Malin och Jag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tomme
Rek. länk: http://www.vuxendejta.se
Inlagd: 14 sep kl. 20:53
Läst: 6032 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 19 röster, snittbetyg 6,47
Jag är en ordentlig kille egentligen. Jobbar på ett sjukhus i en mellanstor svensk stad, är gift och umgås med relativt normala människor. Så jag måste säga att jag är förvånad själv över vad jag gjorde igår. Jag vet att jag har svårt att lägga band på min lust ibland, men det som hände igår var definitivt ett steg över gränsen.

Vi hade besök av min frus barndomskompis Malin och hennes pojkvän Pär. Malin och Pär bor långt härifrån och skulle därför sova över en natt. Själv hade jag aldrig träffat dem, men hört många historier om min fru och Malins uppväxt. Jag hade sedan länge fattat att det hade varit mycket konkurrens mellan min fru och Malin, och på grund av det var min fru nervös och retlig innan de kom.

Klockan 19.05 plingade det på dörren till vår lägenhet, och mitt första intryck av Malin var bara att hon var en, visserligen snygg, men ändå helt vanlig tjej. Pär verkade trevlig, men när vi satt och pratade runt bordet visade det sig snart att samtalsämnena aldrig lämnade dem. De frågade oss nästan inget, vilket var väldigt underligt med tanke på att min fru inte träffat Malin på minst 8 år, och de verkade hela tiden vilja understryka hur framgångsrika och lyckade de var. Malin verkade som att hon tyckte sig vara drottning av världen och ouppnåelig, så trots att deras beteende irriterade mig något kopiöst kunde jag inte låta bli att attraheras av henne. Jag kom på mig själv med att titta på henne lite för mycket, och det berodde inte på hennes kläder; hennes propra blus som gick långt upp i halsen lät mig inte mer än genom tyget ana ett par ganska små bröst, och kjolen jag tidigare sett att hon hade på sig hade även den varit av mycket anständigt snitt. Men ju längre kvällen gick, och ju mer sur jag blev på deras snack, desto mer tyckte jag att hennes kalla blå ögon blixtrade och hennes stora läppar bara tiggde efter att ta in mig. Jag fick stenhårt stånd precis när huvudrätten hade dukats av, men lyckades fokusera på något annat under desserten så att det la sig igen.

Efter maten satte vi oss i vardagsrummet, och samtalet segade sig fram i ett par timmar till. Runt midnatt tittade Malin på Pär och frågade om de inte skulle gå och lägga sig, de skulle ju ändå upp tidigt dagen efter. Jag tvekade en sekund, tankarna for blixtsnabbt genom huvudet, hejdade Pär och frågade om han inte först ville ta ett glas konjak med mig, vilket han tveksamt gick med på. Malin gick och la sig i gästrummet, och min fru gick och la sig hon med. Jag gick ut i köket och hällde upp konjak, men i Pärs glas lade jag också en dubbel dos Stesolid, som vi hade i badrumsskåpet. Därefter serverade jag Pär och ansträngde mig för att hålla upp någon typ av konversation en stund till. Jag lyssnade också bort mot sovrummet och gästrummet, och efter en halvtimma förstod jag att kvinnorna gått och lagt sig. Vid det här laget började också Pär se riktigt trött ut, men för att han inte skulle gå och lägga sig direkt frågade jag om han inte ville se på några semesterbilder som vi pratat om tidigare på kvällen. Han tyckte sig inte kunna säga nej, men innan jag ens hade bläddrat fram till rätt mapp på den bärbara datorn låg han i soffan och sov som en liten gris.

Jag gick ut i hallen och såg Pärs väska. Fiskade tyst upp hans necessär och tog ut en flaska parfym. Sprutade på mig av hans doft och gick sen för att borsta tänderna med hans tandkräm. Kuken spände så att det nästan gjorde ont, samtidigt som jag var så nervös att jag darrade. När jag borstat tänderna och klätt av mig till bara kalsongerna stod jag några sekunder utanför dörren till gästrummet och samlade mig. Öppnade sedan försiktigt dörren på glänt. Det var mörkt inne i rummet, så jag smög in. I sängen såg jag konturerna av Malins kropp, hon låg på rygg och sov med ansiktet bortvänt från mig. Sen stängde jag dörren och det blev beckmörkt. Kröp ner i sängen bredvid henne och låg några sekunder och lyssnade på hennes andning. Hon sov djupt. Jag kände försiktigt med handen ner mot hennes sköte och kände ett par bomullstrosor. Med fingertopparna började jag försiktigt att smeka utanpå trosorna. Jag fick koncentrera mig för att inte darra av upphetsning och nervositet, men jag kom mer och mer in i rytmen. Snart ändrades Malins andning en aning; hon sov helt klart fortfarande, men hon andades djupare och lite snabbare. Jag njöt redan ofantligt av att olovligt ta på henne. Efter några minuters försiktigt smekande förde jag upp handen en aning så att jag kände troslinningen. Lyfte trosorna lite från kroppen så att jag kunde föra in fingrarna under tyget utan att behöva röra henne för mycket. Kände hennes könshår mot mina fingrar. Extremt långsamt och försiktigt lät jag mitt långfinger glida ner i hennes skåra. Hon var våt, och jag kände att de inre blygdläpparna var svullna och till ganska stor del var utanför de yttre. Detta var olikt hur min fru är skapad, vilket påminde mig om det farliga i situationen och gjorde mig ännu mera tänd.

Jag smekte försiktigt Malins klitta, snabbare och snabbare, och snart blev hennes andning mer och mer stötig. Plötsligt drog hon ett djupt andetag och vaknade med ett ryck. Hon kände på min hand, tvekade någon sekund och tryckte den sedan mot fittan så att mitt långfinger gled in i henne. Jag lät fingret virvla runt i henne med stora rörelser samtidigt som jag gned henne där fram med handflatan, och hon var direkt omåttligt kåt. Hon stönade intensivt och viskade hur bra jag var på att ta på henne. ”Var har du lärt dig det här? Har du varit otrogen eller?” sa hon lite på skämt.

För att inte avslöja mig var jag bara tyst medan jag fortsatte min behandling av henne. Hon klängde sig runt mig med sina ben och försökte kyssa mig, men jag drog hennes ansikte ifrån mig och slickade mig istället ner mot hennes bröst. De små bröstvårtorna var stenhårda, och jag bet försiktigt i dem innan jag fortsatte ner över magen. När jag lekte med tungan ner mot troskanten krampade hon nästan i kroppen. Jag drog bestämt av Malin trosorna, la mig mellan hennes nu särade ben och la tungan mot hennes fitta. Jag sög in klittan mellan tungan och överläppen och bearbetade den intensivt samtidigt som jag ganska bestämt förde in tre fingrar i henne. Jag tryckte fingrarna bakåt för att hon skulle få känslan av att vara riktigt fylld, och efter bara några sekunder så kände jag hur fittmusklerna drog ihop sig runt mina fingrar. Hon fällde ihop benen runt mitt huvud och hela kroppen krampade så att hon nästan gick upp i brygga när hon kom. Jag slutade dock inte min behandling, utan jobbade på. Hon krampade rytmiskt i nästan en hel minut, och när jag trevade med min hand upp längs hennes kropp kände jag att hon var blöt av svett.

När jag märkte att hon var på spåret igen slutade jag slicka henne, och kröp upp längs hennes kropp. När min kuk var i höjd med hennes fitta försökte hon ta tag i mig och trycka in mig i henne, men jag lösgjorde mig från hennes grepp och rörde mig vidare uppåt. Hon viskade med ostadig röst att det här var det skönaste sex hon haft, och att hon inte förstod vad som tagit åt mig (som hon givetvis ändå fortfarande tänkte var hennes Pär). Jag satte mig grensle över hennes mun och hon gapade utan att tveka. Under tiden jag tänkte på hur hennes mun hade gått vid middagsbordet gned jag mitt ollon mot hennes kinder, så att försatsen torkades av mot hennes hud. Hon försökte ta in kuken i munnen, men jag höll bort henne. Hon fattade och låg bara still. Jag daskade kuken mot hennes kinder några gånger och vinklade sedan in den mellan läpparna. Hon sög in den direkt och började jobba med ena handen runt kukroten och andra handen om min pung. Jag började försiktigt stöta mig in i henne och ökade sedan takten. Min pung daskade mot hennes haka, och när jag någon gång råkade trycka mig lite för långt ner hörde jag en kvävd hostning. Hon jobbade på bra, och jag kände hur hennes ena hand lämnade mig och jag förstod att hon tog på sig själv.

Nu kunde jag inte stå emot frestelsen längre. Jag trevade i mörkret och fann sladden till sänglampan. Hur skulle hon reagera? Utan att ge mig tid att tänka efter allt för mycket tände jag lampan. Hon blinkade till i det starka ljuset men spärrade sedan upp ögonen. Det var svårt att bedöma om det bara var förvåning eller rädsla i hennes ansikte eftersom hon hade min lem i munnen, men hon var klart chockad och försökte föra ut kuken. Jag upphörde med mina rörelser i hennes mun, tog tag i hennes huvud och stängde med tummarna hennes ögonlock. Hon låg helt stilla några sekunder, sen tog hon tag om min pung igen och sög plötsligt in min kuk hela vägen till roten. Hon drog ut kuken i en ulkning och sög sen direkt in den igen hela vägen. Hon gjorde det några gånger till. Hon sög som att hennes liv hängde på det, samtidigt som jag kände hur hon igen började ta på sig själv så att hela hennes späda kropp darrade.

Det var fortfarande tänt, men jag tog hennes trosor och knöt dem som en ögonbindel runt hennes huvud. Jag kände att jag höll på att komma, så jag drog ut kuken och ställde mig bredvid sängen. Malin trevade efter mig med händerna och hittade min kuk, som hon då försökte dra in i munnen igen. Just i den stunden upplevde jag min i mitt liv dittills troligen mest maxade sexuella upphetsning. Jag hade alltså smugit mig in hos en tjej, förfört henne utan att hon fattat det, och fått henne i total kåttrans.
Jag förde undan hennes huvud och lyfte upp henne ur sängen. Jag ställde henne bredbent med baken mot mig och händerna på sängen. Hon lät sig villigt formas, och åmade sig framför mig så att jag skulle komma närmre henne. Jag tog ett fast tag om hennes höfter och förde in kuken mellan hennes skinkor. Hon stelnade till och försökte med handen föra kuken till det främre hålet, men jag tog bort hennes händer. Genom att spotta henne mellan skinkorna blev hon mottaglig, och därefter tryckte jag in mitt ollon i baken. Hon gnydde till med pressade sig sen bakåt mot mig. Snabbt sjönk jag in till roten, och jag kände hur hennes varma inre slöt sig kring min lem. Jag började dra mig in och ut, och synen av hennes stjärthål som ömsom drogs ut och ömsom trycktes in var nästan för mycket att ta. Under tiden pullade hon sig själv som en galning. Innan jag sprutade i henne drog jag mig ur och slank istället in i fittan. Hon släppte ifrån sig ett högljutt stön och tryckte ner sitt ansikte mot sängen. Med båda händerna kring hennes höfter knullade jag henne i långa hårda stötar tills jag kände hur mitt kön började krampa i henne. Det svartnade för ögonen när jag sprutade i henne, och hennes samtidiga orgasm mjölkade ur min kuk till sista droppen. Hon skakade i benen så att jag nästan fick lyfta upp henne för att hon inte skulle ramla. Vi stod sedan still på det sättet i vad som kändes en evighet. När jag till slut drog ut kuken hade den slaknat. När jag gick ut ur rummet stod hon fortfarande kvar på samma sätt, men stjärten i vädret och med ansiktet ner i madrassen.

Vid frukosten dagen efter var Malin väldigt stressad. Pär hade den sjukaste baksmällan och fattade inte vad det var för ett tåg som kört över honom. När alla kramades hejdå i hallen viskade Malin hastigt till mig: ”Du är helt sjuk, men tack…”

Jag ska berätta för min fru nu. Det som kanske är allra mest sjukt är att jag tror att hon kommer att tycka om det…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 19 röster, snittbetyg 6,47