Tjejkväll

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Catrine
Inlagd: 16 sep kl. 10:31
Läst: 24109 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 125 röster, snittbetyg 5,47

Jag och min bästa kompis Annelie hade bestämt oss för att ha en riktig tjejkväll. Vi köpte hem vin och ost, ansiktsmasker och hårborttagning och allt annat som man kan använda för att känna sig lite lyxig en vanlig höstkväll.
Annelie kom hem till mig vid sjutiden och vi korkade genast upp en vinflaska. Efter några glas kände vi oss redo att börja våra skönhetsbehandlingar. Fram med ansiktsmaskerna alltså!
Det var kul men kladdigt så det slutade med att vi stod i köket med bar överkropp båda två. Jag tittade på Annelie och undrade varför jag aldrig hade sett hur praktfulla bröst hon har. Dom var verkligen en syn för gudar, stora och runda med mörka vårtgårdar och bröstvårtor. När hon rörde sig gungade de på ett otroligt sexigt sätt. Jag kände att jag blev alldeles våt och ansträngde mig för att inte visa det. Vi drack lite mer vin och småpratade lite men jag kunde fortfarande inte släppa tanken på hennes välpumpade bröst.
Annelie tycktes inte märka att jag tittade men jag blev snart varse hur fel jag hade haft.
Jag stod vid diskbänken och skulle just hälla upp lite mer vin när jag kände en mjuk hand som smekande strök nerför min rygg. Jag vände mig förvånat om och öppnade munnen för att säga nåt men blev snabbt tystad av en mjuk kyss. All behärskning som jag hade använt mig av tidigare rann av mig och jag besvarade hungrigt kyssen. Min hand letade sig fram och fann en styv bröstvårta att leka med. När jag hörde hennes suck förstod jag att hon också hade haft tankarna på annat håll under kvällen.
Plötsligt började jag skratta. Där står vi, två halvnakna tjejer inkletade med ansiktsmask och kysser varandra passionerat.
Vi bestämde oss för att ta ett bad och klädde snabbt av oss. Vi tände ljus och tappade i vatten i badkaret och hela tiden vibrerade kåtheten mellan oss.
Jag gled ner i det heta badvattnet, blundade och sträckte på mig. Då kände jag ett par mjuka läppar mot mitt bröst. Dom sökte och fann min kåtstyva bröstvårta och jag rös av den oväntade njutningen. Det kändes så helt annorlunda mot allt jag varit med om tidigare.
Annelie gled ner i badkaret och jag fick äntligen chansen att smaka på hennes enorma bröst. Jag sög in bröstvårtan i munnen samtidigt som jag lät ett finger nudda vid hennes klitta och jag hörde hur hon drog efter andan. Vi tumlade runt som sälar i badkaret och smakade på varandra som om vi vore utsvultna vargar. Det varma vattnet och badoljan som vi hällt i gjorde att varje millimeter av kroppen kändes som en erogen zon. Vi klev upp ur badet och flyttade oss till sängen där våra lekar snabbt blev mer avancerade.
Annelie la sig på rygg i sängen och lät benen glida isär. Jag såg hur hennes fitta pulserade av kåthet och jag kände bara att jag måste smaka. Min tunga öppnade hennes blygdläppar och jag kände den salta smaken av hennes safter. Jag lät tungan virvla mjukt runt hennes klitoris och kände hur hennes lår skälvde av njutning. Hennes händer grep krampaktigt i mitt långa hår. För första gången fick jag känna hur det kändes att slicka en fitta och det var underbart.
Vi vände oss i en 69:a och jag kände hur hennes tunga och läppar lekte runt i min blöta fitta. Vi var nu helt döva och blinda för något annat än vår egen kåthet. Svetten blandade sig med alla andra kropps vätskor och det ångade av sex i rummet. Jag kände hur det började pirra långt in i mig och tryckte mig hårt mot Annelies virvlande tunga. Samtidigt slickade jag henne som besatt och sög i mig av hennes ljuvliga safter.
Plötsligt skrek Annelie till och böjde sig i en båge under mig. Hon sög sig fast i min fitta och jag kände hur orgasmen svepte iväg med mig och allt bara svartnade för mig. När jag kom till sans igen såg jag ett leende ansikte bakom ett trassel av svettigt hår.
Nästa gång ska vi bjuda in fler tjejer på tjej fest, sa Annelie. Det har vi också gjort men det är en annan historia!
.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 125 röster, snittbetyg 5,47