Min Lärare

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emma
Rek. länk: http://dejtat.se
Inlagd: 28 jan kl. 16:34
Läst: 5734 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 10 röster, snittbetyg 4,80
Tiden står still när han ser in i mina ögon.
Det är helt sjukt. Han, kanske 30 och jag, en 15 årig tjej.

Det var min engelskalärare. Han förförde mig efter skolan inne på en handikapptoalett. Inte speciellt romantiskt men det fanns svängrum.

Jag såg in i hans mörka brungröna ögon och han stängde dörren bakom sig och lutade sig lika sexigt mot dörren som han alltid gör när det är en tjej i närheten och han tog min arm och svängde runt mig mot väggen bredvid handfatet. Jag hade just tvättat händerna för vi målade på bilden och jag hade målarfärg på fingrarna.

Han satte mina händer ovanför mitt huvud och hans ansikte var precbredvid framför mitt och hans läppar snuddade vid mina. Vi kysstes passionerat länge. Det kändes som att tiden stod still men tillslut släppte han mina händer och vi slets från varandra.

Han såg skenerad ut och jag skulle precis ta tag i dörrhandtaget och gå ut men han var snabb och låste dörren.
Det känndes spännande att vara ensam med min engelskalärare på toan. Jag har sett många porrfilmer men ingen har då haft sex å en toa.

Han lutade sig fran och satte händerna ovanför mig och gav mig en kyss. Det ilade i hela kroppen. Speciellt när hans händer letade sigg ner på mina axlar och fortsatte över mina brst och ner runt min midja. Härligt. Men farligt.
Hans kyssar förförde mig och hans mjuka händer var överallt på mig och jag kände hur blusen föll av mina axlar och han började andas snabbt när han fick se mina bröst välla fram och han tog i de. Först försiktigt men gräppet hårdnade. det var fruktansvärt skönt och jag kände mig så kåt att jag började knäppa upp hans skorta han tog mig i sina armar och vi la oss ner på golvet. Han drog av mina jeans och jag hans.
Han var riktigt sexig i bara kallingar och jag såg säkert lika sexig ut för han dreglade på mig men jag struntade i det och han lirkade försigtigt av mina ny inköpta stringtrosit och han tig ett hårt grepp om min vagina. Det ilade i hela kroppen. Härligt.

Han andades snabbt och jag förstod att han var kåt. Jag kände mig lika upphätsad så jag drog ner han kallingar och fick se ett rigtigt stång. Den var styv och jag tog den i ett fast grepp och trädde på kondomen han räkte mig.

Han la sig ner och bad mig rida honom. Jag hade aldrig gjort detta förut och det var inte som på porrfilmerna. Hans ögon var så inbjudande och hans händer så härliga. Hans händer smekte mina bröst och ena handen lekte med min vagina.

Hans finger vispade runt i min vagina och fingret gled in. Jag stönade tyst och då kom han in i mig. Hårt men försigtigt.
jag stönade och han juckade förigtigt och lät mig känn hur det var. Gudomligt skönt.
Han stönade och jag såg att han njöt.

Jag bestämde mig för att tillfredställa honom ordentligt och jag snurrade runt så att jag satt ovanpå honom och jag började rida. Jag såg hur han häpade för att inte skrika när han kom. Det studrade till lite och jag fortsatte. Han tog ett fast grepp om mina skinkor och tryckte mig hårdare och hårdare mit honom och mina bröst guppade i takt. Härligt. jag ansträngde mig också för att inte skrika när jag kom. Det var så skönt.

Sakta gled vi ifrån varandra och han gav mig en het kyss. Han samlade ihop sina saker och kädde snabbt på sig ch jag gjorde detsamma. Den använda kondomen rullade han in ilite papper och i påsen där man läger bindorna.
Det var inte svårt att täcka spårenefter det heta samlaget. Det svåraste var at rätta till håret och andas normalt och jag motstod frästelsen att berätta om mitt snedsteg med min engelskalärare.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 10 röster, snittbetyg 4,80