserande och ryckande fick mig att komma ännu en gång. Ömsom kvidande, ömsom skrikande njöt jag orgasmen till fullo.

Utmattade dråsade vi ner i en hög i det våta gräset, nära varandra. Inte förens nu upptäckte vi tanten med hunden som med uppspärrade ögon stod halvt gömd bakom ett träd och tittade på oss. Skrattande samlade vi ihop våra kläder som låg utspridda över gräset, klädde oss, och småsprang hand i hand hem till mig. Kvällen var ju fortfarande ung.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 164 röster, snittbetyg 5,19