Ung och kåt

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lemmen
Rek. länk: http://sexdejta.se
Inlagd: 21 jan kl. 09:25
Läst: 8208 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 117 röster, snittbetyg 9,24
Min far hjälpte mig att skaffa bostad för mina studieår på gymnasiet. Jag skulle haft alltför tidskrävande resor till gymnasieorten.

Genom skolan hade vi fått några adresser till personer som hyrde ut rum till skolelever. På det tredje stället vi sökte upp tyckte vi att vi funnit något som skulle passa mig. Min far visste då inte att min halvgamla värdinna var ytterligt knullsugen och skulle göra mig till hennes älskare.

Värdinnan hette Elsa och var - fick jag så småningom veta - 47 år. Hon var en vacker kvinna som behållit mycket av sin ungdoms skönhet. Jag måste erkänna att hon var sexuellt utomordentligt tilldragande. Hon kom att bli min första sexuella partner.

Första kvällen i mitt inackorderingsrum, det hade varit upprop i skolan, funderade jag på att ta en promenad på stan, söka upp en korvkiosk och få något i magen. Just när jag var på väg ut kom Elsa hem. Hon log stort mot mig.

- Du stannar väl en stund. Jag ska laga till något gott åt oss.

- Jag hade tänkt gå ut och få en korv med bröd.

- Behövs inte. Jag har mat så det räcker åt båda.

Elsa plockade fram litet kallskuret, några ostar, ett par lättöl och litet frukt.

Jag såg på henne hur hon snabbt fick fram maten. Hon var bra grann tänkte jag. Härlig byst, breda höfter, vackert ansikte, smidiga rörelser.

- Så, då är allt framsatt. Var så god!

Vi satte oss och började äta.

Med ens flög Elsa upp.

- Oj, jag glömde att jag har snaps hemma. Du tar väl en snaps Lasse?

Jag hade aldrig tagit någon snaps men nu tänkte jag att det kunde gå för sig och nickade mitt ja tack åt Elsa som genast satt fram glas åt sig och mig.

- För en trevlig kväll, Lasse! Skål!

Jag höjde mitt glas och vi drack. Spriten brände i strupen men den smakade rätt gott.

- Den är fint kryddad, eller vad tycker du Lasse?

- Ja, bra.

När vi ätit färdigt och Elsa dukat av kokade hon kaffe åt oss.

- Du kanske vill ha ett glas whisky?

- Bara ett glas då, tack.

Vi satte oss i TV-rummet. Jag hade först tänkt sätta mig i ens av stolarna men Elsa fick mig att sätta sig bredvid henne i hennes stora mjuka soffa. Vi drack vårt kaffe och smuttade några gånger på whiskyn. Jag tänkte att det var tur att mamma och pappa inte såg mig.

- Du är en så härlig ung och fin pojke, Lasse. Jag hoppas verkligen att du kommer att trivas hos mig.

- Ja, det tror jag.

Elsa böjde sig mot mig och strök mig sakta över kinden, inte en gång utan flera. Jag kände mig generad och försökte dra bort mitt huvud men då lade Elsa en hand bakom min nacke och hindrade mig.

- Ursäkta mig, men jag tycker du är så läcker. Det får jag väl tycka?

- Jo

Så gjorde Elsa det jag absolut inte vänta. Hon kysste mig på munnen. Hennes mjuka läppar kändes goda. Det pirrade i hela min kropp. Jag blundade. Elsa drog inte undan sin mun utan tryckte läpparna litet hårdare mot mina. Så kände jag hennes tunga spela mot min mun. Instinktivt öppnade jag min mun en aning och strax z hade jag Elsas tunga inne i min mun, där den började virvla runt.

Jag vet inte vad som grep mig. Yrsel? Nej! Välbehag? Ja. Min kropp blev varm. Så hade jag aldrig blivit kysst och ändå hade jag kysst några av flickorna hemma i grundskolan några gånger. Men Elsas kyssar var något annorlunda.
Det kändes "vuxna" och var våta. Det här är på riktigt. Det här är skönare, det är bättre.

Jag förde in min tunga i Elsas mun. Kyssen blev allt hetare. Så kände jag att min kuk började röra sig, resa sig, ge mig sköna känslor.

Elsa drog tillbaka sitt ansikte. Jag såg henne in i ögonen. De glänste, de var vackra. Jag såg också att hennes kinder hade fått en svag röd färg.

- Lasse, Lasse, jag blir så het av dina kyssar. Ska vi sluta nu?

Mitt svar kom utan betänkande.

- Nej, vi fortsätter

Vi fortsatte att kyssas. Efter en kort stund var en av Elsas händer nere mellan mina ben. Jag kände hennes handflata mot min nu helst styva kuk. Det kände förunderligt skönt. Något så skönt hade jag aldrig tidigare känt.

Plötslig reser sig Elsa och tar några steg ifrån mig.

- Nej Lasse, Vi får inte. Jag har ett ansvar gentemot dig. Vi ska inte göra något tokigt.

- Jo, det ska vi. Jag vill

- Jag vill jag med. Det är för galet att längta så starkt efter något man vill men inte får.

- Vad förbjuder dig.

- Jag tror att din pappa inte räknat med att jag skulle gå i säng med dig.

- Kom Elsa, kom, vi kysser varann.

Elsa rörd sig mot mig. Hennes steg blev snabba. Hon nästan snubblade. Hon ville. Vi föll i varandra armar. Jag kände en hand på min penis. Handen rörde sig fram och tillbaka. Det var skönt, det var så in i helvete skönt.
Något starkt och pockande inom mig hade vaknat. Mannens allra starkaste drift, hans könsdrift. Plötsligt var jag en vuxen man. Jag såg inga hinder och kände en kåt, härlig lycka av att jag i mina armar hade en kvinna som ville släppa in mig i sitt sköte.

När Elsa kom i min famn och förde sina läppar till mina upplevde jag den starka urkraft som mannens könskraft är. Urkraft. Så fort ordet formats i min hjärna förstod jag att även kvinnan har en lika stark könskraft som mannen. Den skulle få Elsa att sära på sina ben och låta sin fitta ta emot min erigerade kuk.

Jag var nu i ett saligt kåtrus. Jag började plocka av Elsa blus och behå, smekte och sök på hennes tuttar.

- Å Lasse, du gör mig så kåt.

Elsa drog ner dragkedjan i mina byxor. Kuken sprättade ut, Elsa tog tag i den.

- Kom Lasse, sätt dig i stolen.

Hon drog mig bort till närmaste stol, knuffade ner mig i den och gick ner på knä framför mig och tog min kuk i sin mun.

Nu var jag i en ny, av mig tidigare aldrig upplevd situation. Tänk att hon ville ta min kuk i sin mun. Är detta något som går för sig, frågade jag mig. Gör kvinnor så? Kanske det är väldigt ovanligt.

Må vara hur det vill med det tänkte jag. Skönt var det i alla fall, särskilt när hon lät sin tunga spela över ollonet. Under bart skönt. Så härligt kittlande.

Så började Elsa föra sin mun längre ner utefter kukskaftet, drog så munnen mot toppen av kuken. Fram och tillbaka förde hon sin mun. Det kändes och det kändes underbart skönt. Jag var nu heltokigt kåt. Hela mitt underliv var som en skönt kittlande och värmande eld. Jag upplevde känslor jag aldrig förr varit i närheten av.

Elsa satte en hand runt min kuk men lät ändå munnen vara kvar runt den. Hon började dra handen fram och tillbaka medan hennes tunga spelade på mitt känsliga ollon. Känslorna i min kropp började nå ofattbar höjd. Jag kände att jag skulle spruta om hon inte strax slutade.

- Elsa, det går snart för mig. Jag kommer att spruta i din mun.

- Bra. Gör det gärna, du får. Spruta på! Kom nu!

Och jag kom. I flera eruptiva sprut. Elsa höll på att storkna men lyckades till slut ha svalt den sperma som på annat ställe gjort skulle ha gjort henne med barn om hon varit ett par yngre.

Jag kände mig totalt utmattad. En stund var omvärlden helt borta för mig men det dröjde inte länge förrän en skön avslappnad känsla tagit min kropp i besittning.

Jag tittade på Elsa. Hennes ögon hade en särskild glans över sig. Att hon fortfarande var kåt förstod jag. Nu borde det vara min tur att ge henne förlösning, få det att gå för henne. Hon behövde få kuk. Men vad hade jag att komma med? Min kuk var slak, obrukbar för en kvinna.

- Lasse, nu går vi till min säng.

Väl inkomna i Elsas sovrum fick jag order att lägga mig på rygg i hennes breda sköna säng. Jag kanske fick ligga knappt en minut och känna ett stort välbehag i hela kroppen men mer tid gav mig inte Elsa. Hon fattade min kuk och började runka mig.

Jag kände hur kuken villigt reste sig och började ge mig kåta känslor. Jag började skönstöna och upptäckte Elsa kåta nästan djuriska blick. Hon vill och hon ville med besked. Hennes drag i min kuk började bli för snabba för hårda.

- Elsa, ta det lugnt, han är ju stor.

Elsa släppte greppet.

- Nu ska jag rida dig.

Elsa grenslade mig, grep åter tag i min kuk, sänkte sig ned, lät kuken leka fram och tillbaka utefter fittläpparna. Hennes otålighet gav inte tid över för alltför mycket lek, nu skulle kuken få glida in. Hon siktade utan svårighet helt rätt och gled i ett huj ned mot mig så att hela min kuk begravdes i hennes skönt våta fitta.

- Å, vad han är god! Nu kör jag hårt Lasse. Häng med!

Häng med? Vad kunde jag göra? Det var Elsa som bestämde tempot och det var snart på högsta nivå. Frenetiskt guppade hon upp och ner. Jag började hjälpa henne i hennes lyft med mina händer runt hennes midja. Detta var det skönaste jag upplevt, faktiskt skönare än hennes slick med tungan runt ollonet.

- Kom, kom, jag kan inte hålla mig. Spruta mig full! Spruta min kåta och våta fitta full! Lasse, å, Lasse! Å, din kuk,
din härliga kuk. Å, så skönt!

Orden forsade ur Elsas mun. Hon längtade verkligen, jättekåt som hon var efter att ha hjälp mig till orgasm utan något utbyte för egen del.

Nu kom det, mitt sprut. Det kom i flera härliga omgångar. Just när det började gå för mig drog jag Else ner mot mig och fäste mina läppar på hennes mun. En verklig kärlekskyss. Den hjälpte Elsa över den sista tröskeln till full orgasm. Jag kände hur hon tryckte sig hårt mot min kropp och hur hennes fittmuskler började krampa. Hennes orgasmskrik var gällt och högt och måste ha hörts av flera grannar.

Det blev en stunds vila. Men så ville Elsa igen. Nu ställde hon sig på alla fyra och bad mig att ta henne bakifrån. Hon talade om för mig att det var en av de ställningar hon gillade mest. Jag kom nu redan från början, första gången i mitt liv att tycka om den. Samtidigt som jag stötte kuken i henne kunde jag smeka hennes clitoris och också emellanåt hennes bröst. Elsa fick extra kåtrusher av det. Hon njöt helt och fullt. Hon började snart precis som under sin ritt slänga ur sig alla könsord hon tycket om och det eggade mig tills snabbare och hårdare stötar. De blev rätt många för det dröjde länge innan det gick för mig, inte underligt eftersom jag redan haft två häftiga utlösningar. Mitt utdragna knullande, skönt under varje sekund, gav Elsa två väldiga orgasmer, den sista av dem samtidigt med min.

Detta var min sexualdebut. Jag minns den med glädje liksom jag gläds åt de många gånger som Elsa och jag knullade under min gymnasietid. Vi trivdes gott tillsammans i sängen och det gick så långt att jag blev kåt så fort jag såg henne och det var i det närmaste dagligen. Mindre än fyra gånger i veckan knullade vi sällan (bortsett från sportlov och jullov och sommarlov).


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 117 röster, snittbetyg 9,24