Dildon i rumpan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emmelie
Rek. länk: http://www.vuxendejta.se
Inlagd: 28 aug kl. 11:01
Läst: 11073 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 5,66
Han hade drömt om detta i flera år men hade ännu inte hittat ett sätt att förverkliga sin fantasi. Men så hade han träffat Anna på en fest och de hade blivit ett par efter det. Anna var ett riktigt djur i sängen och provade ständigt nya saker och det var efter en sådan lek som hon frågat om hans sexfantasier. Han sa som det var att han länge hade velat bli påsatt av en tjej i röven med en dildo och samtidigt slicka en fitta eller suga en kuk.

Anna hade blivit helt fixerad vid tanken att uppfylla denna fantasi och hade köpt in en löskuk som såg ut som en trosa med en utvändig kuk av stort format och en inbyggd som skulle träs in i fittan. När detta var klart så hade hon satt in en annons i en tidning där hon sökte ett par för sexlekar gärna, bs hade hon skrivit. Han ryste vid tanken och det nöp till i skrevet när han såg att det bara var en timme kvar tills dom skulle komma. Dom hade gjort upp om att Anna skulle möta dom på stationen och sedan skulle hon köra Eva och Jonas som paret hette hem.

Middagen och vinet var klart och videon var laddad med en härlig porrfilm. I skåpet i sovrummet var alla massagestavarna och glidmedel, kondomer och övriga nödvändiga saker klara. Han hade tagit ett lätt laxermedel för att rensa tarmen tidigare på dagen och kände sig nu så spänd och kåt inför tanken att få en hård löskuk i arslet att han med milt våld fick avhålla sig från att runka av sig nervositeten.

Nu körde bilen upp på infarten och dörren öppnades. Först kom Anna in och presenterade Eva och Jonas. Eva var ungefär 30 år och lite lätt mullig med brunt hår, brösten stod rätt ut och var ganska stora men det var ögonen som drog till sig hans uppmärksamhet. Det var sådana där ögon som riktigt lyser av liv och en vilja att njuta. Jonas var 25 år, blond och ganska lång och kraftig. Eva tittade noga på honom och undrade om det var han som ville ha sin fantasi uppfylld. Lätt rodnande sa han ja och med de orden så gled Eva´s tunga in i hans mun och vispade runt. Anna harklade sig och sa att maten var klar.

Middagen klarades av under en trevlig stämmning med lite tå flörtande från Annas sida och en kramande hand från Eva. Efter maten så blandade han till några drinkar och slog på videon. På teven var det en negress som blev påsatt i röven av en kille med en riktig hästkuk samtidigt som han i sin tur blev slickad i arslet av en blondin. Anna hade under tiden tagit av sig klänning och satt och runkade Jonas utanpå byxorna som hotade att sprängas. Eva hade inte heller hon varit overksam utan hade hittat en massagestav som hon körde i sin rakade fitta inför hans glupande ögon. Efter vad som kändes som en evighet så tog sig Eva upp på fötter och drog med honom in i sovrummet. Han blev tillsagd klä av sig och lägga sig på mage. Under tiden som hon letade i skåpet kom Jonas och Anna in i sovrummet och ställde sig och tittade. Han kände Eva´s fingrar och mun smeka hans skinkor och blev beordrad att ställa sig på alla fyra med röven i vädret. Han skulle alltid kunna beskriva det som hände sedan med spänning i orden. Eva började slicka honom i rövhålet med en spetsig tunga samtidigt som hon sakta runkade kuken. Efter en stund så smörjde hon i hans anus med glidmedel och började pulla med ett finger för att fortsätta med två och tre fingrar. Det var skönt men gjorde ont i hans otränade stjärt, tanken som slog han var hur fan bögarna stod ut med detta och med kukar också?

För en stund började han känna sig osäker på om han verkligen ville ha en grov dildo uppkörd och sedan bli knullad som en kvinna. Han vände sig om för att säga till men det var redan för sent. Eva stod bakom hans röv med dildon i vädret samtidigt som Anna särade på hans skinkor, Eva hade smörjt in löskuken med vaselin och måttade nu mot hans anus, hans oskuldsanus som vid första kontakten med kukhuvudet drog ihop sig. Eva tryckte på lite grand men drog sen tillbaka för att trycka på igen, hon fick in halva kukhuvudet men sedan skrek han av smärta och bad hon sluta. Eva slutade trycka och masserade hans pung en stund medan Jonas ställde sig framför hans huvud och tog tag i hans handleder och tryckte ner dom mot madrassen. Anna beordrade honom att puta med röven, öppna käften och suga kuk annars skulle hon minsann sprida ut att han var bög på stan. Rodnade av skam öppnade han munnen och sög in kuken i sin mun. Precis när halva kuken var inne gjorde Eva en kraftig stöt och penetrerade hans anus ända till roten på dildon, han kände hur Eva´s venusberg slog i skinkorna. Smärtan var total och hade han inte haft kuk i munnen så hade han skrikit högt, som det var nu så höll han på att bita Jonas kuk i bitar.

Tårar rann på hans kinder medan Anna tröstade, Jonas pumpade i munnen och Eva sprängde fram som en mongolisk ryttare i hans uttänjda rövhål. Efter en stund drog Eva ut dildon ur arslet och kom runt till ansiktet. Jonas backade ett steg och Eva visade stolt upp verktyget för hans tårfyllda ögon. Det var detta som han velat ha och hon frågade om han ville ha mera kuk. Han nickade stumt och Anna tog tag i kuken och styrde den åter till sin rätta plats i röven, Jonas styrde in sin av saliv glänsande kuk i munnen och Anna började runka honom under magen. Han kände att det snart skulle gå för Jonas så han ökade takten lite med sugandet och belönades med ett stön och en salt stråle i halsen som följdes av flera. Han försökte svälja allt men det rann på sidan av munnen nerför hakan. Eva som såg detta ökade takten och manade Anna att byta plats med Jonas och lägga sig framför munnen med fittan så att hon också fick lite skoj. Jonas beordrade hon att suga kuken så att det gick samtidigt för Eva och hennes offer med det villiga rövhålet. Munnen som slöt sig om kukhuvudet var varm och kunde sitt jobb, samtidigt som takten ökade i stjärten började Eva stöna och stånka och hon annonserade att hon snart skulle komma. Situationen var densamma för honom och i ett sista hårt juck stannade Eva längst inne i hans skithål med dildon och började sedan att skaka av orgasmvågor, Jonas hade avpassat sitt sugande perfekt så när Eva stötte in sista gången släppte han satsen djupt i halsen på sin älskare och nästan svimmade av lycka och njutning.

Efter en stund hade alla vaknat till och de drog med gemensamma krafter ut dildon ur röven och stapplade ut till badrummet för en gemensam dusch och bastu.

Dom enades om att göra om detta fler gånger och att då kanske han ville ha riktig kuk i röven.

Öm men lycklig
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 5,66